Daca ea a jignit indirect unii oameni si nu ti-a placut, de ce faci si tu acelasi lucru? De ce ai coborat la acelasi nivel? Pt un link cu o poza si o replica plina de sarcasm ?
(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Re: Citeam forumul de turism si am gasit acest post
Daca ea a jignit indirect unii oameni si nu ti-a placut, de ce faci si tu acelasi lucru? De ce ai coborat la acelasi nivel? Pt un link cu o poza si o replica plina de sarcasm ?
- Hera
- Junior Member
Ce sa fac Hera ? Am multi prieteni grasi.
Initial trimis de Hera
Daca ea a jignit indirect unii oameni si nu ti-a placut, de ce faci si tu acelasi lucru?
Probabil ca ar fi trebuit sa pun linkul pe alternative. Acolo as fi fost acoperit de locatie si replica mea ar fi fost perceputa cu o doza de umor, lucru pe care insa nu prea il doream.
Ea a jignit grasii care dupa spusele ei ii produc o stare de voma cand isi expun suncile la soare. Nu am facut altceva decat sa arat ca nu prea e in masura sa isi bata joc de kilele in plus ale altora.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Ma gandesc acum s-o las mai moale cu postatul pe fanclub.
Vorbesc serios! Dar asta nu inseamna ca n-am sa mai intru.
Vorbesc serios! Dar asta nu inseamna ca n-am sa mai intru.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
ooooopS Ce-a fot asta? Alte barfe pe forum?Shi tot aceeashi poza?
Aliosha, puteai macar sa postezi asta pe aberatzia zilei. Macar poza aia e veche de vreo 3 ani. Am spus eu doar ca prin clasa a-VII-a eram cam grasa..
cat despre atitudine... mai mananc litere. Mi-e shi mie foame:D
Aliosha, puteai macar sa postezi asta pe aberatzia zilei. Macar poza aia e veche de vreo 3 ani. Am spus eu doar ca prin clasa a-VII-a eram cam grasa..
cat despre atitudine... mai mananc litere. Mi-e shi mie foame:D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Vorbesc serios!....
Dar asta nu inseamna ca n-am sa mai intru.
OF! depeche mama, sa nu ne mai faci asta niciodata ca am tras o mama de sperietura!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
To speak is to be silent
-
Re: Ce sa fac Hera ? Am multi prieteni grasi.
Initial trimis de Aliosha
Nu am facut altceva decat sa arat ca nu prea e in masura sa isi bata joc de kilele in plus ale altora.
In cazul de fata nu se merita sa incerci sa arati . Asta am vrut sa iti transmit.Oricum ,stiai din start ca nu va avea efectul dorit, acela de a-si da seama ca a gresit . Asadar ,de ce sa te mai obosesti sa incerci sa arati?
- Hera
- Junior Member
Initial trimis de dEPECHEmIND
Ma gandesc acum s-o las mai moale cu postatul pe fanclub.
Vorbesc serios!
Doamne ce sperietura mi-ai tras.credeam ca vorbesti serios.
dar imediat am realizat...ca nu am eu norocul asta.
au englezii o expresie...put your money where your mouth is .
For once,child,stop waving your fist at the air.daca ai de gand sa ameninti...ameninta cum se cuvine. si daca ai de gand sa faci ceea ce spui....pai fa-o si termina-te.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
si tu mirelo?! doamne, si eu. am facut infart, parol !
To speak is to be silent
-
Bah,am si eu o intrebare la voi !
Se poate ca aceiasi zi sa fie cea mai frumoasa dar si cea mai urata din viatza unui om ?
Ca mi-a zis azi un prieten,in gluma : "
bah...azi a fost cea mai nasoala zi din viatza mea,dar si cea mai frumoasa ! "
Eu,ma gandesc serios. O putea fi adevarat ?
Se poate ca aceiasi zi sa fie cea mai frumoasa dar si cea mai urata din viatza unui om ?
Ca mi-a zis azi un prieten,in gluma : "
bah...azi a fost cea mai nasoala zi din viatza mea,dar si cea mai frumoasa ! "
Eu,ma gandesc serios. O putea fi adevarat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Moshule,cred ca se poate...nu dau exemple acum,dar se poate
Darky.....eu noroc cu un tip langa mine,ca a sarit sa-mi dea sarurile din rucsac,ca mai-mai sa lesin de spaima.
Darky.....eu noroc cu un tip langa mine,ca a sarit sa-mi dea sarurile din rucsac,ca mai-mai sa lesin de spaima.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Yup, se poate!
Adica, ti se intampla ceva care te face sa fi super fericit, dupa care... :cry:
Adica, ti se intampla ceva care te face sa fi super fericit, dupa care... :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Ba, ce noapte de CACAT:
- ce proooooastaaaaa e Ingrid Vlasov! Si Claudia Neghina cu vocea aia de retardata! Ce m-am saturat de Botezatu!
- ce rahaturi intalnesc si pe forum: useri absolut respectabili, unii cu nevasta si copil chiar, stau si se spurca cu fete de 16 ani. Alt thread a fost confiscat de fetite "fara buletin" ! Forumul asta de aberatii ajunge mai de cacat decat "Barfe"!
- ce proooooastaaaaa e Ingrid Vlasov! Si Claudia Neghina cu vocea aia de retardata! Ce m-am saturat de Botezatu!
- ce rahaturi intalnesc si pe forum: useri absolut respectabili, unii cu nevasta si copil chiar, stau si se spurca cu fete de 16 ani. Alt thread a fost confiscat de fetite "fara buletin" ! Forumul asta de aberatii ajunge mai de cacat decat "Barfe"!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Re: Re: Ce sa fac Hera ? Am multi prieteni grasi.
Initial trimis de Hera
In cazul de fata nu se merita sa incerci sa arati . Asta am vrut sa iti transmit.Oricum ,stiai din start ca nu va avea efectul dorit, acela de a-si da seama ca a gresit . Asadar ,de ce sa te mai obosesti sa incerci sa arati?
Sunt si eu un visator...
Dar uite ca totusi ceva efect a avut. Citeste mai sus.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: Re: Ce sa fac Hera ? Am multi prieteni grasi.
Initial trimis de Aliosha
Sunt si eu un visator...
You may say I'm a dreamer,but I'm not the only one.... :p
.........
Mr. HYde,am si eu o intrebare. Tu nu dormi noaptea ? Majoritatea posturilor tale sunt date pe la ore de genul : 4:43 . 5:11 ....etc.
.................
In rest.....va spun ca nu imi doresc decat sa dorm,sa dorm...si iar sa dorm. Am impresia ca tristetzea de afara....s-a instalat si in sufletul meu. D'aia....imi doresc sa ma culc odata....sa las supararea toata,dupa cum bine spunea Romica Puceanu intr-o melodie de a sa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Posturile lui dinu de aseara sunt date cam pe la aceleasi ore...
Copiii astia nu au somn deloc . :yD
Aliosha : eforturi inutile . Eu una...o parafrazez pe onka , imi bag picioarele si nu mai zic nimic . M-am saturat sa ma lupt cu morile de vant si sa fiu finutza , sa nu terorizez bietele capshoare pubere , ca poate le strica pe viitor etc .
Mr.Hyde : Stiu ca dumneavostra sunteti cu DEX-ul . Ce este aceea adjectivul " futil" ? Exista in limba romana sau e doar un anglicism in traducere libera a vorbitorului ?
Copiii astia nu au somn deloc . :yD
Aliosha : eforturi inutile . Eu una...o parafrazez pe onka , imi bag picioarele si nu mai zic nimic . M-am saturat sa ma lupt cu morile de vant si sa fiu finutza , sa nu terorizez bietele capshoare pubere , ca poate le strica pe viitor etc .
Mr.Hyde : Stiu ca dumneavostra sunteti cu DEX-ul . Ce este aceea adjectivul " futil" ? Exista in limba romana sau e doar un anglicism in traducere libera a vorbitorului ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Lutzelor, sunteti multumite? Din cauza voastra s-a inchis un thread? Pupati-va pe frunte, ca sunteti destepte! :bleah:
Propun infiintarea un thread care sa se intituleze (eventual) "Aberatii lutz-istice" si pe/in care sa scrie doar o anumita categorie de persoane. Ce zici, Sopra?
Propun infiintarea un thread care sa se intituleze (eventual) "Aberatii lutz-istice" si pe/in care sa scrie doar o anumita categorie de persoane. Ce zici, Sopra?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
...si acum revenind la subiectul topicului.....sa-mi bag picioru´n Java asta, ca nu-mi intra deloc in cap!!!!!!!
Numa prostii: Integer, Class, blah, blah....si C++ my ass.....
Ietete ca are si "Sterge" daca intri sa modifici mesajul...

Numa prostii: Integer, Class, blah, blah....si C++ my ass.....
Ietete ca are si "Sterge" daca intri sa modifici mesajul...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Salut! sunt cel mai nou user!
Ce draq va tot luatzi de dEPECHEmIND?Nu vedetzi cat sufera?
Mai gresheshte omul ce naiba? prea o criticatzi! Lasatzi-o draqului sa respire shi ea aer curat pe forum.
Dupa parerea mea, dEPECHEmIND e chiar dragutza. Am vazut poza ei de la fani shi mi se pare o tipa super :o
Ce draq va tot luatzi de dEPECHEmIND?Nu vedetzi cat sufera?
Mai gresheshte omul ce naiba? prea o criticatzi! Lasatzi-o draqului sa respire shi ea aer curat pe forum.
Dupa parerea mea, dEPECHEmIND e chiar dragutza. Am vazut poza ei de la fani shi mi se pare o tipa super :o
-
Pain in the Arse - Junior Member
Ai fut*-o ?
-
ai fut*-o?
In gura?
C'est la vie toujours parchive!
Nu domnilor, i-am vazut doar poza. Ce draq, Suntetzi chiar asha de depashitzi?Doar m-am exprimat destul de clar.:mad:
-
Initial trimis de Sopra Tutt1
Hera - moderatoare pe generalitati
S-a'ncheiat jmecheria !
Jur supunere,stapana ! :N
-
Nu sunt chiar in halul acesta de pervers, pentru ca sunt homosexual.
folosindu-ma de problemele de la fizica, ultrasofisticate + componentza chimica a ADN-ului meu, rezulta ca daca ash f***(ca sa ma folosesc de limbajul vostru ,,de cartier") pe cineva in gura, ar fi vorba despre un user de pe http://www.fanclub.ro cu nick-ul bhuttu.
folosindu-ma de problemele de la fizica, ultrasofisticate + componentza chimica a ADN-ului meu, rezulta ca daca ash f***(ca sa ma folosesc de limbajul vostru ,,de cartier") pe cineva in gura, ar fi vorba despre un user de pe http://www.fanclub.ro cu nick-ul bhuttu.
-
Oribile, sunt dereglat rau de tot cu somnul, rara adorm inainte de 4. Mai nasol e ca de obicei am facultate dimineata!
Mirela, futil are mai multe sensuri asemanatoare, in principal "inutil". Exista ( si oficial) in limba romana.
Mirela, futil are mai multe sensuri asemanatoare, in principal "inutil". Exista ( si oficial) in limba romana.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
baixinho - nu cred ca e cazul sa fie incurajat.... si de izolat nu se poate izola fenomenul, deci trebuie starpit oarecum din radacini... sa vad cum fac asta.
bhuttu - ti-am sters un post, la urmatorul ai ban.
bhuttu - ti-am sters un post, la urmatorul ai ban.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
dEPECHEmODE, bine ai venit printre noi! Te asteptam miercurea in Backstage! Eu, unul, m-am decis sa vin de fiecare data (cand am timp)! Am zis ca-i mai bine sa-mi bag autocenzura in parerea unora despre mine! Dar si cand ii prind, dracii ii gaseste!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Multzumesc, pentru invitatzie. Pacat ca n-o pot accepta, pentru ca nu pot sa vin. Nu stii ce program incarcat am miercurea. Ma doare capul numai cat ma gandesc.
Dar poate ne vadem alta data (intr-o vacantza de exemplu)
Dar poate ne vadem alta data (intr-o vacantza de exemplu)
-
Mig-ule esti o putoare la fel de mare ca mine ! 

-