comentarii impertinente la poze
ma inscriu si io in turma barbatilor la miss/misster oct. 2004! sa nu ma omiteti!
Tanase,pai lasa ca si tricoul tau e la fel de dragutz !
Tanase,pai lasa ca si tricoul tau e la fel de dragutz !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Gabuba, esti dulce, iar K@tzy esti dulce rau de tot.... 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
:hi: in schimb Puiutzu200 e yumy!!! *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
:drool: good girl....
u rock!
P.S: cat despre mine, sunt :a ca am puiutzul meu in Valcea.....si mi-e dor de el :cry:

P.S: cat despre mine, sunt :a ca am puiutzul meu in Valcea.....si mi-e dor de el :cry:
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
si e si modest acest puiutz.... :B
;v K@tzy.... :B
;v K@tzy.... :B
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
asta-i apropo la [email]K@tzy....nu[/email] mai neglija baiatul ala frumos!!!! *p
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
cum cine te mai vede? pai n-am zis eu ca tu esti zuper scumpika? sau vrei complimente din partea altor baietzi? si sa nu mai ;P ca te ;v de nu te vezi *P
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
vai, weet, ma flatezi...
katzy, pozele tale sunt prea intunecate :-S
apropos, whateva, http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10213 poza asta e meseriasa rau de tot. da rau!

katzy, pozele tale sunt prea intunecate :-S
apropos, whateva, http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10213 poza asta e meseriasa rau de tot. da rau!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
dar ti-ar placea sa ai unul la presat,nu-i asa?
k@tzy , de ce stai in pozitiile alea in poze? in rest e ok
k@tzy , de ce stai in pozitiile alea in poze? in rest e ok

" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Ce'a crescut gabubu ! Daca n-as stii cine e...as zice ca are 28 de ani.
La k@tzy ...imi plac buzele.
whatever...dupa cum i-am zis si personal...aduce cu un junkie din Amsterdam.
La k@tzy ...imi plac buzele.
whatever...dupa cum i-am zis si personal...aduce cu un junkie din Amsterdam.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Puyutzu, un pemeu cu numarul de mobil sa fixam si noi o intalnire, ceva?
K@tzy, vezi si tu settings la camera, unde poti sa dai contrast, lumina si alte alea. Poate rezolvi problema.

K@tzy, vezi si tu settings la camera, unde poti sa dai contrast, lumina si alte alea. Poate rezolvi problema.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
depeche, stay away from puiutzu, ca daca te prinde katzy te busheshte cu locomotiva ei de-ti ies aburii
moahule? 28 de ani?
ok, relax, in realitate tot de 11 si trei luni arat. in poze poti sa arati si mai matur, si mai copil, in functie de unghiul in care esti fotografiat.

moahule? 28 de ani?

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
domle, copiii astia de pe forum, frumosi rau de tot !
G., subscriu la ce a zis Weet-weet. vreau si io o poza cu dedicatie.
la puiutzu nu ma bag. cel mult, poate-i cer lui k@tzy o poza in care apar impreuna cu dedicatie de la amindoi (poate nu se prinde si-mi da
)
whatever, de la tine astept un cd cu dedicatie. si mie imi plac pletele tale dar mai mult buzele (roccic, io zic ca totusi ale lui zoso sunt mai faine
)
G., subscriu la ce a zis Weet-weet. vreau si io o poza cu dedicatie.
la puiutzu nu ma bag. cel mult, poate-i cer lui k@tzy o poza in care apar impreuna cu dedicatie de la amindoi (poate nu se prinde si-mi da

whatever, de la tine astept un cd cu dedicatie. si mie imi plac pletele tale dar mai mult buzele (roccic, io zic ca totusi ale lui zoso sunt mai faine

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348