)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde kant emir » Vin Oct 17, 2008 7:29 pm

userul de mai jos nu poate posta

userul 1964 a postat vreodata, pe undeva? am curaj sa ma indoiesc

(si, din cate am putut eu sa constat, nui nica de capu lu 1964. deci nu conteaza)

ce i-ai facut locomaniei ?!

intrebarea nui ce, ci cat? si raspunsu ie daca io placut (ofcors ca da), si daca mai vrea (eh, ar mai fi vrut ia, da mam plictisit io)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde ZOROX » Vin Oct 17, 2008 7:36 pm

ha, insinuezi ca ai facut prostioare cu un forum ?
ZOROX
Junior Member

Mesajde Invincible » Vin Oct 17, 2008 8:25 pm

kant emir scrie:userul 1964 a postat vreodata, pe undeva? am curaj sa ma indoiesc

(si, din cate am putut eu sa constat, nui nica de capu lu 1964. deci nu conteaza)
da-l dom'ne pe 1989....
e vorba ca, daca se inscrie cineva si vrea sa posteze, nu poate, fiindca nu ii vine in mail linku ala pe care trebuie sa apese, sa i se confirme adresa.

eu am vro 4-5 clone de-astea pe-aci. am una, "salam". fii cu ochii in 4, ca intru cu ea cand te-oi vedea, sa vezi si mata ca nu pot scrie nimic. sau fatz o clona, sa vezi...
de-aia nu posteaza nici un nou-venit aici.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Vin Oct 17, 2008 8:32 pm

daca se inscrie cineva si vrea sa posteze, nu poate, fiindca nu ii vine in mail linku ala pe care trebuie sa apese, sa i se confirme adresa

daca e asa, nu depinde de mine, nu-i decizia mea

da' o sa ma interesez, sa vaz care-i mersu - poate e doar o eroare (bine, nu fac asta pentru 64)
kant emir

Mesajde Invincible » Sâm Oct 18, 2008 4:10 am

pai asa sa faci, ca tine de multi ani.
eu am zis ca o fi din cauza ca imi stiti IP-ul (cand intram din cafe-neturi) si de-aia nu-mi mai vine mail de-ala insa, treaba nu s-a schimbat nici cand mi-am bagat net in coliba; unde mai pui ca am si IP dinamic...

si mai vorbeste cu ala sa dea slobod la atasarea pozelor.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Sâm Oct 18, 2008 8:16 pm

Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Invincible » Mar Oct 21, 2008 5:31 pm

Emireeeee!....
Nu mai dormi in ghete, da raportu'!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mar Oct 21, 2008 6:17 pm

ai grija la cetz doresti
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Oct 21, 2008 7:09 pm

ce? e adminu impotent si nu poate face in asa fel incat sa poata poasta si noii veniti?

Pe baza răspunsurilor tale (irefutabile) la intrebări şi a importanţei pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, partidul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este PRM. Pe poziţia a doua la mare distanţă se află PSD.

La polul opus, partidele care se indepărtează cel mai mult de punctele tale de vedere sunt UDMR şi PNTCD. Pentru a vedea cum a fost obtinut, consulta in pagina "rezultate detaliate" pozitiile partidelor la fiecare dintre intrebari.

Emiroi, ia, ce iesisi? UDEMERIST?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 1:26 am

n-amiesit nica, pentru ca nam reusit sa-l parcurg pe tot

m-am poticnit inca de la prima intrebare, desi am vrut sa bifez raspunsul care se apropia, cat de cat

si, dealtfel, nici nu cred in teste si horoscoape si alte asemenea, pe care le iei de-a gata si le pui sa munceasca si sa reveleze

da' poate o sa reiau incercarea, cand o sa ma plictisesc extrem
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 22, 2008 11:04 am

kant emir scrie: nici nu cred in teste si horoscoape si alte asemenea, pe care le iei de-a gata si le pui sa munceasca si sa reveleze

testu nu-si propune sa-ti reveleze nimic doar sa-ti arate programele politice ale partidelor din romania si in ce masura ceea ce-ti doresti tu sa se intample are vreun nume (psd, pnl, pin, udmr, plm)
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 1:28 pm

bai frate, ce dejtebt si hasliu ie xorocsu ista a' nost!

carevas'ca asta ie scopu ascuns al testului, satz arate programele politice ale partidelor, si si masura in care...

alooo, frumushelule, io am zis teste, nu testu asta (care se incadreaza, totush, in categorie!)

si repet: nu cred in teste - scopul lor este sa o ia pe scurtatura (adica sa te ajute pe tine sa o iei. pe scurtatura), sa te scuteasca ca calea lunga si anevoiuasa (nutz mai spun carei aia, ca shasha nu se prinde nica de tine)
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 22, 2008 4:26 pm

pateticule, cand o sa ai rabdarea sa-l termini vei observa la sfarsitul testului exact ceea ce voiam io sa-ti explic si nu poti tu intelege.
de asemenea, stiu ca are de asemenea statut de sondaj, chiar daca tu ai impresia ca esti singuru care s-a prins de combinatia asta.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 6:17 pm

pateticule
te-am emotionat, induiosat, impresionat?*
cand o sa ai rabdarea sa-l termini

ce te face pe tine sa crezi ca ar putea sa ma convinga cineva (oricine!) sau ceva (orice!) sa-l parcurg? sau chiar sa-l termin?

ceea ce voiam io sa-ti explic si nu poti tu intelege

ha? ce ai putea tu sa esplici (nu neaparat mie)? adica, tu, sa explici, da?

ca nu mai conteaza daca as intelege, io, nevrednicu de mine

inportant ie sa confirme cineva ca tu posa esplici ceva

* cand o sa inveti ca limba romana are, si ea, cuvintele ei? care, desi se poate intampla sa semene cu alea din limbile telenovelelor, n-au acelasi inteles; termenul de patetic (vezi lincu) este cu mult mai vechi decat holiudu cel facator de (atata de nutritivul, in aparenta) bulşit usor digerabil; si nu numai la romani; regretatul (fie el iertat!) LWB a compus si o sonata cunoscuta (foarte cunoscuta - printre oameni, normal) sub nickul "Patetica" - si asta n-a vrut niciodata sa insemne ca e vrednica de mila si dispretzu cuiva (si nui vorba numa iphopari si taraftevijt dajtia ca tine, ci si de oameni educati; nimenu nu dispretuejte patetica
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 22, 2008 7:38 pm

kantemir, sper ca-ti dai seama ca patetic e aproape egal cu pathetic, diferentele semantice sunt microscopice. cat despre beethoven, daca o opera are un titlu cu siguranta nu-i defineste valoarea sau ce plm vrei tu sa imbarligi aici intr-un mod foarte penibil. dupa logica ta, cartea 'Idiotul' de Dostoievski e o carte idioata.

in rest, tu cand repari radiourile alea la munca vezi ca degeaba asculti beethoven intelectualule
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 9:24 pm

kantemir, sper ca-ti dai seama ca patetic e aproape egal cu pathetic

io sper sa-ti dai seama, vreodata, ca sporturile astea extreme (folosirea limbii romane, exploatarea nemiloasa a logicii, coerenta in comunicare, facultatea de judecare) nu-s pentru tine, si sa nu te mai faci de ras

sau ai glumit?

diferentele semantice sunt microscopice

sigur, da' se poate? cum sa nu (pateticu inplica niste talente, patheticu niste slabiciuni. fix la fel, ca duar si in filme, daca zice ca ejt pathetic, o zice cu dispretz, nu cu conpasiune or cu admiratie pentru discursu/demersu tau)

sau ai glumit?

daca o opera are un titlu cu siguranta nu-i defineste valoarea

pai si cine a spus asa ceva?

sau ai glumit?

dupa logica ta, cartea 'Idiotul' de Dostoievski e o carte idioata.

nu, idioata este doar concluzia ta; io n-am facut absolut nicio conexiune de acest gen, eu numai am sugerat ca romanescul patetic si cu holiudianu pathetic is estrem (extrem in sensul de foarte, de mult, de tare) de diferite

sau ai glumit?

tu cand repari radiourile alea la munca vezi ca degeaba asculti beethoven intelectualule

o alta concluzie a unui ganditor pathetic

e drept ca ma mai joc si de-a electronica, da' asta n-are nicio legatura cu jobu meu, ie numa hobi; daca ascult LWB (ceea ce tie nu ti se puate intanpla, decat apsolut intanplator, or daca teai trezi in fro portocala mecanica), o fac si acasa, si la job, si pe strazi, si prin paduri - cu aceeash placere, si fara sa ma gandesc fro clipa la tine (or la altii ca tine)

stii de ce? finca nui nicio legatura*, de aia; intre noi nu esteeeeeee puuuuntee / si nu ieee-steee poood

sau ai glumit?

si nici intelectual nu m-am declarat frodata; nam atata tupeu

sau ai glumit?

* nicio legatura intre Patetica omului celuia si patheticu zorox, degzenplu. sau ai glumit?
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 22, 2008 10:56 pm

kantemir, consulta dictionarele tataieeeeeeee, lasa vrajealaaa tataiieeeee c-ai dat-o-n balaceala. nu mai stau acuma sa dau citate din tine dar esti incoerent. mai sus ziceai ca beethoven e muzica de intelectuali, mai jos ti-e rusine sa zici ca esti intelectual. esti de o caterinca absolut patetica. si verifica dex-ul roman vs dex-ul englez si vezi ca sensurile se si imbina pe undeva. cuvintele nu sunt fixe ca rulmentii de pe radiourile tale, mai kantemir. io stiu la ce diferenta insesizabila te-ai gandit tu ca numai tu o remarci. doar ca tu esti suficient de vanitos sa o arunci in ochiu celuilalt. stiu de cinjpe ori mai bine ca tine engleza. imi spui tu mie cum si unde merge "pathetic". verifica si limba romana curenta in plm si vei vedea ce sensuri are cuvantul 'patetic'.

si tu ai spus ca 'patetic' e mai vechi de cat 'pathetic' ceea ce fals, cuvantu din romana e neologism. ai vazut tu la marin preda cuvantu asta vreodata? sau la alt autor mai vechi ?
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 11:09 pm

ti-e rusine sa zici ca esti intelectual

poi nam atata trufie in mine, ca duar nu stiu de cinjpe ori mai bine decat tine engleza
si verifica dex-ul roman vs dex-ul englez si vezi ca sensurile se si imbina pe undeva.

poi da, cum sa nu? daca tzii neaparat, posa imbini si electronicacu mecanica, si sa gasejt rulmentz intrun radio, si chiar sal numejt, in consecintza, "utilaj"

da numa daca vrei

verifica si limba romana curenta in plm si vei vedea ce sensuri are cuvantul 'patetic'.

luminate inparate, tzam dat linc la dex, shanume direct la patetic; vrei acuma sa ma faci sa cred ca stii asa de bine romanejte ca nici nai nevoe sa te mai uitz peacolo?

hazosule si bufonule, ca ejt pericol public, muare lumea de ras numa cat itz vede nicu

iaca edit, finca ai editat, necajitule! si inca casa adaogi inca o podobutza:
si tu ai spus ca 'patetic' e mai vechi de cat 'pathetic' ceea ce fals, cuvantu din romana e neologism. ai vazut tu la marin preda cuvantu asta vreodata? sau la alt autor mai vechi ?

rostogane, io am zis asa:
termenul de patetic (vezi lincu) este cu mult mai vechi decat holiudu

vezi ca abarnai sa cetejt? vez ca nu se prinde nica de tine? vez ca ma muncesc, din greu, sami alung plictisu?

pe urma: marin preda (nush de cel pomenejt, ca nu cred sa ai vreo legatura cu literatura) o folosit, in scrierile lui, mai multe neologisme decat poti tu sa identifici pe o fuaie de caet studentzesc; nui "autor vechi", ie - crecam dai voe sa aproximez umpic - contemporan; desi fabtu ca teai nascut in anii de dupa raposarea lui nu te innobileaza cu nica; sau tu ejt contenporan numa cu iphoperii si manelijtii de seama ta?)
kant emir

Mesajde ZOROX » Mie Oct 22, 2008 11:21 pm

nu ma refeream la dex, vezi ce sens are cuvantu patetic in limbaju actual sa vezi ca e departe de definitia ta.

tu zi cand a fost folosit cuvantu 'patetic' in limba romana. si poate marin preda e contemporan cu tine, cu mine nu-i.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 11:33 pm

vezi ce sens are cuvantu patetic in limbaju actual

poi daca prin limbaj actual vrei tu sa inteleaga toata lumea limbaju de plastec al generatiei mecdonaldz si holiud si al ieftinelii, atunci da, ai dreptate, ca exact asta inteleg tembelii prin "patetic": jalnic, numa bun de dispretzuit si de injurat si de ocolit cu greatza (oribilmosh, adica, sau chiar si csorocs)

da' asta ie linbaju genaratiei pathetice, nu-i limba romana; noi (adica io si cu altii, nu neaparat cu tine) intelegem ca limba ie vie si evolueaza, da' nui musai sa intre in fpl toate rahaturile pe care le uziteaza o generatie, mai ales cand e vorba de dintrajtia care cresc umpic shapoi unbla sa se integreze in fro italie, or america, or orce alceva nafara de "cacatu asta de tzara". ca duar se cam exprima
iei pe iei

si definitia nui a mea

tu zi

ie porunca?

si poate marin preda e contemporan cu tine, cu mine nu-i.

poi chiar daca ar mai fi trait, cu tine tot n-ar fi fost contemporan; n-ar fi fost nicacu tine, si n-ar fi suferit deloc; creca nici n-ar fi stiut ca nui

da' lasa, cacu tine ie contenporan oribiloiu, ie contenporan ... (nui dau nicu, finco zis ca nu mai intra pe fc), ie contenporan duar iel, ie contenporan gutza si cu sanduciorba

deci nu ejt singur
kant emir

Mesajde Invincible » Mie Oct 22, 2008 11:48 pm

Emiroaie, vez ca esti patetic!
I-auz o logica de trei simpla: daca Livu te are drag ca Invincibilu pe Pishky, oarea la care dintre patetice s-o fi referit?
Da' ce facusi mata? Vazusi ca toata lumea o-ntinsa la meci si, din lipsa de altceva mai bun de facut te-apucasi sa zgandari dexu' si, cu el in gura, facusi 720 grd in jurul cozii.

In loc sa ne spui si noo ceva util, cum sa ciordim c.c.-spre ex, ca vine iarna, il imiti pe cr3tz
si te dai academician.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Daimon » Mie Oct 22, 2008 11:57 pm

vincibile, tu ejti patron, ai o anumita stare, cum de te si gandesti tu la ciordit? ntz, ntz eu credeam ca poporu roman e un popor de oameni primitori, buni, si cinstiti.

nici macar sa discuti in contradictoriu ca lumea n-ai cu cine.

n-am stat sa descifrez elucubratiile cu teoria pateticului, dar sensul de azi e un calc lingvistic dintre cele mai de kkt. dar ie bine sa ne oprim la sensul asta arhicunoscut sa nu se incurce unii ;)
Daimon

Mesajde kant emir » Mie Oct 22, 2008 11:58 pm

oarea la care dintre patetice s-o fi referit?

hu givză şit?

facusi 720 grd in jurul cozii.

iaca, fac cate grade vreau io

si te dai academician

nu ma dau

da nici nu posa ma apt tziu sa taxez una-alta

dar ie bine sa ne oprim la sensul asta arhicunoscut sa nu se incurce unii

sa se opreasca iei, casa nu sen curce iei

da se opresc? nui lasa ghiavolu sa se opreasca, ii inpinge (ca pe paduchi) in frunte
kant emir

Mesajde ZOROX » Joi Oct 23, 2008 12:10 am

kantemir, eroarea ta este ca nu-ti dai seama ca 'patetic' vine din engleza, de la 'pathetic'. deci, intai a fost 'pathetic', dup-aia 'patetic'. astfel, este evident ca sensurile trebuie sa se inrudeasca. este doar logic.
si un sens al cuvantului 'pathetic' in dictionarul englez este exact sensul prim din limba romana. dar tu, fiind un nationalist obosit, normal vezi paiu din ochiu altora dar nu vezi pl din ochii tai.
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Oct 23, 2008 12:15 am

eroarea ta este ca nu-ti dai seama ca 'patetic' vine din engleza, de la 'pathetic'.

da man, iartami nejtiintza

io ma gandeam ca vine de la frun pathos grecesc, da' nam stiut ca tu stii mai bine
de cinjpe ori mai bine

deci, intai a fost 'pathetic', dup-aia 'patetic'

sarumana ca mai luminat, eterna recunojtintza si pupaturi de maini lu mamicutza ta, care teo facut

si un sens al cuvantului 'pathetic' in dictionarul englez este exact sensul prim din limba romana

care? concret, carei sensu ala? ala pe care il folosejtu cand vrei sa ma insultz si imi zici cas patetic, ca la televizor? da sau nu?
(fa un copipeist, casa nu scrii gresit)

astfel, este evident ca sensurile trebuie sa se inrudeasca. este doar logic.

dute si tragetz un glontz in cap
azi, n-o lasa pe maine
kant emir

Mesajde ZOROX » Joi Oct 23, 2008 12:21 am

~p ~p da ma pl, ai dreptate acu mi-am adus aminte de pathos.
plm, e totusi 2 noaptea
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Oct 23, 2008 12:33 am

plm, e totusi 2 noaptea

Azi, 01:10

nui, si nici nu era

da' lasa, nare nica

sa fie asta ultima ta problema, ca ios gata sa te inbratzishez

satz dau un free hug
apsolut free si moca si gratis, ca berea lu memetu
kant emir

Mesajde ZOROX » Joi Oct 23, 2008 12:39 am

totusi de ce semnificatiile s-au ramificat si in engleza exista aceasta diferenta semantica ? toate acestea intr-un episod viitor din "autistii. trebuie sa vb cu ei !"
ZOROX
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Oct 23, 2008 12:48 am

de ce semnificatiile s-au ramificat si in engleza exista aceasta diferenta semantica ?

raspunsul se afla aici

bucurate de iel,macar pana cand osa posa zici:
plm, e totusi 2 noaptea

edit, ca e chiar 2 nuaptea
chiar 2:02

deci so dat liber la spus tanpenii - ingioi zis fridăm
kant emir

Mesajde ella87 » Joi Oct 23, 2008 5:13 am

Din Mihail Sadoveanu:

íŽmi aduc aminte ce rumoare starnise vestea şi cum se pregătea targul să vadă şi să asculte pe un vorbitor aşa de măiestrit şi aşa de patetic

(Despre Delavrancea)

Si din Marin Preda:

Cinta cu o voce patetică şi fără introduceri mulţime de şlagăre vechi, care-l făceau pe bunicul să ridice o mină spre cer

Totuşi, gindisem mai tirziu, confesiunea ei din prima noastră noapte de dragoste mă apropiase de ea atit de mult, incit fără asta nu ştiu dacă mi-ar fi fost chiar atunci atit de dragă, şi mi-era greu să-mi imaginez cum mi-ar fi putut deveni pe urmă fără acea patetică desvăluire. íŽi părea rău că o făcuse?

Scuză-mă, sint patetică, dar am pentru intiia oară sentimentul că pot comunica din plin cu cineva...

(DinCel mai iubit...)
ella87
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati