Mierloi, ce faci?

sau pana la 7 ani?sa inveti in 7 ani.

Eu sunt de colea si din alte parti. Am avut nickuri ca: Invincible, Silver, Matei,Calusharu, Decimator, Divisor, ShorcutToHell, Hypercube, Snoopy, Pickhammer, Moromete, Nelu, Ignore, Maria, Bianca, Dodge, Oblivion, the Fog, the End, om_fericit, mr. Blue,sa... iti pare vreunul cunoscut?nu stiu de unde esti tu, shiva

sau pana la 7 ani?
Eu sunt de colea si din alte parti. Am avut nickuri ca: Invincible, Silver, Matei,Calusharu, Decimator, Divisor, ShorcutToHell, Hypercube, Snoopy, Pickhammer, Moromete, Nelu, Ignore, Maria, Bianca, Dodge, Oblivion, the Fog, the End, om_fericit, mr. Blue

Am avut nickuri ca: Invincible, Silver, Matei,Calusharu, Decimator, Divisor, ShorcutToHell, Hypercube, Snoopy, Pickhammer, Moromete, Nelu, Ignore, Maria, Bianca, Dodge, Oblivion, the Fog, the End, om_fericit, mr. Blue

aici e vorba de "dupa fapta si super-rasplata", de "moarte pt dinte si moarte pentru ochi", intelegi?
kant emir scrie:nai zis, ca nai avut ce
kant emir scrie:vanturi acelash rahat care te obsedeaza, si pe care nul poti depasi sub nicio forma: scalpuri si victorii rasunatoare si
da' io chiar am crezut ca mai cresti si iti mai trece si poate ca reusesti sa patrunzi sensu vorbei (din popor, cum iti place tie) razbunarea e arma prostului

Dark, tu dai in monitor si eu crap in cap, ca doar aia apare in avatar.
Te doare destiu sa recunosti?

am observat ca atunci cand am dreptare intru ceva, taci malc si incerci alte fronturi.
De ce? Te doare destiu sa recunosti?
io recunosc tot ce vrei tu bah, stai linistit; mai ales ca tu ai dreptate totinpu
Ia lecitina Mierloi, ca-n ultimul timp esti la pamant. Vorba lu Pisky, esti tot mai slab. Tine-te departe de polemicile care presupun aducerile aminte!

Tine-te departe de polemicile care presupun aducerile aminte!

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator