), acum ai vazut si tu ce orar naspa am eu, urasc scoala, norocul meu ca nu m-am dus azi la scoala, dar in schimb ma duc la doctor!
The Duch Lady! lol

), acum ai vazut si tu ce orar naspa am eu, urasc scoala, norocul meu ca nu m-am dus azi la scoala, dar in schimb ma duc la doctor!

masculin. Dar sa am aceeashi fatza.
, sopra , hera , zgubi ,baixinho , decret...si ca l-am revazut pe moshul meu! pupici pt toti! si sorry ca n-am mai utut sa stau! nu pot sa vin cu my boyfriend...va zic maine d c!
Initial trimis de darkshines
mirelaaaa! am reusit! i got the fucking part! you can laugh now :p
dupa cum spuneam ieri....
:cry: ...voi toti va cunoashteti intre voi ...si eu nu cunosc pe nimeni
sunt mika si neinsemnata
.....nu o shtiu decat pe Jasmyna ....
..atat ete..! ..dc nu sunt si eu din Bucuresti ...life 's like this....
asta e mai buna ....

Initial trimis de Jasmyna
ma bucur ca i-am cunoscut finally pe sod, sopra , hera , zgubi ,baixinho , decret...si ca l-am revazut pe moshul meu! pupici pt toti! si sorry ca n-am mai utut sa stau! nu pot sa vin cu my boyfriend...va zic maine d c!
Initial trimis de popalin
jasmyna,orgoliul meu a fost distrus ca nu m-ai mentionat in lista
:-" ;e ;B
Initial trimis de Oribilul Mosh
xkrane..sa fii de kko..ca nu ai venit la intalnire !
Jasmyna..excelent piercing ! Abia astept sa faci 18 ani si sa mi-l aratzi pe ala care ai zis ca ti-l faci atunci !
Mirela..am videoclipul de la Romeo & Juliet pe cd ! De fapt am vreo 12 videoclipuri de la Dire Straits !
depeche....chiar doresti sa ai p*** pt. 3 zile ?
... maybe next time ...
) hihihihih plus ka e asha misto o plimbare prin ceatza de afara .. uneori imi doresc sa stau in Londra dar cika prea multa ceatza strika la plamani :-?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator