in ce-l priveste pe mr
, nu-i mai modifica postarile ca nare nimica. pe mine ma amuza cum isi cheltuie energia.
e ca_cainele ala pe care l-am vazut mai ieri, cand meream cu bicicleta.
deci, meream pe trotuar si, am ajuns la un momendat cu bicla in fata unui gard de sarma. cum am ajuns, in spatele gardului si-a facut aparitia o corcitura fioroasa (albeata ochilor era de fapt rosie) care a sarit cu picioarele pe gard hamaind(ca de obicei) apoi a luat-o la goana dupa mine (ca de obicei).
cu-n zambet in coltul gurii pedalam agale si ma uitam la corcitura cum isi scuipa plamanii. si cum meream eu asa, aruncand o privire inainte, spre deosebire de alte dati, poarta (pe care intra/iese masina) ce da in curtea respectiva era larg deschisa. Deci, am mierlit-o instant si instantaneu: ma si vedeam capsat.
experientza m-a facut sa opresc in fata portii aleia ca sa infrunt bestia -aveam de gand sa-i ard un mountain bike peste bot.
deci, odata ajunsi fata in fata, fara vreun obiect despartitor intre noi, potaii i-a pierit maul. se uita nedumerit la stalpii portii intrebandu-se, parca, unde-i plasa de sarma. vazand ca nu e, si-a indreptat privirile catra mine, iar eu simtind ce-i poate blana am fluierat la el, scurt si puternic, ca la oi. cum a auzit, a facut drepta-mprejur si, cu coada-ntre picere, a fugit halind pamantul.
vazusi ieri, creatza aia care-i zicea kesului ca are "fantasme" cu ea? cum e mai nimerit? a avea "fantasme" sau "fantezii" erotice?
vai de mine, kesule, unde fugi ba (si nu ma refer la concediul la Balaceanca)? ca tocmai imi desfacusem trusa de psihopat si ezitam intre bisturiul de 13 si satarul ruginit de 26. n-auz ca-tz colorez eu niku?
cr3tz:Shiva suge reaza cam multe
ce vrusasi sa zici bre, fantasmo?

mai sunt si ailanti dar in cazul asta e vb de perspicacitate.
)