)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde Shaki » Mar Oct 14, 2008 8:51 am

kant emir scrie:
si mi se pare prosteasca pedeapsa pentru mai stiu eu ce fapte dinafara spatiului public al forumului

prosteasca, da
hai fata ca imi aduc eu aminte ca au mai existat precedente :D

mda, ilizibilu mi-a lasat commenturi pe blog si le-am sters. ce tragedie...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Invincible » Mar Oct 14, 2008 11:32 am

cr3tz scrie:nici amuzant nu este.
dar palpitant? e palpitant sa ai a face cu mine? asa-i ca ai palpitatii cand vezi un nou post de-al meu pe-aici?
Cr3atza: stiai ce usor poate fi confundat "distrat" cu "disperat" ?
da, mai ales cand te uiti la fata lor.
mda, ilizibilu mi-a lasat commenturi pe blog si le-am sters. ce tragedie...

Gigela, eram obosit ca stergeai si-acu la ele... Emiroi, propun sa ma banezi timp de o saptamana. apoi sa vezi... in 3 zile o sa se roage Gigela de tine sa ma debanezi.

__ __ __ __ __
mancai niste napolitane cu cioco pe ele. nus ce avura in ele ca ma lo asa, un somn... ma duc sa ma culc. ce bine e sa fii sef!
la treaba, sclavilor!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde ZOROX » Mar Oct 14, 2008 12:39 pm

kantemir, in mod normal trebuia sa-i dai ban lu shiva pentru ca injura pe private. dar refuzul tau face parte din caleidoscopul ipocriziilor kantemiriene.
ZOROX
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Oct 14, 2008 12:51 pm

asta-i problema cu forumurile, oricine se crede indreptatit sa-si dea cu parerea.
Daimon

Mesajde kant emir » Mar Oct 14, 2008 1:14 pm

imi aduc eu aminte ca au mai existat precedente

or fi fost, da' fara implicarea mea

in mod normal trebuia sa-i dai ban lu shiva pentru ca injura pe private

csorocs, da-mi si mie linc la prevederea regulamentara despre care vorbesti cand spui "in mod normal"

tu, la primul tau contact cu mine, iti mai amintesti ce ai facut? mi-ai trimis un pm cu injuraturi (in care mai si precizai ca e pe pm, ca sa nu iei sanctiune), aia ai facut

daca eu te injur pe tine in spatiul public (spun ca esti: prostovan, dobitoc, retardat, sandilau, blegovan, marlanoi etc - orice as crede eu despre tine), tu nu poti sa faci absolut nimic (presupunand ca n-ai putea tu sa te cobori pana la a-mi raspunde cu aceeasi moneda, ma-ntelegi!) - atunci ar trebui sa intervina un imputernicit care, pe baza regulilor de functionare ale comunitatiii, sa-l pedepseasca pe agresorul care aduce atingere imaginii tale

dar pe privat te poti descurca singur: poti sa injuri in replica (si nu mai stie nimeni ca "te-ai coborat"), poti sa pui userul pe ignore, sau poti sa setezi, din cp, sa nu mai primesti mesaje decat de la cei pe care i-ai pus in buddy list (adica daca te temi ca isi face clone si te bombardeaza cu alte mesaje naspa

adica ai destule mijloace, nu mai trebuie sa ma freci pe mine la cap

pe blog si pe ym si in fata blocului nu-i treaba nostra ce faceti

dar refuzul tau face parte din caleidoscopul ipocriziilor kantemiriene

da mah, m-ai prins: is un ipocrit care refuza cu caleidoscopu

multumit?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Oct 14, 2008 1:40 pm

La postarea asta huliganu mov mi-a dat avert. Pe urma i-am trimes un PM invincibil si mi-a dat BAN. :D: Nici nu s-a obosit sa posteze motivul si, intrebat fiind de altii ce s-a intamplat, a mintit ca am facut-o in public.
Daimoane, tz-a spus cineva ca ai fata de loser? semeni perfect cu asta: http://www.merluc.ro/avatars/daimon.gif?dateline=1212701540
Si mi-am mai adus aminte de ceva... Darmonutzu si-a luat BAN pt ca i-a facut pe aia "labe triste". Banui ca el o considera nedreptate. :D:

Ce fraier e Livu asta daca intr-adevar asa o facut .. hahahahaha! Ce facusi ba, Livule, iti fumasi creerii? Brava Kanti, il "inchisasi" in mod invincibil, cu propriile arme!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mar Oct 14, 2008 6:59 pm

Emiroi, uita-te la mine si spune sincer, am eu moca de militian corupt sau de de-al care incaseaza taxa de protectie?

Pai stii ce facui? Dupe ce ma sculai, cand sa plec vazui ca o roata de la caruta era dezumflata. Si cum in garaj nu mai era picior de masina, il sunai pe nea Rada sa-l intreb cand termina treaba ce-o are (turna niste beton) si, mai la urma sa-i spun sa m-astepte la marginea orasului ca ma intorc cu el la cartierul general.
Deci, plecai la marginea orasului, pe Calea Targu Jiului. Acolo, pe un pod, vad 3-4 masini parcate, 3 insi discutand cu voce tare si cateva grupulete de oameni pe langa ele ce pareau sa astepte ocazie.
Ajung, ma rezem de gardul podului si-mi indrept privirea spre al mai vorbaret dintre ei, ca gesticula de mama focului. Il privesc insistent cateva clipe (ma uitam la mustata lui) apoi intorc capu si ma uit dupa masina lu nea Rada. intorc capu spre aia si ma pomenesc fata in fata cu mustaciosu'. Asta tinea un teanc de bani in mana si ma-ntreaba: Tu esti seful?. Eu, vazandu-ma cu sefia pe caciula era cat pe ce sa zic ca da dar, mi-am zis in gand: Ce anm?!, de unde stie asta de mine, ca nu l-am vazut in viata mea.. Ii zic: Nu cred ca sunt "seful" pe care-l cauti, eu astept pe cineva, la care mustaciosu face dreapta-mprejur si se departeaza.

Dupa un timp, ca la un semnal toti oamenii de care am vb+ altii abia sositi se-mbarca in masinile alea 3 si se roiesc. Atunci mi-am mai venit eu de-acasa: aia erau soferi care fura clientii autobuzelor. Un fel de taximetristi ilegali. Dupa un timp, mai vine unu acolo cu o masina. Eu, cu ochii pe el. Asta vine la mine si ma-ntreaba daca sunt "seful"! :D:. Ii zic ca nu, face drepta-mprejur, la fel ca mustaciosul si pleaca...
Creca e din cauza felului in care i-am privit fiindca, eu cand ma uit la cineva, il privesc in ochi; si banui ca astia au luat-o ca pe un "Vino incoa!"

Asta cu ma-ntreb cine o fi fost "sefu'". Frunu de la militie?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Oct 14, 2008 7:42 pm

Shiva scrie: am eu moca de militian corupt sau de de-al care incaseaza taxa de protectie?
....
Creca e din cauza felului in care i-am privit fiindca

nujtu

sa vada si altii si sajdea cu parerea
kant emir

Mesajde ZOROX » Mar Oct 14, 2008 11:40 pm

acum inteleg shiva de ce esti asa de vindicativ, d-abia dupa ce ti-am vazut fatza.
dar sa stii ca nimeni nu mai poate sa scoata pula din funduletzul tau, din acea ploioasa zi de septembrie 1990.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Oct 14, 2008 11:47 pm

csorocs (casa ma fac ca nu vad ca esti, deja, dupa ultimu avert), sio am inteles multe in clipa in care tzam vazut mutriza aia dulcika
kant emir

Mesajde cubu » Mie Oct 15, 2008 10:43 am

Shiva scrie:Vere Cubete, iote, aduceri aminte!
Te repeti. ai imbatranit, este? Mai tii minte ce i-am facut eu lu Neatza? dar lu' Nocti si Danone? si care-o mai fi fost... Ce vremi dom'ne, ce vremi! Cum raspundeam cu buzduganu' la lovitura de mai, cum loam Ban de la seful haitei sau de la frun secund! Mai tii minte? Nu mai tii? Lasa, ca nici Emiroiu nu mai tine... batranetea...

Luptatorule, daca tu stai sa dezgropi posturi de acu treispe mii de ani, clar ai o problema. A doua problema ar fi cu repetatu + ce ti-am zis in postul anterior despre vazut chestii. Nu stiu ce vezi tu, dar daca zici ca vezi ceva repetandu-se, nu pot decat sa te cred. Cat priveste vremurile alea de care zici tu, nu pot sa tin minte ceva ce nu s-a intamplat. Daca ma intrebai de vremurile cand ti-o luai constant de la cei pe care i-ai mentionat, da, iti raspundeam ca nu am uitat.
indescifrabil
cubu

Mesajde ZOROX » Mie Oct 15, 2008 12:50 pm

kantemir, dar faptu ca inwcilu ma jigneste gratuit nu l-ai remarcat ? ca-mi bag pl in valul ignorantei tale
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 15, 2008 3:47 pm

unde si cine te-a jignit pe tine moca? serios intreb asta

ca uite, m-am uitat numa pe pagina asta (de la 21121 pana la 21150) si n-am observat decat ca l-ai facut cretin, ca te plangi ca tenjura (poi cine nu te-ar injura? hai sa fim seriosi) pe privat si glumitza ta (absolut devastatoare, pana si bastinasii din noua papua, madagascar plus polinezia franceza au ras de s-au prapadit; fantastic umoru asta al tau, mai ales de cand nu mai esti conditionat de mine si daimonu) cu ziua ploioasa din 1990

zi-mi, da citate, sa putem sa facem o comparatie serioasa

si acuma ma si te intreb: daca pe loco tot ai oameni care sa te ia in seama si sa creada despre tine ca esti istetz, frumusel si plin de haz - ce nutz vezi de treaba ta? ista ie cretin, ios ipocrit si nedrept, daimonu ie cum ie (deci zic numa de cei care nau treaba cu locomania, da? cei care nu te streseaza acolo, finca nu intra - ca-s banatz sau ca nau cont)
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 15, 2008 8:34 pm

kantemir,nu mai fi rasfatat, tu esti binevenit pe locomania.

si nu e nevoie sa discriminezi userii.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 15, 2008 9:53 pm

si nu e nevoie sa discriminezi userii.

adica te doare inima ca nu esti banat?

tu esti binevenit pe locomania

muahaha, behehe, ceam mai ras! comicule si hasliule şi ghiduşule şi hatrule care ejtu! saienfeld neastanparat si giunbuşlucar
kant emir

Mesajde cr3tz » Mie Oct 15, 2008 11:39 pm

salut emire. ai de lucru si pe aici. ceea ce e bine.

spor.
cr3tz

Mesajde Invincible » Joi Oct 16, 2008 2:26 am

cubu scrie:Luptatorule, daca tu stai sa dezgropi posturi de acu treispe mii de ani, clar ai o problema.
Cubuletz, aia se cheama memorie forte. pt mine, chiar si lucrurile intamplate la gradinitza imi par ca s-au derulat ieri. Mi-e foarte usor sa gasesc postarile. Nu conteaza cate milenii are postarea, daca are darul de a calca pe coada sau de a inchide clontzul, e buna. ]Cat priveste vremurile alea de care zici tu, nu pot sa tin minte ceva ce nu s-a intamplat. Daca ma intrebai de vremurile cand ti-o luai constant de la cei pe care i-ai mentionat, da, iti raspundeam ca nu am uitat.[/QUOTE]
la asta o sa-ti raspund mai tarziu, ca se cer oaresce km de postare iar acu e noapte si mi-e somn.
Livu: acum inteleg shiva de ce esti asa de vindicativ, d-abia dupa ce ti-am vazut fatza.
Ma juvete, ma amaratule, mai intreaba si tu in satanga si-n dreapta inainte de a te arunca cu burta-n tarush. Creca rasa toata Mocofania de tine.
Emiroi, de unde o loasi? cumva, mata faci colectie de poze cu useri? stiu ca poza aia am pus-o aici si pe Moco. Aici nu se poate vedea iar pe Moco nu ai acces la poze... deci...? :D Poza aia in care apar toate clonele mele o ai? :D
Livu:kantemir, dar faptu ca inwcilu ma jigneste gratuit nu l-ai remarcat ? ca-mi bag pl in valul ignorantei tale
Livutz, nu e gratuit. Iote, la postul #102 a inceput tarasenia. Oricine stie ca Invincible nu ramane dator si returneaza inmiit. Mentoru tau ia mumu de aprox 5 ani pentru ceva asemanator; si va mai lua...

Pishkiii!... hai incoa nana, hai sa-ti arat ceva!
;)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Joi Oct 16, 2008 10:39 am

eu ma intreb ce o sa faca invizibilu in momentul in care keshu si liviu vor descoperi viata reala.
cr3tz

Mesajde Daimon » Joi Oct 16, 2008 11:09 am

parca nu mi-ash face griji pt el.
Daimon

Mesajde cr3tz » Joi Oct 16, 2008 12:35 pm

shiva esti mandru de invatacelul tau? ~p
cr3tz

Mesajde Daimon » Joi Oct 16, 2008 1:03 pm

fiecare cu clientii lui.

daca emo kids se sinucid, ce fac forum people ?
Daimon

Mesajde ZOROX » Joi Oct 16, 2008 5:57 pm

vezi tu shiva, postul la care faci referire nu face parte din comunitatea fanclub. eu te-am injurat pe locomania, o organizatie care dispune de alta conduita decat acest forum. daca m-ai fi injurat pe loco, n-as fi avut nimic impotriva. dar aici, esti sub incidenta legii ! ~p
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Joi Oct 16, 2008 6:06 pm

Livutz, eu fac legea aici. ;)
cre3tz: eu ma intreb ce o sa faca invizibilu in momentul in care keshu si liviu vor descoperi viata reala.
o sa te trimita doar pe tine in strada sa faci autostopul la berze spre origini :D

pishamash pe el de pashaport shi pe prostia din capu meu. ~p
vez fata ca e in jurnal.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde ZOROX » Joi Oct 16, 2008 7:17 pm

cretz, apropo de ce spune shiva mai sus, e foarte aparte ban-ul care ti s-a acordat. pare a fi o masura excesiva. cum comentezi gestul moderatorului ? ~p
ZOROX
Junior Member

Mesajde cr3tz » Joi Oct 16, 2008 8:31 pm

se intampla vreodata sa nu razi singur la glumele tale?
cr3tz

Mesajde ZOROX » Joi Oct 16, 2008 8:38 pm

credeti ca veti fi debanat in regim de urgenta prin apel la curtea oribilului mos?
ZOROX
Junior Member

Mesajde cr3tz » Vin Oct 17, 2008 12:44 am

shiva tu detii cumva arme sau arme albe?
cr3tz

Mesajde ZOROX » Vin Oct 17, 2008 10:03 am

nu mai merge loco bag pl
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Vin Oct 17, 2008 1:14 pm

cr3tz scrie:shiva tu detii cumva arme sau arme albe?

Foarte tare formularea propozitiei! :D:
Deci da, detin o arma alba, dar o folosesc adesea pe cea roz.

Emiroi, vez ca forumu nu mai autentifica automat si userul de mai jos nu poate posta (nu ca ar posta cine stie ce...). ]http://www.fanclub.ro/member.php?u=53265[/url]
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde ZOROX » Vin Oct 17, 2008 1:31 pm

kantemir, ce i-ai facut locomaniei ?! :D
ZOROX
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati