)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
aide bre invincibile. Ai chef de puleli? nu vezi ca superi daimonu?
da bre, beau. cum sa nu. si bautura se bea nu se suge. Amu aflasi ca greseai ceva
da bre, beau. cum sa nu. si bautura se bea nu se suge. Amu aflasi ca greseai ceva
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
nu e foarte coerenta gandirea ta.beliano si daimler, va foloseste kantmemir pe post de prosti sa-si bata joc de fostul fc care vede ce faceti voi aci.
da' apropo de bataie de joc.. io zic sa te gandesti pe unde ai voie tu sa scrii si pe unde nu, si de ce. ai ajuns de ce va vreme un fel de clown virtual pentru unii. daca tie iti convine..
-
Daimon - Mesaje: 5074
te vazui vu parul valvoi si cu mucii pe barba si zisei ca abia iesisi din canal, sa mai faci rost de-o vodka, de-aia dedei in limbaj de cartier.
Bah, ce anm aveti cu Eliana? nu v-o facut nimic, nu o zis nimic de religie si voi -ciorchine pe ea. chesule, te simti barbat cand dai intr-o fata?

-
Invincible - Mesaje: 2145
ma simt barbat cand dau in prosti.
daimon, io zic s ate gandesti cu cine te asociezi, ca rade toata lumea de tine, fara exceptie. da nu ca la circ, ca la ospiciu.
daimon, io zic s ate gandesti cu cine te asociezi, ca rade toata lumea de tine, fara exceptie. da nu ca la circ, ca la ospiciu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
cand n-ai argumente injuri, stiu. poate ar fi o idee sa te gandesti ca alte variante te-ar putea avantaja.
e tare faza cu toata lumea, tre sa recunosc.
e tare faza cu toata lumea, tre sa recunosc.
-
de ce nu razi tu de pe Moco?
ia zi-mi, ce-ai face daca ai lua BAN acu'? ai mai rade? parca te vad injurand de unul singur pe Moco un timp dupa care vei renunta si vei sta numai la geam. la ce frecventa au inscrierile aici, nici prin clone n-ai putea sa spui ceva
aprob pozitiv, Moshule!
ia zi-mi, ce-ai face daca ai lua BAN acu'? ai mai rade? parca te vad injurand de unul singur pe Moco un timp dupa care vei renunta si vei sta numai la geam. la ce frecventa au inscrierile aici, nici prin clone n-ai putea sa spui ceva

aprob pozitiv, Moshule!

-
da nare nimeni niica cu eliana. duar ca eram curios daca penticostalii fac sex oral. cei asa rau?
deja daca intram in amanunte intrebam daca fetele penticostale scuipa sau inghit...
deja daca intram in amanunte intrebam daca fetele penticostale scuipa sau inghit...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
shiva baiatule, cum n-am scris luni de zile pe-aci, un ban abuziv nu m-ar stresa prea tare, precum nici mira. spre deosebire de tine, care vad ca nu te opresti din clone.
-
piskeshu - banned
in cazul tau nici banul a priori nu e abuziv.un ban abuziv
din pacate intri in categoria celor de la care n-are rost sa astepti nimic bun si cu care n-are rost sa incerci sa fii om pt ca iti pierzi vremea.
-
la cum reactionezi cred ca tie iti e asa un picut rusine.
cand va avea shiva comportamentul tau aici, imi voi reconsidera atitudinea.
cand va avea shiva comportamentul tau aici, imi voi reconsidera atitudinea.
-
care Ban abuziv?
pai tu-l meriti cu varf si indesat. si cred ca te-ar stresa, te cunosc prea bine. in rest, nu faci nimic, doar carcotesti si pui bete-n roate; parca n-ai vrea sa se puie forumul pe picioare.
------------------
eu imi faceam clone sa te mai bazai, sa-ti dau replica sau ca sa-ti arat ca ma doare-n opinci de "o clona- inca o saptamana de BAN". n-am ce face nici la voi, nici la merluci -oameni de calitate indoielnica, subiect putine... parca e mai incintant sa fii banat.
planctoane, creca suga, ma, dar nu recunosc..
ioana, ia da-i link lu' Memetu catre letitia de pe lumeaemica.

------------------
eu imi faceam clone sa te mai bazai, sa-ti dau replica sau ca sa-ti arat ca ma doare-n opinci de "o clona- inca o saptamana de BAN". n-am ce face nici la voi, nici la merluci -oameni de calitate indoielnica, subiect putine... parca e mai incintant sa fii banat.
planctoane, creca suga, ma, dar nu recunosc..
ioana, ia da-i link lu' Memetu catre letitia de pe lumeaemica.

-
da, e incitant sa n-ajungi la struguri, s-ar putea sa cresti chiar.
daimon, da tu te vezi din cacatu aruncat pe tine de shiva de-a lungul anilor?
daimon, da tu te vezi din cacatu aruncat pe tine de shiva de-a lungul anilor?
-
piskeshu - banned
nu, vorbesc serios, chiar este. pai inchipuie-ti ce figuri au facut astia cand au aflat ca eu eram clona X.
[color="Blue"]mr. Blue [/color]a fost cea mai elaborata clona (mi-ati facut-o chiar voi) si nici in ziua de azi nu m-ati fi depistat daca nu ma luam in gura cu hova si propuneam solutiile alea extreme (uitasem ca omu fericit e pocait):D:
cred ca ati cazut cu totii pe spate cand ati aflat
. e dificil sa-ti asumi o alta personalitate diferita de a ta si sa-i joci rolul. Pt mine e amuzant sa-ti trec coada pe la nas si tu sa nu vezi
o data eram fata si uidu imi facea curte
(pe muiuc). Inchipuie-ti ce fata o fi facut cand a aflat cine-i fata.
[color="Blue"]mr. Blue [/color]a fost cea mai elaborata clona (mi-ati facut-o chiar voi) si nici in ziua de azi nu m-ati fi depistat daca nu ma luam in gura cu hova si propuneam solutiile alea extreme (uitasem ca omu fericit e pocait):D:
cred ca ati cazut cu totii pe spate cand ati aflat

-
inchipuie-ti shiva, ca erau destui care ziceau ca esti tu, dar am zis sa fim corecti, sa nu banam decat cand suntem 100% siguri. deci te-am banat cu cateva saptamani intarziere. adica in moemntul in care ai fost tu, ca pana atunci erai altcineva.
-
piskeshu - banned
eu nu cred insa, chiar si asa, a fost haios modul in care v-ati imbulzit sa-mi faceti cont (tu si moshu)
castigator- je!
Kanti, vreau sa fiu mr. Blue sau Moromete.

castigator- je!

Kanti, vreau sa fiu mr. Blue sau Moromete.

-
nu ma prind ca eu am personalitate multipla
gata-gata... ma fac ca lucrez si eu un pic pe aici...
unde o fi kantemiru?

gata-gata... ma fac ca lucrez si eu un pic pe aici...
unde o fi kantemiru?

-
da. si merluc e acelasi lucru cu muiuc. asa le spune prietenul vostru, Invincible.
kant emir, de ce pula mi-ai schimbat tu nickul fara ca eu sa cer ? ce fel de administrator bulangiu esti si tu ?
kant emir, de ce pula mi-ai schimbat tu nickul fara ca eu sa cer ? ce fel de administrator bulangiu esti si tu ?
-
Haggis McMutton - Junior Member
Mosule, nu fii bulangiu si posteaza cu nickul tau alfa. eu as muri de drag daca ti-as vedea rinocerul ala. ce plt si anm! parc-ai fi fetitza razgaiata.
nu vez ca toata lumea se-ntoarece la origine?
in legatura cu ce scrisasi azdimineatza, treaba aia cu scrisul unui roman despre cele trei forumuri, eu zic sa faci o trilogie:
"Marire si decadere", "Schisma", "Un cer nou s-un pamant nou
".
Eu as adauga la "Niste locomani" (cartea a II-a) alte doua carti.
"Vremi vitrege" -cartea I si "Intoarcerea Invincibilului" cartea aIII-a.
nu vez ca toata lumea se-ntoarece la origine?
in legatura cu ce scrisasi azdimineatza, treaba aia cu scrisul unui roman despre cele trei forumuri, eu zic sa faci o trilogie:
"Marire si decadere", "Schisma", "Un cer nou s-un pamant nou

Eu as adauga la "Niste locomani" (cartea a II-a) alte doua carti.
"Vremi vitrege" -cartea I si "Intoarcerea Invincibilului" cartea aIII-a.

-
oribile, daca tie ti se pare interesant si cinstit sa ai doi useri, te cam inseli
daca vrei sa te apuci de postat cinstit, postezi cu oribilul mosh, ca ala esti
piskeshule, nu inteleg (ei nu inteleg! inteleg, dar ma prefac ca nu) de ce faci atatea tumbe ofticate pe aici, dar nici nu ma mir - stie toata lumea ca asa esti tu si ca n-o sa fii niciodata altfel; sa fii sanatos, dar alea 4500 de posturi nu mai inseamna nimic, nu le mai flutura degeaba pe aici; te-ai facut corifeul celor care cotcodacesc neincrezatori si spera ca fanclubul o sa ramana mort, ca sa puteti spune v-am zis eu ca n-o sa mearga! - asta nu aduce nimic nou, vedem peste tot dintr-astia
sa fiti sanatosi, toti; nici nu are nimeni pretentie la altceva
sa va explic punctul meu de vedere: daca vreme de doi-trei ani n-ati facut nimic pentru forumul asta (vorbitul de rau si injuratul nu cred ca se pot pune la socoteala), vechile "merite" s-au cam dus pe apa sambetei, is istorie; n-ati postat trei ani, puteti sa nu postati nici de azi inainte, n-o sa se observe nicio diferenta; iar daca ati avut functii si forumul n-a beneficiat de serviciile voastre, le-ati avut degeaba, e normal sa nu le mai aveti
daca vrei sa te apuci de postat cinstit, postezi cu oribilul mosh, ca ala esti
piskeshule, nu inteleg (ei nu inteleg! inteleg, dar ma prefac ca nu) de ce faci atatea tumbe ofticate pe aici, dar nici nu ma mir - stie toata lumea ca asa esti tu si ca n-o sa fii niciodata altfel; sa fii sanatos, dar alea 4500 de posturi nu mai inseamna nimic, nu le mai flutura degeaba pe aici; te-ai facut corifeul celor care cotcodacesc neincrezatori si spera ca fanclubul o sa ramana mort, ca sa puteti spune v-am zis eu ca n-o sa mearga! - asta nu aduce nimic nou, vedem peste tot dintr-astia
sa fiti sanatosi, toti; nici nu are nimeni pretentie la altceva
sa va explic punctul meu de vedere: daca vreme de doi-trei ani n-ati facut nimic pentru forumul asta (vorbitul de rau si injuratul nu cred ca se pot pune la socoteala), vechile "merite" s-au cam dus pe apa sambetei, is istorie; n-ati postat trei ani, puteti sa nu postati nici de azi inainte, n-o sa se observe nicio diferenta; iar daca ati avut functii si forumul n-a beneficiat de serviciile voastre, le-ati avut degeaba, e normal sa nu le mai aveti
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir