)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eu ma refer la sectorul 2, ca azi pt. secotul 2 ai votat. ce Basescu ?
ai votat sau nu cu Anca ?
ai votat sau nu cu Anca ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
asa. bravo. sa vedem acum la 21 ce rezultate partiale sunt.
si la 21:45...sa tinem toti cu Spania. *p
si la 21:45...sa tinem toti cu Spania. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

mie imi placeau portughezii...dar ma enerveaza Figo. sa "plece acasa" lusitanii !
-

hai portugalia!
bai moshule vad k navighezi forumul si nu te uiti la meci
baga si tu rezultatele la formula 1 k vreau sa ma duk sa mananc si sa mai invat ceva
oricum io intru martzi la oral nu luni
din cauza alegerilor bacul incepe cu 4 ore intarziere:) la iasi se estimeaza k a castigat psd-ul
61% ...nu am avut timp sa ma duk la vot ...
bai moshule vad k navighezi forumul si nu te uiti la meci
baga si tu rezultatele la formula 1 k vreau sa ma duk sa mananc si sa mai invat ceva
oricum io intru martzi la oral nu luni
din cauza alegerilor bacul incepe cu 4 ore intarziere:) la iasi se estimeaza k a castigat psd-ul
61% ...nu am avut timp sa ma duk la vot ...The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-

sly - Mesaje: 2918
le bag maine-poimaine.
acum ma uit la meci. si cand nu sunt faze mai browsez forumul.
unde te grabesti asa ?
acum ma uit la meci. si cand nu sunt faze mai browsez forumul.
unde te grabesti asa ?
-

asha tarziu?:(
pai eram curios..fa si tu un mic efort k dau o bere
rusia conduce cu 2-0 ...spania si portugalia vor merge mai departe mai mult k sigur
pai eram curios..fa si tu un mic efort k dau o bere
rusia conduce cu 2-0 ...spania si portugalia vor merge mai departe mai mult k sigur

The wind of change blows straight into the face of time
-

sly - Mesaje: 2918
sper sa iasa si Anca.
depechemind...plange ca n-a iesit PSD-ul la ei. :yD
Piatra Neamtz a facut o figura frumoasa...si vor avea primar D.A. !
depechemind...plange ca n-a iesit PSD-ul la ei. :yD
Piatra Neamtz a facut o figura frumoasa...si vor avea primar D.A. !
-

-

dEpEchEmIND - Junior Member
Da-i in pula mea de PSDisti nenorociti ... si evident ca aici unde stau io, in sectorul doi sunt shanse sa iasa ala de la PSD .. de ce ? :con: ca ai mei au votat cu DA
-

monk - Mesaje: 2747
pai normal...ca s-au dus numai pensionarii la vot. tinerii au fost la gratare, la strand...etc.
-

-

monk - Mesaje: 2747
da un search pe google *p
-

am si eo o intrebare: cine o iesit in sect doi si sase?
am citit ce faceau forumistii intr-o duminica, la ora 21... m-am uitat si eu la meci, printre picaturi, de la o terasa. de fapt, nu prea m-am uitat, eram prea ocupat sa savurez cei 7 mici mancati [nu stiam de ce mi-e rau] si sa beau cele 3 pahare de plastic pline cu apa.
am citit ce faceau forumistii intr-o duminica, la ora 21... m-am uitat si eu la meci, printre picaturi, de la o terasa. de fapt, nu prea m-am uitat, eram prea ocupat sa savurez cei 7 mici mancati [nu stiam de ce mi-e rau] si sa beau cele 3 pahare de plastic pline cu apa.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Nici eu nu shtiu cine a ieshit in sector 6... da' mi-e teama k ma doare-n cot... Daca spuneti voi pe-aicia bine, daca nu, o sa aflu... Ma duc diseara la concert :yD
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
In sectorul 2 a iesit Ontanu (PSD), iar in 6-Cristian Poteras (Alianta PNL-PD).
In rest, daca va intrebati de ce nu scriu asazi pe forum, este din cauza ca mi-e lene rau!
In rest, daca va intrebati de ce nu scriu asazi pe forum, este din cauza ca mi-e lene rau!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
hahaha..nu pot sa mai respir..hahahaha
Cica la prins pe unu viorel facind mortii la buzunare!! hahahaha se ducea la inmormintari si facea mortu din sicriu la panacot!! Cica a gasit pasapoarte, banii si tot felul de prostii. De abia astept sa-l vad, sa rid bine de el...*looool*
Cica la prins pe unu viorel facind mortii la buzunare!! hahahaha se ducea la inmormintari si facea mortu din sicriu la panacot!! Cica a gasit pasapoarte, banii si tot felul de prostii. De abia astept sa-l vad, sa rid bine de el...*looool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
Pasaport pt lumea ailalta?? sper ca nu-i cu vize si-acolo.....
Azi n-am mai omorat nici-un melc!
si-am si io o intrebare ca tot se discuta: la 5 tot 'care este' este?? :confused:
Azi n-am mai omorat nici-un melc!
si-am si io o intrebare ca tot se discuta: la 5 tot 'care este' este?? :confused:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
pokenitza scrie:
Tot "care este" este!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-

SCORPY - Junior Member
-

dEpEchEmIND - Junior Member