(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Mirela » Lun Dec 16, 2002 2:04 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Este orele 6:47 ! Si probabil totzi forumistii aflatzi la Est de Atlantic dorm. Sau majoritatea dintre ei !

Unii dintre ei la ora aia( sau echiovalentele in restu' Europei ) abia se duceau la culcare :D

A mai trecut o noapte in care m-am culcat dupa orele 3am(de data asta la 4.54 :D ) , si m-am trezit la 8...si am asteptat taxiu' cam 50minute de intrasem in panica ca nu mai ajung la aeroport la timp...
luni am stat m-am mutat la " trupa lu' Papuc " acasa si abia pe la 3.30 mi-am adus aminte ca mai tre' sa mai si dorm, marti am avut de invatzat , miercuri iar m-am pierdut la kterinci cu unii si altii si dupa aia n-am avut somn , joi mi-am fauct griji ca vineri se lasa cu circ (plus ca parca inghitisem un tub de stimulante si eram hyper ) , vineri o bauta zdravana-inceputa la ora 1.30 si terminata cam 13-14 ore mai tarziu :D , sambata o alta bauta si mai zdravana(adik cu mai multe cantitati de alcool ) , duminica cate un pic din toate.....per total daca am dormit 30h sapt. asta .

Acu....v-am lasat , ca-i 12 manca-v-ars si-mi pleaca avionu' fara mine :D
See ya home , everybody !

ps : ptiu , ptiu , ce de michimausi am trantit mai suuuus :yD
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Dec 16, 2002 2:32 pm

Azi tocmai mi-am luat brad. Am dat pe el 150000. Am scapat ieftin, mai ales am avantajul ca stau intr-un oras de munte.

Cred ca la voi in Bukale este nasol. am auzit ca sunt controale dupa controale...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde darkshines » Mar Dec 17, 2002 11:40 am

i wish you'd all burn in hell

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde bhuttu » Mar Dec 17, 2002 11:44 am

Eu unul sunt adept al iadului. As vrea sa ajung acolo ca am auzit ca e cald. Moarte stratului de ozon! Fan of the global heating.

Hint: daca aveti vreodata de facut vreo alegere, urlati cat puteti: "I choose life in jail." Restul variantelor sunt mai naspa.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde darkshines » Mar Dec 17, 2002 6:41 pm

bhuttu for president

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Dee Dee » Mar Dec 17, 2002 11:40 pm

Aoleo ce am stranutat !!!! Cred ca s-a auzit in toata casa !!! :hehe:

Sper sa nu mai urmeze altul ...ca am o senzatie...in nas :D .....aa....aaa.............uuf......gata ! a trecut !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 18, 2002 12:59 am

Sunt racita....:cry: Damn it....

Nu vreau la scoala!!!! Mi-ar place sa stau acasa, sa dorm pana tarziu (pana pe la 12....) si sa stau toata ziua, sa ma uit la tv...

din nefericire...in aproximativ 6 ore trebuie sa ma trezesc (mai intai trebuie sa adorm) sa merg la scoala.... dupa care trebuie sa ajung si in mall, sa cumpar ceva...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Dec 18, 2002 9:33 am

Io zic sa te duci la scoala. E mai bine!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Mie Dec 18, 2002 11:13 am

bwhaha

e 11:13 si trebuie sa merg la scoala. bleah.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 18, 2002 6:28 pm

Am fost azi la scoala....:D Am chiulit de la o ora, am refuzat sa fac sportul (sa ma omoare aia si alta nu... ca nu prea particip eu la minunatele ei ore de sport:D ) Am mers si un Unirea (am renuntat la mall) mi-am cumparat un dvd, o caseta video, 3 cd-uri chestii din astea... si acum cred ca merg sa ma uit la un film, astept sa ajunga ai mei acasa dupa care.... ma duc sa fac o baie luuuuung cu spuna :drool: (cred...)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Dec 19, 2002 10:03 am

Varianta 1: Aveti cumva idee cine a unit forumurile "Kterinca" si "Aberatii"?
Varianta 2: Cine dracu' a avut proasta idee sa fie unite "Katerincile" si "Aberatiile"? Macar, daca tot s-a ajuns aici, faceti subforumuri, nu amestecati subiectele!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde ROBAKITA » Joi Dec 19, 2002 11:14 am

Cica vine Mos Craciun,peste citava zile,Woaw,Woaw,ce de cadouri,party,bataie cu zapada,schi,coooooool.

Hai bye,bye,ca va las acum,:o
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Dec 19, 2002 1:41 pm

Initial trimis de baixinho
Varianta 1: Aveti cumva idee cine a unit forumurile "Kterinca" si "Aberatii"?
Varianta 2: Cine dracu' a avut proasta idee sa fie unite "Katerincile" si "Aberatiile"? Macar, daca tot s-a ajuns aici, faceti subforumuri, nu amestecati subiectele!

Ceva banuieli OM avea noi, da' nu pot sa pronunt numele ala. De, xkran a vrut...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde baixinho© » Joi Dec 19, 2002 3:21 pm

nu stiu la cine te referi tu, dar cred ca este vorba de admin-ul care se ocupa de forumuri. cin' sa fie, cin' sa fie?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 19, 2002 3:29 pm

ROBAKITA...ai uitat sa amintesti de celebra friptura de :@) mistretz pe care o prepari !

Je,aci in Romnia va manca doar :@) normal. Am pe balcon 1/2 de :@) .....ce abia asteapta sa fie mancat de mine ! :yD

Eh..dar deocamdata e post si rugaciune ! [-o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Dec 19, 2002 8:08 pm

N-am putut sa intru vreo doua zile pe forum, azi dimineatza am intrat, am stat vreo 10 ore, dar n-am lasat nici un post dar absolut niciunul, pana la asta bineintzeles...

Mie nu prea-mi convine unirea Kterincei cu Aberatziile;P.
Moshule, asta este cumva isprava ta? :p
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Dec 19, 2002 9:05 pm

this child is very, very sad. punch her. now.

mmm... starboost joosters *drool*

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde baixinho© » Vin Dec 20, 2002 5:54 pm

S-a fí£cut rea de tot Hera de cand ie modí£! Inchide threaduri, ne spune de cate ori sa postí£m pe un subiect! Marfí£ de tot! Nu m-ar mira ca maine poimaine sí£ ne trimití£ pm-uri cu posturile gata scrise (ca sí£ aibí£ garantia cí£ totul este frumos pe acest forum, asa cum isi imagineazí£ ea)!
ANTI

baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Dec 20, 2002 7:26 pm

Am dat in mintea copkiilor :a :rolleyes: :yD
Fişiere ataşate
k-boom.jpg
k-boom.jpg (300.64 KiB) Vizualizat de 2908 ori
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 20, 2002 11:20 pm

Unii oameni d p forum ,cu nickuri mai mult sau mai putin braziliene au mereu cate ceva de carcotit. D c ...habar nu am !

.....

Fratii mei...acum am venit si eu de afara. E 23:20 . E un frig cumplit . Nu imi mai simteam destele de la picioare.
Dar sunt bucuros..caci am facut ceva bani ! Imi vor prinde foarte bine..acum de sarbatori.

O chestie f. interesanta....335 era pe scara la ora 23 ! :) O aglomeratie de nedescris mai prin tot Bucurestiu ! Febra sarbatorilor i-a curpins pe totzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Sâm Dec 21, 2002 2:07 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
ROBAKITA...ai uitat sa amintesti de celebra friptura de :@) mistretz pe care o prepari !

Je,aci in Romnia va manca doar :@) normal. Am pe balcon 1/2 de :@) .....ce abia asteapta sa fie mancat de mine ! :yD

Eh..dar deocamdata e post si rugaciune ! [-o

Mosh-ule dar ce nerabdator mai eshti,dupa cum ai spus si tu sintem in post ,asa ca nu am pregatit inca friptura de porc mistret.Si nici nu cred ca ma sa o pregatesc acasa ,ptr ca de sarbatori voi fi plecata si voi minca de-a gata,uraaaaaaaaaaa,nu voi avea de gatit ,ah,ce bucuroasa sint.
Pacat ca nu vii in Grecia ,asa ai fi ''savurat'' si tu din friptura de porc mistret de aici si mai e si gustoasa pe deasupra.:(
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

adio...

Mesajde darkshines » Sâm Dec 21, 2002 4:06 pm

2 saptamani la covasna for me. byebye. craciun fericit, an nou bestial, etc etc. have fun kiddies

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde MiG29 » Sâm Dec 21, 2002 6:05 pm

A trecut ceva timp de cand n-am mai postat aici asa k...se pare k shi p forum a inceput atmosfera de sarbatori...ceea ce ma face sa ma simt ca un fel de Grinch:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde MiG29 » Sâm Dec 21, 2002 6:08 pm

Aoleo...bah moshule era sa uit...de ce ai unit mah katerincile cu aberatziile?huh?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 21, 2002 6:13 pm

Mig, am o intrebare pentru tine: de ce scarpina maimuta intr-o anumita parte a corpului?
Raspuns: ca nu are ce face.
ANTI

baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Dec 21, 2002 6:16 pm

Tocmai am terminat de facut o crema de zahar ars.
Moshule sa nu te gandeshti ca-tzi las shi tzie! :D
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 21, 2002 11:01 pm

Am unit caterincile cu aberatiile sa moara asa-zisii brazilieni de ciuda ! Si sa se zgarie ei pe fatza ! D'asta le-am unit !

Depeche....nu vreau crema . Am carnatzi ,carne de :@) si cartofi prajitzi ! Aaa....si muraturi . Si vin roshu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Sâm Dec 21, 2002 11:15 pm

Multa multa bafta noilor administratori ai forumului si Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun pentru toata lumea! Bagheera is back in za house! :a
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 21, 2002 11:18 pm

Multumim frumos , Bagheera ! Sper ca de aceasta data sa nu te mai retragi..si sa ramai 4 ever pe forum !
Multzi ani si tie ....si sa ajunga Steaua cat mai repede in primavara europeana. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Sâm Dec 21, 2002 11:31 pm

doar pentru Bagheera: un an nou cat mai nefericit si tot ce e mai nasol sa ti se intample.
ptr restul tot ce e mai bun , sa fitiiubiti dar nu dati prea multa iubire iin schimb ca strica.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati