comentarii impertinente la poze
Aoleu, morcoveatza, da ce asti fata lu´ tata asa de alba? Vezi ca shaki se da la tine! :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Da, proxtule. A innebunit lumea. Cunosc fete la 25 ani care sunt plate precum Olanda. ~)
Eu cred ca este o problema genetica aici. Nu ? ~)
Eu cred ca este o problema genetica aici. Nu ? ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
dap, oarecum genetica... intervine selectiza speciei... adica, daca acuma masculii le prefera pe alea cu sanii mari (care, pana la urma, tot genetic sunt determinatzi) atunci logic ca cele cu sani mari au sanse mai mari sa aiba barbat, sa se casatoreasca si sa faca copii decat alea plate
in felul asta, acele gene care raspund de sanii mari au mai multe shanse sa se perpetueze shi astfel sa fie mai multe femei cu sani mari (asha cum ne place noo :A) io cam asha cred ca se intampla... normal, kestia asta se intinde pe durata mai multor generatzii, deci, teoretic, in timp, toate femeile o sa fie bune ca angelica jolie sau altele de genu' asta... ;h

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
cashiftdoitzigrec, adica tu la shaishpe anishori bei cafea in fiecare dimineata? merluc: vezi ca in ritmul asta la 25 de ani o sa ai nervii ca pe corzile de chitara.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la vila mea de la colibitza, daca insistati o sa pun niste poze mai tarziu cu aceasta vila. dar mi-e teama ca apare si masina intr-un coltz, si sa nu se supere posesorii de dacii , crezand ca vreau sa-i eclipsez 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
cashiftdoitzigrec, ca bei doo cesti de cafea in fiecare n-ar fi o problema prea mare daca continutu ar fi ce-ai sau fanta de portocale. da cum continutu canilor de cafia ie cafia io zic s-o mai raresti. cu cafiaua, ca cu alceva nu ma intereseaza. sinca ceva: peste doi ani (sau cat o fi), adica dupa ce inplinejt 18 anishori, sa ma suni neaparat satz spun ceva foarte inportant.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dj_jaxxx are aliura de fundas d'ala greoi care intra la rupere la adversar. fundas tipic englez...sau cum era Bumbescu la noi. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
k@tzy daca ai fi vazut-o pe Matrashita face 2 face...cum am vazut-o eu imediat dupa schimbare...nu stiu daca ti-ar mai fi placut. :p
plus ca a dat 1 milion 800 pe coafura aia...si a trebuit s-o completez eu la bani..ca nu mai avea sa-si palteasca o amarata de salata bulgareasca. ~(
plus ca a dat 1 milion 800 pe coafura aia...si a trebuit s-o completez eu la bani..ca nu mai avea sa-si palteasca o amarata de salata bulgareasca. ~(
-
Oribilul Mosh scrie:dj_jaxxx are aliura de fundas d'ala greoi care intra la rupere la adversar. fundas tipic englez...sau cum era Bumbescu la noi. ~)
Chiar fundas stanga am jucat!

http://www.faptudivers.com/end/enter.htm
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Katzy, amu imi dau seama ca ai o moaca faina.
Matrashita, schimbarea pare a fi in bine.
Gabizzu, tenishii is chinezesti sau is din aia cu 900000?
Matrashita, schimbarea pare a fi in bine.
Gabizzu, tenishii is chinezesti sau is din aia cu 900000?

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
sigur cecu a mai luat 11,3 grame de anu trecut si pan la vama, ...dolofanule ! 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220