)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde SOD » Joi Aug 24, 2006 10:29 am

ffff tari cei care nu se bucura de succesul stelei. brava ba nene!

io sper ca si rapid si dinamo sa treaca mai departe, ca tare avem nevoie de asa ceva.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 11:14 am

de la borcea ma asteptam,de la voi nu ~p

se zice ca steaua are 5 milioane de suporteri in romanica noastra.eu refuz sa cred ca restul populatie e anti steaua :D
cr3tz

Mesajde cutuma© » Joi Aug 24, 2006 11:27 am

Mi se pare mult mai normala atitudinea anti-steaua decat toti stelistii aparuti ca ciupercile dupa ploaie.

Sa nu uit : I love you Sarajevo ... la la la la la la
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde h0va » Joi Aug 24, 2006 11:44 am

bre, fac sub mine troiene de cacat daca ie nevoe shi daca e nevoe ridic toate panzele sus ca radu tudoran shi ma duc in pm cu speranta cu tot pana la capatu vetzii shi sper sa ma regasesc acolo, un mare mogul, cu trilioane de bishtari in portofel shi jur pe rosh'albastru ca o sa cunpar stadionu ala sh'o sa fac acolo o ferma de porci :D aia ie, ura o port in suflet shi shtitzi ceva? am un suflet mare :)

noah acu sa nu mi'o loatz in nume de rau, da' asha cum aiu "iubeshte" evreii, asha cum sodi o "admira" pe titina, asha cum gaga "iubeshte" omosecsualii, la fel cum carturaru "admira" inbecilii, ei bine fix la fel eo urasc sincer shi profund aceasta echipa de fotbal..aia ie, n'am ce'i face bre, geaba va catranitzi voi, geaba ma beshtelitzi, geaba ma aratatz cu deshtu ca n'am ce'i face, cand aud de ei, cand le vad fetzele schimonosite de prostie, cand ii vad cum se reped ca nishte animale bete dintr'o parte in cealalta a terenului, cand vad cum o masa compacta de cretini urla pe strazi "canpioniii", ei bine atunci vad negru in fatza ochilor, uit de decret, uit de memet, uit de cubu, uit de totz pretenii mei stelishti shi noah, shi nu'mi doresc decat sa'i vad pocnind pe totzi ceilantz ca nishte coshuri supulente stoarse de o mana divina :D

aia ie, da' dupa momentele alea redevin un om ratzional, cu capu' pe umeri, calm si pashnic ca un calugar budist..

shi da..i'ash da cezarului exact ce i'a dat shi senatu pe 15 martie 44 BC :D

?!
h0va

Mesajde pacha » Joi Aug 24, 2006 11:45 am

SOD-"io sper ca si rapid si dinamo sa treaca mai departe, ca tare avem nevoie de asa ceva."

Da de unde nevoia aceasta?
Si asta trece !
pacha

Mesajde memetshot » Joi Aug 24, 2006 11:46 am

of tinere...cum itz faci tu sange rece dajaba :D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SOD » Joi Aug 24, 2006 11:48 am

pasha tata, uite care e treaba, iti zic in fata si direct. imi esti tare antipatic. te rog io mult sa incerci pe cat se poate sa ma eviti, sa nu te mai dai in barci cu mine de nici un fel, da? multumesc tare mult.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde pacha » Joi Aug 24, 2006 11:55 am

Are dreptate hOva.De azi de dimineata au inceput osanalele,laudele si linsu-n cur.
"Steaua Romaniei straluceste...".Mi-e greata de manifestarile si emisiunile ce urmeaza.
Parca vad intalniri in care se va face si desface jocul de parca ar fi ecuatia de incertitudine si fiecare poate zice ce vrea.Si n-a fost decat un anost joc de fotbal in care a castigat Steaua.Bravo lor !de ce urmeaza,mi-e scarba.
Si asta trece !
pacha

Mesajde piskeshu » Joi Aug 24, 2006 12:13 pm

Pacha, dupa 10 ani de asteptare e normal sa se bucure lumea, chiar sa-i si pupe-n cur!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Joi Aug 24, 2006 12:26 pm

Bucuria suporterilor e una si pupatu-n... in media este de-a dreptul penibil.
Si asta trece !
pacha

Mesajde eyewitness » Joi Aug 24, 2006 12:34 pm

ete maciuci sudaneze, parca te obliga cineva sa te uiti

este un eveniment inportant, cand o sa se repete an de an va intra deja in banal. si oricum, ie o schinbare, ca m-am saturat de dosariada securista
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 12:51 pm

de haisam sau ala de a impuscat un om mortal (marele om de fotbal habarnuamulimcheama) mai stiti ceva? :D si asta trece.

eu sper sa nu se faca de ras in liga.ca degeaba au ajuns acolo daca ii bate un porto sau dinamo kiev cu 4,5 - 0 :D
cr3tz

Mesajde cubu » Joi Aug 24, 2006 1:05 pm

pacha, ca tot Steaua a "spart gheata" si, dupa zece ani de absenta a unei echipe in Liga Campionilor, tot ei ne vor reprezenta, poate fi o coincidenta sau nu. Dar daca se califica Dinamo, tot la fel s-ar fi facut tam-tam si poate mai mult, pentru ca ei nu sunt obisnuiti cu asa ceva. :D Asta e ceva tipic romanesc, sa ne laudam peste masura sau sa ne stropim cu cacat pana ni se mai vede doar albul ochilor. Si stii ce? Si mie mi-e scarba de astfel de manifestari. Da ii ignor. Principalul este ca echipa mea favorita s-a calificat si am o mica bucurie in suflet. Bucuriile mari oricum nu tin de fotbal, tocmai de aia intotdeaua o sa ma bucur de o calificare a Rapidului sau a echipei Dinamo.
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Joi Aug 24, 2006 3:35 pm

deci da......
Fişiere ataşate
Dinamu.jpg
Dinamu.jpg (49.75 KiB) Vizualizat de 3445 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde sin ella » Joi Aug 24, 2006 3:51 pm

daca tot e vorba de fotbal, vreau si eu sa va spun cat m-au impresionat in timpul campionatului mondial suporterii din toata lumea. inainte de meci suporterii echipelor adverse isi urau reciproc noroc, priveau meciul impreuna la o bere si comentau fazele impreuna, faceau poze, glume si aplaudau fazele faine si golurile chiar daca le incasa echipa lor (e mare lucru sa stii sa pierzi!). iar dupa meci sarbatoreau impreuna. au fost si cateva incidente, dar rare in comparatie cu asteptarile (huliganii polonezi si nu mai stiu care, care oricum venisera doar pentru cafteala). la un meci in kí¶ln au fost in jur de 80 000 de mii de englezi si mii de francezi si multe alte natii (care se iubesc intre ele :) ) si toata lumea s-a distrat in liniste si pace fara injuraturi si jigniri. cand vad ce "pasiuni" starneste fotbalul pe aici (nu ma refer numai la subiectul de azi, ci mai ales la cele trecute care s-au lasat cu vorbe grele-grele) si cand citesc despre batai intre suporteri si ciondaneli cu politia, nu pot decat sa spun cu MULT regret: bine ca Romania nu a participat! parerea mea, dar ma las convinsa de contrariu prin fapte.

cel mai tare m-au impresionat niste copii (nemti), care cu lacrimi in ochi ziceau cat de rau le pare ca nu s-au calificat in finala, dar asa e sportul: cel mai bun castiga. abia astept sa vad atitudinea asta la noi. macar la adulti.
............................
sin ella

Mesajde Shaki » Joi Aug 24, 2006 3:52 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 102 (1 membri si 101 vizitatori) [url=member.php?u=9830]Shaki[/url]

lol cu lacrimi
vb lu aiutzu, mai bine nu dai drumu la teveu... juma de posturi ridica steaua in slavi shi juma alearga dupa fosta securitate
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nbm » Joi Aug 24, 2006 4:11 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 129 (2 membri si 127 vizitatori)
nbm, Ayala

buna ayala. cine a adus atitzia oameni? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde sin ella » Joi Aug 24, 2006 4:13 pm

buna enbi, cum va mai merge :)?
............................
sin ella

Mesajde nbm » Joi Aug 24, 2006 4:17 pm

servus sinelo :)
ca dupe conced, relaxat si fara niciun chef de munca :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde memetshot » Joi Aug 24, 2006 4:37 pm

cine a adus atitzia oameni?

ehe...daca stiu niste uameni care stie uameni care sa se uite si iei la poza
memetshot

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 6:31 pm

personal sper ca steaua sa pice in grupa A alaturi de barca si chelski :D
cr3tz

Mesajde Necko » Joi Aug 24, 2006 6:56 pm

forza STEAUA!!!!!!

acum ca vine Real Madrid se dovedeste ca STEAUA e cea mai buna echipa din Romania. nu au ce sa mai zica nici dinamovistii, nici rapidistii si nici timisorenii. FORZZA STEAUA BUCURESTI!!!!!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 6:57 pm

greu,foarte greu :D

sper sa prind bilet la meciul cu real de la bucuresti :D
cr3tz

Mesajde MiG29 » Joi Aug 24, 2006 7:51 pm

ce plm treaba o avea faptu ca vine real cu faptu ca echipa din ghencea e cea mai buna din ro, io nu pot sa imi dau seama, da ma rog....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 8:03 pm

nu stiu de ce,dar am impresia ca lyon o sa le dea mai multe boabe decat realu :D

migule,lasa-i bre sa se bucure.le aratati voi la meciul cu dinamo :P
cr3tz

Mesajde Necko » Joi Aug 24, 2006 8:22 pm

haaaaaaaaaaaaaaai RAPIDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!

bravo RAPID !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Shaki » Joi Aug 24, 2006 8:26 pm

s-a calificat :D
acu, hai dinamo !!!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 8:29 pm

la dinamo la cum decurge meciul nu cred sa aibe probleme
cr3tz

Mesajde RajaF » Joi Aug 24, 2006 9:43 pm

afara de borcea nu cred ca mai sunt multi romani care sa nu se fi bucurat pt succesul stelei

Bre nu fii asa de sigur :D
Si mie mi-e "antipatica" Steaua din motivele insirate de h0va. Dar nu am chiar suflet de caine ca sa nu ii felicit pentru o performanta de mult asteptata (m-as fi bucurat pentru oricare alta echipa, inclusiv Dinamo ca is parliti rau de tot :P, dar pentru Steaua nu).

Si acuma ca Steaua e in grupe si Becaliada e in plina forta, va urez cat mai multe boabe primite de la Lyon si Real in Ghencea, ca sa va mai desumfle un pic :D

Si bravo Rapid pentru calificare (si bravo si Dinamo, anticipat bineinteles :D).
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Aug 24, 2006 10:16 pm

rajaf daca vedeai ce fata avea becali azi la tragerile la sorti :D vai de el.daca picau cu barca si chelski cred ca facea atac de cord :D

nu cred eu ca aia anti steaua reprezinta un procent asa de mare.mai rar oameni ca hova :)

e bine ca suntem iar cu 3 echipe in cupele europene
cr3tz

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati