)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eyewitness scrie:ratziaidreacu de constanteni, stati in case pe fanclub si beti bericioaice si va planjeti de puloaie iar altii sta o zi-ntreaga in port cocotati pe vapuare.huooo!
aiule, da data asta n-o nimersi, sacptamana trecuta si partial asta numa pe acasa n-am stat, iar de
numa seara si mai lejer asa sa nu-mi pice ochii in gura. da las ca vine iel uichendu si recuperez io 
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
baixi si cu sica, sa stiti ca pilaful a iesit foarte bun in ciuda faptului ca s-a rumenit un pic. ce? pe mine ma cheama flufi
? sau jeorj
? si oala e si ea intacta. iar curatatul nu-i o problema ca suntem dotati
. (si) cu masina de spalat vase
. oricum, mersi ca va pasa 
? sau jeorj
? si oala e si ea intacta. iar curatatul nu-i o problema ca suntem dotati
. (si) cu masina de spalat vase
. oricum, mersi ca va pasa 
............................
- sin ella
cr3tz scrie:multa mue lu ym si yahoo games
sin_ella, imi pare bine ca a iesit bun pilaful, ti-as cere o portie dar din pacate nu poate fi trimis prin mail
si daca tot vine vorba de rumenit, eu am cam ars zilele trecute niste ardei umpluti dar tare buni au mai iesit

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
am asurzit de clacsuanele fanilor dinamovijti
tresa ma mut in casa
tresa ma mut in casa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Ljfavjvajr;zaskvasjtzskflbv in reclamele lor de pe portal.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
sinela orez dinala rumenit umpic sa mananci tu pana faci ochii oblici:P. io prefer sa mananc ardei umpluti umpic rumeniti, sau varza calita umpic rumenita...sin ella scrie:foarte bun in ciuda faptului ca s-a rumenit un pic. ce? pe mine ma cheama flufi? sau jeorj
?

mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-

jeorj - Junior Member
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=494966&postcount=146
sa ma kk pe toti osenii care nu stiau sa scrie, citeasca si socoteasca la varsta de 6 ani.
sa te kci pe toti oltenii si banatenii mei daca eu nu stiam sa le fac pe alea de mai su la aceeasi varsta
Facem prinsoarea?
sa ma kk pe toti osenii care nu stiau sa scrie, citeasca si socoteasca la varsta de 6 ani.
sa te kci pe toti oltenii si banatenii mei daca eu nu stiam sa le fac pe alea de mai su la aceeasi varsta
Facem prinsoarea?

-

Invincible - Mesaje: 2145
-

Daimon - Mesaje: 5074
hai lasa bre.. or trecut vremile cand eram eu pe fc tuata ziua, acuma mai rarutz.. tomna s-o intampat sa fie unu din momentele alea. crek ma duc sa nani, ca vad ca nu-mi raspunzi prin alte parti, daca erai pe inostru discutam intre 4 maini, asa, reluam maine poimaine, p'acilea.
-

Daimon - Mesaje: 5074
asta ca sa nu ma mai muscati de anus pe viitor, da? fac mentiunea ca nimeni nu-mi spune ce sa scriu.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117