de kant emir » Sâm Iun 20, 2009 3:22 am
shiva, te informez politicos ca esti mult prea in afara discutiei, si te invit sa incetezi; aici vorbim despre prezentul si viitorul fanclubului, nu despre nalucile care ne bantuie pe unii dintre noi
te mai invit, de asemenea, sa nu mai amesteci forumurile si nici epocile
cred (e opinia mea, nu m-am consultat cu nimeni) ca este singurul asemenea avertisment pe care il primesti; ai un trecut pe care il cunoastem, stim la ce sa ne asteptam din partea ta, stim cat esti de consecvent - stim tot, pentru ca nu ne-ai ascuns nimic; singura atitudine cu care ai putea sa ne surprinzi este o autocenzura riguroasa, care sa nu te mai lase sa postezi decat cuminte, serios si cuviincios, sa glumesti doar cand gluma ta n-ar putea sa fie interpretata decat ca o simpla si prietenoasa gluma (nu ca insulta sau provocare sau amenintare sau altceva)
(din nou parerea mea: daca va fi vreo zona a forumului care sa-ti permita, prin natura ei, sa dezgropi mortii si sa te certi, la fel de steril ca si in trecut, cu oameni care nu vor sa aiba de-a face cu tine, te vei desfasura acolo; daca nu va fi nicio zona care sa iti permita asa ceva, nu-s decat doua variante: fie incetezi taraboiul si iti vezi de postatul pasnic, fie te duci in drumul tau)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine