(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
10x ! Sper sa ma refac complet pana vineri seara...si sa putem merge la patinuar...pt. a urmari Steaua - Dinamo ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pt. consumatorii de chipsuri Star Food
Am si eu o intrebare. Tot gasesc in pungile de chipsuri diverse cartoane cu cantaretzi . Ce tre' sa fac cu ele ? Sunt pentru vreun concurs ?
Pana acum am : A-Teens , Sheryl Crow si Eminem.
Pana acum am : A-Teens , Sheryl Crow si Eminem.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, sunt pt. tine "cartonasele" alea, sa le colectionezi!:p
Ce mai face lumea......Calypso cand iti pui poza draga.....remember u promised!;)
My head is in the clouds.......................:-X
;D ;n
Ce mai face lumea......Calypso cand iti pui poza draga.....remember u promised!;)
My head is in the clouds.......................:-X

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
nu mai stie nimeni de ym? (in afara de kgula,xkran si mirela cu care deja vb)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
tocmai am ajuns shi eu acasa fiind plecat de dimineata shi am intrat sa vad ce mai e pe fanclub acuma deoarece ieri nu am putut sa postez ! tatal meu joaca mafia in camera cealalta shi eu la stau pe net in timp ce ma uit la meci!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Mie cel mai mult de pe CG imi place nickul si avatarul lui tarabas.
Oare asta o fi si aici pe forum ?:con:Moshule, tu stii cine-i?
Oare asta o fi si aici pe forum ?:con:Moshule, tu stii cine-i?
-
dEpEchEmIND - Junior Member
sunt happy ca dupa infrangerea lui fc national pe tvr2 pot vedea duelul intre pancu , mircea lucescu impotriva lui ilie (care nu stie daca joaca ca de abia acuma am dat )
moshule nu te uiti la meci?
moshule nu te uiti la meci?
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
Nu ma uit mai Sly ! Eu sunt fan Champhions League ,nu UEFA !
Avatarul lui Tarabas...e din filmul Grace..sau ceva de genul asta....cu Travolta . Parca asa am inteles.
Dar de ce ai adus aminte de CG ,draga mea depeche ?
Ce sunt ei ? Fratzii nostrii ? :p
Avatarul lui Tarabas...e din filmul Grace..sau ceva de genul asta....cu Travolta . Parca asa am inteles.
Dar de ce ai adus aminte de CG ,draga mea depeche ?
Ce sunt ei ? Fratzii nostrii ? :p
-
2-0 in favoarea echipei ce are ca stadion celebrul Parc du Prince !
-
Nu, sunt doar semeni :p. Si tarabas asta a fost sarma-n bot?
Eu, oricum pe GC n-am decat vreo 7-8 mesaje. Tot pe fanclub e painea mai buna
Eu, oricum pe GC n-am decat vreo 7-8 mesaje. Tot pe fanclub e painea mai buna

-
dEpEchEmIND - Junior Member
True,my beloved Evelline . :yD
-
First....Hello my beloved ppl.!
Second......Moshule, chiar daca nu il stiu pe tarabas de pe GC, din cate am inteles din postul tau avatarul lui e unul din filmul grease cu Travolta.:yD
Third.......I'm soo f****** bored.help......but still my head is in the clouds, later I'll go write in my diary.....lol....I'm such a child!
Second......Moshule, chiar daca nu il stiu pe tarabas de pe GC, din cate am inteles din postul tau avatarul lui e unul din filmul grease cu Travolta.:yD
Third.......I'm soo f****** bored.help......but still my head is in the clouds, later I'll go write in my diary.....lol....I'm such a child!
-
J'adore - Junior Member
Cre' ca a vrut sa se refere la Parc des Princes.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pei ba ca se duce sa manance shaorma,ba ca se caca,ba ca e racit si nu vine la hochei.....
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Hmm..nu stiu ce sa zic. Ma mai gandesc eu...si te anuntz in timp util,draga Bagheera !
Oricum..stam aproape amandoi de patinuar. Si la 18 40 daca plecam de acasa ajungem !
Am fost sa imi iau shawarma,true ! Mmmmm..ce buna a fost !
Faza cu caca....e de la Alin citire ! :p
Oricum..stam aproape amandoi de patinuar. Si la 18 40 daca plecam de acasa ajungem !
Am fost sa imi iau shawarma,true ! Mmmmm..ce buna a fost !
Faza cu caca....e de la Alin citire ! :p
-
Pai stabileste sa te intalnesti cu Bagheera. Si daca e..poate o sa vin si eu !
Daca nu..mergetzi voi.
Daca nu..mergetzi voi.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Hmm..nu stiu ce sa zic. Ma mai gandesc eu...si te anuntz in timp util,draga Bagheera !
Nu cred ca mai stau mult pe net asha ca hotaraste-te printzeso! Onorezi cu prezentza ta patinuarul sau ... bolesti acasa?!

- Bagheera
- Junior Member
mi-e foame si n-am mancare in casa :cry:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
I'm so happy today, I won the trial at school, I knew I was a good attorney! + E weekend..thank god!
Luv u all:D :p
P.S. un site funny! :http://www.vickysjokes.com/funny/abc.asp
Luv u all:D :p
P.S. un site funny! :http://www.vickysjokes.com/funny/abc.asp
-
J'adore - Junior Member
17:00 - RAPID BUCUREªTI – FC ARGEª 1 – 0 (0-0)
1-0 Maftei 87'
Maftei s-a strecurat nesimí¾it langí£ bara porí¾ii lui FC Argeº ºi a trimis in plasí£ o minge care i-a cí£zut in faí¾í£. A fost primul sí£u gol in aceastí£ edií¾ie de campionat.
pentru a va convinge: http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/340.shtm
adica Maftei este nesimtit? :con:
1-0 Maftei 87'
Maftei s-a strecurat nesimí¾it langí£ bara porí¾ii lui FC Argeº ºi a trimis in plasí£ o minge care i-a cí£zut in faí¾í£. A fost primul sí£u gol in aceastí£ edií¾ie de campionat.
pentru a va convinge: http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/Romania/Diva/340.shtm
adica Maftei este nesimtit? :con:
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117