sarumana. mii de multumiridarkshines scrie:la urmatoarea expo, e al tau. cu rezervare
fetita cu crini e pe perete in dormitor. tin mult la ea 
shiva, tin la tine ca la ciuma bubonica, vorba cuiva
sarumana. mii de multumiridarkshines scrie:la urmatoarea expo, e al tau. cu rezervare
fetita cu crini e pe perete in dormitor. tin mult la ea 

un severinean se poate prinde din capu' locului
lasa breh, sa fie ele sanatoase; conteaza ca-s "valabil" pentru tine.Shaky:ma indoiesc ca esti la acelasi nivel cu titina si mai ales cu ayala, mai ai mult pana sa ajungi acolo.
Pai tu-mprimu rand n-ai de unde sa stii cum arat eu. Iar daca am zis ca samana cu mine, am zis-o referinduma la asta. Da' vorbesti cu Mierloiu-uitucu'?Mierloi: cu tine tot nu seamana

Apoi ce, esti la Poli?

Ne cumparam ochelari de cal si belim ochii mai mult si poate pacaleam pe cineva in privintza adevaratei puteri a cerebelului nost': [i]„Apropos de febra musculara, vrei sa imi dai ceva mai mult tp sa ma departez ca ma cam dor picioarele?â€ÂNeatza: avem nejte litere. cum procedam ?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=347298&highlight=sujet+greucean#post347298

(sau "Cum pere un catzel stupid pe latratul lui)

dupa ce a plecat publicu din sala incepe sa strige in gura mare ca a castigat.

Auz breh, cand scrii chestii de genul "daca m-ar chema Invincible, mi-as strange familia, as casapi-o, apoi m-as sinucide" - ca sa citez din memorie, pai sa stii ca e normal sa nu-ti mai zic "vere Cubete", (chestie care-nsemna ca te simpatizam), si sa-ti dau la mue. La asta contribuie si modul in care mi te-ai adresat mai sus. Nu ti se pare ca e normal?Irecuperabile, am incercat sa folosesc un limbaj oarecum decent cu tine, dar vad ca trebuie sa vorbesc pe limba ta.
Deci. Dupa ce ca esti dobitoc, mai si semnalizezi. Link-ul ala pe care il afisezi demonstreaza (a cata oara?) ca ai luat ban pe merit.
I-auzi:Ce-aci ma? invoci dreptatea pentru dulai, a? http://74.125.77.132/search?q=cache:jbR0Vk8xfPUJ:www.fanclub.ro/showpost.php%3Fp%3D360126%26postcount%3D14+fanclub+macar+avertizati+razgandesc&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&lr=lang_rokant emir, eu stiam ca pe fc se da ban pentru jigniri.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator