Gabriel,as vrea sa-ti transmit pe aceasta cale ca esti un pishat!Aliosha.
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
3 minute.
astept sa dea reply neatza !
astept sa dea reply neatza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
zambilica iti dai seama ca daca citeste wild rose si jadore sau mai stiu ce lutza isi pierde creditu de baiat erudit in fata lor. cum dracu o sa mai bea hades fro bere cu iel. o sal evite tuata lumea ,o sa fie un renegat si un exilat. fa si tu un pustiu de bine si lasal sal mute
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ajunshi la acest punc al discutziei, nu ma pot opri sa nu rememorez o poveste:
era laomomendat intro crajma nejte oamini care bea, chefuia, povestea shi se simteza bine. la un alt moment dat, apare in respectiva carciuma un anume iuzar (a se opserva diferentza dintre termenii "oamini care chefuiesc" shi "iuzar"). shi cum asta nar fi de ajuns de injositor, iuzaru se asheaza la masa cu respectivii oamini.
din respectivu moment, oaminii incearca sai dea dentzeles lu respectivu iuzar, ca discutziile lui nu intereseaza pe niminea.
un anumit om dacolo de la masa la ignorat totalmente pe nou venit.
in momentu in care uizaru sa sculat de la masa in scop ca sa plece, i se adreseaza lu omu care la ignorat pe tot parcursul nedoritei intalniri:
citat:
iuzaru: sper sa ne mai vedem shi alta data.
omu: eu sper sa nu ne mai vedem niciodat.
i: dece?
o: in primu ranr pentru ca nu imi face placere, in al doilea rand pentru ca nu avem ce vorbi, iar in al treilea rand, eu am o viatza inafara de internet.
i: haide ba ca gasim noi ceva de discutat
o: nu cred! shi orcum, cautzi degeaba, pentru ca eo tot nu vreau sa ma vad cu tine.
i: putem vorbi despre pif sau rahan
o (razand cu lacrimi): ba tu iesht chiar prost! tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza asha ceva in realitate?
i: atuncia putem sa ne intalnim sa bem bere
o: ba, tu iesht greu de cap? nu intzelegi ca nu ma intereseaza apsolut deloc persuana ta? du-ten ...
sfashitu discutziei.
tzi se pare cunoscut?
era laomomendat intro crajma nejte oamini care bea, chefuia, povestea shi se simteza bine. la un alt moment dat, apare in respectiva carciuma un anume iuzar (a se opserva diferentza dintre termenii "oamini care chefuiesc" shi "iuzar"). shi cum asta nar fi de ajuns de injositor, iuzaru se asheaza la masa cu respectivii oamini.
din respectivu moment, oaminii incearca sai dea dentzeles lu respectivu iuzar, ca discutziile lui nu intereseaza pe niminea.
un anumit om dacolo de la masa la ignorat totalmente pe nou venit.
in momentu in care uizaru sa sculat de la masa in scop ca sa plece, i se adreseaza lu omu care la ignorat pe tot parcursul nedoritei intalniri:
citat:
iuzaru: sper sa ne mai vedem shi alta data.
omu: eu sper sa nu ne mai vedem niciodat.
i: dece?
o: in primu ranr pentru ca nu imi face placere, in al doilea rand pentru ca nu avem ce vorbi, iar in al treilea rand, eu am o viatza inafara de internet.
i: haide ba ca gasim noi ceva de discutat
o: nu cred! shi orcum, cautzi degeaba, pentru ca eo tot nu vreau sa ma vad cu tine.
i: putem vorbi despre pif sau rahan
o (razand cu lacrimi): ba tu iesht chiar prost! tu chiar crezi ca pe mine ma intereseaza asha ceva in realitate?
i: atuncia putem sa ne intalnim sa bem bere
o: ba, tu iesht greu de cap? nu intzelegi ca nu ma intereseaza apsolut deloc persuana ta? du-ten ...
sfashitu discutziei.
tzi se pare cunoscut?
-
neatza - Mesaje: 5820
am mutat aici subiectu. vezi Aliosha...ce ai iscat ? pishate-as in rect ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
rad cu lacrimi !
nu stiam ca xkran le are cu fotbalu ! credeam ca e numai cu subrutinele !
rad cu lacrimi !
nu stiam ca xkran le are cu fotbalu ! credeam ca e numai cu subrutinele !

-
40 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2