(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Merci mult Bagheera ! Deja ma simt mult mai bine !
Hai noroc,3pac ! Hai noroc,zang ! :p :p :p
Hai noroc,3pac ! Hai noroc,zang ! :p :p :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
uff...acu`s la ora de info ....si mor de frig ...si madispera ploaia de afara......lol..tocmai am primit un beep somebody ....
ia.. ca acu` vreau sa vad dc mi-a skimbat SOpra avatarul ...spresa da.. da` parca sunt sigura ca nu
ia.. ca acu` vreau sa vad dc mi-a skimbat SOpra avatarul ...spresa da.. da` parca sunt sigura ca nu

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Miine vine mama din RHODOS,am sa primesc cadouri,dar mai mult ma bucur ca voi scapa citeva zile sa mai fac mincare ,ca drept sa spun nu mai stiu ce sa le gatesc la ai mei.
Si imi mai trece prin minte la acest moment, daca imi voi anunta lipsa de vreo 10 zile,nu-mi va duce nimeni dorul.
Dar stati linistiti I wil be back............soon.
Si imi mai trece prin minte la acest moment, daca imi voi anunta lipsa de vreo 10 zile,nu-mi va duce nimeni dorul.
Dar stati linistiti I wil be back............soon.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
multumesc pt urari
Eu fac bine,multumesc !
Voi?
Mirela :Ramai febletea mea!
Voi?
Mirela :Ramai febletea mea!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Salutare, De la mic LA MARE! LOL Moshule, ai ghicit, sunt in lunch acum! Sunt asa de fericita pt. ca am inceput scoala la 10
C:p
Naspa e ca au zchimbat computerele cu Mac-urile pe care le urasc! ;a
O well...gota go. see u guys when I get home!;n ;D :kiss: :hi:
C:p

Naspa e ca au zchimbat computerele cu Mac-urile pe care le urasc! ;a

O well...gota go. see u guys when I get home!;n ;D :kiss: :hi:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
joao LIVES! 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Domnule Hoao (po' sa-mi spui si tu mie baicsiniu, ca nu-i bai), bine ca ai revenit printre noi!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Se pronuntza..joau , cu accent pe u ! :p
Bine ai revenit , vere !
Bine ai revenit , vere !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
iar arzi gazu' de pomana pe forum,in loc sa muncesti ?
datorita celor ca tine...se duce tzara de rapa ! :mad:
Pentru ce esti tu platita la institut ? Pentru accesarea http://www.fanclub.ro ?
datorita celor ca tine...se duce tzara de rapa ! :mad:
Pentru ce esti tu platita la institut ? Pentru accesarea http://www.fanclub.ro ?
-
Joao,good to have you back :o
sa-mi bag picioarele,la 1 am un examen si am o durere de cap atat de frumoasa....
sa-mi bag picioarele,la 1 am un examen si am o durere de cap atat de frumoasa....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
dupa un inceput ff greu de saptamana ma simt shi eu ceva mai bine deoarece am pus capat unei relatii de prietenie (cred) - trebuia sa imi para rau pt lucru asta dar ma simt bine - shi sunt shi happy ca mi-am pus un avatar shi ca tata mi-a dat drumu din nou la retea!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Desi nu prea am timp ,dar nici deparde de voi nu pot sta,ca as vrea sa ma bucur putin de venirea mamei mele,de aceea imi anunt revenirea................I am back.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
nici macar doo zile pline nu poti sta departe de forum? hmmm...observ aici o anumita dependenta? bine ca ne-ai zis de unde pana unde robakita, io chiar ma intrebam ce inseamna. 10x.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Salutare, ce mai face lumea?....did anybody miss me........desigur ca nu!
veau acasa, vreau acasa, that's wht's on my mind!
vad ca forumul e cam pustiu....and I'm still invisible! ;P
:o :con: :rolleyes:
Stie careva cum se face placinta cu mere???

veau acasa, vreau acasa, that's wht's on my mind!

Stie careva cum se face placinta cu mere???
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Cu personalul cred ca faci vreo 50 de ore !
Migule..stiam ca tzi cu FC Bihor...dar nu te credeam in stare sa batzi atata cale..pt. un simplu meci !
Asteapta si tu pana la anu'....ca poate promoveaza si or sa joace si la Constanta...asta in cazul in care ramane Faru in A. :p
Migule..stiam ca tzi cu FC Bihor...dar nu te credeam in stare sa batzi atata cale..pt. un simplu meci !
Asteapta si tu pana la anu'....ca poate promoveaza si or sa joace si la Constanta...asta in cazul in care ramane Faru in A. :p
-
-
J'adore - Junior Member
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
bahh!!!!
Sunt atat de dezamagita !!!
Astazi am avut "BALUL BOBOCILOR"(eu sunt clasa a X-a ..so BALUL "meu" a fost anul trecut....nimik de comentat .a fost super !--:D Doar am iesit MISS BOCOC :p)
Insa anul asta a fost de kk!!!
bahhh...nu shtiu ... nu oi fi eu cea mai frumoasa fata de pe pamantul asta ca sa pot comenta ....dar cea care a iesit era kiar urata.....si plus d-asta era o tipa full de bani ...care a dat nu shtiu cate zeci de milioane pe haine....da` macar dc erau cool hainele si de bun gust.... de unde ?! erau GROAZNICE ! anyway....oricum juriul nu a fost corect...in primul rand pentru ca au precizat toate locurile..(au fost 7 participante) si au inceput cu locul 7(care trebuia sa fie defat MISS BOBOC pentru ca a fost cea mai cool si la look si la moral ...da` in fine..si asta nu era numai parerea mea ..si parerea tuturor.. in afara de director..care pana la urma a facut el singur clasamentul ..si le-a pus pe fiecare in functie de cat au sponsorizat....deah ` :cry: ) si cum tipa aia cool nu a dat nimik (pentru ca a vrut sa fie fair totul!...logic a iesit ultima...) si restul ....fiecare dupa suma...so ...the ugly one a iesit the first ...and so on ... sunt complet dezamagita !!!
bahh!!! parca pe vremea mea nu era mha asha ~!!! ce face banu` din om ....
Sunt atat de dezamagita !!!
Astazi am avut "BALUL BOBOCILOR"(eu sunt clasa a X-a ..so BALUL "meu" a fost anul trecut....nimik de comentat .a fost super !--:D Doar am iesit MISS BOCOC :p)
Insa anul asta a fost de kk!!!
bahhh...nu shtiu ... nu oi fi eu cea mai frumoasa fata de pe pamantul asta ca sa pot comenta ....dar cea care a iesit era kiar urata.....si plus d-asta era o tipa full de bani ...care a dat nu shtiu cate zeci de milioane pe haine....da` macar dc erau cool hainele si de bun gust.... de unde ?! erau GROAZNICE ! anyway....oricum juriul nu a fost corect...in primul rand pentru ca au precizat toate locurile..(au fost 7 participante) si au inceput cu locul 7(care trebuia sa fie defat MISS BOBOC pentru ca a fost cea mai cool si la look si la moral ...da` in fine..si asta nu era numai parerea mea ..si parerea tuturor.. in afara de director..care pana la urma a facut el singur clasamentul ..si le-a pus pe fiecare in functie de cat au sponsorizat....deah ` :cry: ) si cum tipa aia cool nu a dat nimik (pentru ca a vrut sa fie fair totul!...logic a iesit ultima...) si restul ....fiecare dupa suma...so ...the ugly one a iesit the first ...and so on ... sunt complet dezamagita !!!
bahh!!! parca pe vremea mea nu era mha asha ~!!! ce face banu` din om ....
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member