ciacnorisule
ce-nsamna, ca la lectia asta n-am ajuns?
deci, emiroi, sa-tz spui cum arata Gigela, aceasta emo-gothica a forumului nost: avea capul lu wednesday, da eu stiam ca e Gigela. era goala pushca, plina de cicatrici de la taieturi, da sa vezi bazaconie, avea-ntre picere ce-are Livu, adica ceva mic, ca el zice ca are 15 cm. vazand asa treaba, am mai privit-o inca o data, incepand de sus in jos: avea fatza lui
Chucy trunchiul ca de mumie, cu gauri in el pe la coaste iar jos, tot chestia aia Liviana. Si in vis ma intrebam cum de poate sa aiba chestie liviana daca e muiere? m-am uitat mai atent si-am vazut ca, pe soldul drept(al ei) avea si aia specifica muierilor, ceea ce m-a facut sa ma ingretzosez intr-at ca m-am trezit.
Fata, da-mi faci farmce, iti fac si eu. Il trimit peFreddy dupe tine, auz?!
pescuiesc eu nu prea e bun. e apa mica si curgatoare... si se agata mereu matase de ace. o singura data am vazut pesti multi in zona aia. pe asta de azi l-am prins chiar acolo, langa piatra aia. era singur-cuc. a fost misto sa vad cum se prinde in carlig. i-am aruncat momeala si el, ca pikesu, in carlig. intentionam sa-i fac poza, sa-l pun aici, sa ma laud insa... sa vezi pozna: cand m-am intors la cartierul general, m-am dat jos din masina si m-am laudat cu el pe-afar' la vreo 3 mecanici. am avut treaba in biuro asa ca l-am pus pe jgheabul fantanii tasnitoare, la 1.5 m de sol in scop sa-l iau mai tarziu, sa ma laud acasa, ca ai mei preteni n-au crezut cand le-am spus ca data trecuta am prins 2 Moby Dick. Cand m-am intos, ia pestele de unde nu-i. am dat ocol fantanii, am mai intrebat oamenii daca l-au luat ei intre timp sa-l arate la altii, nimic! am cautat si prin birou ca, de, ziceam ca poate l-oi fi luat cu mine, ca era bine impachetat, 2 pungi transparente puse intr-o plasa de cumparaturi. Nimic! Ies afar fluierand a paguba si numa ce vad plasa de cumparaturi trecand prin fata mea dusa de vant (pe-aici ploo). ma uit sa vad dincotro vine si vad mai incolo, pe sub o raba o punga, ma apropiu, studiez punga si erau 2 in 1. si-atunci mi s-a aprins mie beculetzu: cand am lasat eu punga pe fantana, unu din haita de caini care pazeste parcarea a inhatat-o, sta-i-ar pestele-n gat, sa-i steie! Creca ala al negru a fost...
Loc: romaniaofcors
iete bre, cifra mea preferata!
la 77.777, Emiroi!