)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Invincible » Lun Sep 01, 2008 9:07 pm

emiroi, recunosc, i-am trimis un pm cu vorbe piskesho-livienei lu shaki. vazu fata ca te-ntrunasi si isi incoarda pectoralii la mine. pana acu' a tacut malc.

shakiricutzo, vai de pelea ta de gaina daca nu te potolesti!
iti dau eu potol!
auzasi fa?! A-)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Lun Sep 01, 2008 9:21 pm

asta a fost ultimul post najpa, da? ca nu stau sa le numar pe celelalte

ca si clona shiva ar deveni tot ultima infatisare de-a invincibilismului tau
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Lun Sep 01, 2008 9:39 pm

Cind Emiru scoate o secure mica
Si lovind pe Invi, pavaza ii strica...
Dar el cu maciuca astfel il lovi
incat deodata cazu si muri.
Iar dupa aceasta, oastea clonareasca
Pleaca si invinge horda FanClubeasca.

:D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mar Sep 02, 2008 6:54 pm

Emiroi, vad ca ma urmaresti si pe la munci...

Deci az o venit la mine deserventul unui buldozer Caterpillar sa predea fisa de consum, c-asa se face la sfarsit de luna. Iau foaia, ma uit la ea cu luare-aminte si, in dreptul cuvantului "Utilaj" vad scris: Buldozer Cantipilar.

Az, la munci, am pescuit. Am prins doi pesti. Bag de sama ca nu le place painea, ca nu s-au prea gramadit, desi erau o gramada; se vedeau prin apa. am si niste poze facute ieri, cand le-am pus gand rau. le-oi pune azi sau maine pe flikr, sa le vezi si tu, si moshu, ca voiam sa ma laud zilele trecute in fata lui, cand s-a inturnat din concediu mohorat ca eu, la locul de munca, sunt ca-n vacanta...

Muncitorii au zis ca trebuie rame sau viermisori da' ia de unde nu-s.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mie Sep 03, 2008 7:08 pm

mosule, poze cu pestii, maine sara ca uitai aparatu de fotugrafiat la birau!
http://www.flickr.com/photos/28960889@N04/

deci, uite ce-am facut in ultima saptamana: am facut un dig, s-ajungem mai repede la punctul de lucru. Lucrarea se cheama "Decolmatare batal" (ce ma-nerveaza flikru asta ca asa ca pozele de la coada la cap! uita-te de jos in sus). Vez aclo, in poza 5057, in coltul din dreapta-sus, este un fel de lac secat. ei, bine, trebuie sa scoatem tot pamantul de acolo. pute a sulf... :bolnav:

mai la vale, la cascadele alea e loc de scaldat. lucram langa un sat si acolo vin sa faca baie numa fete hranite cu mancare naturala. vin si baieti, dar fetelor le plac sefii (apropo, vez pe-acolo ultimul plocon pe care l-am primit). deci am facut baie si poze. Apa e f calda iar la 5099 poti vedea de unde am sarit in apa. o sa zici ca mint dar, iti spun ca acolo apa este adanca, mai ales in partea stanga, fiindca podeaua nu e orizontala ci inclinata. spre margine s-a depozitat nisip fin-fin. ma gandeam ca, daca as fi avut nevoie de nisip fin pentru vreo treaba, as fi venit acolo sa iau.

revenind la fete, uite ce sfarcuri are asta... si cand te gandesti ca are 2 toale pe ea... :n:

_--------------------------------------------------------------

ma uitam pe muiuc sa vad ce face Emiroiu si am dat peste asta. eu zic ca, cel mai frumos cuvant romanesc e cuvantul "compulsiv".
E meritul lui Pisky.

A, n-am apucat sa-i raspund la treaba de mai jos din cauza de BAN.
Invincible: Pacientul inca se mai afla in faza negatiei obsesiv compulsive
:clovn: : Ter-am invatat si io ceva si acuma tot cu alea esti. vai de steaua ta.

Draga Pisky, itz aduca minte, ca tu pricepi greu si uiti repede ca, in urma cu ceva ani (de la #229) ai dat cu muci-n fasui, ca de obicei, facand pe atotstiutorul. Iar eu folosesc termenul "obsesiv-compulsiv" ca sa te ironizez, dar tu, esti atat de destept incat nici injurat nu poti fi. Vai de stelele tau, ardelene! :nope:
:baby:
-------------------------------
Emiroi, facem si un tread pentru Muiuci?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Vin Sep 05, 2008 9:00 am

greu cu limba romana sau calculatoru mai draga mai.
cr3tz

Mesajde kant emir » Vin Sep 05, 2008 12:44 pm

Emiroi, facem si un tread pentru Muiuci?

uaci ior lenguigi

si sezi binisor, cat mai sezi p'aci
kant emir

Mesajde Shaki » Vin Sep 05, 2008 3:52 pm

hai ma.... :(
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Invincible » Vin Sep 05, 2008 7:40 pm

Emiroi, uite, suparasi pe Gigela!
O sa ma autobanez timp de 2 saptamani, sa-i mai treaca supararea.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Daimon » Sâm Sep 06, 2008 2:04 am

emire, merluc, de ce nu-l pui la punct pe copilu asta?

habar n-are ce face, daca-l strunesti bine poate, poate isi revine, daca nu.. well, pai stim amandoi ce se intampla cand micii huligani nu sunt adusi pe calea cea buna la momentul oportun.
Daimon

Mesajde cr3tz » Sâm Sep 06, 2008 7:07 am

devin "invincibili".
cr3tz

Mesajde ZOROX » Sâm Sep 06, 2008 9:36 am

devin suporteri de fotbal
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Sâm Sep 06, 2008 10:29 am

devin zorocshi, umfel de pijkeshogeni

bine, nu din tot zorocsu ese un pijkesh, sa fie clar. desi se straduejte

drucare, omu no ecsagerat; ladincontra, io am vazut pacate si mai mari, le diversh "deai nojtri"

da uare zorocsu din ce se face? ie nevoe de ingrediente speciale (or specifice!), sau ese din orce? sau chiar si din ce ramane de la altzii (nu mai dau nicuri)?
kant emir

Mesajde cr3tz » Sâm Sep 06, 2008 10:33 am

sa nu uitam scremutul.
cr3tz

Mesajde Daimon » Vin Sep 12, 2008 12:56 am

am fost si aici. sa traiti bine
Daimon

Mesajde kant emir » Vin Sep 12, 2008 1:14 am

ai fost, da

team vazut io
kant emir

Mesajde cr3tz » Vin Sep 12, 2008 12:30 pm

bine sa traiesti tu bah!
cr3tz

Mesajde kant emir » Vin Sep 12, 2008 1:54 pm

ceai bah? ce nutz priejte?
kant emir

Mesajde Invincible » Vin Sep 12, 2008 7:35 pm

emiroi, tot frica de mine ti-e? dice ejt asa timid?

deci io am fost zilele trecute un fel de sherlok. am fost incantat sa aflu ca Gigela are blog. scrie mult. n-am prea citit ce scria pe-acolo. probabil doar cretinatati emo-gothice. mi-a sarit in ochi un post in care scria ca un Ip sta mult pe blogu iei si iei nu-i convine ca cica-i face trafic :P.
io-mi amintesc de zilele in care n-aveam net acas si m-am pus sa-mi trag pe discheta ba jurnalul lu x, ba al lui Y... si printre astea l-am loat si pe-al tufei. pe toate le-am citit de la cap la cap afar de-al ei... plictisitor de numa. tre sa-ti bagi perfuzie cu cafea a la emiroi sa stai treaz (de-aici deducem de ce statea Ip asa mult pa blogu iei). am retinut doar "ploua ploios". restul a fost prea greu pentru cerebelul meu (sac Gigelo, tz-am luat-nainte!)
Asa... in mare parte am cetit comenturile de pe blog. numa monologuri d'ale ei, ca muerusca sterge ce nu-i pica bine la pipota, adica tot.
deci am fost incantat sa-i aflu blogu pt ca, in caz de Ban aicilea o sa-mi fac de lucru pa blogu iei. am vazut ca si flufu are blog. ce mai.. toti si-au tras bloage, de-aia nu mai intra aicea.

Eu as fi fericit daca as da de un blog de-al Kesului ca, vedeti voi, mi-e ca daca nu mai injur, imi ies din mana. si cand ma gandesc ca deja sunt de 2 ori peste maestru... e pacat sa iroseasca asa talent! kesule!#FFFFFSDFSD EFDSHDFDGDGDGDFGFFFFFFFFFF! :D

(scuzatz idele haotice da baui niste tulburel chiar acu ma dreg cu-n Amigo!)
si-am mai retinut din jurnalul giglelei ca in curand o sa scrie cat de proa... aaa.. naiva poate sa fie iea. io stiu cat ie ia de naiva da' sunt curios s-aud din mana iei.

daca-mi mai amintesc ceva, va scriu.
emiroi, ai blog? :D

Cr3tz: Eu tocmai am dereticat putin pe blog si ma gandeam daca sa bag sau nu, una buca intrare despre relatii si cat de prosti sunt unii, pe blog.
cerebel nano botic, castanele administarete de mine si mocofani n-au avut efect, este?

emiroi, tot frica de mine ti-e? dice ejt asa timid?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Sep 12, 2008 9:09 pm

dabre, mor de frica ta si tremur

da' tu? io creca daca ejt asa de tare si de inspaimantator, musai sa ten spaimantz chiar si pe tine insutz

(este ca nai oglinzi in casa?)
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 4:17 am

brafa emiroi! asa te vreau! numa clantanit de proteze vreau s-aud cand trec p-aicea.
da' tu? io creca daca ejt asa de tare si de inspaimantator, musai sa ten spaimantz chiar si pe tine insutz
am mai spus-o. sunt iute-n pumn ca mi-e frica de mine insumi. odata am visat ca vorbeam cu unu care arata ca mine si avea raspunsuri gen efectu' compton-invincible, al dracu'. m-am trezit spaimantat si nemultumit ca nu-l puteam imbrobodi.
cine ii invinge pe altii este puternic; cine se invinge pe sine insusi este foarte puternic, zice inteleptul. => mai am de lucru.

cat despre vazutu in oglinzi, nu prea am cum sa ma vad in ele ca, corpul meu are un nivel de vibratie mai ridicat decat al lumii voastre. voi, pamantenii amarati, nu ne puteti vedea. cand ma materializez arat ca in avatar.

acu visai ceva scarbos in legatura cu shaky, de-aia ma trezii; ca dupa ce-am postat aia aseara m-am culcat.t-oi spune alta data.

Ma duc sa cetesc biblia ca zilele astea am fost pus la grea incercare pe santierele Patriei!

Biblia invingatorilor

[B]
Cand invingatorul comite o greseala, spune: â€Â
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 4:50 am

bine, mai, ciacnorisule care esti
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 12:41 pm

ciacnorisule
ce-nsamna, ca la lectia asta n-am ajuns?

deci, emiroi, sa-tz spui cum arata Gigela, aceasta emo-gothica a forumului nost: avea capul lu wednesday, da eu stiam ca e Gigela. era goala pushca, plina de cicatrici de la taieturi, da sa vezi bazaconie, avea-ntre picere ce-are Livu, adica ceva mic, ca el zice ca are 15 cm. vazand asa treaba, am mai privit-o inca o data, incepand de sus in jos: avea fatza luiChucy trunchiul ca de mumie, cu gauri in el pe la coaste iar jos, tot chestia aia Liviana. Si in vis ma intrebam cum de poate sa aiba chestie liviana daca e muiere? m-am uitat mai atent si-am vazut ca, pe soldul drept(al ei) avea si aia specifica muierilor, ceea ce m-a facut sa ma ingretzosez intr-at ca m-am trezit.

Fata, da-mi faci farmce, iti fac si eu. Il trimit peFreddy dupe tine, auz?!

sa trecem la trebi umpic mai vesele. pana acum am fost la munci, la "decolmatare Batal". ai vazut ca e pe-acolo si-o apa? ei, am luat si unditza cu mine. am pris un peste. locul in care pescuiesc eu nu prea e bun. e apa mica si curgatoare... si se agata mereu matase de ace. o singura data am vazut pesti multi in zona aia. pe asta de azi l-am prins chiar acolo, langa piatra aia. era singur-cuc. a fost misto sa vad cum se prinde in carlig. i-am aruncat momeala si el, ca pikesu, in carlig. intentionam sa-i fac poza, sa-l pun aici, sa ma laud insa... sa vezi pozna: cand m-am intors la cartierul general, m-am dat jos din masina si m-am laudat cu el pe-afar' la vreo 3 mecanici. am avut treaba in biuro asa ca l-am pus pe jgheabul fantanii tasnitoare, la 1.5 m de sol in scop sa-l iau mai tarziu, sa ma laud acasa, ca ai mei preteni n-au crezut cand le-am spus ca data trecuta am prins 2 Moby Dick. Cand m-am intos, ia pestele de unde nu-i. am dat ocol fantanii, am mai intrebat oamenii daca l-au luat ei intre timp sa-l arate la altii, nimic! am cautat si prin birou ca, de, ziceam ca poate l-oi fi luat cu mine, ca era bine impachetat, 2 pungi transparente puse intr-o plasa de cumparaturi. Nimic! Ies afar fluierand a paguba si numa ce vad plasa de cumparaturi trecand prin fata mea dusa de vant (pe-aici ploo). ma uit sa vad dincotro vine si vad mai incolo, pe sub o raba o punga, ma apropiu, studiez punga si erau 2 in 1. si-atunci mi s-a aprins mie beculetzu: cand am lasat eu punga pe fantana, unu din haita de caini care pazeste parcarea a inhatat-o, sta-i-ar pestele-n gat, sa-i steie! Creca ala al negru a fost...

Loc: romaniaofcors
iete bre, cifra mea preferata!

la 77.777, Emiroi!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 1:46 pm

nu stii cei ala ciacnoris?

iaca, meam stricat frumusetze de 7777 casa te luminez
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 2:17 pm

emiroi, zau asa, cautai in dex ciacnoris da nul gasii. zisei ca frun arhaism ceva.... pe viitor sa nu-mi mai vorbesti in kanterenglezisme ca nu pricep. eu sunt inginer.

si la chuck noris nu m-am uitat aproape niciodata. nu stiu de ce.... parca a facut niste filme care rulau la cinema apoi a dat-o in filme TV. adica a decazut. asa ca.. geaba omoara el si face cate si mai cate daca nu poa s-ajunga pe ecranele mari si sa se bata cu aia pana se rupe ecranu'.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 2:20 pm

auz, da' tu cand itz mai schinbi semnatura aia de adolescent cu fluturi de katanist?

uite, un citat din tine (care ar fi numa bun):

nu pricep. eu sunt inginer.
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 6:44 pm

tocmai ce scapai de influentele bahice. vad ca ai postat la 3 min dupa mine. aveai chef de harjoana cu cineva cu "tulburelizat", ai?
ihihihi...ce jmecherie pa iel, i-auzi, ia! "nu pricep. eu sunt inginer." :D: ce anume ziceam ca nu pricep, draga Emiroi?
nu poti fi tu priceput in kanterromanisme, dara in englezisme... bagatul inginerului acolo e sa subliniez ca inginerii umbla cu cifre, 'abarnau de de trebi literatorice. nu-s experti ca Daimon in limbi moarte sau in alea care vor veni, alea care au prefixul "kante".

tocmai mi-am amitit ceva! cand am facut razie pe bloagele din lista lu River am vizitat-o si pe Flufi. ce-am gasit acolo, nu se poate povesti! carti peste carti... si-atunci m-am intrebat la ce s-or pricepe astia ca, citind povesti, nu se leaga nimica de tine. mi-am amintit de esk, ca si aia citeste o roaba de carti pe saptamana, pe urma de mosu, ca s-a apucat si ala sa citesca si, din cand in cand pune cate un titlu la "ce-am mai citit". ultima data parca zicea ceva de unu, mukarami, sau cum i-o fi zis, si kesu, criticu omniscient, sa- pisat cu bolta pe ea (FSFSFyrfdgdrFFFFFFF kesule! :D). chiar si kesu citeste (io cred ca doar titlu), ba chiar a futut muieri cu ele.

si ma gandeam ca astia care imi scot ochii cu tofelu' de titluri, tot habarnisti is. in caz de sforta majora n-ar fi in stare sa construiasca o scara de lemn.
ia uite, ultima carte achizitionata de mine... asta carte do'mle, nu vrajelile alea folosite pe post de somifere.
http://farm4.static.flickr.com/3269/2853628244_a6abe768ec_b.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3010/2852793985_b8c826e6aa_b.jpg

traeasca tulburelu care ne face fericite zilele in care ploo ploios!
http://farm4.static.flickr.com/3079/2853753436_84b9bd4ac9_b.jpg

Uitam de semnatura! iaca noua semnatura:
Olteanul iubeste mai presus de orice pamantul, apoi boii care-i trag brazda pe pogoanele lui, bobul de grau care-i da painea si pacea, cerul care-i da ploaia sa-ncolteasca bobul si copacii care-i dau umbra si racoarea in zilele de arsita. Si, fiindca pe toate le stapaneste el, socoteste ca nu trebuie sa-ngenunche in fata nimanui!

Mai trebueste nick pe masura! care sa fie? ;)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 7:30 pm

nick pe masura! care sa fie?

adrieanmutu
or van chele
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Sep 13, 2008 7:36 pm

faci infart daca zici Moromete, ai? :D:

fia atent, am avataru' pe tzava!
http://bp0.blogger.com/_DYMtwZ4cFdg/Rgzyi5ZffPI/AAAAAAAAAAc/VU3EbRw1ycU/s1600-h/moro_cine1.jpg
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Sep 13, 2008 8:00 pm

buey, macar daca lai stima si iubi umpic pe personaju moromete - teas mai intelege

da io ma tem ca:

unu - nai priceput nica din iel
doi - nu vrei decat sa epatezi (si, eventual, sa tachinezi)
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati