Serios acum, tu in afara de "bataie", "dusmani" sau "dezbinare", altceva mai stii?
stiu, Cubete, insa, avand in vedere "mediul inconjurator" numai despre asta se poate vorbi aici. Spre deosebire de tine, cand sunt scuipat, sar la gat, nu plec capul si ma fac ca n-am vazut (vezi scrisoarea ta de "demisie" din CM).
Tu chiar crezi ca o sa caut link-uri pentru un schizofrenic care sare dintr-o idee in alta mai repede decat Cicciolina din pula in pula?
Uita-te-n pula mea cat delir e in postarile tale! Ti l-am servit pe Neatza pe tava si ai dat-o in delir intocmai ca tzatzele de la tzara:
-"ca tu te-ai facut de kkt de fapt!" ;
vezi c-ai omis sa ii zici si Offenderului la fel. app. de tactica
ba tu esti pe care mi-o puneai in carca ieri, ia vezi, cine o foloseste?

-"ca te declari invingator dupa ce-a plecat publicul";
asta ignorand cu buna stiinta dovezile de banare abuziva si facandu-te ca nu stii ce le poate shoriciul.
- "ti-e frica", "te-ai enervat?", "n-ai viatza daca gravitezi in jurul calculatorului" "ai vrea tu sa postezi acolo si acolo";
deci mie nu mi-e frica. Eu sunt cu acelasi nick pe multe forumuri dar voi, CM-istii nu-l aveti. Va e frica sa nu cumva sa fiti recunoscuti si luati in spitz intr-un loc in care n-aveti "superputeri". si nu ma pot enerva in fata unor jigodii dovedite. doar rad cum vad ca va chinuiti sa prezentati negrul ca fiind alb si cum cautati sa va scapati pielea. sunteti ca niste catzelusi intaratati care sar la pantalon. ai vazut cum se pun pe burta? ai vazut cum marie si sar iar la cea mai mica miscare a piciorului se duc de-a berbeleacul? asta sunteti voi pentru mine.
Per ansamblu, ce folosesti tu acolo? te dai lovit de "orbul gainilor", faci presupuneri si o dai in chestii psihologice de doi bani.
Ia s-o dau in psihologii, la fel ca tine, ca mi se pare deplasat s-o faci pe Titina "parashuta". se pare ca tu ai o problema cu fetele frumoase. Probabil le terfelesti numele din cauza ca nu poti ajunge la ele. Este?
Daca nu este asa si tocmai ti-ai tras o palma peste frunte in timp ce zambeai, gandeste-te ca asa am facut eu cand ti-am citit postarile.
In fine, aceste ziind fise (aici a fost greseala intentionata, ca sa-ti dai seama si tu), ma retrag pe merluc cu coada intre picioare caci... culmea!... irecuperabilu nu mi-a zis nimic, dar m-a facut in sange. Of!
eu am zis multe, Cubete. prolema e ca n-ai suficient cerebel sa receptionezi/digeri informatia. Sau poate ai, dar preferi sa o tii pe-a ta.
Si zeii sunt uneori penibili, stiai?
Mergi sanatos pe Merluc si spune-le ca mi-ai dat
muie!.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Whatever:
cu o intarziere de o zi, da n-am avut net deci e ok, apuc si eu sa arunc aici un LA MULTI ANI MIKE PATTON!
41 de ani, futa-ma soarele.
daca is reale zvonurile ca FNM o sa aiba niste concerte vara asta, fuck the cost, i'm there.
era ziua Jasminei, ma!