)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Daimon » Joi Oct 09, 2008 8:50 pm

tu n-ai auzit de biodiversitate ?

internetu ie mare si n-ai cum sa-l cureti. clienti e drept ca ar fii. dar asta stim cu totii [img]images/smilies/smokin.gif[/img]
Daimon

Mesajde kant emir » Joi Oct 09, 2008 9:02 pm

teai dat cu şachiiii, daiumuane?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Joi Oct 09, 2008 9:08 pm

Shaki scrie:emy, tot nu ai maturat gunoiu? :)

draga shakirica, daca matura "gunoiul", o sa-l arunce pe blogu' tau. intrebarea e: potz face fatza? :D ca stii tu, eu aveam o traba cu tine pe care am amanat-o.

sau doar te bagasi in sama ca sa-nteleg ca vrei PM de la mine, ha? ia sa-ti trimet eu un Pemeiutz micutz... (sa nu uiti sa-l postezi ;) !)

daimoane, sarmane, ce e ma cu tine pe-aci? tot mic si trist?
Emiroooi! ce'aci? iote, ma-mplg: clona esuata a Morticiei ma facu gunoi! :D da-i avert! baneaz-o! :ban:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Joi Oct 09, 2008 11:10 pm

Shiva scrie:ce ba, nu veni? deh, s-a cr3tzulizat forumu'.

las ca te-npemeiez maine sara! :D

greu mai e sa folosesti forumul asta...
cr3tz

Mesajde Daimon » Vin Oct 10, 2008 1:05 am

nu ma dau cu şacki, eventual ma dau la şacki. dar nu e cazul aici si acum.

drept sa-tz zic ma plictiseam.

io tot astept ziua Z pt locu asta. nu ca m-ar bucura.. dar e oarecum si cazu sa vina ziua aia.
Daimon

Mesajde kant emir » Vin Oct 10, 2008 4:13 am

ma facu gunoi!

aaaaaaaaaaa, despre tine forbea?
kant emir

Mesajde cubu » Vin Oct 10, 2008 12:31 pm

M-am gandit sa vad ce mai e pe aici... si de cine dau? De Manowar. Naspa.
indescifrabil
cubu

Mesajde cr3tz » Vin Oct 10, 2008 2:23 pm

buna ziua.
cr3tz

Mesajde Cristy » Vin Oct 10, 2008 4:36 pm

salutare...
Moved away.
Cristy

Mesajde Invincible » Vin Oct 10, 2008 8:35 pm

cubu scrie:M-am gandit sa vad ce mai e pe aici... si de cine dau? De Manowar. Naspa.

Norc, vere Cubete! bine-ai venit pe aria mea de joaca. Ceea ce vezi este rezultatu strategiei "dezbina si cuceretse"

Emiroi, de cine credeai ca vb? de cr3tzu sau de nea Pacha? :D
Cr3tzolino, mai asteapta! n-am chef!

Shaki, i-auz un cantecel duios de Manowar, tot adusa Cubete vorba;:D
Woman, be my slave
That’s your reason to live
Woman, be my slave
The greatest gift I can give
Woman, be my slave.

Plecai sa ma culc!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Vin Oct 10, 2008 9:15 pm

mai asteapta! n-am chef!
pun pariu ca asa le zici 22ror femeilor.
cr3tz

Mesajde Invincible » Sâm Oct 11, 2008 3:57 am

pune pariu cu pla ta. daca castigi - o pupi, daca pierzi-te pupa.

deci iti trimesai PM da nu colea ci pe OLS ca, asa cum spuneam, forumu e cr3tz. dupa ce dau send apare o pagina alba-alba (adica cr3atza) si-atat.
sa nu uitz sa raspunz la ce te-ntrebai mai la deal.

ma culcai.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Sâm Oct 11, 2008 3:49 pm

DO NOT REPLY TO THIS EMAIL!

Dear cr3tz,

You have received a new private message at masaluinvicibilueproastavacasimuista Forum from Smile, entitled "wARDRFG".

To read the original version, respond to, or delete this message, you must log in here:
http://www.masaluinvicibilueproastavacasimuista.ro/forum/private.php

This is the message that was sent:
Ba cacat de mamut, daca tot n-aveai ce face, bagai un ochi aici (http://users2.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g25-05768-a0) si emiteai niste gaze intestinale cu pretentii de Socrate, Kant, Platon, Bergson, Nietzsche, Hegel, s. a. monstri sacri. Ca doar si tu esti "Monster", nu?

---Quote---
platon, tu departe de cretz nu esti, sa nu-ti faci iluzii.
---End Quote---
ba Monster, ba idiot congenital, tu vez ba ca prostia ta a ajuns proverbiala? ai vazut? au inceput oamenii sa se categoriseasca unii pe altii ca fiind redusi (nu fizic ba, proasto, ca-ti ghicii gandu) folosindu-se de nick-ul tau. :D:

asa ba, cr3tardule, vazui ca mai facusi un post pe Moco: cine e invincibilu? are prieteni? moare de ciuda si mai baga un post in alta parte? Ba bag in pizda matii un post kantemirian+unu invincibil din vremile in care n-avea Net si venea cu discheata dupa el. Si da, mor de ciuda si, ca sa ma razbun ii pun pe Gigi, Livu si Kesu sa te faca posta.

Bgasi-ar pla-n mata un balaur!

Cu drag... :D

:-: :-: :-: :-:
cr3tz

Mesajde ZOROX » Sâm Oct 11, 2008 7:10 pm

oh doamne, ce cretin esti invincible. da-ti pumni in fatza ca te calmeaza mai eficient decat injuratu pe net.
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Sâm Oct 11, 2008 8:00 pm

Du-te ba si termina-ti polemica cu Plancton, ca te vazuram cu totii plecand scheunand in doo picere (al din fata-stanga si al din spate-dreapta).

si te rog sa-mi dai dezlegat la treaba asta ca e incurcata rau :D:
___ ___ ___
Emiroi, mata esti al mai batran si mai dedat cu filozofeala, ia zi-mi, cum vine treaba din linku de mai sus? ca nu sunt sigur daca e buna pt blogu meu.
__ __ __
Cretzulica - cr3tzolina, tu erai nerabdator sa-ti trimet PM ca sa vedem cu totii ca esti intr-atat de destept incat, nu esti in stare nici sa expui o misiva? daca tot nu stiai codurile de baza ale php, nu te-a dus mintea sa dai print-screen, ha?
Sarmane, sarmane!... vino la anaconda! si tu, Livu!
:-: :-:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Sâm Oct 11, 2008 10:02 pm

io as emite urmatoare parere: daca disputa ta cu x (tu fiind y) nu intereseaza pe nimeni, n-are rost s-o faci publica

cu atat mai mult cu cat se bazeaza pe mesaje private si pe "activitatea" de pe un alt forum

asa ca ca musiu cretzulinho si cu vintzi se cheama ca au fost avertizatz si indemnatzi sa se potoleasca

iute si definitiv

iar daca esti puiu (sau numa larva, sau n-ai nicio legatura) de saienfeld si iti vine sa te bagi in seama, shanume sa spui cuiva ca e cretin, socoteste ca e chiar ultima avertizare pe care sho mai permite istovita nuastra condescendentza
kant emir

Mesajde Invincible » Dum Oct 12, 2008 12:05 am

kant emir scrie: asa ca ca musiu cretzulinho si cu vintzi se cheama ca au fost avertizatz si indemnatzi sa se potoleasca
potoleste-te cr3tzule!
cr3tzule, n-auz? da-te de pe anaconda!
__ __ __ __ __
Emiroi, nu-i mai da avert lu mini Pishki ca el, la fel ca mentorul lui, spune de fapt cum este el. Mai stii? "esti tot mai slab...", "esti obsesiv-compulsiv", etc. :D:
__ __ __ __
Apoi, dice esti matale morocanos? dice nu vorbesti cu mine? ca-tz lasai material suficienat cat sa scotz vro 2 romane. Ma asteptam sa ma-nveti cum e cu desteptaciunea multilateral dezvolatata si cu prostia unidimensionala...

Apoi, vazusi, imi treasei semnatura noo.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Dum Oct 12, 2008 12:45 am

Apoi, vazusi, imi treasei semnatura noo.

brafa
remarcabil

carevasazica mai asteptam umpic, sa vedem ce succede schinbarii părului

(acuma serios: apreciez. pot pentru casa trag nadejde la mai mult?)
kant emir

Mesajde Aneka2 » Dum Oct 12, 2008 1:28 am

salu'tare, tuturor cocosatilor si paraplegicilor internati ici ! scrutez de ceva timp ceste file carunte si nu vad niciun post recent tastat de '' Lucrezia Borgia '' . p-unde-i ?
Aneka2
Junior Member

Mesajde ZOROX » Lun Oct 13, 2008 10:04 am

shiva, ai mai distrus pe cineva weekendu asta ? papusa gonflabila e in parametri normali ?
ZOROX
Junior Member

Mesajde pacha » Lun Oct 13, 2008 4:32 pm

am trecut pe aici!
Si asta trece !
pacha

Mesajde cubu » Lun Oct 13, 2008 4:33 pm

Shiva scrie:Norc, vere Cubete! bine-ai venit pe aria mea de joaca. Ceea ce vezi este rezultatu strategiei "dezbina si cuceretse"

1. Nu-ti sunt var. Daca as fi fost, imi adunam toate neamurile la un loc (inclusiv tu, bineinteles) si puneam de o sinucidere colectiva, sa starpesc gena bolnava.

2. Eram sigur ca-ti place Manowar, nu stiu de ce, dar aveam un feeling... balauri, calareti de plastic si regi de tinichea. Daca imi zici si ca esti si membru PRM, deja ma pui pe ganduri, poate-s ruda cu Mama Campina.

3. Aria, cat si strategia ta or fi, dar nu am cum sa le vad. Daca tu le vezi, e grav.
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Lun Oct 13, 2008 7:10 pm

=))))
hai k m-am distrat in seara asta :D

emy scumpete, nu era totusi un paragraf din codu penal forumistic care sa prevada o vacanta lunga departe de forum in scopul de a obtine o viata, pentru injuraturi pe pm? te rog verificheaza tu :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Lun Oct 13, 2008 7:23 pm

pentru injuraturi pe pm?

pentru injuraturi pe pm nu este decat: replica, tot pe pm

sau optiunea de icnorare

sau optiunea de a nu primi pm decat de la lista pe prieteni

si mi se pare prosteasca pedeapsa pentru mai stiu eu ce fapte dinafara spatiului public al forumului

prosteasca, da
kant emir

Mesajde Invincible » Lun Oct 13, 2008 8:19 pm

Hehehe... kikiriki-miki o sa aiba az trafic pa blog. si-o sa stearga la greu. mai bine facea ciocu mic si-si conserva energia in scop sa-si stearga geamurile de la casa.
__ __ __ __ __ __
Vere Cubete, iote, aduceri aminte!
Te repeti. ai imbatranit, este? Mai tii minte ce i-am facut eu lu Neatza? dar lu' Nocti si Danone? si care-o mai fi fost... Ce vremi dom'ne, ce vremi! Cum raspundeam cu buzduganu' la lovitura de mai, cum loam Ban de la seful haitei sau de la frun secund! Mai tii minte? Nu mai tii? Lasa, ca nici Emiroiu nu mai tine... batranetea...
Eram sigur ca-ti place Manowar, nu stiu de ce, dar aveam un feeling... balauri, calareti de plastic si regi de tinichea. Daca imi zici si ca esti si membru PRM, deja ma pui pe ganduri, poate-s ruda cu Mama Campina.
Nu bre, nu e asa. Treaba e ca eu am/aveam un nick si trebe sa-l onorez. Daca nu ma crezi, intreaba Emiroiu ca el stie mai bine; chiar avui o disputa cu el cand vrui sa-mi iau schimb nickul in "Moromete". Spusa ca ala era om bland si nu turbat, ca mine, si ca nu ma boteaza.
Despre PRM, sa stii ca am taiat-o cu aia de multisor. Acum sunt ciocoi PD-L-ist ca e profitabil.
Aria, cat si strategia ta or fi, dar nu am cum sa le vad.
apoi daca intri aici din joi in Pasti...
Cu strategia, nu m-am exprimat eu bine. voiam sa spun ca haita s-a dezbinat, fiecare si-a tras blog, tolba e plina cu IP-uri deci, victime usoare. Ar mai fi de detaliat da' n-am chef.
__ __ __ __ __ __ __
- Da' ce, fa, el nu trebuie să se insoare? Trebuie să-l ia cineva! zi: Leana infăşurand plasa.
- Să-l ia moartea! răspunse Tita, razand.
- De ce, fa? Eu cum l-am luat pe Ene al meu? Ce are Stan Cotelii de fugiţi de el?
- E uraaat, ga Leano, răspunse Tita, luand-o pe langă sălcii. Şi n-ar fi nimic, dar matale l-ai văzut cum umblă? Are atata avere şi pari
e milog!...
- E bine să strangă omul, răspunse Leana cu indoială.
- Hai, fa, imbracă-te mai repede! zise Tita, răstindu-se spre soră-f De ce nu-ţi carpeşti fusta aia, nu vezi că ţi se vede buca?
- Ce să mai carpesc, am tot carpit-o... ia lasă-mă in pace! Dacă mi vede, ce? Cine o vede, să mi-o mănance! răspunse Ilinca la fel de răsl
- Ce ştie ea, rase fata cu plasa. Să te vedem la anul sau la anul tot aşa ai să zici?
Cu toate că era intr-adevăr nevoie de anii aceia ca să nu mai zică (Ilinca n-avea nici paisprezece ani), cand fusese pomenit numele lui Biri< fata cea mică a lui Moromete se roşise. Flăcăul insă nu ştia nimic. El e prieten cu fraţii ei, venea des seara pe la ei, jucau cu el tabinet, era vesel... şi mai ales canta frumos.

http://www.locomania.ro/showpost.php?p=117933&postcount=4365
http://www.locomania.ro/showpost.php?p=117934&postcount=4366
Hehehehee.. nea Emiroi, ia zi-mi, asa-i ca am mintea brici? adica is baiet dastept... ;) Si eu, crezandu-te morometolog...am dat crez Asa ceva e impardonabil! :D:

Livu: shiva, ai mai distrus pe cineva weekendu asta ? papusa gonflabila e in parametri normali ?
Livule, nu, n-am mai distrus! De la o vreme incoa imi petrec timpu' liber dormind si band.
Cat despre papusa gonflabila, nu mai am.Mi-a furat-o Emiroi si-acum, dupa ce si-a facut treaba,
vrea sa scape de ea.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Daimon » Lun Oct 13, 2008 11:31 pm

shaki, asa cum ma sfatuiai tu mai demult apropo de alti mirifici de pe alte plaiuri, iti intorc si eu sfatul : icnor si nu te mai consuma, ca nu "se" merita.

iaodi ie amuzant aici, as usual :))
Daimon

Mesajde cr3tz » Lun Oct 13, 2008 11:37 pm

nici amuzant nu este.
cr3tz

Mesajde Daimon » Mar Oct 14, 2008 1:52 am

bine ca ejti tu pretentios
Daimon

Mesajde cr3tz » Mar Oct 14, 2008 3:38 am

pretios.

stiai ce usor poate fi confundat "distrat" cu "disperat" ?
cr3tz

Mesajde kant emir » Mar Oct 14, 2008 5:47 am

filăsofilor
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati