(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Well done , Bagheera !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sunt pe 4 forumuri :
In rest nu mai scriu nicaieri ,deocamdata !
Am mai fost pe forumul onlinesport,care s-a desfintat. Oricum..forumul ala avea vreo 15 membrii ,din care 2 eram eu & Bagheera ! :yD
- fanclub,care este iubirea mea
- computergames , forumul unde postez iar datorita lui Sopra (si ii multumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.ash fi vrut sa-i multumesc pe YM dar mi-a dat ignore..capsomanul)
- softnews , care imi place ca este mai libertin.
- home.ro , unde am vreo 2 posturi
In rest nu mai scriu nicaieri ,deocamdata !

Am mai fost pe forumul onlinesport,care s-a desfintat. Oricum..forumul ala avea vreo 15 membrii ,din care 2 eram eu & Bagheera ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Oricum..forumul ala avea vreo 15 membrii ,din care 2 eram eu & Bagheera ! :yD
Chiar Moshule

- Bagheera
- Junior Member
Dragul meu,Bagheera..nu esti un bun crestin ! Nu te astepta la rasplata,pe lumea asta ! Rasplata va veni in ceruri ! :a
-
Se vede ca-l cuprinde batranetzea pe domnul Traian Tomescu (Oribilul Mosh) care a ajuns la concluzia (intr-o discutzie avuta pe privat) ca la ora 2.20 A.M lumea doarme si el nu mai rezista. Sa ne traiesti si cand vine pensia sa ne cinstesti. :o
- Bagheera
- Junior Member
At this very moment...Ma gandesc la ziua mea care e maine defapt azi (e 2:33 noaptea) si ca ar fi de kkt sa nu mai pot sa ma trezesc maine...Si ca nu sunt singur maine si ca o sa trebuiasca sa beau in deplasare.....Si mi-au inghetat picioarele....si ca s-a scumpit netu'...si ca sunt deja de 2 ore conectat ...si ca mi-e somn...si Laura(kare ar veni a doua pe lista)...si cam atat....a..si ca luni ma duc la scoala dimineata(de kkt!).GATA,atat!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Bagheera...eu nu am dorit sa ti-o zic pe aia dreapta ,ca sa nu te supar..si sa te simtzi inferior.
Dar daca ma provoci..na itzi spun !
Cert este..ca ma asteapta prietena in pat . De 2 ore trage de mine..dar eu am fost prea captivat cu forumul si YM-ul. Acum nu am mai scapat de ea,ca e tare in gura...si a trebuit sa ma duc.
In atasament itzi pun o poza cu ea , facuta asta vara la Navodari.
Dar daca ma provoci..na itzi spun !
Cert este..ca ma asteapta prietena in pat . De 2 ore trage de mine..dar eu am fost prea captivat cu forumul si YM-ul. Acum nu am mai scapat de ea,ca e tare in gura...si a trebuit sa ma duc.
- Fişiere ataşate
-
- la mare.jpg (121.9 KiB) Vizualizat de 1313 ori
-
NIRVANA......YEY
I'm really happy 'cause I went shoping and I got new "toale" and a CD WITH NIRVANA:D :p
:o

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Propun banarea utilizatorului "Oribilul Mosh" pentru ca prezinta poze cu minori dezbracati. De asemenea o sa fac si o plangere la Politzie si Parchet.
Huuuoo!! Pedofilule!!
;y
- Bagheera
- Junior Member
in momentul de fatza dupa discutia de pe irc cu cea mai buna prietena a mea numai am chef de nimica ci numai sa ;P ;P ;P deoarece sufar pentru ea! tot ce imi doresc e sa bata steaua la bistrita deoarce ma simt naspa de tot shi cica eu am de scris pe luni shi de invatat!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
bai.....vreau sa fac dragoste/sex aici...daca stiti ce plaja este spuneti-mi si mie...
- Fişiere ataşate
-
- kopipi.jpg (160.55 KiB) Vizualizat de 1309 ori
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Pot sa confirm ca nu minte.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Ce draq caut eu la servici la ora asta mai ales ca este duminica? Clar ca sunt bou cazut in cap dar si sefu.....
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Oameni buni fie-va mila de mine!!!!! De unde i-au o poza cu The Blair Witch sign? Pls help!;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Uite aici Monika. Pentru avatar nu ?
http://www.sun.ac.za/forlang/bergman/block/tbwp/assets/blairwitch6.gif
right click > save picture as.
http://www.sun.ac.za/forlang/bergman/block/tbwp/assets/blairwitch6.gif
right click > save picture as.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Question for Monika!
Monika cum iai convins pe ai tai sa te intorci in ro???:con:
Just wondering!
Just wondering!
-
J'adore - Junior Member
Aliosha..monika cred ca o sa mai intre peste 2 saptamani pe forum. cam asa obisnuieste.
asa ca fi sigur...ca nu va vedea avatarul ! insa..ar fi frumos ca sopra sa il puna deja !
monika,aceasta fata trista a forumului..va avea o mare bucurie cand va intra !
ma intreb..oare ce o mai face lama ei ? o avea mancare si apa suficienta ? s-o ingriji cineva de ea ?
n-ai putea da tu o fuga sa vezi ? ....daca tot esti in canada
asa ca fi sigur...ca nu va vedea avatarul ! insa..ar fi frumos ca sopra sa il puna deja !
monika,aceasta fata trista a forumului..va avea o mare bucurie cand va intra !

ma intreb..oare ce o mai face lama ei ? o avea mancare si apa suficienta ? s-o ingriji cineva de ea ?
n-ai putea da tu o fuga sa vezi ? ....daca tot esti in canada
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Da este o aluzie la mine faza cu YM-ul....ma sugetzi !
Am fost plecat de acasa intre 16 30 si 20 .....si am uitat sa inchid fanclub-ul !
D'aia m-atzi vazut online pe forum !
Iar pe YM am intrat doar putin de dimineatza !
Am fost plecat de acasa intre 16 30 si 20 .....si am uitat sa inchid fanclub-ul !

Iar pe YM am intrat doar putin de dimineatza !
-
Ba, ce naiba va bateti joc de mine!...primesc 2 mail-uri de la fanclb in care zic ca bagheera a trimis un mesaj nou pe say what's on ur mind, dau click si nimic........nu vad mesajul, voi il vedeti???...............Who's makeing fun of me??:o
-
J'adore - Junior Member
Mi se pare mie sau Oana noastra ( vorba vine a noastra
) e cam nimfomana??? Sex - sportul preferat, dragoste pe plaja, poze indecente... fooaaaarte interesant!!!

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Multmesc domunul Bagheera/El Comandante, macar tu ma bagi in seama, ca astazi ma cam ignorat lumea, si pe forum si in viata reala!;P
P.S. ti-am spus ca am un motan negru pe care il cheama Bagheera??:D :o
P.S. ti-am spus ca am un motan negru pe care il cheama Bagheera??:D :o
-
J'adore - Junior Member
felina,Jasmyna....ce e cu voi amandoua pe net in acelasi timp ?
Sa nu-mi spunetzi ca faceatzi clatite...si atzi luat o mica pauza de net ! :p
Sa nu-mi spunetzi ca faceatzi clatite...si atzi luat o mica pauza de net ! :p
- Fişiere ataşate
-
- 3.jpg (144.48 KiB) Vizualizat de 1323 ori
-