de Invincible » Vin Feb 27, 2009 9:21 pm
Kantemire am o dilema.
1 si 8 Martie pica Duminica. Se face sa se dea martisoare pe 2 Martie la colegele de la munci?
Am si o povestire pe tema asta. In cls a IX-a am pus bani ca sa luam cadou de 8 Martie, iar eu trebuia sa cumpar ceva de banii aia. I-am cumparat dirigintei un serviciu de cafea, iar aia de la scoala au zis ca trebuia sa cumpar la toate profesoarele. Unu chiar a zis ca sunt taran, ca nu stiu cum se face iar eu l-am trimis in origini: "ba fututi gura mati, tu esti taran! tu te auzi cum vorbesti? fusăi, venii, mă dusăi... M-auzi pe mine vorbind asa?" Eu am facut pana acum scoala in Banat, cu profesori nemti, si acolo se dadea cadou numai dirigintei!
Anul urmator a facut asta cheta si a cumparat el cadouri pt toate profele. Cadoul consta intr-o garoafa, un sapun Protex, si un deodorant subtire ca un pai. A inceput sa dea cadourile pe 8 Martie si a terminat pe 12 Martie cu datul. Ultimul cadou i-a fost dat profei de Desen Tehnic si se citea mirarea pe fata aleia dupa ce i-a inmanat plasa (o plasa rosie, mare, ca nici nu se cunostea daca are ceva in ea).
Dupa aia, anul urmator, i-am cumparat doar dirigintei, dar nu m-am ocupat eu, ca-mi fusese greu sa cumpar ceva de suma ce-o prmisem.