)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
-

weed13 - Mesaje: 1868
footemaj in ele de reclame si, mai ales, in cine le-a facut. de ce cacat trebuie sa dau de 8 ori refresh pentru a putea face click pe un link?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aseara nu mai mergea nici cu fireoxu nici cu adblocku nici cu nimik. reclama ocupa spatiul unde erau linkurile catre threaduri, pe care inevitabil trebuia sa fac click shi mi se deschideau tot feluri de kkturi (scuzatzi limbajul)
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
un lucru e sigur: kant emir are o noapte plina
. productiva de-a dreptul. ma intreb cum puate iel sa ra mana quasi-serios si cum de nu-i aluneca mana pe vreun michi dintos
waw, loch ness
, mi-ai lipsit. ai proba vietii? succes, mah 
. productiva de-a dreptul. ma intreb cum puate iel sa ra mana quasi-serios si cum de nu-i aluneca mana pe vreun michi dintos waw, loch ness
, mi-ai lipsit. ai proba vietii? succes, mah 
............................
- sin ella
Cubule, scrisesem asta la... cel mai frumos moment dar au sters... noroc cu discheta...
1 Cubete, n-am nicio poza sa-ti dovedesc; doar Tzutzu poate confirma.
2 Asta e, mai, Cubuletz… trebuie sa te resemnezi. Fetele frumoase sunt luate intotdeauna de cei indrazneti, iar eu, copil crescut la tzara, unde mai pui ca unul din bunici a fost locotenent…
3 Cand voi mai posta aici voi scrie: “Cand am facut sex cu doua fete”, ca asta e “damblaua” mea din ultimul timp. O sa pun poze… tu impleteste-ti streangu' fiindca sunt pe cale sa traiesc inca un vis de-al tau.
1 Cubete, n-am nicio poza sa-ti dovedesc; doar Tzutzu poate confirma.
2 Asta e, mai, Cubuletz… trebuie sa te resemnezi. Fetele frumoase sunt luate intotdeauna de cei indrazneti, iar eu, copil crescut la tzara, unde mai pui ca unul din bunici a fost locotenent…
3 Cand voi mai posta aici voi scrie: “Cand am facut sex cu doua fete”, ca asta e “damblaua” mea din ultimul timp. O sa pun poze… tu impleteste-ti streangu' fiindca sunt pe cale sa traiesc inca un vis de-al tau.

-

Invincible - Mesaje: 2145