)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=496149&postcount=20
despre noi vorbea, Cubete. Ce, uitasi ce-mi scrisasi acolosha?
Madame Fluf, respectele mele... da' Cubu a inceput, iar eu...
Rabdare si tutun.
despre noi vorbea, Cubete. Ce, uitasi ce-mi scrisasi acolosha?
Madame Fluf, respectele mele... da' Cubu a inceput, iar eu...
Cubete:Asa, si ?
Rabdare si tutun.

-

Invincible - Mesaje: 2145
deci is fuarte nervoasa din cauza reclamei asteia cu cocla-clola vietii.... ca nu poci ceti-n liniste fanclubu`.... deci bag picioarele!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
- Delphyna
sica, nu despera, dupa cum il stiu io pe nea bufnila, un isvor nesecat de ineptii glazurate cu zorzonele stropite din plin cu jpreiuri cu iz pseudoacademic, ajteapta-te in curand la treduri gen "miriapodu, o culme cosmologica", "tzantzaru, metafora sau artefact ?" sau "ornitoringu, heruvim sau demon?"
putintica rabdare, da?
putintica rabdare, da?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

Daimon - Mesaje: 5074
kant emir scrie:edit: duamne, ceam facut! mam solidarizat, shold langa shold chear, cucu bu! chear cucu bu! bai misteic, ofcors, dar faptele vorbejte si nu ne mintzejte!
Incoerenta voastra, dvs nu intelegeti cacand un om nu va raspunde o data, de doo ori sau de (n-tz)^2 ori, inseamna ca nu are rost sa insitati? Suferiti de boala lu Irefutabilex, nebagatu in seama? Daca da, tratati-va. Va multumim ca ati avut rabdarea sa ne urmariti.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
stau acum si ma uit la stirile de sport de pe protv, mai este doar o zi pana la meciul cu Belarus si s-au vandut doar 3000 de bilete, ce motive gasesc jucatori si antrenorul:
- in toamna asta vin echipe mari in Bucuresti si astfel suporterilor meciul cu Belarus nu li se pare un meci important;
- Belarusul este o echipa mica si nu atrage suporterii nationalei;
parerea mea:
- echipa nationala joaca jalnic si suporterii sunt satuli sa dea bani pe un bilet doar ca sa vada un meci mediocru facut de echipa favorita
- in toamna asta vin echipe mari in Bucuresti si astfel suporterilor meciul cu Belarus nu li se pare un meci important;
- Belarusul este o echipa mica si nu atrage suporterii nationalei;
parerea mea:
- echipa nationala joaca jalnic si suporterii sunt satuli sa dea bani pe un bilet doar ca sa vada un meci mediocru facut de echipa favorita
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
cubu scrie:Incoerenta voastra, dvs nu intelegeti cacand un om nu va raspunde o data, de doo ori sau de (n-tz)^2 ori, inseamna ca nu are rost sa insitati? ...Va multumim ca ati avut rabdarea sa ne urmariti.
adica boldu supliniaza ca nu de suficiente ori - se putea mai mult
shanume ori cu, or fara: tot p'acolo
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
deci daca va ganditz vreodata sa schinbati faianta si gresia prin bae si bucatarie si sa zugraviti prin casa, io va sfatuiesc amical ca in alea doo+- sapctamani sa va mutati la hotel/prieteni/bunici, ietc, caacasa o sa fie jale. 

The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
Migule, am o prietena care-si renoveaza casa, si si-a inchiriat 2 luni alt apartament ca sa evite haosul 

-

cutuma© - Mesaje: 3047
nu e chiar atat de insuportabil...ideal e sa stai la casa ca sa poti iesi in curte in timpu zilei si sa ai usi
in alta ordine de idei: em plus ef egal infinit
in alta ordine de idei: em plus ef egal infinit
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-

shiona - Junior Member
vere daimon, citeam pe prosport despre rasboiu mutu-suporteri sh'am vazut acest comentariu:
deci vere, daca'l intalnesht p'asta te rog eo frumos sa'l futzi in gura din partea mea
bai nespalatilor,toti sunteti niste tarani imputiti ne pisham pe capitala voastra cu respect un om educat din TIMISOARA.mitici cacati mai bine v-am da bomba atomica pe voi ar fi mai bine
deci vere, daca'l intalnesht p'asta te rog eo frumos sa'l futzi in gura din partea mea

?!
-

h0va - Mesaje: 2049
-

Daimon - Mesaje: 5074
deci am o problema si va intreb p-astia mai deshtepti:
io vaz filme cu bsplayeru,am ultima versiune.si patesc cateodata ca la jumatatea filmului sa o ia de la inceput si nu pot sa derulez nu pot sa fac nimic ca tot de la inceput o ia.codecuri sau care e cioaca?si daca da,care?cu greu gasi si eu doamna si vagabontu' si nu mere partea 1,asa ca plz......
io vaz filme cu bsplayeru,am ultima versiune.si patesc cateodata ca la jumatatea filmului sa o ia de la inceput si nu pot sa derulez nu pot sa fac nimic ca tot de la inceput o ia.codecuri sau care e cioaca?si daca da,care?cu greu gasi si eu doamna si vagabontu' si nu mere partea 1,asa ca plz......
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100
seringa, inseamna ca fisieru *.avi este corupt. ia de pe net un program pentru "reparare" fisiere avi, gen divfix, avi repair etc si incearca sa repari fisieru. daca nici asa nu merge, redaunladeaza fisieru avi din alta sursa cu mentiunea ca marimea sa fie diferita ca sa nu te trezesti cu acelasi fisier corupt.
mai este varianta sa folosesti media player clasic in loc de bsplayer, de multe ori, media player clasic "icnora" frame-urile corupte
succes!
mai este varianta sa folosesti media player clasic in loc de bsplayer, de multe ori, media player clasic "icnora" frame-urile corupte
succes!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:mai este varianta sa folosesti media player clasic
media pleier fo'eva'!
Radu Stefan: "Nu stiu daca ma asteptam sa joc in meciul cu Belarus!"
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
of,ce viatza nashpa ai,mai sica mai,nu traiesti in roz ca noi fara nici o problema pe cap de dimineata pana seara! !
bravo baixule!
-

marian jan - Mesaje: 2100