)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
nu mai este, ca aveam nevoie sa ies afara, sa cumpar biscuiti si-a fugit peste deal. acum pandeste... cred ca stie c-o sa mai ies.

-

Invincible - Mesaje: 2145
piskeshu, zorox si cu invincibilu - voi cred ca n-ati prins ideea, este?
n-am nicio nevoie sa va convertesc si sa va pocaiesc intru mantuirea fanclubului - postati linistiti ce* va trece voua prin cap
dar daca va imaginati ca dintr-o serie de insulte adresate unui om sau unui grup cu care acesta se intersecteaza o sa reiasa ca sunteti destepti, sau cu haz, sau cu tupeu, va cam inselati; n-o sa reiasa decat ca atata va duce capul, si ca altceva nu-i de unde sa ceri
sau aveti vreun motiv sa va impotriviti acestei tentative de inviorat forumul, si atunci va tineti de provocari de genul asta?
din partea mea n-aveti decat sa va infatisati in toata splendoarea voastra (pot chiar sa ma abtin de la stersul sudalmei); atata, ca in clipa in care o sa devina limpede ca nu aveti nimic de adus si de construit, n-o sa va mai tina nimeni palma si n-o sa va mai acorde alta atentie decat aceea pe care o primesc botii si spammerii
* cam putin si cam urat din ce am vazut pana acuma
n-am nicio nevoie sa va convertesc si sa va pocaiesc intru mantuirea fanclubului - postati linistiti ce* va trece voua prin cap
dar daca va imaginati ca dintr-o serie de insulte adresate unui om sau unui grup cu care acesta se intersecteaza o sa reiasa ca sunteti destepti, sau cu haz, sau cu tupeu, va cam inselati; n-o sa reiasa decat ca atata va duce capul, si ca altceva nu-i de unde sa ceri
sau aveti vreun motiv sa va impotriviti acestei tentative de inviorat forumul, si atunci va tineti de provocari de genul asta?
din partea mea n-aveti decat sa va infatisati in toata splendoarea voastra (pot chiar sa ma abtin de la stersul sudalmei); atata, ca in clipa in care o sa devina limpede ca nu aveti nimic de adus si de construit, n-o sa va mai tina nimeni palma si n-o sa va mai acorde alta atentie decat aceea pe care o primesc botii si spammerii
* cam putin si cam urat din ce am vazut pana acuma
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kantemir io nu cred ca poti fi asa prost incat sa crezi ca eliana poate cladi un nou forum. pentru ca tu nu esti genu claditor, tu esti genu supraveghetor. iar daimon e genu plictisitor. fara shiva, io, liviu, vera deocamdata forumu asta e fix pl.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
ZOROX scrie:kantemir, esti asa de prost ca nu incapi in gandurile mele!
pot sa te parafrazez? uite:
zorox, esti asa de prost ca nici macar nu realizezi ca enuntul tau arata ca (1) te-ai gandit deja la mine si (2) ai simtit chiar si nevoia sa-mi comunici ceva
deci esti si plin de coerenta
dar nu foloseste la nimic, pentru ca nimeni n-o sa-ti scoata din cap impresia ca esti frumos si destept si valoros si bucurestean si restu; sa fii sanatos, nu ma incomodeaza deloc ca te crezi pe tine destept si pe mine prost; ba chiar poti sa-ti faci o pancarta cu un text care sa exprime asta, poti sa-ti pui si la semnatura, poti sa-ti faci si tatuaj, de la o ureche la alta (pe orice traseu); poti sa faci ce vrei tu, doar ai si drept de vot!
edit pt piskeshu:
fara shiva, io, liviu, vera deocamdata forumu asta e fix pl
domne, apreciez luciditatea cu care ai delimitat grupurile; nu cred ca ai vrut asta, dar ti-a iesit
pe eliana n-o cunosti decat din propriile prejudecati (alimentate de niste poze si de apartenenta ei declarata la o religie), si presupun ca e confortabil pentru tine s-o crezi proasta, pe daimonu l-ai etichetat drept plicticos si fara umor si nu mai stiu cum si asta, la fel, te face sa te simti antrenant si vioi si hazliu si "nu mai stiu cum" - ok, is parerile tale, sa fii sanatos; ar fi mai ok sa nu incerci sa le impui nimanui, dar daca nu te poti abtine, asta e, nu-i nicio tragedie; despre puterile mele de construit sau supravegheat? la fel, nu comentez nimic, e parerea ta
- kant emir
Kanti, eu nu facui nimica, breh. radeam de kesu ca nu-i mai merge ca atunci, cand era zeu pe-aici. cat despre Beny Hill,
, e si el amarat.
pe mine ma amuza astia doi: amandoi -tantari, cu veleitati de armasari. nu vez ca nici nu ma mai obosesc sa le raspund la toate postarile, ca odinioara? de-alungul tp am aratat ce-mi pot muschii si nu mai e nevoie sa dovedesc nimic. stie lumea cine iese din "joc" cand cineva are a face cu mine.
creca ma transform intr-un semiDaimon la capitolul asta.
---------------------------------
mi-e somn!
chiar.... in ultimul timp dorm foare foarte mult. eu, care pana mai ieri nici nu concepeam sa dorm dupa masa, acum a devenit litera de lege.
, e si el amarat.
pe mine ma amuza astia doi: amandoi -tantari, cu veleitati de armasari. nu vez ca nici nu ma mai obosesc sa le raspund la toate postarile, ca odinioara? de-alungul tp am aratat ce-mi pot muschii si nu mai e nevoie sa dovedesc nimic. stie lumea cine iese din "joc" cand cineva are a face cu mine.
mi-e somn!
chiar.... in ultimul timp dorm foare foarte mult. eu, care pana mai ieri nici nu concepeam sa dorm dupa masa, acum a devenit litera de lege.

-

Shiva scrie:Kanti, eu nu facui nimica, breh. radeam de kesu ca nu-i mai merge ca atunci, cand era zeu pe-aici. cat despre Beny Hill,, e si el amarat.
mi-e somn!

-

o lungim inutil; nu mai e altceva de discutat decat prostia mea si a elianai si a lui daimonu si plictisitorismul si incapacitatile noastre? in conditiile astea e evident ca:
forumu asta e fix pl
- kant emir
nu breh, nu imi sta mie in fire sa fac asa ceva, io-s cu coaloana verticala. pur si simplu n-am chef. uite ca-ncui usa, trag obloanele si ma culc!
G-Yeah!
G-Yeah!

-

nu cred ca mai canta sleeping sun, insa pariez ca ai aprecia un minor heaven sau our great divide, de ex 
edit: ba va mai canta si din mel vechi, ma astept cel putin la nemo sau la phantom at the opera

edit: ba va mai canta si din mel vechi, ma astept cel putin la nemo sau la phantom at the opera
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
pai, eu as zice ca e soprana plina. sau ca sa folosesc termenul folosit de tine, soprana lirica plina.
spusele ei astea erau cand? pentru ca vocea, mai ales la varsta ei e in plina ascensiune si modelare.
spusele ei astea erau cand? pentru ca vocea, mai ales la varsta ei e in plina ascensiune si modelare.
-

eliana - Administrator
- Custom user title: αλαξανδρα
cred ca poti da citatul pe threadul adecvat. ah...si e o diferenta intre ce ar vrea ea sa cante, si ce poate canta momentan.
daca ea chiar ajunge la RE de sus (D6) e o chestie. dar parca mi se pare cam sus.
daca ea chiar ajunge la RE de sus (D6) e o chestie. dar parca mi se pare cam sus.

-

eliana - Administrator
Mosule, da si tu o tura pe aici, din Spania si adu-ne o briza de... (era sa scriu Tequila, da aia tine de Mexic) ce specific au spanielii? portocale, capsuni?
Mai ieri am vazut ca te-au luat astia la gangbang pe motiv ca te imbraci aiurea. Nu pune la inima ca nu esti singurul cu gusturi proaste la imbracaminte. Uita-te la tata, numai toale cu culori de rahat. Ce atractie o avea pentru verdele ala inchis-nu stiu. si pentru maro, la fel, si pentru albastru spalacit. apoi, cand isi asorteaza hainele e durere. Trebuie sa il tragem mereu de maneca. Prin liceu mi-era rusine sa merg cu el pe strada. mergeam intotdeauna cu un pas in urma lui, sa nu cumva sa ma vada amicii cu el
Azi l-am vazut pe santier. Avea salopeta pe el si tinea deasupra capului o umbrela ciclam (vedeti cum arata culoarea in excel). L-am intrebat ce cauta cu umbrela lu mama si o ridicat din umeri.
Stie ca nu-mi place, ca o mai luase o data, cand voiam sa mergem in oras si i-am spus s-o puna inapoi, s-o ia pe-a lui, pe-a neagra. 
Mai ieri am vazut ca te-au luat astia la gangbang pe motiv ca te imbraci aiurea. Nu pune la inima ca nu esti singurul cu gusturi proaste la imbracaminte. Uita-te la tata, numai toale cu culori de rahat. Ce atractie o avea pentru verdele ala inchis-nu stiu. si pentru maro, la fel, si pentru albastru spalacit. apoi, cand isi asorteaza hainele e durere. Trebuie sa il tragem mereu de maneca. Prin liceu mi-era rusine sa merg cu el pe strada. mergeam intotdeauna cu un pas in urma lui, sa nu cumva sa ma vada amicii cu el
Azi l-am vazut pe santier. Avea salopeta pe el si tinea deasupra capului o umbrela ciclam (vedeti cum arata culoarea in excel). L-am intrebat ce cauta cu umbrela lu mama si o ridicat din umeri.
Stie ca nu-mi place, ca o mai luase o data, cand voiam sa mergem in oras si i-am spus s-o puna inapoi, s-o ia pe-a lui, pe-a neagra. 

-

piskeshule, nu stiu ce incerci sa dovedesti, dar din punctul meu de vedere se vad niste miscari lipsite de coerenta.
daca tu iti imaginezi ca demonstrezi ceva, sa stii ca din exterior se vede doar un personaj cu gratuitati si plin de chestii neconcludente.
presupun ca te simti nedreptatit si asta poate pot intelege.
sau poate asta e la tine un efort pozitiv? pentru ca daca e asa, pot sa iti zic din start ca te inseli.
nu fac nici un efort sa iti neutralizez glumitzele, pentru ca esti inofensiv. dar daca chiar tii la forumul asta, asa cum sustii, pune mana si fa ceva constructiv nu te mai invarti degeaba pe loc.
daca tu iti imaginezi ca demonstrezi ceva, sa stii ca din exterior se vede doar un personaj cu gratuitati si plin de chestii neconcludente.
presupun ca te simti nedreptatit si asta poate pot intelege.
sau poate asta e la tine un efort pozitiv? pentru ca daca e asa, pot sa iti zic din start ca te inseli.
nu fac nici un efort sa iti neutralizez glumitzele, pentru ca esti inofensiv. dar daca chiar tii la forumul asta, asa cum sustii, pune mana si fa ceva constructiv nu te mai invarti degeaba pe loc.
-

eliana - Administrator