(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

ok

Mesajde Aliosha » Joi Noi 28, 2002 8:05 am

Initial trimis de bhuttu
Aliosho, am inteles ideea ta. Poti sa te opresti acum!
Fişiere ataşate
miki.gif
miki.gif (15.71 KiB) Vizualizat de 1381 ori
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aliosha » Joi Noi 28, 2002 8:09 am

Initial trimis de Dee Dee
Fetele (in general lumea) din ziua de azi e din ce in ce mai artificiala ....

Stai linistita dee dee ca barbatii apreciaza mult frumusetea naturala. Ce se vede la TV sau de la 15 m (in sus) distanta pe o scena este altceva.
Aliosha

Mesajde darkshines » Joi Noi 28, 2002 6:41 pm

acum, nu vreau sa fiu rea dar...

plecati naibii cu avril lavigne a voastra cu tot d-acilea. go outside and be a fucking << sk8er punk >>, you punk wannabes

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde bhuttu » Joi Noi 28, 2002 8:00 pm

1. [grid]Aliosha, muie Aliosha![/grid]

2. In orice moment ar veni, moartea mea n-o sa ma prinda nepregatit.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Dee Dee » Vin Noi 29, 2002 12:14 am

Initial trimis de Aliosha

Stai linistita dee dee ca barbatii apreciaza mult frumusetea naturala. Ce se vede la TV sau de la 15 m (in sus) distanta pe o scena este altceva.

Gandul asta ma mai consoleaza :)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Vin Noi 29, 2002 11:34 am

Nu stiu de ce acest forum e numai pentru ''anumite'' persoane.
Asta mi-a venit in minte, asta am scris.
Sper sa ma fi inselat,dar nu cred!?!Hmmmmmm :(
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde bhuttu » Vin Noi 29, 2002 10:17 pm

Acum am numai caterinci ieftine in cap. Semn ca-s prea obosit. Ma duc sa ma culc, n-o sa mai ascult ultimele melodii de pe CD-ul asta. Astept cu nerabdare somnul de veci.

Moshule, tu nu te culci ma?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Noi 29, 2002 10:22 pm

Nu ma culc. Abia am venit de la patinuar acu' juma de ora. Citeste pe forumul de sport,subiectul de hockey ce am urmarit.

Nu mi-e somn. Maine e Sf. Andrei....ocazie cu care le urez La Multi ani...lu' Catharsis,Zgubilici si Andrei. Si totzi care isi serbeaza ziua.

Eu in afara de cei 3 nu mai stiu altzii pe forum.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Noi 30, 2002 1:46 am

Azi am dormit pana la 2 shi acuma stau p net shi pierd timpu k nu pot sa dorm(logic,nu?)Nu pot sa scriu nimik inteligent la ora asta asa k aberez...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Revelatiile bauturii

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 30, 2002 4:02 am

Dupa ft. mult timp am baut si io cate ceva... destul cat sa ma simt "bine", si nu atat de mult cat s-o dau in angoasa... . Hai sa bag ceva "profund": in astia aproape 21 de ani de viata, singurele momente in care m-am simtit cu adevarat membru al unei comunitatii au fost cand am fost beat ( sau ma rog, pilit) si in galerie.

In alta ordine de idei ( mai vesela): La multi ani tuturor Andree-lor si Andrei-lor... Zgubi, catharsis, Andrei, Andrei-Radu si care otz mai fi... inclusiv io :)
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde sly » Sâm Noi 30, 2002 6:23 am

M-am trezit cam dimineata azi dar "cine se scoala de dimineata departe ajunge" :)) vreau sa urez shi eu un sincer shi calduros la multi celor ce isi serbeaza ziua azi adik Andrei,Zgubilici, Catharsis, Andrey-Radu!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Re: Revelatiile bauturii

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 30, 2002 6:29 am

Initial trimis de Mr Hyde
in astia aproape 21 de ani de viata, singurele momente in care m-am simtit cu adevarat membru al unei comunitatii au fost cand am fost beat ( sau ma rog, pilit) si in galerie.

aha ! Nesociabilule !

:p
Aliosha

Mesajde J'adore » Sâm Noi 30, 2002 7:32 am

On my mind: Maine e sfantul Andrei, yey, happy name day to me! ca nu o sa mai merg la scoala pt. 1 luna.........And........I'm a freak...there I'm a freak freak........in legatura cu avarile lavine.......she sucks big time........
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 30, 2002 9:30 am

La multi ani Andrei si Andreea!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Sâm Noi 30, 2002 3:56 pm

la multi ani si sanatate sarbatoritilor de azi!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde darkshines » Sâm Noi 30, 2002 4:46 pm

happy bday zgubs!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Dum Dec 01, 2002 12:13 am

Am baut 3 beri shi acuma stau shi ma simt bine...:D
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 01, 2002 12:21 am

Mig-ule vezi ca acum suntem oameni seriosi si nu mai scriem prostii pe subiectele astea ! Adica...ce bem si ce mancam.... :p

Eu azi am mancat 1 punga floricele CHIO + 1 punga chipsuri cu smantana si marar Star Food (vezi ,eye....ca nu mananac chipsuri doar cu usturoi ?). Aceste pungi le-am mancat pe patinuar...in timp ce urmaream hockey.
Acasa am mancat 2 hot dogi. Bere nu am baut ca nu am. Dar maine (de fapt azi,ca e trecut de 12) beau si eu tot 3.....ca e ziua Romaniei.

Mig...mai ai tu catelush ? In rest...sa stii ca sunt suparat pe tine....ca Dinamo e niste hotzi ....si a furat meciu' de la Timisoara.
Huaaaaaaa
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Dec 01, 2002 1:56 am

Moshule Dinamo a castigat p bune k a fost mai buni k timisorenii aia ai tai:D:D:D

In alta ordine de idei am mai baut o bere(Sa traiasca aia de la Tuborg cu Christmas Brew-ul lor cu tot) shi...ma simt shi mai bine,da ma cam lua somu asa k parafrazandu-i pa cei de la Pasarea Colibri va spun Noapta buna tuturor,Doamnelor shi Domnilor(btw,mai e cineva pa forum la ora asta?)

P.S.Mai am mah shi catzelushu care e catzelusha shi pe care am scos-o azi la plimbare ptr prima data shi care a profitat de ocazie sa ma alerge juma de parc shi sa se faca k draq k a intrat prin toate baltoacele posibile:p
MiG29

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 01, 2002 2:29 am

La multi ani! (cu o mica intarziere...)

acum, sunt preocupata ca iar o sa ma prinda 3 dimineata pe net... of... si iar o sa ma scoale maica-mea maine pe la 11...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 01, 2002 10:11 am

Migule, a castigat o p*** (autocenzura) pe bune! De unde stii daca nu ai vazut meciul? Nu zic ca Dinamo nu este mai buna decat "Poli" Timisoara, dar las-o-n autocenzura mea de treaba! Gol anulat de dragul de a nu conduce gazdele, Marisescu eliminat (dupa fault din spate ca ultim aparator, ce-i drept) la o faza in care pe Danciulescu il uitase Dumnezeu in ofsaid! Ce dracu'!

PS: Mig-ule, scuza-m logoreea, da' mi s-a pus capsa cand am citit c-ai scris ca Dinamo a castigat pe bune, da nij macar n-ai vazut meciu'!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Dec 01, 2002 6:12 pm

Am tras mai inainte o sperietura zdravana ca nu ma puteam loga.
Caps Lock-ul ma-sii!!!!!!!!;f ;a
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde FREAKBABY » Dum Dec 01, 2002 7:33 pm

eu ma gandesc...de ce stau eu acasa cand as putea sa fiu in monaco sau la partys cu fetele...
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 01, 2002 8:01 pm

Hai noroc , Migule ! Ce pu** mea faci ? Tin sa te anuntz ca tocmai am baut 2 Silva : una blonda si una bruna. Aia bruna e extraordinar de buna si e tare rau. 7 % alcool. Am bagat si o friptura de :@) cu cartofi prajitzi. Ca vorba aia...e ziua Romaniei.
Si sa-mi bag pu** de nu-mi pare bine ca sunt roman. Ca in alte partzi daca eram nu mancam asa bine.
Sa traiasca Romania si romanii !

Ai grija ce faci cu cateaua aia. Sa ai grija sa nu ii lipseasca nimic. Sa aiba mancare si bautura in permannetza. Sa nu aud ca ii lipseste ceva.

Freackbaby....dar de ce nu ai plecat la Monte Carlo ? Sa nu-mi spui ca ai stat acasa sa te joci Grand Turismo cu barbatu'tu ala obosit. Ce mai face el ? A pus osu' la munca....sau tot asa ....sta degeaba fara sa faca nimic ?

baixo..ai mare dreptate cu Timisoara astia. Mie mi-au datlacrimile cand am vazut ce spectacol a fost in tribuna. Nici Rapid ai tai nu sunt in stare de asa ceva. Cel mai frumos public din Romania...la Timisoara e !
Fruntea-i in Banat !

Dinule...hai noroc ! De ce nu te-ai dus la Alba Iulia sa sarbatoresti Marea Unire ? Sa itzi fie rusine ! Nu esti demn de acest brav popor !

La multzi ani la toata lumea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde FREAKBABY » Dum Dec 01, 2002 8:09 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Freackbaby....dar de ce nu ai plecat la Monte Carlo ? Sa nu-mi spui ca ai stat acasa sa te joci Grand Turismo cu barbatu'tu ala obosit. Ce mai face el ? A pus osu' la munca....sau tot asa ....sta degeaba fara sa faca nimic ?

las`ca ma tirez eu...monaco ma asteapta cu limuzina ...hehe...
si te rog:barbatumiu nu-i obosit niciodata(ca doarme mai mult) ..
el e PLICTISITOR tot nu face nimic...dar lasa ca mai am putin si explodez ca o bomba..hehe
FREAKBABY
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Dec 02, 2002 1:02 am

Baixinho...bah pardon am vazut shi meciu ulterior pe caseta video k am un prieten care e cam obsedat de fotbal shi inregistreaza cam tot ce prinde(el vrea sa se faca antrenor:p).Sunt der acord k primu gol a fost anulat degeaba da noua de ce ne-a refuzat un penalty la Stoican?Shi voi cand atzi castigat ultima oara cu Nationalu tot cam k noi de ce n-ai sarit in sus?
Moshule...am baut shi io o bere(Gosser la cutie):D.O sa am grija de catzel,nu itzi fa tu griji:).Poate vii shi tu odata la mare sa o vezi...
MiG29

????

Mesajde Love2Fly » Lun Dec 02, 2002 1:46 am

?De ce existam?De ce respiram?De ce Gandim? De ce murim? De ce ne nashtem? De ce iubim? De ce exista viatza? De ce plangem? De ce exista internetul?Cine sunt eu? Cine sunteti voi?
Love2Fly
Junior Member

Citeam forumul de turism si am gasit acest post

Mesajde Aliosha » Lun Dec 02, 2002 6:50 am

Daca ma gandesc mai bine, cred c-am sa votez muntele. Pentru privelishtea pe care o ai cand eshti la atitudine. Nu-i asha ca-i minunat atunci cand constatzi ca eshti deasupra norilor?

Shi la mare imi place, dar mai putzin.Sunt prea multzi tarlani care-shi expun la soare shuncile shi-mi provoaca greatza. Acolo ma duc pentru scoici shi pietre interesante pentru acvariul meu, care acum e o incantare pentru ochi.

Acum am sa folosesc optiunea quote:

Initial trimis de dEPECHEmIND
Pentru privelishtea pe care o ai cand eshti la atitudine.

Asta e o propozitie? Cred ca ai uitat un l. Nici la varsta asta nu stii care e diferenta dintre atitudine si altitudine ?

Initial trimis de dEPECHEmIND

Sunt prea multzi tarlani care-shi expun la soare shuncile shi-mi provoaca greatza.

Adevarul este ca tu esti deosebit de apetisanta

Moshule fata asta isi bate joc de tine. Daca te-ar intalni la mare i s-ar face greata de burta ta si de suncile de pe tine.
Ce ai de spus in privinta asta, tu, o persoana supraponderala ?
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 02, 2002 7:19 am

Eu sunt mai bland de felul meu. Nu ash face nimic. Dar ce ar face Baluba ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Dec 02, 2002 7:37 am

Ce ar face Baluba ?
Fişiere ataşate
baluba.gif
baluba.gif (96.73 KiB) Vizualizat de 1373 ori
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati