)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
mosule, hai sa vorbim discutii. da-i in plt de mocofani.
vrei sa vezi ce plocon am primit azi? am facut poze special pentru tine.
Emiroi, sunt fericit sa te anunt ca pana acum am 2 comentarii pe blog (bine-am facut ca am umblat la optiunile alea, sa poata comenta oricine).
Ultimul comment vb de Oribil moshu.
)
http://carulcuprosti.blogspot.com/2008/07/piskeshu-episodul-ii_18.html
vrei sa vezi ce plocon am primit azi? am facut poze special pentru tine.
Emiroi, sunt fericit sa te anunt ca pana acum am 2 comentarii pe blog (bine-am facut ca am umblat la optiunile alea, sa poata comenta oricine).
Ultimul comment vb de Oribil moshu.
)
http://carulcuprosti.blogspot.com/2008/07/piskeshu-episodul-ii_18.html

-

Invincible - Mesaje: 2145
pisky, haida incoa, ca stricam bunatatea aia de tread.
ia zi-mi, te doare ca nu mai ai niku colorat? daca-ti decoloreaza moshu (aiu) niku pe moco o sa-ti pui streangu la gat?
parca te si vad pregatindu-te pentru Marea Trecere: mic, palid, cu ciocu-n piept si ochi-n lacrimi cautand sa-ti stamperi tremurul mainilor ca sa iasa bine nodul.
ia zi-mi, te doare ca nu mai ai niku colorat? daca-ti decoloreaza moshu (aiu) niku pe moco o sa-ti pui streangu la gat?
parca te si vad pregatindu-te pentru Marea Trecere: mic, palid, cu ciocu-n piept si ochi-n lacrimi cautand sa-ti stamperi tremurul mainilor ca sa iasa bine nodul.

-

pai daca ti se pare ca mi-e sete mie, de ce te pishi pe mama?
esti tot mai slab, pisky, este?
~p
----------------
emiroi, nu-l bana. lasa-l, sa am si eu cu cine ma juca.
esti tot mai slab, pisky, este?
~p
----------------
emiroi, nu-l bana. lasa-l, sa am si eu cu cine ma juca.

-

vesnica intrebare: daca tot va intereseaza numai pe voi doi, de ce n-o faceti in privat?
pijke, nu ma amestec daca il injuri pe el sau el pe tine (desi nu-i tocma grozav balciu), dar apropiatii n-au nicio vina, da?
acuma o mers cu edit (am citit si mesajele sterse), nu te mai sforta sa demonstrezi vreo ceva, da?
pijke, nu ma amestec daca il injuri pe el sau el pe tine (desi nu-i tocma grozav balciu), dar apropiatii n-au nicio vina, da?
acuma o mers cu edit (am citit si mesajele sterse), nu te mai sforta sa demonstrezi vreo ceva, da?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir