Sa fac un mic rezumat sa radeti si voi.
Intrand pe un chat , nu-i spun numele ca sa nu-i fac reclama am intrat in vorba cu domnisoara de mai sus.
Iata ce aflu despre ea. De fapt ce pretinde:
Varsta: 16 ani
Locatia: Miami
Imi spune ca mai are 3 surori cu care imi si trimite poze. Nici acum nu am reusit sa-mi dau seama de unde le-a copiat. Oricum super femei. Bineinteles ca mi-am dat seama. Dar... zic... sa continui joaca. Ii spun ca o iubesc si ca vreau in vara sa ma duc in America sa fiu cu ea.
Buuun... in continuare aflu mai multe: ca locuieste intr-o casa cu 13 camere in Miami la 50 de m de ocean aflata in proprietate personala.
In casa se afla parintii ei ambii avocati cele 3 surori si inca 4 prietene (nu e nevoie sa mai spun toate f bune).
La un moment dat imi propune sa vorbesc si cu sora ei ...care ce credeti ca era? Va spun eu: actrita. A jucat si in Ten things I Hate About You si in ?I know what you did last summer 4?
filme la care a castigat 5 milioane de dolari de fiecare
O intreb pe "actrita" cine a realizat Ten things... si imi rapunde cu nonsalanta ca Spielberg. De fapt filmul este regizat de Gil Junger!!
Continui joaca asta stupida si ii trmit o poza cu mine (poza cred ca este si pe fanclub pe undeva si e realizata la Steaua - Fc Arges cand a luat Steau titlul).
care credeti ca a fost reactia ei: Redau discutia de pe Yahoo Messenger:
famme_fatale16 (11:16:20 PM): a tu de unde ai luat pozele alea .. crezi ca-s proasta sa cred ca u esti ala. ai luat si poza de pe net de pe siteul steaua
famme_fatale16 (11:17:00 PM): sa stiu ca tipu drept car te dadeai tu e de fapt presentele suporterilor steaua.. geee. oi avea eu numa 17- 18 ani da nu-s dusa cu pluta
Si iata cum fara sa vreau aflu ca i-am luat locul lui Jean Pavel. Cu riscul de a va fi plictisit vreau sa va multzumesc pt atentia cu care ati citit mentionand faptul ca aceasta fetita nu locuieste nici macar in apropierea Oceanului Atlantic ci in tineti-va bine Piatra Neamt (sursa de informare fiind Oribilu Mosh)
Grazie e Buone Natale!!! :a

!