)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde cr3tz » Sâm Iul 22, 2006 10:29 pm

tocmai cand vroiam sa cer si eu invite-uri pt torrente romanesti,atunci nu merge ym :(
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 22, 2006 11:33 pm

Mister Baix, te-as ruga insistent sa ma ignori pe viitor. Simpla prezentza a numelui meu in posturile tale imi provoaca indigestie. N-are rost sa ne gratulam aiurea, de ex sa spun si eu despre tine ca esti un ______ ______

unde ______ e propria mea autocenzura.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Wild Rose » Dum Iul 23, 2006 1:42 am

bag pula in YM. nu, nu merje. argh! mu-e

ps. traiasca skype ;)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iul 23, 2006 9:27 am

cutuma© scrie:Simpla prezentza a numelui meu in posturile tale imi provoaca indigestie.

mie scarba, pentru ca astea sunt sentimentele pe care le incerc in momentul in care am parte de nevertebrate. o sa fac tot posibilul sa te ignor, dar asta nu la rugamintea ta, ci pentru ca asa trebuie sa faci cu lingaii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cutuma© » Dum Iul 23, 2006 9:30 am

Mi-e teama ca daca ignori lingaii s-ar putea sa ai tulburari comportamentale in incercarea jenanta de a-ti ignora propria identitate. Ti-am zis acum vreo 2 ani ceva legat de asta, si imi mentin parerea.

M.T.

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Iul 23, 2006 2:59 pm

cutuma, zelu vostru pentru a posta pe fc, al tau si a lu butulica, este urmarea sanctiunilor inpuse de miraculos pe mocofania visavis de rasism sau este duar efectu primei iubiri pe care n-o puteti uita? de ce uare, daca in jeneral va simtiti bine acolo ca acari, inpiegati, sefi de gara si nashi, meserii tipice armatei, va cheltuiti enerjiile pe fanclub? personal consider ca va integrati mult mai bine in colectivitatea mocofaniei decat in cea a fanclubului. n-o loa ca acuza sau jicnire, dar sincer, lipsa vuastra de pe fanclub trece intotdeauna neoptservata.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde h0va » Dum Iul 23, 2006 7:30 pm

flu scrie:Unleashed, sigur ca respectivii incearca sa atraga atentia, ca si cu nou-aparutele la noi "float"-uri (o sa apara si d-alea pe fc, parca vad...). Pe mine alea ma scot cumplit de tare din sarite, sunt niste imensitati care-ti acopera tot ecranul si unele sunt cu atata nesimtire facute incat nu au nici buton de inchidere.

cum aiu a inchis subectu, scriu aci:

flu, atat matale cat shi miss shaku and also stimabilu injiner cubu (apropo bre, eo inca mai unblu in gheozdan cu turnuletzu ala, te ashtept la bucu sa tzi'l inmanez :)) firefox nu e un moft, firefox este totul in materie de browsing pe internet, firefox alaturi de opera reprezinta SINGURELE metode sigure de a naviga pe net..firefox are pluginuri pentru orice, draga flu floaturile alea sunt un mizilic pt mozillutza, le face harcea'parcea cat ai zice peshte..universu firefox este uriash, ca multzi altzii am instalate fo' 15 extensii shi practic pot face cam orice v'ar putea trece prin cap: ma pot plimba prin pagini sau deschide un nou tab cu o simpla mishcare din mouse, shtiu cat ie ciasu in Punjab shi cum ie vremea saptamana viitoare, fac search in wiki sau imdb direct din navigation toolbar, shi am keyword definit ca sa caut direct in google cuvinte de oriunde din browser, daca selectez text in pagina cu mouseu e direct in clipboard shi nu tre sa mai fac decat paste acolo unde am chef, plus de asta pot sa duplichez taburi cu tot cu historyul paginii, ca sa nu mai zic ca shtiu exact cat a durat sa incarce pagina pe care am accesat'o iar pagina pe care am deschis'o ie "dezbracata" de flashuri, jscripturi shi alte cacaturi care enerveaza, mai mult daca mi se blocheaza calculatorul sau cade curentul, am posibilitatea ca dupa restart sa optez pt restaurarea tuturor paginilor deschise anterior, evident ca atunci cand minimizez firefox pot sa'l trimit in tray shi astfel nu ocup spatziu inutil in taskbar..ca sa nu mai zic ca am link direct catre thunderbird shi pot sa'mi citesc mailurile in an instant shi toate astea virus free, fara probleme cu active'x-uri care te ard la muzicutza fara sa shtii in timp ce faci shi tu surf ca omu..salvez in doi timpi shi trei mishcari bookmark-urile, salvez clipurile de pe youtube..aaa ca sa nu uit, cei de la gmail, pt firefox au pus la dispozitie de fo' juma de an un client de gtalk direct din inbox...

shi daca nimic din asta nu v'a convins, ei bine peste catziva ani (nu multzi) o sa se duca dracu piratarea de soft, sh'o sa trebuiasca din lipsa de marafetzi sa va mutatzi pe linux (abia ashtept :)) sh'o sa fie vai de voi ca acolo o sa datz fix peste..mozilla :D

noah, acu voi decidetzi..

?!
h0va

@ eye

Mesajde cutuma© » Dum Iul 23, 2006 7:34 pm

Si mi-a zis Leo aseara ca nu ma mai haleste lumea pe feceu. Si eu care ma gandeam ca mi se pare ...

Ce legatura are cu site-ul miraculosului nu stiu, eu mai scriu si pe un forum de hip hop si pe unul de sport, cam 7-8 posturi pe saptamana. Pe fanclub intru ca sa ma mai tachinez cu persoanele de care mi-e drag cum ar fi migurila, bhuttu chiar si ayrton si daimon, ca la urma urmei sunt simpatici si imi place sa ma contrez cu ei pe teme fotbalistice.

Acuma eu nu inteleg o chestie. Ce treaba are rasismul in toata discutia asta? Adica, cu totii stim cine e negru si cine nu, dar n-o spunem in fatza, ca n-avem voie de la UE. Pe loco postez ocazional, sincer nu-s eu prea mare fan Tess, BloodOnMoral si facsecsoral.com, dar cateodata mai pica YM-ul si tre' sa tzin cumva legatura cu prietenul miraculos.

Simplul fapt ca nu-l mai inghit de multa vreme pe unul dintre administratori (salut zoso, nu, nu de tine e vorba) n-are nici o legatura cu postatul meu pe fanclub. Asa ca revenind de unde am plecat, daca voi nu ma vretzi, ei bine eu va vreu. Putetzi sa ma banatzi, imi fac clone, banatzi ip-ul, intru cu proxi. Intru si de la sala din coltzul strazii ca sa dau carne in transhe la minoritatzi, nu e nici o problema.

Ah ca nu-mi ducetzi dorul, asta-i alta mancare de peste ... dar fara mine si leo, cine ar mai da pulsul peluzei steliste? :D

P.S. nu era nevoie sa-l bagi si pe bhuttu in mix. Puteai sa zici doar de mine. Nu ma deranja. S-asa itzi sunt recunoscator ca pe banii tai mi-am luat tricou :D

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Iul 23, 2006 7:40 pm

cum aiu a inchis subectu

aiu s-a plictisit de lamentari aberante, aiurea-n tranvai, cand treaba ie sinpla, daca aia nu-si baga reclama zgomotuasa, noi, ca forum, nu mai existam. ce plm ie asa greu de-nteles?
eyewitness

Mesajde h0va » Dum Iul 23, 2006 7:47 pm

bre eo am pricipit, ca doar asta ziceam shi eo pe prima pajina, ezact asta insa trebuia sa'ncep shi eo cunva postu :D

?!
h0va

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iul 23, 2006 7:48 pm

Salut, eye-ule !
Ma bucur ca esti la curent cu schimbarile de pe mocofania si multumesc tuturor celor de pe cm care citesc zilnic locoprostia, ba chiar au si clone pentru a vedea pozele pe care noi le punem.
De asemenea multumesc fanclubului ca exista...si ca cei care sunt interzisi pe forumul meu...au un loc unde sa scrie pana le expira banul pe loco.

al tau prieten, Gabriel
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Djinn » Dum Iul 23, 2006 7:58 pm

hova, tu cine plm te certi mah? ~p am firefox de ceva vreme, inainte am avut mozilla, IE nu mai folosesc de secole. Am si adblock si am rezolvat problema.

Io doar incercam sa-i explic lui unleashed ca nenii aia de fac reclame d-astea nu prea cujeta corect. Nu privesc lucrurile din perspectiva consumatorului. Era, din punctul meu de vedere, o discutie despre publicitate si ce nu ar trebui sa fie aceasta.
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde eyewitness » Dum Iul 23, 2006 8:02 pm

voinice, aluzia ierea la shaki, pinguinu, weet si altii care tot protesteaza si se bashica analizand iei bunu gust al reclamelor de parca ar fi specialijtii lu pejte in domeniu. plm

cutuma, stai bre linijtit, de cand nu mi-ai urmat sfaturile referituare la sinucidere te-am apreciat in mod deosebit :D . pe butulica il apreciez pentru simplu fapt ca un post de-al lui din 2002 cu beatles m-a adus pe fc. jtii bine ca nu sunt moshu sa port ranchiuna, insa, merluc acu, mi s-a parut aberant si unfair din partea vuastra sa veniti in haita dupa meciu de-aseara si sa aruncati cu rromi, cioroi etc, cand nimeni pe fc n-a mai comentat nimic de idila steaua-rapid de la semifinala uefa. coroborata cu interdictia miraculosului de a da ban pt rasism, primit-am link cum ca edd e banat 3 luni, tu ce concluzii ai fi tras?
eyewitness

Mesajde Djinn » Dum Iul 23, 2006 8:04 pm

eyewitness scrie:de parca ar fi specialijtii lu pejte in domeniu.

de unde stii ca nu ie? :D sau macar p-aproape... ;)
Djinn

Mesajde cutuma© » Dum Iul 23, 2006 8:10 pm

bre, arata-mi unde am zis eu de ciori si de rromi.

Leo da, dar el e mai separatist asa ... daca e sa cada vreo bomba in romania, pe el il cauta :D

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Iul 23, 2006 8:13 pm

miraculosule, bajti in plm si treci pe locoprostia ca ai lutze noi la inventar, pierzi tinpu p-aici :D

flufa, arta ta de-a te baga in seama este arhicunoscuta, ideea ar fi, de exenplu, sa-i spui patronului tau ca ie idiot, fiind si tu si el in acelasi domeniu. te baji?
prefigurez deja raspunsu tau...
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Iul 23, 2006 8:27 pm

may I? sorry...

haven is real haven ! minunat!

continuati. 10x!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Djinn » Dum Iul 23, 2006 8:47 pm

eyewitness scrie:flufa, arta ta de-a te baga in seama este arhicunoscuta

aiurea, sunt extraordinar de cuminte, daca m-as baga in seama as fi pe absolut toate tredurile. I dare you to prove the opposite.

Ce te roade? nu te stiam patron de agentie de publicitate si nici cenzura maxima nu stiam sa existe pe fc in asa hal incat sa nu ne putem exprima parerile proprii cu privire la subiectul reclamelor, chit ca proprietarul e acu o firma de publicitate. Daca ai ordine de "sus" sa tacem din gura pe orice tema de reclame/publicitate, say so.

ps - in legatura cu "provocarea" matale: de foarte multe ori, sefii sunt atat de "sus" incat au pierdut orice legatura cu cei de jos, inclusiv cu clientii/potentialii clienti. D-aia exista oamenii de marketing si mai ales aia de relatii publice. Idiot e numa daca refuza sa-i asculte pe oamenii aia. Si-nca ceva: la noi publicitatea e inca la inceput. Nu-mi amintesc sa ma fi deranjat float-urile sau reclamele cu sunet la site-urile straine, numai pe astea romanesti au rasarit ca ciumpercile dupa ploaie, fiindca abia am dat de ele, ca niste copii de o noua jucarie chitzaitoare (sa fie mare, sa fie cat mai tare, sa rasune cartieru... iti aminteste de ceva? da, masina cu manelele date la macsim). Si gandeste-te ca aia de afara sunt mai cu vechime in bransa... de ce au renuntat la ele sau nu le folosesc atat de mult?

Intrucat e seara si ma uit la Masca si n-am chef acu de certuri, imi odihnesc momentan valiza - vorba unui clasic, Iepurele de Martie :D

pps - de curiozitate: chiar l-ai prefigurat? raspunsul meu.
Djinn

Mesajde Sică » Dum Iul 23, 2006 8:55 pm

ma...pula me, bine ca nu se bea la mine la servici ~p
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Iul 23, 2006 9:59 pm

cutuma, ma scuzi ca ma bag si eu in discutie... tu, Leo si Aliosha exagerati de multe ori si ma deranjeaza unele interventii de-ale voastre si pe mine, care-s stelist ca voi. Nu va inteleg, viata nu e numai fotbal, la un moment dat imi bag pula in el de joc decat sa ma cert cu niste oameni care imi sunt sau mi-au fost prieteni la un moment dat.
indescifrabil
cubu

Mesajde cutuma© » Dum Iul 23, 2006 10:13 pm

Acum mai ramane sa se mai ia si nocti de mine :(

cutuma©

Mesajde h0va » Dum Iul 23, 2006 10:18 pm

nocti ie plecata in vacantza, da' can sentoarce o rog sa vorbeasca cu tine bro :)

?!
h0va

Mesajde cubu » Dum Iul 23, 2006 10:21 pm

Nu m-am luat de tine, bre, ti-am zis neste chestii... tu faci in continuare ce vrei. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Arthemis » Dum Iul 23, 2006 10:22 pm

bre am o buba, de la adblockul curului mi-au disparut botoanele! si nu mai poci ca sa mai fac diverse chesti si sa butonesc si eu peste tot un de vaz un botonel, adica daca vreau sa citesc ultimul post de pe caterinci tre sa deschid subforumul si dupa aia topicul repectiv la ultima pagina. help!!!
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde cubu » Dum Iul 23, 2006 11:01 pm

Unleashed scrie:Ete nha, m-ai citit prost! . O abordare cat se poate de logica "de ce sa fac eu ceva, cand pot sa tzip aiurea si sa astept sa termine aia promotia sau sa treaca dreq show-ul?". O daaaaa!!! Tipic romaneshte! Atat timp cat tu NU ai cum sa echilibrezi balantza si, atat timp cat exista ALTE SOLUTII, solutii ce NU le-ai incercat, NU mi se pare corect ca tu sa faci scandal. Iar reclama lor agresiva sigur isi atinge scopul, acela de a atrage atentia si de a mai agatza catziva curiosi.

In primul rand eu nu am facut scandal, eu doar am comentat o afirmatie aberanta de-a ta. Inteleg perfect ca aceste reclame sunt necesare forumului, chiar daca am spus ca aceste bannere ma enerveaza. Sau trebuia sa mint si sa zic ca sunt minunate si am orgasme multiple cand le aud? Cat despre faza tipic romaneasca... pentru ce fac eu pe acest calculator, IE-ul imi este de ajuns si nu am de gand sa-l schimb doar pentru ca niste dobitoci fac niste reclame idioate, nici daca dureaza instalarea Godzillei 5 secunde sau 5 ore sau daca e mai bun sau mai prost decat IE-ul. Spune-i incapatanare prosteasca sau tipic romaneasca sau cum vrei tu, eu ii spun principiu. Plus ca timpul pe care il petrec pe forum e impartit in mici "reprize" in care nu am timp sa ma enervez atat de mult incat sa ma determine sa instalez nustiuce. Si nu, reclamele lor agresive nu-si ating scopul.
Unleashed scrie:Deci cub, shaki, frozen - h0va zice foarte corect ce zice(dai un ban si stai in fatza ) si da, ai dreptul la opinie, atunci cand e argumentat, da' cum se aduc argumente gen "de-al dracu nu-mi instalez" asta dupa ce i se ofera alternativa (copilarie pe fatza) sau "depasesc limita bunului simt" doar ca aplica o metoda mai agresiva de reclama (ba ai dreq, vrea ei sa face bani si nu-ntelege ca e 2-3 useri care nu vrea sa instaleze un plugin si pentru userii aia tre sa opreas caca mpania -nuuu zau!!).

Auzi mai baiete, mai bine da-mi una in dinti ca nu-ti accept tie sau altcuiva alternativa. Ce nesimtire din partea mea, auzi... Si sa-mi fie rusine ca ma enerveaza publicitatea agresiva, ma iau de bietii oameni care ma deranjeaza. Chiar as vrea sa te vad cum ai reactiona daca ar veni in fiecare zi la tine la usa unu cu o toba si si-ar face reclama la cine stie ce produs de-al lui. Ce-o sa faci, o sa-l si inviti inauntru, o sa-i dai si sa manace, sa bea, doar omu saracu vrea doar sa-si faca publicitate...
Unleashed scrie:Cubule, nu ma intereseaza sa fac o parere buna (pot, daca e cazu') si nici sa atrag atentia(nush die unde o mai fi scos-o si Shaki, d-ale ei), da' mi s-a parut total deplasata abordarea voastra, mai ales si dupa ce vi s-a oferit solutia. La o adica mi se rupe daca voi divagati in chestii personale gen "aveam o parere buna despre tine" si "vrei sa atragi atentia" (care NU sunt argumente in aceasta problema, a bannerulu) in situatii in care se vede clar ca nu eveti dreptate. Nu faceti decat sa va patati blazonu' singurei, lucru' care-mi este iar indiferent.

Repet, daca mi s-a oferit o solutie, nu inseamna neaparat ca trebuie s-o si accept. Eu, personal, nu am cerut nici o soultie, asa ca lasa-ma in durerea mea in pace. Din cate vad esti adeptul vorbei "Fiti fericiti, ca va ia mama dracu", nu? Si, ca sa te linistesti, nu trai cu impresia ca ti-am urmarit posturile sau atitudinea ta pe forum, mi se rupe daca tie ti se rupe sau daca vrei sau nu sa fac impresie, doar am facut o afirmatie. Cat despre blazonu meu, nu-i purta tu de grija, folosesc Omo 2 in 1 si ii scot petele.
indescifrabil
cubu

Mesajde cr3tz » Dum Iul 23, 2006 11:45 pm

post de bagare de seama:

primul la care am vazut solutia pt reclamele zgomotoase a fost hova.in 2 maxim 3 minute am rezolvat problema...sunt curios de ce nu faceti petitie impotriva reclamelor de la tv sau radio?

cand or aparea pe fc reclamele alea de de iti apar pe juma de pagina , iar butonul pt colse este destul de minuscul , deci exista mari sanse sa il ratezi, atunci ce plm o sa faceti? :D

una peste alta,o zi excelenta in cta azi. mamaia e plina de multi mancatori de cacat dotati cu portavoce :)
cr3tz

Mesajde h0va » Dum Iul 23, 2006 11:56 pm

bre am o buba, de la adblockul curului mi-au disparut botoanele! si nu mai poci ca sa mai fac diverse chesti si sa butonesc si eu peste tot un de vaz un botonel, adica daca vreau sa citesc ultimul post de pe caterinci tre sa deschid subforumul si dupa aia topicul repectiv la ultima pagina. help!!!

artemitzo sa muara becali daca am intzeles ceva..vez ca ie undeva pe forum un subforum de hardware&software, te ashtept acolo sa postezi problema ca sa primeshti o rezolvare :D

da' vez ca deja la ora asta se taxeaza dublu ca ie in afara programului :)

?!
h0va

Mesajde cr3tz » Lun Iul 24, 2006 12:02 am

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
cr3tz*

care mai esti pe aici? :D
cr3tz

Mesajde h0va » Lun Iul 24, 2006 12:20 am

eo. mishto linkurile de pe threadu cu ronaldinho :ham:

?!
h0va

Mesajde cr3tz » Lun Iul 24, 2006 12:24 am

pe site-urile alea 2 gasesti aproape orice.eu prefer metacafe.com pt ca de acolo poti sa si downlodezi :D
cr3tz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati