(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde MiG29 » Mie Dec 04, 2002 12:03 am

Moshule,aceste cuvinte ne doare:p.Io nu sunt putoare...sunt doar obosit shi sictirit de vremea de afara shi de halu in care merge netu.

Anybody here care a auzit de BVE?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 04, 2002 12:06 am

BVE ? Parca e o masina cu numele asta ! Sau aia e BMW ? Nu mai stiu...le cam incurc. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Pain in the Arse » Mie Dec 04, 2002 9:50 pm

A vazut-o cineva pe dEPECHEmIND?
Pain in the Arse
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Dec 05, 2002 1:23 am

Cred ca in curand ma voi duce si eu la culcare .

E cam pustiu pe forum la ora asta ( oricum , abia pe la 3-4 isi intra treimea dinu/Mr.Hyde/Aliosha in mana sa mai scrie si ei cate ceva... ) si oricum in curand o sa vina si gardianu' sa incuie laburile....
Nu-mi fac eu rost de net la mine in camera semestrul care vine ? Pa cuvantul meu !!!

Problema ar fi...ca nu ma mai clinteste nimeni de acolo dupa aia:yD

Noapte buna , forumisti !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 05, 2002 1:27 am

Iar dupa ce treimea...dinu/Mr Hyde/Aliosha isi va face prezentza simtita.....dimineatza va intra schimbul 1 : truditorii ! :p
eyewitness si cu ai sai prieteni : onk,Dana si care o mai fi !

Un singur om vegheaza non-stop la bunastarea forumului : Sopra Tutt1 ....care nu isi ingaduie mai mult de 2 ore de somn consecutive.

Ma duc si eu la culcare..si va spun Noapte buna !

Revin pe forum.dupa vreo 10 ore de somn ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Dec 05, 2002 11:05 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

eyewitness si cu ai sai prieteni : onk,Dana si care o mai fi !

parca ne-am inteles sa ne lasam reciproc in pace si sa nu-mi mai pomenesti numele. am zis sa iti amintesc, desi o sa mai fie nevoie sa iti reamintesc. nu e nevoie sa raspunzi la mesajul asta, doar nu ma mai pomeni
gaga

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Dec 05, 2002 11:20 am

Brrr...mi sa ridicat parul cind am citi postul de mai sus....is cold in here, or is just me? :)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 05, 2002 11:37 am

Da,Alex. Is cold in here. I see dead people !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Dec 05, 2002 12:26 pm

*lol..."Be afraid, be very afraid." (The Fly)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Dec 05, 2002 4:24 pm

Dintr-o eroare am intrat pe "Canibal X", unde am gasit un subiect in care fiecare spune catae ceva despre el (un fel de "autoportet"). Am avut ambitia sa fac media de varsta a celor care si-au dat etatea. Cat credeti ca mi-a dat? Exact, 15 ani si 6 luni. Cred ca pentru a fi fan "Canibal ics" conditia sine qua non este sa nu ai mai mult de 18 ani. Zic si eu, nu dau cu parul!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Joi Dec 05, 2002 10:11 pm

La multi ani, java, desi uratura vine putin cam tarziu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde java » Vin Dec 06, 2002 12:14 am

Multumesc forumistilor care mi-au spus "La multi ani" de ziua mea
:)
java

Mesajde MiG29 » Vin Dec 06, 2002 12:21 am

M-am plictisit sa tot stau sa caut un subiect la care sa raspund asa k arunc cateva randuri aici,k what the hell macar sa ramana ceva in urma:p.Numa`bine!
MiG29

Mesajde Guta » Vin Dec 06, 2002 11:17 am

"If you have a five year old child that likes to kick cats you don't abuse him and lock him in the basement and tell him what a horrible person he is. obviously you talk to the child and try to get him to figure out why kicking cats is not such a great thing to do. and you recognise that he's kicking cats not because he hates cats, but because he's expressing something that he feels and can't otherwise express. abuse begets abuse, compassion begets compassion. "
Guta
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 06, 2002 4:39 pm

"Its getting hot in heRRe...so take of all your clothes...
I am getting so hot, i wanna take my clothes off..."

:D

numa cred ca trebuie sa schimbam sa fie: it's getting cold in here...so put on all your clothes...I am getting so cold, i wanna put my clothes on":D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Dec 06, 2002 5:47 pm

mi s-a pus un pitic roz pe creier....
si spune baiatu' ca e pericol mare de scurt-circuit la mine acolo.
problema ar fi ca nu prea l-am utilizat saracu' , si am facut o incercare acu',de curand,sa il pun in miscare si s-a cam incalzit.

asa ca io iau o pauza , va salut pe toti si ma duc sa imi racoresc neuronul singuratic.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Kayla » Vin Dec 06, 2002 6:48 pm

Ce mai faceti? Am revenit si eu putin, dupa o lunga perioada in care am lipsit. S-au schimbat unele chestii pe aici.... Cu ocazia asta tin sa o felicit pe Hera pentru functia de moderator de Generalitati. Eu zic ca merita. A! Si sa va zic La multi ani! tuturor de Sf. Nicolae si in special celor sarbatoriti.
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 06, 2002 7:05 pm

Asa este,Hera merita cu prisosintza. Si eu tot pe ea ash fi ales-o . Dar tu de unde ti-ai dat seama ca merita,draga Calypso ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Dec 06, 2002 8:43 pm

Trebuia sa abereze shi ea ceva:(
MiG29

Mesajde Kayla » Sâm Dec 07, 2002 4:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Asa este,Hera merita cu prisosintza. Si eu tot pe ea ash fi ales-o . Dar tu de unde ti-ai dat seama ca merita,draga Calypso ?

Pai... Are posturi frumoase si nu abereaza ca majoritatea userilor (sunt si eu inclusa). MIG, te luase cineva in seama pe tine?
Kayla

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 07, 2002 9:37 pm

Da,aici ai mare dreptate. Hera are niste posturi foarte frumoase din care cu totzii avem de invatat.

Eu nu va mai retin cu ale mele . Ma voi duce sa imi verific telefonul mobil. Poate mi-a dat si mie Connexul bonus de 1 $ ...asa cu ocazia sarbatorilor.
Iar pe urma cred ca o sa trimit cateva SMS-uri.

In rest sunt distrus pentru ca astazi nu am mai ajuns in Mall unde trebuia sa ma intalnesc cu niste prieteni vechi.
Si sunt foarte ingrijorat pentru ca nu stiu ce nota am sa iau la colocviul de marti.

Dar totusi ma simt fericit...ca voi prietenii mei suntetzi alaturi de mine.

PS: revin mai pe seara. acum ma duc sa ma uit la Surprize-Surprize.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Dec 08, 2002 12:22 am

mom&dad nu sunt acasa, darky sta si deseneaza cu tableta graphica wacom nou nouta(:p).
Fişiere ataşate
catandmouse.jpg
catandmouse.jpg (102.14 KiB) Vizualizat de 1386 ori

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 08, 2002 12:42 am

Sincer...ziua de azi! Inafara de faptul ca m-am distrat de minune (si am inghetat) i am still very confused... desi banuiesc eu ceva, tot nu stiu precis...care o fi faza cu lil'lizard/sexxycheer :con: nu voi afla niciodata probabil....dar continui sa fiu uimita de tupeul de care da dovada (si de prostia desigur)

are cineva vre-o idee cum sta treaba cu fetitza asta ??? ca pe mine ma exaspereaza! (nu doar pe mine...)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Dec 08, 2002 5:50 pm

RASPUNS : e proasta!!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Dec 08, 2002 6:44 pm

ptr calypso GET A JOB!
MiG29

Mesajde Jasmine » Dum Dec 08, 2002 7:07 pm

in mai putin de o ora o sa inceapa "Marile sperante" la prima..iar Gwyneth este una dintre actritele mele preferate...in acelasi timp pe hbo incepe un alt film bunicel "What lies beneath" cu Michelle Phiffer si Harrison Ford...nu stiu ce sa aleg.. i`m confused!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Dec 09, 2002 2:51 am

Bad Girl - chiar crezi ca intereseaza pe cineva "ce banuiesti tu", "care o fi faza cu lil'lizard/sexxycheer" si ceea ce te uimeste pe tine si refuzi sa ne spui? Daca ai probleme cu respectiva pe un alt forum, de ce nu le discuti acolo?

Jasmyna - si pentru tine e valabil ce am spus mai sus, iar in plus de asta... eu cred ca "Marile sperante" trebuiau sa inceapa in fix 53min... te rog ca data viitoare sa fii mai exacta si sa nu mai starnesti confuzii aiurea. Cat despre marea ta alegere: "Marile sperante" vs "What lies beneath"... eu zic ca trebuia sa faci un subiect separat si sa intrebi parerea celorlalti... sau sa iei o pauza!!!

Amandoua aveti avertisment pe subiectul asta. La urmatorul pas gresit va banez pe forumul de aberatii.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 09, 2002 11:02 am

Initial trimis de Bad Girl
are cineva vre-o idee cum sta treaba cu fetitza asta ??? ca pe mine ma exaspereaza! (nu doar pe mine...)

Initial trimis de Bad Girl
este o poza luat-a dupa internet de un copilas bolnav!

:bleah:
ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Dec 09, 2002 12:02 pm

Teslui, comuna buclucasha:

“Am trecut acum citeva zile pe drumul ce ne leaga de comuna Leu si am observat ca mai multi plopi au fost taiati cu drujba si furati. Nu e pentru prima data. La fel mi s-a semnalat si cu pietrisul adus pentru asfaltarea hirtoapelor asteaâ€Â

Nicholas_Alex
Junior Member

110 (105.49 posts per day) :))

Mesajde Aliosha » Mar Dec 10, 2002 4:31 am

Moshule ia uite ca cineva iti sufla in ceafa:

http://www.fanclub.ro/member.php?s=&action=getinfo&userid=8367

Imi e cam lene sa calculez in cate zile te-ar putea ajunge... Oricum e un fel de Calypso la puterea a 10 a.
"Against modern football."
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati