kantemir, sper ca-ti dai seama ca patetic e aproape egal cu pathetic
io sper sa-ti dai seama, vreodata, ca sporturile astea extreme (folosirea limbii romane, exploatarea nemiloasa a logicii, coerenta in comunicare,
facultatea de judecare) nu-s pentru tine, si sa nu te mai faci de ras
sau ai glumit?
diferentele semantice sunt microscopice
sigur, da' se poate? cum sa nu (pateticu inplica niste talente, patheticu niste slabiciuni. fix la fel, ca duar si in filme, daca zice ca ejt
pathetic, o zice cu dispretz, nu cu conpasiune or cu admiratie pentru discursu/demersu tau)
sau ai glumit?
daca o opera are un titlu cu siguranta nu-i defineste valoarea
pai si cine a spus asa ceva?
sau ai glumit?
dupa logica ta, cartea 'Idiotul' de Dostoievski e o carte idioata.
nu, idioata este doar concluzia ta; io n-am facut absolut nicio conexiune de acest gen, eu numai am sugerat ca romanescul
patetic si cu holiudianu
pathetic is estrem (extrem in sensul de
foarte, de
mult, de
tare) de diferite
sau ai glumit?
tu cand repari radiourile alea la munca vezi ca degeaba asculti beethoven intelectualule
o alta concluzie a unui ganditor pathetic
e drept ca ma mai joc si de-a electronica, da' asta n-are nicio legatura cu jobu meu, ie numa hobi; daca ascult LWB (ceea ce tie nu ti se puate intanpla, decat apsolut intanplator, or daca teai trezi in fro portocala mecanica), o fac si acasa, si la job, si pe strazi, si prin paduri - cu aceeash placere, si fara sa ma gandesc fro clipa la tine (or la altii ca tine)
stii de ce? finca nui nicio legatura*, de aia; intre noi nu esteeeeeee puuuuntee / si nu ieee-steee poood
sau ai glumit?
si nici intelectual nu m-am declarat frodata; nam atata tupeu
sau ai glumit?
* nicio legatura intre
Patetica omului celuia si
patheticu zorox, degzenplu. sau ai glumit?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine