)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mneatza
in timp ce va certatzi voi duminik seara, eu am facut un sweet dushuletz cu gel de dush fructat, m-am facut frumoasa shi m-am dus intr-un club care chiar imi place cum arata mai nou shi am ascultat nishte noise shi am stat de vb cu nishte oameni k lumea
nu shtiu de unde pnm atzi tras concluzia k nu folosesc mozzila sau sunt invershunata impotriva ei. o folosesc chiar de multa vreme... pana acu evita reclamele, dar acu nu shtiam ce e cu chestia cu add shi stuff shi galagia era mai mare k de obicei. shi daca sunt deranjata de ceva, nu vad de ce n-ash spune-o. shi nu vad de ce ar trebui sa fiu facuta sclifosita pt asta, domnu unleashed. sau asta nu e o remarca personala?
acu k s-a rezolvat din punctu meu de vedere e absolut ok, ii multzumesc lu hova pentru ajutor
pies: necko, leon e tre mijto
in timp ce va certatzi voi duminik seara, eu am facut un sweet dushuletz cu gel de dush fructat, m-am facut frumoasa shi m-am dus intr-un club care chiar imi place cum arata mai nou shi am ascultat nishte noise shi am stat de vb cu nishte oameni k lumea
nu shtiu de unde pnm atzi tras concluzia k nu folosesc mozzila sau sunt invershunata impotriva ei. o folosesc chiar de multa vreme... pana acu evita reclamele, dar acu nu shtiam ce e cu chestia cu add shi stuff shi galagia era mai mare k de obicei. shi daca sunt deranjata de ceva, nu vad de ce n-ash spune-o. shi nu vad de ce ar trebui sa fiu facuta sclifosita pt asta, domnu unleashed. sau asta nu e o remarca personala?
acu k s-a rezolvat din punctu meu de vedere e absolut ok, ii multzumesc lu hova pentru ajutor

pies: necko, leon e tre mijto

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Unleashed scrie:@Cub - aberezi urat si nu-mi place, te sar runda asta.
Asa se spune acum cand ramai fara argumente? Te-as ruga (daca-ti place tie, bineinteles) sa urmezi sfatul lui Shaki si in ceea ce ma priveste.
cretz, nu cred ca era necesar sa precizezi ca ala e un post de bagare de seama, avand in vedere ca toate posturile tale sunt la fel...
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Ba ce-mi place de uamenii astia "perfecti". Cum ii jenezi la crapaturile etalonului, cum nu mai estem preteni. Pff...si sunteti si multi. Da' nu strica un check la DEX, asa...din cand in cand...
Cubule, devii jenibil. Ai avut niste comentarii ilogice la subiectul despre banner, te-am "ars" iar acum te agati de copilarisme. Ti se pare de bun simtz ce faci? Bun, daca tu si duduia Shaki aveti orgoliul atat de mare, va dau dreptate. Da, voi ati avut dreptate, iar eu n-am avut argumente. D-aia a-nchis si martoru' respectivul topic. Pentru ca m-a vazut fara aparare in fata argumentelor voastre fondate si relevante. Hai mai da-o in ma-sa!
Cubule, devii jenibil. Ai avut niste comentarii ilogice la subiectul despre banner, te-am "ars" iar acum te agati de copilarisme. Ti se pare de bun simtz ce faci? Bun, daca tu si duduia Shaki aveti orgoliul atat de mare, va dau dreptate. Da, voi ati avut dreptate, iar eu n-am avut argumente. D-aia a-nchis si martoru' respectivul topic. Pentru ca m-a vazut fara aparare in fata argumentelor voastre fondate si relevante. Hai mai da-o in ma-sa!
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
Nu stiu ce sa zic, daca ai inceput sa vezi numai oameni perfecti in jur, poate ca frustrarile tale sunt multe si "adanci".
M-ai ars... Of, nu mai pot sa scot capul in lume dupa ce m-ai dat prin praf... Plus ca devin si jenibil... OK, uite, daca tot ne-ai dat tu dreptate, asa, in semn de respect ce-ti port, o sa recunosc si eu ca ai dreptate. E bine?
M-ai ars... Of, nu mai pot sa scot capul in lume dupa ce m-ai dat prin praf... Plus ca devin si jenibil... OK, uite, daca tot ne-ai dat tu dreptate, asa, in semn de respect ce-ti port, o sa recunosc si eu ca ai dreptate. E bine?indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
Dap, cubule! Am fost batut la table cand aveam 3 ani si am baut de nefericire. Inca sunt in cadere libera, nerevenindu-mi dupa respectivul shoc. Yadda yadda yadda!
@uituit - vii tu repede sa ne strici disctractia! jap jap!

@uituit - vii tu repede sa ne strici disctractia! jap jap!

A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
decida
dupa ce am aflat de pe rock care este legatura intre dimmu, depeche, nightwish shi sorin gura de aur, tuate ingemanate in acest luceafar care ne lumineatza vietzile, dansul, crek e vremea sa beau o br
nu in amsterdam da pe-apruape...
dupa ce am aflat de pe rock care este legatura intre dimmu, depeche, nightwish shi sorin gura de aur, tuate ingemanate in acest luceafar care ne lumineatza vietzile, dansul, crek e vremea sa beau o br
nu in amsterdam da pe-apruape...aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
mah, urit faceti de la caldura !
ui la mine si loatz esemplu: daca-i cald e haven! + bere + cocteil + frapí¨ + bicepsi + tricepsi + toples de bun simt + bildibic = hapines
ui la mine si loatz esemplu: daca-i cald e haven! + bere + cocteil + frapí¨ + bicepsi + tricepsi + toples de bun simt + bildibic = hapines

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
caaaaaaaaaaaaaald.... vine baietii si fetele si ma ia de la birou sa merem direct la codlea sa facem baitza aviara. URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gigi Becali e idolul unei generatii
-

incoherent - Junior Member
Shaki scrie:noapte buna nopticik
noapte buna, weet
petrecere frumoasa, theblu
samana shaki, o fo fain
aaaaaaa saptamana asta a fost pauza la alcool, domnule kant emir, da fu bine si frumos. m-am gandit macar pe caldura asta s-o las mai moale, parca as mai trai vo 2-3 ani si io. altfel que tal como estas?
-

poi sio binemersi, sio paosa la alcol
si la nevoe sio sarna shaki (sa se simta si ia bine, ca zicea ca so facut frumuasa - si mandra, bato focul / ei, mai zablu, acuiacu / casatzi incerci norocu)
si la nevoe sio sarna shaki (sa se simta si ia bine, ca zicea ca so facut frumuasa - si mandra, bato focul / ei, mai zablu, acuiacu / casatzi incerci norocu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ce mi se pare mie ciudat e ca shaki imi zambeste mie si pupa nopticica
nu merge relatiile la distanta kant emire, maine poimaine vine si divortzu - partaj, lacrimi alea alea. sa ma mut la bucuresti??
si na ca uitasem, ce draguti e oamenii de la Vodafone ca nu mi-au restrictionat inca abonamentu, cred ca maine dimineatza se intampla minunea. oare libelula aia vodafone sau musculitza de otet ce o fi ea, plateste abonamentu ?
aici trebuia sa fie un citat cu superputerile lu Chuck Norris, in emisiunea urmatoare sigur vine unu!!
nu merge relatiile la distanta kant emire, maine poimaine vine si divortzu - partaj, lacrimi alea alea. sa ma mut la bucuresti??
si na ca uitasem, ce draguti e oamenii de la Vodafone ca nu mi-au restrictionat inca abonamentu, cred ca maine dimineatza se intampla minunea. oare libelula aia vodafone sau musculitza de otet ce o fi ea, plateste abonamentu ?
aici trebuia sa fie un citat cu superputerile lu Chuck Norris, in emisiunea urmatoare sigur vine unu!!
-

bre blu, shaki pupa pe cine vrea ia, zanbejte cui vrea ia, si viseaza pe cine sen tanpla
(si can se scuala, ie rosie ca maru, da' nu dea suarelui caldura)
citatu lu politzaiu tecsan ie ala cu "uací£uací£uací£"?
(si can se scuala, ie rosie ca maru, da' nu dea suarelui caldura)
citatu lu politzaiu tecsan ie ala cu "uací£uací£uací£"?
- kant emir
pai evident pupa pe cine vrea, io am semnalat un fapt. ni acilea o mostra
Chuck Norris was born in a log cabin that he built with his bare hands.
Chuck Norris was born in a log cabin that he built with his bare hands.
-

da-l in masancur pe uací£
si pe iel, si pe printzu dudí£:
ista mi-i la fel de antipatic ca mihaielaradulescu, ori chelifantis, ori cantecelele lu banicajuniuor
cretzuloiu minoru: la muncile mele ie bine, racuare, linijte si multa odicna
si pe iel, si pe printzu dudí£:
lincu lu shaki, pe ap editoriale scrie:Alteta Sa Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen acorda autografe ...
ista mi-i la fel de antipatic ca mihaielaradulescu, ori chelifantis, ori cantecelele lu banicajuniuor
cretzuloiu minoru: la muncile mele ie bine, racuare, linijte si multa odicna
- kant emir
banatule io ma duc sa ma inec intr-un lac, mashina vine in 13 minute, nu e timp, la revedere. stop . fetele sunt pe stop. drum, deci nu vreau sa le fac sa stop astepte stop.
over and out, zi buna tutulor.
Chuck Norris has never had a surprise birthday party. He can NEVER be surprised. EVER
over and out, zi buna tutulor.
Chuck Norris has never had a surprise birthday party. He can NEVER be surprised. EVER
-