Sa fac un mic rezumat sa radeti si voi.
Intrand pe un chat , nu-i spun numele ca sa nu-i fac reclama am intrat in vorba cu domnisoara de mai sus.
Iata ce aflu despre ea. De fapt ce pretinde:
Varsta: 16 ani
Locatia: Miami
Imi spune ca mai are 3 surori cu care imi si trimite poze. Nici acum nu am reusit sa-mi dau seama de unde le-a copiat. Oricum super femei. Bineinteles ca mi-am dat seama. Dar... zic... sa continui joaca. Ii spun ca o iubesc si ca vreau in vara sa ma duc in America sa fiu cu ea.

La un moment dat imi propune sa vorbesc si cu sora ei ...care ce credeti ca era? Va spun eu: actrita. A jucat si in Ten things I Hate About You si in ?I know what you did last summer 4?

Continui joaca asta stupida si ii trmit o poza cu mine (poza cred ca este si pe fanclub pe undeva si e realizata la Steaua - Fc Arges cand a luat Steau titlul).
care credeti ca a fost reactia ei: Redau discutia de pe Yahoo Messenger:
famme_fatale16 (11:16:20 PM): a tu de unde ai luat pozele alea .. crezi ca-s proasta sa cred ca u esti ala. ai luat si poza de pe net de pe siteul steaua
famme_fatale16 (11:17:00 PM): sa stiu ca tipu drept car te dadeai tu e de fapt presentele suporterilor steaua.. geee. oi avea eu numa 17- 18 ani da nu-s dusa cu pluta

Si iata cum fara sa vreau aflu ca i-am luat locul lui Jean Pavel. Cu riscul de a va fi plictisit vreau sa va multzumesc pt atentia cu care ati citit mentionand faptul ca aceasta fetita nu locuieste nici macar in apropierea Oceanului Atlantic ci in tineti-va bine Piatra Neamt (sursa de informare fiind Oribilu Mosh)
Grazie e Buone Natale!!! :a