comentarii impertinente la poze
mosule, mi-as distruge degeaba neste neuroni ca sa raspund la o provocare asa de puerila si infantila ca a ta in momentul asta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
nu a fost post desteptule...mai gandeste-te.... :confused:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
provocarea a sosit din partea ta. eu nu te-am pomenit pe tine in nici un post de'al meu.pe cand numele meu apare intr-un post de-al tau...si nu inteleg de ce, ca nu ai tu treaba cu mine.
Mtz, daca nu a fost post..de ce amesteci viatza reala cu forumul ? :no:
(e ca si cum te-as acuza eu pe forum..ca plescai la masa. cauta-ma pe YM sau la telefon...daca ai ceva cu mine si e in afara forumului)
Mtz, daca nu a fost post..de ce amesteci viatza reala cu forumul ? :no:
(e ca si cum te-as acuza eu pe forum..ca plescai la masa. cauta-ma pe YM sau la telefon...daca ai ceva cu mine si e in afara forumului)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
weed13 scrie: mtz, crezi ca merita mosu atata efort?
numele tau nu apare in postu meu. nici macar iuzeru tau.
Oribilul Mosh scrie: weed13...de ce instigi lumea ? crezi ca esti smecher daca esti in cm ?
numele nu, dar iuzeru meu apare in postu tau.
nu o fost o provocare din partea mea catre tine, o fost o provocare pt mtz.
dar mai bine ascult de suarece in momentu asta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
mtzo, imi place la nebunie parul tau si coditele tale!
Ai trasaturi hispanice. Esti foarte draguta.
Mosh, nu fii obraznic! Lasa prostiile!

Mosh, nu fii obraznic! Lasa prostiile!

-
dEpEchEmIND - Junior Member
:w weed & supermouse..10x a lot :kiss: u r so sweet....intr-adevar...nu merita
P.S: Moshule se pare ca doar in ps-uri o sa apari de acum....si totusi...am vrut sa-mi iau ramas-bun de la TOATA lumea, iar pt ca tu esti ultimul de pe lista te-am inclus in postul meu...acum ai priceput... :bye:
P.S: Moshule se pare ca doar in ps-uri o sa apari de acum....si totusi...am vrut sa-mi iau ramas-bun de la TOATA lumea, iar pt ca tu esti ultimul de pe lista te-am inclus in postul meu...acum ai priceput... :bye:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
OK, dar nu mai spune prostii. Ca n-am nimic cu tine pe forum si nu te-am facut curva pe forum. In afara forumului...e treaba mea ce fac.
Eu pe forum chiar am prins drag de tine si imi pare rau ca pleci. :p

Eu pe forum chiar am prins drag de tine si imi pare rau ca pleci. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Mtz,
De ce pleci???...nu-ti inteleg reactia...nimeni nu ti-a facut absolut nici un rau.., Moshu e baiat de treaba, mai face el glume tampite cateodata, dar are suflet bun:)..hai nu mai pune la inima totul si nu pleca...
Btw pozele sunt foarte frumoase, cel putin asta mi-a placut extrem de mult
http://img.photobucket.com/albums/v378/Mtz/ali4.jpg
Hai te sarut:)
De ce pleci???...nu-ti inteleg reactia...nimeni nu ti-a facut absolut nici un rau.., Moshu e baiat de treaba, mai face el glume tampite cateodata, dar are suflet bun:)..hai nu mai pune la inima totul si nu pleca...
Btw pozele sunt foarte frumoase, cel putin asta mi-a placut extrem de mult
http://img.photobucket.com/albums/v378/Mtz/ali4.jpg
Hai te sarut:)
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
"Vai, Mtz de ce pleci ? " , "Vai Mtz..nu pleca ca esti sufletul forumului ! " ..."bla,bla,bla"
Pleaca ca se muta din oras si nu va mai avea net, d'aia pleaca. Nu mai plangetzi p'aci.
depeche, tu ai cordon la pantaloni ?
Pleaca ca se muta din oras si nu va mai avea net, d'aia pleaca. Nu mai plangetzi p'aci.
depeche, tu ai cordon la pantaloni ?

-
Mtz, aratzi foarte bine si ai un par frumos... eu una as fi vrut sa am bucle naturale
Multa bafta in noul oras, si daca cumva reusheshti sa prinzi vreun comp cu net, sa nu ne uitzi... mai vii sa stai de vorba cu noi
Si nu mai pune la suflet asa de mult totul (da, shtiu... m-am gasit eu sa dau sfaturi de-astea... k si eu fac la fel *p)
Depeche, foarte reusita ultima poza si mi se pare k semeni un pic cu dark soul

Depeche, foarte reusita ultima poza si mi se pare k semeni un pic cu dark soul

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Rock Chick 10x a lot, cred ca esti singura din cati oameni am intalnit care sa nu vrea asa ceva in capul lui...bv tie =D .....si mie imi place parul drept si pe al meu nu-l suport nici macar in capul alteia *p si asta pt ca e aspru, mereu incurcat, ma pieptan de 2 ori pe sapt, prea lung, prea mult, prea gros si foarte uscat so..... ;j
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
hm...da,te intzeleg...el e frumos,chiar f frumos,dar shtiu k e greu de intretzinut...am o prietena care are parul in genu' asta...
shi al meu e mult shi gros,da' l-am filat shi acu...nu mai e chiar asha mult...era prea des...da' macar al meu e putzin ondulat,f putzin,dar nu asha cretz

shi al meu e mult shi gros,da' l-am filat shi acu...nu mai e chiar asha mult...era prea des...da' macar al meu e putzin ondulat,f putzin,dar nu asha cretz

- Titina
- Junior Member
mai are sens sa iti laud si eu parul , dupa ce atata lume a facut o inaintea mea?
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
intr-adevar misto Roxana, la 17 ani ai ei chiar misto....
Iar pt ala micu: nu mai e nevoie sa lauzi, mercic oricum
Iar pt ala micu: nu mai e nevoie sa lauzi, mercic oricum

oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Roxana...cand mai bagi cartela de connex in mobil...da si tu un bip. 

-
whatever...ce casa de bogatash ai. cred ca te costa 1500 euro chiria pe luna. ~)
Roxana...pai stiu ca tu tzi orange-ul in telefon si d'aia sa dai bip. dar in week end...sa ma coste putin cand te sun. hai ca vreau sa vin cu Hades pe la tine.
Roxana...pai stiu ca tu tzi orange-ul in telefon si d'aia sa dai bip. dar in week end...sa ma coste putin cand te sun. hai ca vreau sa vin cu Hades pe la tine.

-
roxana, super poze. foarte reusite. si fata si camera. felicitari
mtz, cu adevarat frumos par. si frumos corp. si sensibil copil. toata lumea pleaca azi? ce-o fi si asta? ma invatzasem cu tine pe-aici. chiar daca m-au terorizat poeziile tale
byeeeeeeeeee mtz
zice Shaki: Depeche, foarte reusita ultima poza si mi se pare k semeni un pic cu dark soul
asa-i. subscriu. nu numai ca seamana, dar am reusit sa le confund. dark_soul stie

mtz, cu adevarat frumos par. si frumos corp. si sensibil copil. toata lumea pleaca azi? ce-o fi si asta? ma invatzasem cu tine pe-aici. chiar daca m-au terorizat poeziile tale

zice Shaki: Depeche, foarte reusita ultima poza si mi se pare k semeni un pic cu dark soul
asa-i. subscriu. nu numai ca seamana, dar am reusit sa le confund. dark_soul stie

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
-
dEpEchEmIND - Junior Member
wow... multumesc tuturor ptr. aprecieri !ma bucur ca va place noua mea camera ! sunteti foarte dragutzi
acum sa va raspund :
whatever : si eu cred. imi place foarte mult freza ta si chiar vroiam sa-mi fac si eu, mai vedeam cate una, da' rar si ziceam ca-mi fac si eu...nu stiam insa ce inseamna sa-mi fac!
..cand am citit mesajele voastre cu cate se intampla dc imi fac ~o...am zis ca mai bine NU !!
Pumpk|n: multumesc.;r Nu, nu sunt model. Mda...parul lungggggg tare lung.... ca al tau nu? sper ca nu te-ai tuns !!!!
Rock Chick:
iti sta bine cu suvite brunete
OM sa pregatesc berile?
proXtu ;D
necko: multumesc
acum sa va raspund :
whatever : si eu cred. imi place foarte mult freza ta si chiar vroiam sa-mi fac si eu, mai vedeam cate una, da' rar si ziceam ca-mi fac si eu...nu stiam insa ce inseamna sa-mi fac!

Pumpk|n: multumesc.;r Nu, nu sunt model. Mda...parul lungggggg tare lung.... ca al tau nu? sper ca nu te-ai tuns !!!!
Rock Chick:

OM sa pregatesc berile?
proXtu ;D
necko: multumesc

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
...
ROXANA scrie:OM sa pregatesc berile?
nu bem bere ca suntem cu masina...
whatever... ce sa zic... numa zic nimic... no words...
dEpEchEmIND esti f dragutza... sper sa ajungem si pe la tine anu asta...
cam atat :p
There is no save game in real life...
- Hades