(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde ROBAKITA » Mie Noi 20, 2002 5:17 pm

Ah! ce obosita sint ,nu m-a lasat fii-mea sa dorm ,nici al meu sot,nu mai spun ca m-au mai sunat si doua prietene,care vor veni in vizita mai pe seara.

Cum sa fac sa dispar ,dar sa si dorm nitel,ca sint moarta de oboseala!
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde sly » Mie Noi 20, 2002 7:02 pm

ma simt excelent! am scapat de teza de la romana shi sunt happy ca sambata ma voi duce la majoratul colegului meu de banca. faza mai naspa e ca vineri am o lucrare la geografie de care sper sa scap asha cum am scapat shi de teza de azi!
i
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde bhuttu » Mie Noi 20, 2002 9:12 pm

Pe usa interioara a liftului din dreapta al hotelului "Capitol" din Brasov scrie, printre altele, "Muie Nepal". Stau eu si ma intreb: de ce tocmai Nepal? Rapidu' ce-avea?

PS: In ultima vreme am tendinta sa consider totul ca fiind al meu. Nu cunosc decat doua feluri de a lucra cu alti oameni: de unul singur sau in regim sclavagist.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde J'adore » Joi Noi 21, 2002 12:10 am

Da moshule, bagheera pisica mea e de fapt si de drept fata nu baiat!
Acum am venit de la "The art institute of chicago" si am vazut o galerie speciala......din " the renaissance period" pacat ca nu am vazut si operele de arta ale lui Brancus! Marfa a fost ca nu am mers la scoala!:p :(
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Noi 21, 2002 1:17 pm

must...sleep

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde baixinho© » Joi Noi 21, 2002 1:35 pm

Romania a fost invitata sa adere la Alianta Nord-Atlantica! Aar fi misto sa refuze! :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ROBAKITA » Joi Noi 21, 2002 1:53 pm

Azi am citit ''EVENIMENTUL ZILEI'',ce porcarie de ziar,dar ce de minunatii scrie in el(bine ca l-am luat prima data sa vad ce mai e nou prin tara).
Auzi jaccuzi la tarani,pai asa vin si eu in tara sa-mi dea statul si mie o casa cu jaccuzi.:)
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Noi 21, 2002 10:01 pm

In acest moment as vrea sa fiu in Bucuresti sa repar o ''gafa'' facuta unui prieten,care pe aceasta cale mai cer inca o data''scuze''mii de scuze,si sa-l impac asa cum se cuvine dindu-i totul.Chiar daca ultima ta infatisare m-a surprins putin ,nu vad de ce nu am continua ceea ce am inceput?

SORRY,1000 SORRYYYYYYYYY:cry:
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 21, 2002 11:51 pm

Aoleu !

Eu intru pe forum-ul asta cand nu sunt la scoala ....(uneori-mai mereu- in orele de info :yD ..da` nu se pune ca oricum nu sunt cu gandul la ora.. ) si vreau sa uit de ea at cand sunt aici !

Da` se trezeshte cate un"deshtept" care tre` sa povesteasca tot ce a facut la scoala ....parca aici e mamai lui si-l intreba "ce-ai facut mami azi la scoala ?" si el incepe .... "PAi ...la engleza am luat 4 ..da` meritam 10 ...etc etc.. " .....

Si nici nu-i ajunge un singur threat sa exlice si sa povesteasca.. tre`sa se intinda pe tot forumul Aberatii !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Joi Noi 21, 2002 11:55 pm

Gata asta e ultimul post in seara asta !

Mi s-a blokat calculatorul de vreo juma` de ora si nu mai pot decat sa stau pe http://www.fanclub.ro pe un singur explorer deskis :cry: .....nici winamp ul nu mai merge .... noroc ca am Radio pe aici ...si a inceput o melodie nice ( tiziano ferro-imbranato) ..ma duc sa dorm ! ZZzzzzzZZZZzzzzZZZzzz

Noapte buna & vise erotice ! :hehe:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

copy/paste

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Noi 22, 2002 5:09 am

De acum inainte, pe acest forum (din care face parte si acest subiect) sunt interzise mesajele cu in grad sporit de informare, prin care aflam ce ati facut la scoala, cu cine ati vorbit azi pe chat, ce oja v-ati cumparat, cate fire de par are prietenul(a) vostru(a), cate zile ati implinit de la prima tinere de mana, de la primul sarut sau de prima data cand v-ati rupt gatul. In speranta ca am fost inteles, ash dori ca aici sa avem parte de posturi cu un grad de interes putin mai ridicat... la care sa poata raspunde mai multe persoane, nu numai x sau y. Pentru chat... aveti chat (ca sa vezi...).

Multumesc! (nu mai zic nimic de sanctionari... caci le banuiti voi)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 22, 2002 10:39 pm

Stiu ca este vineri seara. Si abia daca a trecut de 22:30. Dar eu va spun Nopate buna. Ma simt obosit. Nu ca mi-ar fi somn,dar ma simt obosit. Cred ca am imbatranit. Nu mai e ca pe vremuri. Griji,sperante,agonie,extaz,bucurie,tristetze...sunt cateva din sentimentele ce m-au dominat in ultima vreme. Cred ca imi trebuie un somn bun de 8 -9 ore.

Maine ma asteapta un program destul de incarcat...in care partea interesanta este ca ma voi duce cu Sopra sa facem piatza impreuna. :yD

Decret ,succes maine la bairam. Vezi cum te comportzi p'acolo ! Sa nu ma faci de ras. :p

O noapte linistita la toata lumea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Noi 22, 2002 10:50 pm

Partea buna...la petrecere ma duc pe la 6-7...asha k poate va fac o vizita...va sun maine dimineatza sa vedem cum facem...in alta ordine de idei...hai sa povestesc ce-am facut eu azi la shcoala :))
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde darkshines » Vin Noi 22, 2002 11:13 pm

Then this ebony bird beguiling my sad fancy into smiling,
By the grave and stern decorum of the countenance it wore.
"Though thy crest be shorn and shaven, thou," I said, "art sure no craven,
Ghastly grim and ancient raven wandering from the Nightly shore-
Tell me what thy lordly name is on the Night's Plutonian shore!"
Quoth the Raven, "Nevermore."

the writings of edgar allan poe ... ever the fascination

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 23, 2002 12:59 am

Pai da, asta ziceam si io.
Inca ceva:
Thus I pacified Psyche and kissed her,
And tempted her out of her gloom-
And conquered her scruples and gloom;
And we passed to the end of the vista,
But were stopped by the door of a tomb-
By the door of a legended tomb;
And I said- "What is written, sweet sister,
On the door of this legended tomb?"
She replied- "Ulalume- Ulalume-
'Tis the vault of thy lost Ulalume!"
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde marian jan » Sâm Noi 23, 2002 11:45 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Stiu ca este vineri seara. Si abia daca a trecut de 22:30. Dar eu va spun Nopate buna. Ma simt obosit. Nu ca mi-ar fi somn,dar ma simt obosit. Cred ca am imbatranit. Nu mai e ca pe vremuri. Griji,sperante,agonie,extaz,bucurie,tristetze...sunt cateva din sentimentele ce m-au dominat in ultima vreme. Cred ca imi trebuie un somn bun de 8 -9 ore.
O noapte linistita la toata lumea.

moshule,nu ai imbatranit,te-ai bosorogit!ai fost altfel inainte?tu mereu trebuie sa pleci,esti obosit,trebuie sa vezi nu stiu ce meci....:@)
distractia ta e sa mananci!shimba-ti si tu stilul de viata putin,dracu!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 23, 2002 12:17 pm

Habar n-ai ce spui ,dragul meu Alinutza .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 23, 2002 3:40 pm

Initial trimis de Alin

moshule,nu ai imbatranit,te-ai bosorogit!ai fost altfel inainte?tu mereu trebuie sa pleci,esti obosit,trebuie sa vezi nu stiu ce meci....:@)
distractia ta e sa mananci!shimba-ti si tu stilul de viata putin,dracu!

Lumea incepe sa te cunoasca... voi credeati ca le inventez nu ?

:p
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mirela » Sâm Noi 23, 2002 9:26 pm

la ora asta ma gandesc ca fac eu ce fac si iar o fac lata.daca nu fac eu o boacana nu e ziua completa.

cred ca data viitoare cand voi alcatui un CV , am sa scriu la sectia de skills&qualifications: " dí£tí£tor profesionist cu bata in baltí£ ".
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Sâm Noi 23, 2002 11:29 pm

N-am mai intrat de ceva vreme pe net shi am impresia k nu mai shtiu ce sa fac.E-mailurile sunt pline de mesaje shi site-urile pe care navigam frecvent imi par teribil de unfamiliar.WTF is wrong?:(
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde J'adore » Dum Noi 24, 2002 8:55 am

On my mind right now: lumea d.p. forum a vrut forum nelly, dar nu a scris nimeni nimic pe el.....plus este up de numai cateva zile si cica nici un post nu a mai fost scris de 1000 zile;)
J'adore
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Noi 24, 2002 1:26 pm

jasmyno,esti proasta rau...
bravo baixule!
marian jan

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Noi 24, 2002 1:32 pm

Ma uit pe lista sarbatoritzilor shi vad ca este unul coman bogdan de 15 ani. Pe Sopra nu tot Coman Bogdan il cheama?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde marian jan » Dum Noi 24, 2002 1:44 pm

ba da,azi e ziua lui.m-a rugat sa scriu eu aici(el e plecat sa faca cumparaturile) ca va ace o cinste mica in camera sa de camin.nu pot sa spun camera,mi-a zis ca prietenii stiu unde sta.oricum,sunteti asteptati dupa ora 18.

:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Noi 24, 2002 2:58 pm

Multumesc!... chiar nu ma asteptam ;b

Felicitari dEPECHEmIND pentru spiritul de observatie :o. L-am ginit si eu pe tip chiar de anul trecut de cand s-a inscris dar nu a stat pe site deci nu am apucat sa aflu daca se aseamana si al 3-lea nume :D

Aline - hai sa-ti fac cinste cu o ceapa :D

PS: Datorita Oribilului Mosh.... va prezint o noua capodopera :D. Mirela - fuck you!
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Noi 24, 2002 6:23 pm

on my mind:
Aline, care e proasta, eu sau jasmyna, nu sunt sigura pt. ca postul tau e chiar dupa al meu, si cine stie poate mai confundat cu jasmyna, daca da, data viitoare cand faci pe cineva prost(a) macar scriei numele corect.

:con:
J'adore
Junior Member

Mesajde zuza » Dum Noi 24, 2002 6:49 pm

La multi ani Sopra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
zuza
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Noi 24, 2002 8:00 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Mirela - fuck you!

Sopra, what did i di now ?
( btw...thanx 4 the offer....but no thanx ;n )

Hmmm , fiecare dintre noi am fost odata mici & prosti...unii am evoluat , ajungand la stadiul de mari si prosti ( auto-critica ) ....anyways , vad ca degenerez .

De fapt doream sa remarc ca te-ai facut si tu baiat mare...ai deja un an de cand ti-ai luat buletinul...felicitarile mele, la mai mare :yD
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Noi 24, 2002 8:07 pm

Initial trimis de Mirela
Sopra, what did i di now ?
e si asta o intrebare... pacat ca n-am inca un raspuns la ea
Initial trimis de Mirela
thanx 4 the offer....but no thanx
asa zic toate... la inceput :)
Initial trimis de Mirela
De fapt doream sa remarc ca te-ai facut si tu baiat mare...ai deja un an de cand ti-ai luat buletinul
mai lasa draq cartile alea din mana... ca te-ai tampit de tot.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 24, 2002 8:18 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
mai lasa draq cartile alea din mana... ca te-ai tampit de tot.

Aici sunt de acord cu Sopra. Toata ziua joci tabinet si septica . Mai da-le draq de cartzi..ca itzi mananca viatza.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati