(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Bagheera » Dum Dec 22, 2002 12:07 am

Poate pe unii ii surprinde ca la urarile mele de bine aceasta "famme fatale" raspunde cu blesteme tipic tziganesti.
Sa fac un mic rezumat sa radeti si voi.
Intrand pe un chat , nu-i spun numele ca sa nu-i fac reclama am intrat in vorba cu domnisoara de mai sus.
Iata ce aflu despre ea. De fapt ce pretinde:
Varsta: 16 ani
Locatia: Miami
Imi spune ca mai are 3 surori cu care imi si trimite poze. Nici acum nu am reusit sa-mi dau seama de unde le-a copiat. Oricum super femei. Bineinteles ca mi-am dat seama. Dar... zic... sa continui joaca. Ii spun ca o iubesc si ca vreau in vara sa ma duc in America sa fiu cu ea. :D Buuun... in continuare aflu mai multe: ca locuieste intr-o casa cu 13 camere in Miami la 50 de m de ocean aflata in proprietate personala. :D In casa se afla parintii ei ambii avocati cele 3 surori si inca 4 prietene (nu e nevoie sa mai spun toate f bune).
La un moment dat imi propune sa vorbesc si cu sora ei ...care ce credeti ca era? Va spun eu: actrita. A jucat si in Ten things I Hate About You si in ?I know what you did last summer 4? :D filme la care a castigat 5 milioane de dolari de fiecare :D :D O intreb pe "actrita" cine a realizat Ten things... si imi rapunde cu nonsalanta ca Spielberg. De fapt filmul este regizat de Gil Junger!! :D
Continui joaca asta stupida si ii trmit o poza cu mine (poza cred ca este si pe fanclub pe undeva si e realizata la Steaua - Fc Arges cand a luat Steau titlul).
care credeti ca a fost reactia ei: Redau discutia de pe Yahoo Messenger:
famme_fatale16 (11:16:20 PM): a tu de unde ai luat pozele alea .. crezi ca-s proasta sa cred ca u esti ala. ai luat si poza de pe net de pe siteul steaua
famme_fatale16 (11:17:00 PM): sa stiu ca tipu drept car te dadeai tu e de fapt presentele suporterilor steaua.. geee. oi avea eu numa 17- 18 ani da nu-s dusa cu pluta

:D :D :D

Si iata cum fara sa vreau aflu ca i-am luat locul lui Jean Pavel. Cu riscul de a va fi plictisit vreau sa va multzumesc pt atentia cu care ati citit mentionand faptul ca aceasta fetita nu locuieste nici macar in apropierea Oceanului Atlantic ci in tineti-va bine Piatra Neamt (sursa de informare fiind Oribilu Mosh)

Grazie e Buone Natale!!! :a
Bagheera
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Dec 22, 2002 1:35 am

Ha ha ha

Bai bagheera nu te mai da ma la actrite ce dracu .... fatuca asta mai are un cont cu care se prezinta pe forum. Are rost sa iti mai zic ce poze atasa si pretindea ca e ea ?
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 22, 2002 2:04 am

desi nu eu am facut postul de mai devreme....> cu blestemele destinate lui Bagheera imi pare sincer rau ca a intrat altcineva din userul meu si a postat.... imi cer scuze fata de toti cei care au ajuns sa citeasca acele aberatii...

:kiss: 4 all
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde baixinho© » Dum Dec 22, 2002 10:24 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Am unit caterincile cu aberatiile sa moara asa-zisii brazilieni de ciuda ! Si sa se zgarie ei pe fatza ! D'asta le-am unit !

Mosule, n-ai inteles nimic (si nu ma mir)! Daca tu-ti inchipui ca imi baga mor de ciuda si ca ma zgarii pe fata - te-nseli amarnic! Ma autoisinucid singur eu insumi, asta fac!! Dar nu ma mir ca pricepi mai greu unele chestii! Du-te si papa ceva si bea o bere, poate dupa aia intelegi mai lesne!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Dec 22, 2002 9:56 pm

Iete-teeeeeee

S.C.WAMPA sta-n acelashi orash cu mine!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Dec 23, 2002 2:53 am

Maine imi aduce tati bradul !!!!! Si o sa-l impodobesc !!! yeeeee !!!!!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Hera » Lun Dec 23, 2002 3:08 am

mie mi l-a adus ...eu l-am adus , l-am luat cu 300 mii. l-am si instalat in camera mea, i-am pus globulete si beteala si instalatie frumoasa :)
Hera
Junior Member

Mesajde sly » Lun Dec 23, 2002 9:14 am

Vreau sa urez un calduros La multi ani shi toate dorintele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi HERA!!!
Shi o dedicatie pentru HERA:
"Tanar(a) vreau mereu sa fiu
Sa traiesc asha cum stiu
Ca la 20 de ani fara griji shi fara bani"
(Sper sa iti placa)
:p :p
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Jasmine » Lun Dec 23, 2002 10:28 am

eu am impodobit bradul inca de vineri :) sunt mai harnica! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Lun Dec 23, 2002 12:31 pm

Hero!
De ce mi-ai mutat thread-ul cu prietenii de pe YM aici pe Aberatzii? Pe Generalitatzi nu-tzi placea?:mad:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 1:25 pm

Initial trimis de Jasmyna
eu am impodobit bradul inca de vineri :) sunt mai harnica! :p

sau poate mai nerabdatoare! :D Oricum, daca e sa te viziteze, Mosu o sa vina tot pe 24 seara/noaptea!

Herooooooooooooooooooooooooo! La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de tot ce ie mai bun pe lume!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 23, 2002 1:29 pm

Initial trimis de baixinho
Oricum, daca e sa te viziteze, Mosu o sa vina tot pe 24 seara/noaptea!

Exact . Si o sa stau pana dimineatza...in camera Jasmynei ! :yD
Apoi am sa plec acasa....sa mananc preparate din :@) !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 1:45 pm

Si o sa stau pana dimineatza...in camera Jasmynei !

... gandindu-te la ce fac eu cu ea in sufragerie! Ce dura tre' sa fie viata asta pentru unii!
ANTI

baixinho©

Mesajde Jasmine » Lun Dec 23, 2002 2:01 pm

sunt foarte ocupata..mai ales de sarbatori.. :lol:
nu ma scoateti voi din mainile lui alladyn...but it worths to try at least! :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Re:(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

Mesajde Titina » Lun Dec 23, 2002 6:53 pm

In acest very pretios moment din istoria vietzii mele(glumeam),eu ma gandesc la... :kiss: shi la ;r .
A,am uitat!shi sa-l ;j pe...
PS:O shtiti cumva pe cea cu porecla K-Risma??!!!E aici langa mine moart...í£í£í£í£...nu!E aici langa mine shi imi spune din 5 in 5 minute ca-i place de (din-ashtia de 22 de ani) Va.................
Titina
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 7:04 pm

K-risma nu este porecla, ci numa de formatie, asa ca invata sa minti mai frumos.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Mar Dec 24, 2002 12:58 am

Tzin sa multzumesc din suflet politiei romane ptr cadoul facut cu ocazia sarbatorilor de iarna,adica suspendarea intre o luna shi trei luni a permisului de conducere....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Mr Hyde » Mar Dec 24, 2002 1:52 am

Hehe, cum se-ntampla Migule??? Ce dreq n-ai dat si tu niste bani, ceva, ca politia romana e receptiva...
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde MiG29 » Mar Dec 24, 2002 2:18 am

Mr.Hyde cu marele meu bulan am reusit sa il lovesc p unu care lucra la spp shi asa din nesemnalizarea schimbarii de banda la ala s-a ajuns la nerespectarea prioritatzii ptr mine ceea ce inseamna adio carnetzelu meu iubit 1-3 luni shi 350.000 amenda....Adik m-au facut gaborii de nu m-am vazut...:(
MiG29

Mesajde Hera » Mar Dec 24, 2002 1:09 pm

multumesc sly si baixinho

Sarbatori fericite tuturor!

depeche,nu fii supi,ii sta mai bine acolo
Hera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 25, 2002 12:06 am

Buna seara si La multzi ani la toata lumea ! Ma numesc Oribilul Mosh si sunt intr-o forma maxima la aceasta ora ...in sfanta noapte a nasterii Domnului !

Tocmai am servit niste caltabosh si am baut 3 Tuborg Christmas Brew....beri ce au avut darul de a-mi induce o stare putin euforica,eu nefiind un obisnuit al alcoolului. De specificat faptul ca berea am baut-o din halba d'aia oferita la pachetul promotional.

Ce sa mai zic ? E Craciunul ! E totul OK...sau cel putin asa ar trebui ! Eu zic ca nu e totul OK..dn moment ce stau pe forum la ora asta ! Hm..oricum nu sunt singurul !
Acum incep a 4 a bere ! Ceilaltzi useri online ce or face ?

Eu vreau sa va transmit urari de bine la toata lumea : lu depechemind, sly , catharsis, Hera , Sopra ,Mig29 , Aliosha , Bagheera , Mirela , Gabytzu, Mr.Hyde ,Alin , Decret si toata lumea.

Ma preocupa si ma ingrijoreaza gandul ca ce or face prietenii mei la ora asta ! Aliosha...oare o fi in frig la -25 grade ? Mig si-o fi platit amenda pt. accident ? Sopra o fi mancat indeajuns ?
Lu' depeche i-o veni mintea la cap ? S-o face si ea fata de treaba in noul an ?

Bah..ce v-a adus Moshu ? Eu sunt cam suparat..ca nu imi merje instalatia de brad. Dar oricum..am un brad superb..dar n-are lumini. Tre' sa aprind lampa sa ma uit la el .

Pai atat pentru moment. Mitica Pelican ai legatura !

later edit : am uitat sa o pomenesc pe axeandra....una dintre preferatele mele pe forum si nu numai !
Sper ca esti fericita ! In sfarsit..Craciunul a sosit ! La multzi ani ! :kiss:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Dec 25, 2002 12:19 am

Moshule multzumesc pentru urari shi sa shtii k totu e ok k shi io stau la ora asta p forum:).Mi-am platit shi amanda shi am reparat shi mashina.Acuma imi doresc k Mosh Gerila(ups:)...i meant Mosh Craciun) sa imi aduca carnetu inapoi...:DSarbatori fericite la totzi shi toate...
MiG29

Mesajde Mr Hyde » Mie Dec 25, 2002 12:27 am

Multumesc Oribile. Va urez si eu tuturor sarbatori fericite si multi ani!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde shima__ » Mie Dec 25, 2002 12:53 am

asa...in afara faptului ca ma doare burticutza ptca : am mancat cam multicel...imi curge shi nasul.pt ca : am iesit afara cu parul cam ud shi fara caciula....sunt happy ca plec la bv...atat...mai mult nu va mai zic........ma duc sa vad ce mi-a adus mosul(adica sa manac niste sarmale :)
shima__
Junior Member

Mesajde axeandra » Mie Dec 25, 2002 12:56 am

multumesc frumos de tot....dap, craciunul a sosit...da' n-am primit nici macar un singur colindator, n-am mancat traditionala friptura ca m-am saturat inainte ca ea sa fie pusa pe masa, s.a......da' nu-s suparata pt atata lucru' :)
La multi ani si sa va aduca craciunul exact ce va doriti voi
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
axeandra
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 25, 2002 1:23 am

"Celor care cred ca lumea asta cu iubire va scapa ...
celor cred ca dragostea va mai skimba ceva...
le vom canta... le vom canta... le vom spune asha :
nimeni n-o sa iti explice e ce dragostea ...
asta singur intr-o zi de vara(iarna) o vei afla..si atunci sanu uiti de ...INIMA TA !
binele si raul in jurul tau se vor juca...
lumea asta moarta va incerca sa-ti fura dragostea..
niciodata sa nu uiti de inima ta !

Celor care cred ca visele nu pot muri
celor care shtiu ca ura nu nashta copii
le vom canta.. le vom canta ...le vom spune asha :
nimeni nu o sa iti explice ce e dragostea
asta singur intr-o zi de (iarna) o vei afla.. si atunci sa nu uiti de INIMA TA!
binele si raul in jurul tau se vor juca.. lumea asta moarta va incerca sa iti fura dragostea
niciodata sa nu uiti de inima ta ! ......."

Mi-ar fi placut sa ma duc pe la casele oamenilor si sa ii colind cu melodia asta !!! (chiar daca nu anuntza Nashterea Domnului)
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 25, 2002 1:32 am

He,he..Dee Dee....stiu si eu sa cant melodia asta ! Am cantat-o la o conferintza pe YM ! Hera & Decret....itzi pot confirma acest lucru !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 25, 2002 1:36 am

Ma preocupa si ma ingrijoreaza gandul ca ce or face prietenii mei la ora asta ! Aliosha...oare o fi in frig la -25 grade ?

Acum o ora am venit si eu de la servici si pentru o zi jumate pot sta linistit. Am bagat niste sarmale pe care le-am impins cu un Dub si o Warsteiner.
E destul de firg Oribile dar bine ca avem cu ce ne incalzi sufletul.

Craciun fericit.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 25, 2002 1:41 am

:cry: ce-am pierdut !!!!!!! :(
(da` lasa ca poate o sa mi-o canti si mie o data in particular :yD )

Am avut si noi un Bal Al Fulgilor de Nea la liceu .. unde s-au cantat colinde.. kestii d-astea.. si la sfarsit...
corul acompaniat de instrumenete(la care cantau elevi ai liceului) si de un solist au interpretat EPILOG !
Momentul a fost foarte emotionant deocarece.. toate luminiile erau stinse ..se vedeau doar copii din cor care aveau fiecare cate o lumanare in mana si se leganau ushor in ritmul melodiei ....
M-au trecut fiori prin tot corpul pe decursul intregii melodii ....
hmmmmm ....mi-a placut foarte mult ! ;D
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Mie Dec 25, 2002 5:24 pm

Prieteni in momentul de fatza sunt fff trist si vreau sa uit ziua de ieri deoarece a fost cea mai naspa din toate! Desi pana la 24 m-am distrat destul de bine shi eram cu multi prieteni pe messenger shi discutam (discutam cu o tipa care o vedeam pe web cam) , pe mirc la fel totul s-a naruit dupa ce au plecat musafirii care erau pana in acel moment la mine! Nu vreau sa imi amintesc de acest craciun deoarece am plans pana dimineata deoarece m-am certat cu ai mei:mi-au scos netul, mi-au confiscat mobilul (desi astea mi s-au inapoiat astazi) . A fost ff tragic!! ;P ;P
Tot ce imi doresc in momentul de fatza este ca Deedee (nu trebuia sa spun dar oricum cred ca si-a dat seama) sa fie bucuroasa de surpriza care i-am pregatit-o shi de cadoul pe care i l-am trimis !
in rest eu zic ca nimeni nu ma iubeste shi sunt ff trist! nu stiu ce o fi de revelion shi cum o sa ma distrez deoarece anul asta obs. ca se sfarseste destul de naspa pt mine!
La multi ani forumistilor si distractie placuta de revelion!!! sa beti shi pentru mine!
;P ;P ;P ;P ;P
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati