)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Invincible » Vin Iul 25, 2008 11:18 am

nu breh, e mai frumos asa, in public: am inceput cu martori, cu martori termenam.

in ce-l priveste pe mr :clovn:, nu-i mai modifica postarile ca nare nimica. pe mine ma amuza cum isi cheltuie energia.
e ca_cainele ala pe care l-am vazut mai ieri, cand meream cu bicicleta.
deci, meream pe trotuar si, am ajuns la un momendat cu bicla in fata unui gard de sarma. cum am ajuns, in spatele gardului si-a facut aparitia o corcitura fioroasa (albeata ochilor era de fapt rosie) care a sarit cu picioarele pe gard hamaind(ca de obicei) apoi a luat-o la goana dupa mine (ca de obicei).
cu-n zambet in coltul gurii pedalam agale si ma uitam la corcitura cum isi scuipa plamanii. si cum meream eu asa, aruncand o privire inainte, spre deosebire de alte dati, poarta (pe care intra/iese masina) ce da in curtea respectiva era larg deschisa. Deci, am mierlit-o instant si instantaneu: ma si vedeam capsat.
experientza m-a facut sa opresc in fata portii aleia ca sa infrunt bestia -aveam de gand sa-i ard un mountain bike peste bot.

deci, odata ajunsi fata in fata, fara vreun obiect despartitor intre noi, potaii i-a pierit maul. se uita nedumerit la stalpii portii intrebandu-se, parca, unde-i plasa de sarma. vazand ca nu e, si-a indreptat privirile catra mine, iar eu simtind ce-i poate blana am fluierat la el, scurt si puternic, ca la oi. cum a auzit, a facut drepta-mprejur si, cu coada-ntre picere, a fugit halind pamantul.

ori nai subiect de discutie?
iete, propun eu:
vazusi ieri, creatza aia care-i zicea kesului ca are "fantasme" cu ea? cum e mai nimerit? a avea "fantasme" sau "fantezii" erotice?

:clovn: : creca am facut destule pentru cacatu asta care acum se cheama fanclub. daca pana vin din concediu nu-s albastru la loc, acesta va fi si ultimul post pe forumul asta. noroc!

vai de mine, kesule, unde fugi ba (si nu ma refer la concediul la Balaceanca)? ca tocmai imi desfacusem trusa de psihopat si ezitam intre bisturiul de 13 si satarul ruginit de 26. n-auz ca-tz colorez eu niku?

cr3tz:Shiva suge reaza cam multe

ce vrusasi sa zici bre, fantasmo?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Vin Iul 25, 2008 12:35 pm

postati :*
cr3tz

Mesajde kant emir » Vin Iul 25, 2008 2:02 pm

auz, da' mata de ce esti asa timid?

cu tine? cu tine e limpede ca n-am ce sa discut, prea esti obsedat; "luptele" tale is numa in mintea ta (ca sexu si masculii pt jelerona), si cand o tzii tarla atatia ani, e limpede ca valorile tale is cam ciudatzele

doar la rona esti prompt si plin de viata.

nu doar la rona; la ea is chiar apatic, da o mai intzep sho mai starnesc, ca se tureaza binishor (cateva zile pe luna)

te-i fi 'dragostit de ea?

vezi ca asa o zis si pijke, si o facut cucuana obsesia pentru iel

o zis cai golan si intelectual si numa bun (si creca si tu corespunzi poftelor sale: tinerel iejt, facultate ai ispravit - deci cu varsta si cu telectualizmu ingineresc ie oche; nasol ca nu ejdimbucale, da nah, nui capatu lumii)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde cr3tz » Vin Iul 25, 2008 3:18 pm

sa postam, bitzii sa ii mutam.
cr3tz

Mesajde Invincible » Sâm Iul 26, 2008 9:10 pm

emiroi, tu dadusi in papagalicita de-o tii cu "luptele" alea?

am eu de dus fro lupta cu tine (lupta directa)? n-am.
ti-am propus eu sa repunem in aplicare planul ala din iarna (lupta indirecta)?nu.
si-atunci ?

si cand o tzii tarla atatia ani, e limpede ca valorile tale is cam ciudatzele
daca e vb de mr :clovn:, ia zi-mi, mata de cati ani o tii "tarla" cu el? ;) mai sunt si ailanti dar in cazul asta e vb de perspicacitate.

vezi ca asa o zis si pijke, si o facut cucuana obsesia pentru iel
fraieru' a tinut-o mult timp gaia-matzu ca ce futacios este el, ca a futut muieri numai cu cartile citite...
cand a aparut rona si-a zis ca a puscat doi iepuri dintr-un foc: fute si el ceva si ne intareste noua convingerea ca e Casanova II. S-a dat la ea insa, cand a vazut ce palmares si temperament are i s-a strans pulica in asa hal incat si un ginecolog ar fi fost in stare sa jure ca e muiere. Nu e vorba ca e ea in varsta (n-are prejudecati) ci de faptul ca o sa-l faca handicapat pt ca, se vede clar ca e mult peste el (si el o stie).

cat despre mine si rona, nu bre, nu se poate! nu se ezistra!
eu, la fel ca Moshu, cand vine vorba de muieri avem inlinatii "pedofilice", cu osebirea ca mie-mi plac alea mai "curbate". ar mere dac-ar exista masina timpului. m-as "teleporta" si i-as arata ronei fro 5-6 capite de fan pe zi. cred c-a fost vampa mare rona in tinereata ei.
si ia zi, cu portalu catra lumea de "dincolo" ce-ai avut? nu permite regulamentul? trebuie facut pe generalitati? :D pe jurnale? sa fac jurnal interactiv?
sau voiai sa-ti faci si tu de lucru?
cea mai de kko ciocolata e Poiana -ciocolata alba Musli. parca ai manca sticla dulce, asa inteapa. am gasit si o bucata de lem in ea. pare sa fie o bucata de coada de mar.
Mitza: eu am fost la o plimbare cu gabi şi vreau să-ţi spun că avea bicicleta aia (first bike) de citiva ani. era destul de uzata. scirţiia din toate alea. dar omu şi-a făcut treaba cu ea.

mosule, cum dom'le, ti-ai prapadit bicicleta? asa repede? din cate stiu eu, parca ai cumparat-o cu cateva luni inaintea mea. si mai stiu ca ai folosit-o putin. mai putin in comparatie cu mine care, timp de un an si jumatate am calarit-o zilnic. ai vazut si tu cum i se tocisera cauciucurile cand am facut pana aia la 22-25 km de Severin de-a trebuit s-o calaresc asa pana acasa?

de cati ani o ai, ca uite, in iunie asta i-a expirat garantia de 2 ani si n-a avut nimic intre timp. doar i-am schimbat "consumabilele" cauciucuri, 2 camere si sabotii o data si, am uns-o cu ulei de motor si vaselina (lantul, pinionul, si cablurile de frana si viteze.). cand o-ncalec, "toarce" ca-n prima zi.

acum, de cand cu turul pe bicicleta (al frantei) ma bate gandul sa iau o cursiera, sa vad in cat tp fac ai 70km pana la tara (3.5h cu MB).
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Haggis McMutton » Sâm Iul 26, 2008 11:39 pm

Buna Shiva !

Eu sunt sora lu Moshu. I-am zis ca il cauti, dar a zis ca nu mai intra pe fanclub. Mi-a zis sa-ti zic ca si-a cumparat azi bicla noua, adica o bicla lui Tiberius de pe locomania. A dat 800 lei noi pe ea. E foarte incantat de bicicleta asta si toata ziua numai despre ea a vorbit. Daca vrei sa o vezi si tu sa stii ca asta este : http://www.hypersport.ro/modules.php?name=catalog&file=product_info&cPath=422_621_623&products_id=4390
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Iul 27, 2008 3:07 am

si ia zi, cu portalu catra lumea de "dincolo" ce-ai avut?

io am inpresia ca am fo destul de linpede
ia zi-mi, mata de cati ani o tii "tarla" cu el?

nui obsesiv, cacand e de discutat omeneste discut omeneste, si nici de demonstrat nam nica

in rest ie vacspipi
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Iul 27, 2008 6:08 am

Sora lu' Mosu, multumesc! (eu nu stiam c-are sora). Tu esti Borsuky, deci? Iar Potbely e frate-sau? :D
stiam ca i-a cumparat bicla lui Tibi, ca citesc forumul ala zilnic (am un retard sub supraveghere si caut si material pt blog).
sa-i spui ca e bulangiu si ca, odata ce va da drumul la inregistrari in august, voi cauta un fraier pe mirc si-l voi pune sa-mi faca clona. dupa aia, daca mi-o baneaza, ii inchid forumul. asa ca, mai bine sa vie incoa.
Inca o data, multzam!

emiroi:io am inpresia ca am fo destul de linpede

ha? mai citii inca o data pemeu si vazui ca dupa ce se termina postarea mea, urmeaza un kilometru de spatiu gol, apoi un manunchi de cuvinte ingramadite intr-un colt. bine breh.

emiroi: nui obsesiv, cacand e de discutat omeneste discut omeneste, si nici de demonstrat nam nica

emiroi, intre noi doi ieste o diferenta ca de la cer la pamant. mata esti moderator, eu -simplu user.

tu poti sa turui cat vrei (chiar daca insulti), mie mi se poate taia microfonul oricand (chiar si cand nu insult -vrei dovada? am.). clonele pe care mi le-am facut pana acum n-au fost altceva decat continuarea "discursului". Ocazia de a discuta omeneste nu s-a ivit. Nu s-a vrut. De-aia si arata forumul cum arata.
I-auzi profetie de-a mea, facuta la putin timp dupa inscriere:
[quote]Ra! nenicule, tu ai frun regulament la forumu asta? Daca da, atunci spune-mi si mie...cuvantul secret egzista pe acolo? Ma refer la cam ce ai facut tu acolo...ai scris intr-o postare ca eu am inca un nick: Siver_ (si danone la fel). Deci.. egzista? Se respecta regulamentul? Alea-alea...
In cazul in care zici „da!â€Â
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Dum Iul 27, 2008 10:23 am

deci, draga Gabriela, da-l in gatu lu :clovn:pe moshu!
o sa stau de vorba doar cu tine

:D: era sa ma pacalesti.
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=366446&postcount=107

Gabriela: Ce senzatie idioata. Tot intru pe forum in speranta ca vad un mesaj nou scris. Si nimic. Ce stati toti si asteptati ? Ce planuri aveti pentru duminica asta ? Eu ma barbieresc si cred ca plec la shoping. Am auzit ca sunt reduceri in oras.

pai, in cateva clipe plecam sa facem plaja la Schela. acum muierile pun carnurile ce urmeaza a fi gratarite si alte alea in recipiente.

eu o sa profit de ocazie si-o sa urc pe dealul din apropiere (rezervatia Portile de Fer)in cautare de sunatoare. pana acum n-a plouat si-am strans putin. poate mai gasesc ceva. eh, stiu ca as putea cumpara, dar asa is eu invatat. asa suntem noi invatati, adica. parca un produs e mai bun daca ii facut de mainile noastre.

iara maine, la munci, tot in locul in care mergem azi; construim pt un sarb o taverna pe plaja Schela, chiar pe malu' Dunarii. e o nebunie de proiect ca e foarte aproape de apa si, daca se unfla Dunarea ca acu 2 ani ne bagam lapu in ea de treaba. ma mir cum de-a obtinut ala autorizatie de constructie. deocamdata am turnat fundatia si facem un mal artificial. La inceput s-a si rasurnat o raba de-a noastra in Dunare, ca nu era loc de manevre.
o sa fac niste fotugrafii, sa vezi pozna!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Lun Iul 28, 2008 3:26 am

deci, draga Gabriela, iaca... am pus acolo cate toate:
-bicicleta mea in stare impecabila in varsta de 2 ani si 2 luni
-santierul
-muncitorii la sfarsitul programului (aia portocalii+aia pe jumatate dezbracati care joaca "matza"). Peste Dunare i poti vedea pe pretenii nostri sarbi. Cred c-au intrat si ei in Europa ca saptamana trecuta au intrat niste baieti si fete pe teritoriul nostru cu 2 salupe ca la ei, acasa. S-au apropiat de mal (n-au coborat) si-au facut niste poze si s-au roit. Teribilisti.
-realiazarea mea proprie si personala (ca tot ati inceput voi sa va laudati pe moco cu imobilele voastre)

http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Iul 28, 2008 6:48 am

postaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
cr3tz

Mesajde Invincible » Lun Iul 28, 2008 5:26 pm

Gabriela: forumul fara piskeshu e ca....
...Romania fara tigani.
...Romania fara maghiari.
...Romania fara handicapati.
...Romania fara Mutu dupa primul gol marcat impotriva Italiei.
... Invincibilul venit acasa de la o intalnire forumista cu Keshu.
:D

Mosule, sa dai drumu la inregistrari ca viu eu sa-ti tin de urat cat se trateaza ala Balaceanca. Timp de 2 sapt o tinem numa-ntr-un chef.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Iul 28, 2008 8:22 pm

hop asa si asa
cr3tz

Mesajde kant emir » Lun Iul 28, 2008 9:16 pm

vintzipilus, te-ai saturat de postat? sau nu stii ca nu-i bine si frumos sa te iei de grupuri (etnii, natioalitati, minoritati etc; de fotblisti e oche, posa te iei nainte), sau sa te dai de-a dura cu amenintarile cu bataia?
kant emir

Mesajde cr3tz » Mar Iul 29, 2008 6:46 am

1050, 1050, 1050
cr3tz

Mesajde Daimon » Joi Iul 31, 2008 12:52 am

cine plm e gabriela floooooooooooooreeeeeeeeeeeees =))=))=))=))=))

p.s. ca are o br de la mine :D
Daimon

Mesajde cr3tz » Joi Iul 31, 2008 2:09 pm

1050 1050 1050
cr3tz

Mesajde Daimon » Joi Iul 31, 2008 11:02 pm

ceiaia?!?!?!
Daimon

Mesajde cr3tz » Joi Iul 31, 2008 11:03 pm

pagina urmatoare.
cr3tz

Mesajde Daimon » Vin Aug 01, 2008 5:56 pm

si ce daca?
Daimon

Mesajde Invincible » Vin Aug 01, 2008 6:01 pm

voi doi vreti sa reinventati umorul?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Sâm Aug 02, 2008 9:13 am

tu nu ai treaba?
cr3tz

Mesajde cr3tz » Lun Aug 04, 2008 2:54 pm

avea treaba.
cr3tz

Mesajde Daimon » Lun Aug 04, 2008 3:25 pm

da bah, ca acuma vara ie treaba pe santier !

uite si pagina noo
Daimon

Mesajde cr3tz » Lun Aug 04, 2008 6:05 pm

1051 1051 1051
cr3tz

Mesajde Invincible » Lun Aug 04, 2008 6:44 pm

tu nu ai treaba?

cand postez n-am treaba.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Aug 04, 2008 6:55 pm

shhhhhhhhhhh
cr3tz

Mesajde Invincible » Lun Aug 04, 2008 7:28 pm

iti faci autoportretul? ( :caca: )
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Lun Aug 04, 2008 8:29 pm

shhhhhhhhhhhhh
cr3tz

Mesajde Invincible » Mie Aug 06, 2008 10:36 pm

mie-mi place tare mult serialul asta :D: Bucuresteni....
http://economie.hotnews.ro/stiri-imobiliar-3855151-apartamente-lux-construite-batrani-ageamii-dupa-regula-las-merge-asa.htm

Gabriela Flores, cand dai drumu la inregistrari? Am stiri noi de pe santier. Noi lucram, nu ne-ncurcam, desi avem salarii mai mici decat ale habarnistilor alora.
tz, tz, tz...
Imagine Imagine Imagine
Invincible

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati