)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
asa multe clone sunt p'aci ?
buna ayala, sper ca toate sunt bune si frumoase in zona ta. meilleures pensees.
buna ayala, sper ca toate sunt bune si frumoase in zona ta. meilleures pensees.
-

Daimon - Mesaje: 5074
Daïmon scrie:asa multe clone sunt p'aci ?
daimon, eu fiind un complexat, inferior voua ( ce sa mai...?! ), cred c-ai jignit inconstient pe cineva ... cere-i scuze, posesorului providential al secventelor de adn !
- Aneka2
- Junior Member
ce bre, numa eu stiu cine-i ella?
v-asigur ca ii de fapt un ell. si e mult apreciat pe moco.
tomnai ce-mi incarcai bateriile. pana spre 02:00 sa tot turui. ma mai uit pe-aci, sa vad dincotro bate vantu'.
tomnai ce-mi incarcai bateriile. pana spre 02:00 sa tot turui. ma mai uit pe-aci, sa vad dincotro bate vantu'.

-

Invincible - Mesaje: 2145
vincibile, tu ejti patron, ai o anumita stare, cum de te si gandesti tu la ciordit? ntz, ntz eu credeam ca poporu roman e un popor de oameni primitori, buni, si cinstiti.
nu dom'ne, n-am eu nevoie de aia. ca energetician, mi-am tras o mini-fabricutza de biogaz, ca am la tara o miniferma de piskeshine; iar pe viitor avem in plan ceva maretz
Eu eram doar gandul boborului oropsit. intr-o tara in care furtul e ceva normal, ce-tz ramane de facut?
apoi era vizat Emiroiu in scop sa scrie si el ceva util, nu sa umble pe-aci ca baba-harca si sa carcoteasca cretzulistic.

-

aneka2 cine se scuza si/sau se ataca, se acuza 
n-am stat sa te verific (da, da, am apucaturi de SRI-st ce sa fac) dar nu vad de ce n-am avea noi loc unul de altul pe aici. iti urez forumeala linistita in continuare.
invincibile buna chestia aia cu gazu. spor la umblat daca mai ai de umblat ca ma gandesc ca-ti trebe 1 milion de avize, ca la orice afacere. chiar e rentabil sau asa cat sa nu iesi in pierdere ?
da' cu furatu tot nu-s de acord

n-am stat sa te verific (da, da, am apucaturi de SRI-st ce sa fac) dar nu vad de ce n-am avea noi loc unul de altul pe aici. iti urez forumeala linistita in continuare.
invincibile buna chestia aia cu gazu. spor la umblat daca mai ai de umblat ca ma gandesc ca-ti trebe 1 milion de avize, ca la orice afacere. chiar e rentabil sau asa cat sa nu iesi in pierdere ?
da' cu furatu tot nu-s de acord

-

Daimon - Mesaje: 5074
Salut Fleurucico!
uite, eu cautam in profilul tau in scop sa-mi dau seama daca ne-am mai intalnit.
Si mai faceam un plan de masacrare.... Primul cap cazut va fi al lu' varu' inCubus. il voi anina alturi de tigva lu Neatza.
Pe urma o sa dau iama-n mocofani. E acolo unu in rochitza care vrea sa calce pe urmele lu Braveheart. Si va calca... ca n-are in cap decat plancton.
Iete ce tread facu Livu! Bre idiotilor, dupe Livu' va loatz voi, ha? pai asta habar-nare de limba romana. nu stie ce-i aia "decimare", nu stie ce-i ala "patetic", e praf.. ce mai... Se vede si din titlu: Vrei sa-ti dati muie lu invincible ?
Ia sa vedem, ce e aia muie
Deci, "a da muie" si "a da la muie" is doua trebi total diferite. Iar ce scrisa Livu acolo-sa se traduce asa: "Vreti sa-i dati bot lui Invincible?".
Kesu n-a pierdut ocazia sa se laude ca a luat-o la muie: i-am dat (bot) pana m-am plictisit.
Pe urma a venit randul lui Iedd sa o ia la muie: ii dau (bot) chiar in momentul asta ! Click! iaca si dovada!
Oribilu', mai pudic:da, i-as da putin (bot).
Si mai faceam un plan de masacrare.... Primul cap cazut va fi al lu' varu' inCubus. il voi anina alturi de tigva lu Neatza.
Pe urma o sa dau iama-n mocofani. E acolo unu in rochitza care vrea sa calce pe urmele lu Braveheart. Si va calca... ca n-are in cap decat plancton.
Iete ce tread facu Livu! Bre idiotilor, dupe Livu' va loatz voi, ha? pai asta habar-nare de limba romana. nu stie ce-i aia "decimare", nu stie ce-i ala "patetic", e praf.. ce mai... Se vede si din titlu: Vrei sa-ti dati muie lu invincible ?
Ia sa vedem, ce e aia muie
Deci, "a da muie" si "a da la muie" is doua trebi total diferite. Iar ce scrisa Livu acolo-sa se traduce asa: "Vreti sa-i dati bot lui Invincible?".
Kesu n-a pierdut ocazia sa se laude ca a luat-o la muie: i-am dat (bot) pana m-am plictisit.
Pe urma a venit randul lui Iedd sa o ia la muie: ii dau (bot) chiar in momentul asta ! Click! iaca si dovada!
Oribilu', mai pudic:da, i-as da putin (bot).

-

aoz, daca de la alde unii chiar nam nicio pretentie, finca mam lamurit si mam raslamurit de cata minte au, de la tine parca incepusem sa trag ceva nadejdi
hai sa reviu cu precizarea si cu esplicarea precizarii: nu se amesteca forumurile (si sa numi zici, in contraezenplu, ca liviu le amesteca - iel le amesteca acolo, pe loco, care loco ie patria tutulor posibilitatilor; aici nu amestecam nimic)
hai sa reviu cu precizarea si cu esplicarea precizarii: nu se amesteca forumurile (si sa numi zici, in contraezenplu, ca liviu le amesteca - iel le amesteca acolo, pe loco, care loco ie patria tutulor posibilitatilor; aici nu amestecam nimic)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
aha, stiu ca te-am impresionat cu citatul ala din Morometii si aducerile aminte.finca mam lamurit si mam raslamurit de cata minte au, de la tine parca incepusem sa trag ceva nadejdi
....nu se amesteca forumurile...
Da domne', iertaciune, aveam "Thread pentru locomani" si eu postam colea pe "spune ce-ai sub scalp"
As face gura ca, subiectul abordat face parte din plaja "say what...", dar nu ma mai obosesc, ca s-ar putea sa mi te infatosezi cu un text lung si inutil asa ca, ma duc in rezevatia destinata locomanilor si dau cu custura.
bey, bey, bey.... pusai sa frig niste oaua de-alea, cumparate din magazin, cu data frumos imprimata pe ele, ca ale noastre sa termenara. Ce-o baga in gainile alea de fac oaua cu albus de apa? pusai ou' in tigaie si, cum il lansai la ulei, sari asta in toate partile.
Ptiu!

-

aha, stiu ca te-am impresionat cu citatul ala din Morometii si aducerile aminte
stii pa drec, nu mai impresionat cu absolut nimic, niciodata
decinu, nai nimerit
insa ceva din atitudinea ta ma face sa cred ca nu mai esti atata de (sa ma ertz, o sa fiu sincer tare) bonbalau si ofticat si amenintzator si imatur cum erau acu un an sau sau sau trei (nu tu=omu, pe carele omu nul cunosc io, ci tu=useru)
sa nu ma intelegi gresit, nam pus la indoiala, nicio clipa, catz funztioneaza creeru (or ca ar fi prezent)
ai minte, nam dubii (bine, nus convins ca ie si bun in intregime), dupa cum si pijkeshu are, dupa cum si tilica are, dupa cum si liviu are ceva-ceva (creca chiar mai mult decat oribilu; doar doarelu nare nica semnificativ)*
numa ca ai avut un comportament cu mult prea pueril (in belicoshenia aia exagerata), si o capacitate de autoevaluare mult prea redusa
in rest - ca satz spui, cultura e bine satz fie foarte sanatos fundamentata la doojde ani, da nui tarziu (daca nai trait si crescut in mediul cel mai potrivit) daco dregi pe parcurs
(nah, hintu ar fi dragu, marele drag de sofia, si tinderea catre)
ca s-ar putea sa mi te infatosezi cu un text lung si inutil
la mustatza
nare nico treaba cu seiuatu; nu amestecam forumurile si cu asta basta
zii lu liviu ca ie cum ie, da pe baza a ace posteaza aici, nu pe loco, intelegi?
*sa ma scuze cei pe care i-am pomenit - nam facuto decat in scopu exemplificarii
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir