)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce parere avetzi despre acest subiect ?

e cel mai bun de pe intreg forumul
23
15%
da. e marfa
37
25%
obisnuit. nimic special
38
25%
un subiect sub'mediocru
15
10%
cea mai mare idiotenie posibila
37
25%

Voturi totale : 150

Mesajde pacha » Mie Iun 24, 2009 4:03 pm

emir-"daca vrei sa te apuci de postat cinstit, postezi cu oribilul mosh, ca ala esti"

ca sa pricep si eu; e oribil sau e mos?
Si asta trece !
pacha

Mesajde Haggis McMutton » Mie Iun 24, 2009 4:23 pm

kant emir, ai cumparat fc-ul ?

Oribilul Mosh si rinocerul este doar pe locomania, draga Invincible. nu e vina mea ca nu ai acces acolo ca sa conversam. daca te purtai mai frumos vorbeam acolo.
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Iun 24, 2009 4:25 pm

oribilu, tu ai citit regulamentul? stii ce inseamna clona? si masurile care se iau?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde piskeshu » Mie Iun 24, 2009 5:23 pm

kantemir singuru motiv pentru care n-a mai postat lumea pe aici a fost muista asta de firma reprezentata p-acilea de duce-s-a. n-o intoarce in plm, tu de ce plt te-ai mutat pe merluc? ia zi? de ce n-ai stat aci sa faci labareala pe care-o faci acuma?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Mie Iun 24, 2009 5:31 pm

ducesa e reprezentanta celor pe care ii injuram acu o vreme cand am emigrat?
Si asta trece !
pacha

Mesajde piskeshu » Mie Iun 24, 2009 5:38 pm

da, evident ca e.
piskeshu
banned

Mesajde pacha » Mie Iun 24, 2009 5:43 pm

k,k nu mi-am schimbat sentimentele fata de ei.
Si asta trece !
pacha

Mesajde anjin-san » Mie Iun 24, 2009 6:29 pm

seara buna, am rasfoit ultimele pagini pe aici (lipsa de ocupatie) sa vad cu ce se mananca acest forum de care am auzit de putintica vreme(stiu incult), altfel nu aveam nimic inteligent de zis, vroiam doar sa va salut.
anjin-san

Mesajde dutchess » Mie Iun 24, 2009 6:40 pm

ce nu inteleg eu este: toata lumea se plange si se intreaba de ce acum, de ce asa, de ce nu altfel? probabil ca variante ar fi fost multiple. daca tot exista sansa sa refacem/ revitalizam locul asta de care toata lumea spune ca se simte atasata, dupa care exista o nostalgie, de ce nu profitati de ea? sa refaceti locul pe care il doriti atat, sa va afirmati din nou, sa va reluati locurile in 'ierarhie' si functiile? probabil ca o alta optiune valabila ar fi fost sa radem tot, pe principiul "la vremuri noi, cu oameni noi"; dar dupa atitudinea de aici, in acest caz ati arunca in cei noi...
un singur lucru as dori sa reamintesc: anuntul dat saptamana trecuta este plin de bune intentii...masurile luate au avut intentia de a separa cei care vor sa se implice de cei care nu vor, o simpla optiune este suficienta...iar participarea este exclusiv voluntara

a, si nu, kantemir n-a cumparat fanclubul... :)
[color=Indigo]"Somnul ratiunii naste monstri"[Francisco Goya][/color]
dutchess
Junior Member

Mesajde dutchess » Mie Iun 24, 2009 6:43 pm

anjin-san, bine ai venit, speram sa fi gasit subiecte interesante printre paginile rasfoite, personaje interesante ai sa gasesti cu siguranta :)
dutchess
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Iun 24, 2009 6:49 pm

ce locuri in ierarhie, duce-te-ai, cand voi puneti o pocaita bigota care a avut vreo 50 de posturi pe fanclub in sfanta treime conducatoare? despre ce vorbesti tu acolo si cine plm esti? ce hram porti tu? tu incasezi banii pe traficu pe care ti-l fac io acuma cu inca 2 forumuri? pai chiar si-asa ai putea sa-ti dai seama ca cu psihopati penticostali n-o sa faci tu bani multi, okay? amin.
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 6:55 pm

dragul meu Oribil, a fi pe Moco inseamna a fi conectat la pulicica keshului, or eu am coloana mai verticala decat verticaliatatea indicata de firul cu plumb. o stii si tu, o stiu si eu, o stim cu totii.
Iar rinocerul ar face bine sa se intoarca acasa fiindca nu mai ai forum. L-ai vandut ca un om lacom ce esti. Puteai sa te ntorci linistit la PHP si noi tot am fi ramas acolo.

keshule, lasa vrajeala, forumul asta a murit din cauza CM-ului abuziv intr-o vreme in care userul proaspat inregistrat era privit ca un obiect de joaca. ti-o spune unul care si-a facut clone in sensul asta pentru ca mai apoi sa spuie cine este el de fapt.

anjin san, tu esti userul febra, cel care a fost luat drept una din clonele mele si banat? :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde dutchess » Mie Iun 24, 2009 7:01 pm

cate posturi are la activ vreunul dintre moderatori sau ce religie are este irelevant; important este ce se va scrie de acum inainte si cum; faptul ca tu ai 4500+ de posturi pe acest forum nu te face mai calificat decat nimeni; dimpotriva, atata timp cat atitudinea nu este una constuctiva, nu cred ca e indicat sa iti dai cu parerea de ce poate fi fanclubul, ah, scuze "mlastina asta imputita virtuala" din care ne spui ca te-ai mutat...
dutchess
Junior Member

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 7:02 pm

la el, 4000 de poastari sunt insulte :D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Iun 24, 2009 7:10 pm

piskeshu scrie:kantemir singuru motiv pentru care n-a mai postat lumea pe aici a fost muista asta de firma reprezentata p-acilea de duce-s-a. n-o intoarce in plm, tu de ce plt te-ai mutat pe merluc? ia zi? de ce n-ai stat aci sa faci labareala pe care-o faci acuma?

varianta scurta de raspuns ar fi vorba lui caragiale

dar cum eu is cearsafist si quotist, uite:
n-o intoarce in plm,

n-o intorc (nicaieri), unde ai vazut tu ca o intorc?
tu de ce plt te-ai mutat pe merluc?

pentru ca acolo s-au mutat prietenii mei, si pentru ca aici nu aveam cu cine sa mai vorbesc; daca si cand am avut cu cine, am vorbit (si aici, si in alta parte)
ia zi?

pai zic, nu tin secret
de ce n-ai stat aci sa faci labareala pe care-o faci acuma?

ba am stat; n-au fost multe zilele cand am intrat pe alte forumuri si pe fanclub nu

si am facut, tot ce am putut si m-am priceput eu am facut: am sters spamurile, am banat spammerii, m-am ocupat de userii noi; daca tu si zorox ati mai intrat sa sporiti gunoiul, am cerut chiar si ban pentru voi! (si aici ai putea sa apreciezi ca n-am abuzat de increderea nimanui)

si cum adica n-am intrat? am intrat mereu
tu ce ai facut? ai injurat intr-una, ai intrat de pe un cont de admin numai si numai ca sa modifici mesajele (in interesul tau personal, ca sa il pui pe el intr-o lumina proasta si pe tine intr-una buna) invincibilului; in rest te-a durut la basca de "mlastina asta virtuala imputita"

uite ca acuma s-a ivit oportunitatea sa facem mai mult, da? si o sa si fac (m-am apucat deja), pe cand tu faci acelasi taraboi nefolositor si dusmanos (bineinteles, fara sa pierzi din vedere sa-ti ceri functiile inapoi, ca doar le meriti; de ce nu faci ca baicsu? si-a aratat si el nemultumirea si iritarea, ca e dreptul fiecarui om sa exprime o opinie, dar a si pus osul - ia zi, dintre voi doi, care pare sa arate interes fata de forum?)

sa faci labareala pe care-o faci acuma?

exact pe asta n-aveam cum sa o fac, ca nu aveam sustinere
cand voi puneti o pocaita bigota care a avut vreo 50 de posturi pe fanclub in sfanta treime conducatoare?

pocaita asta bigota e mai importanta (cel putin in acest moment) pentru fanlcub decat esti tu; nu cred ca o sa-ti dea tie absolut nimeni un raport detaliat, dar ar fi bine sa-ti bagi in cap ca nu ai fost, nu esti si n-o sa fii niciodata buricul fanclubului; ai fost un user care s-a simtit bine, ca atatia altii, si ai mai fost un moderator zelos si ofticos, iar acuma nu esti decat un bombanitor care se oftica pe eliana (of, ce proasta e, si cat e de penticostala, of!) ca ea are functie si tu nu.

iar despre ce o sa fii tu pe fanclub in viitor? parerea mea sincera este ca o sa fii exact ce ai invatat sa fii pe loco, acolo unde ti-a intrat tie in cap ca ai valoare: un arendas lacom si imbufnat

din partea mea - sa fii sanatos, arata-ti masura si obrazul cat poftesti, eu n-am sa-ti pun pumnul in gura
kant emir

Mesajde anjin-san » Mie Iun 24, 2009 7:18 pm

shiva* nu stiu cine e febra.
dutchess* merci
anjin-san

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 7:25 pm

Aaaa.. anjin.. pe Loco ii un user, Aidan. Vezi asemanarea: Anjin san - Aidan. Suna cam la fel. El fusese luat drept clona mea. :D:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde piskeshu » Mie Iun 24, 2009 7:30 pm

dimesiunea ofticoasa a cearsafului imi arata ca am avut dreptate, singuru motiv e oftica ostracizata. cat despre eliana, toti dzeii irationali din lume n-ar putea-o justifica in 1000 de biblii. probabil i-o dai tu la muie, de aia e aici, sau e menajera lu duce-s-a.
piskeshu
banned

Mesajde anjin-san » Mie Iun 24, 2009 7:33 pm

nu shiva, nu am cont pe loco, de fapt nici nu-mi amintesc sa fi trecut pe acolo.
observ mai sus un limbaj neortodox, tz tz tz
anjin-san

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 7:40 pm

asa e el. te obisnuiesti cu asta.
probabil ca nici pe mine nu ma cunosti; deci afla ca eu pot fi mai rau decat el (nu se poate sa nu fi auzit de Invincible...) diferentza e ca eu sar la gat numai cu motiv.

Moshule, daca postezi cu originalul, la toamna te chem pe la mine, sa vezi cum se face unul din vinurile tale preferate si-ti dau vin cat poti duce :D
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Iun 24, 2009 7:42 pm

dimesiunea ofticoasa a cearsafului imi arata ca am avut dreptate

tie iti arata ce vrei tu sa vezi, mie imi arata ca am rabdare cu tine si fac tot posibilul sa ma fac inteles

sa fii sanatos; daca ai impresia ca te roaga cineva, cu plecaciuni, sa vii si sa postezi, te cam inseli
kant emir

Mesajde piskeshu » Mie Iun 24, 2009 7:52 pm

amu chiar cu plecaciuni nu, ca doar nu-ti inghiti nici macar tu pisatu.
piskeshu
banned

Mesajde Haggis McMutton » Mie Iun 24, 2009 7:55 pm

Shiva scrie:Moshule, daca postezi cu originalul, la toamna te chem pe la mine, sa vezi cum se face unul din vinurile tale preferate si-ti dau vin cat poti duce :D

eu ma mai intorc pe fc mah. Oribilul Mosh poate fi sters. dar o sa insist pe langa piskeshu sa te ierte si sa te reprimeasca pe locomania.
Haggis McMutton
Junior Member

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 8:07 pm

ntz, Moshule!.. pe Moco nu mai dau eu de buna voie. acolo nu fac decat sa ma injur cu el. am si eu o varsta... :D:

creca pana la urma o sa ajungeti ca in profetia pe care ai facut-o: "o sa ramnem doar noi doi pe forum". Cum vrei tu.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde baixinho© » Mie Iun 24, 2009 8:20 pm

Daïmon scrie:eliana a facut lucrurile sa se miste

ca ochiul mortului, stiu.
dutchess scrie:important este ce se va scrie de acum inainte si cum

maciuci la tava cu carne de mici. am propus aici stergerea unor threaduri si unirea altora. vad ca sunt acolo unde erau si ieri. cine ar trebui sa se ocupe de aceste modificari?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 8:33 pm

iote-l pe aiu deghizat in Brahma! :D:
a mai avut nickul asta la inceput, pe Moco.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde eliana » Mie Iun 24, 2009 8:37 pm

nu-i eyewitness.

aia stiu sigur. si apoi eyewitness nu ar intra cu o clona, nu e stilul lui.
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde anjin-san » Mie Iun 24, 2009 8:37 pm

nu e el , e doar colega ta brahma, mai lipseste vishnu si se reface sfanta treime.
edit: brahma prezentarea repede, varsta sex localitate, chestii d-astea nobile de mirc. \:/
anjin-san

Mesajde dutchess » Mie Iun 24, 2009 8:47 pm

baixinho, pasi marunti, viata lunga :)...se intampla as we speak...
dutchess
Junior Member

Mesajde Invincible » Mie Iun 24, 2009 8:52 pm

ca ati adus vb de Vishnu.. cred ca nick-ul asta l-o avut. oricum, era unu dintrea "ai mei" iar kantemiru era shiva, la vremea aia. (ofofofof ce vremi! :D)
Imagine Imagine Imagine
Invincible

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati