Ce doriti sa va aduca mosu'?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde old lord » Sâm Dec 04, 2004 1:59 am

io vreau doar un calculator
sistem destul de modest zic io :placa de baza abit 2,8 athlon 512ram 80gb geforce4 ,monitor samsung
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 05, 2004 1:42 am

vreau un telefon acceptabil.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde ElMundo » Dum Dec 05, 2004 4:01 pm

Un telefon Samsung (cu clapa neaparat) si caciula cu vacutza de la Milka (pe care tot astept sa o castig, ca vacutza muzicala deja am castigat-o) :))....
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde wednesday » Dum Dec 05, 2004 5:03 pm

liniste...
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde Lea » Lun Dec 06, 2004 10:05 am

Multe insa putine pot sa spun:
- un telefon mobil Panasonic EB-A100
- haine multe si la moda si care sa-mi placa desigur!!! :)
- sanatate multa
- noroc la scoala :lol:
- surprize, insa placute
- si ce mai crede mosu' ca merit! :lol:
Lea
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Dec 06, 2004 4:32 pm

doo kile de cafea
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Dec 06, 2004 5:14 pm

Io num mai doresc nimic de la moshu ca ce mi-am dorit pana acuma,in loc sa-mi dea,a luat shi bruma ce mai aveam shi a dat la altzii!
Urasc moshii!;m
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde LoveVerde » Mar Dec 07, 2004 1:06 am

de craciun vreau antrenorare noua ! sau macar putina "lumina" sa ii dea, ca e proasta de da in gropi.
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde thunder84 » Lun Dec 20, 2004 10:56 pm

Ce as vrea de craciun???As putea sa scriu 2 pagini si tot as avea de cerut cate ceva...dar s-a gandit cineva ce o sa dea de craciun??Ce o sa ofere??...si nu prietenilor sau celor de la care primim cadouri...ci celor care nici nu se asteapta sa primeasca ceva de la noi!!Craciunul este mai intai o sarbatoare a spiritului....asa k nu cereti ce nu meritati!
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
thunder84
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 21, 2004 12:38 am

Io as vrea niste acumulatori cu incarcator cu tot pt rahatu' asta de aparat digital ca nu vrea s afaca decat 5-10 poze cu baterii normale...
p.s: o sa citeasca cineva cu bani aici si de Craciun o sa ne fericeasca pe toti? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Samy » Mar Dec 21, 2004 1:17 am

Io am stat shi am meditat mult timp asupra acestui lucru,dar m-am gandit sa nu-i cer prea multe lucruri moshului ca poate nu le va putea aduce,asha ca nu sunt pretentzioasa,vreau sa imi aduca doar un Lamborghini (nu shtiu sigur daca asha se scrie) ultimul tip roshu sau negru shi cu televizor color incorporat daca se poate care sa prinda in primul rand MTV shi tvklumea...a,am uitat,shi mashina sa prinda 200km/h.
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

M-am razagandit...

Mesajde Aurolacul » Mar Dec 21, 2004 1:49 am

Am zis ca vreau de la MOs carciun un telefon mobil sau un CD playwer pentru masina. Evaluandu-mi comportamentul pe parcursul anului, imi dau seama ca as vrea de fapt orice numai nu un batz. [-o
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Dec 21, 2004 2:03 am

un kil de liniste si 3 tone de somn
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Aliosha » Mar Dec 21, 2004 6:42 am

...sanatate
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Red_Mustang » Mar Dec 21, 2004 12:11 pm

Sa ia in "excursie prin Iad" un vecin d'al meu care ma innebuneste cu manelele lui...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Eufrosin Poteca » Mar Dec 21, 2004 12:25 pm

"Sho, sho, sho!" spuse Sarpele coborand din sania trasa de Mos Craciun si de Ion Iliescu."Am venit incarcat de daruri!" si scoase dintr-o valiza Samsonite o punga cu Mega Image pe care mi-o inmana.Ningea linistit cu bucatele de vata de bumbac iar vantul, cu a sa putere, spulbera soarele rosiatic de pe cer, aruncandu-l intr-un tomberon din spatele McDonalds-ului de la Dristor.Am deschis incet, cu emotie punga si o lumina puternica ma orbi.Cand am deschis ochii, in fata mea se afla formatia Led Zeppelin interpretand "In my time of dying".M-am intors spre Sarpe sa-i multumesc dar acesta zburase deja cu sania sa fermecata..L-am zarit deasupra Casei Republicii dandu-i bice lui Iliescu.Mama lui de comunist!

Mi-as dori sa merg la un concert cu Led Zeppelin.Dar cred ca nici un mos si nici o baba de pe lumea asta nu ma poate ajuta in privinta asta. Meri Crismas !!! Sartabori Fecirite!!!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Eufrosin Poteca
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 21, 2004 12:27 pm

spre deosebire de Aliosha, si io to sanatate imi doresc. si tot spre deosebire de el, si familiei si celor dragi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

cel mai mult si cel mai mult

Mesajde misht0karA » Mar Dec 21, 2004 2:36 pm

eu vreau sa`mi aduka multa prostie ka sa nu mai imi pun atatea intrebari si sa fiu si eu multzumita de viatza asta si de lumea asta si eventual sa shi orbesk ... deci moshule te astept .. with arms wide open
Nobody is perfect! I`m nobody
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList :(
misht0karA
Junior Member

Mesajde nodingat » Mar Dec 21, 2004 10:16 pm

rugămintea mea pentru moş e să nu le indeplinească dorinţele celor care au postat mai inainte şi nici celor care vor posta după mine! am zis! :D
nodingat

Mesajde Necko » Mar Dec 21, 2004 10:34 pm

mosule, atunci da o ploaie cu tunete si fulgere in loc de zapada ca-n povesti de craciun, sa n-ajunga sania ta la cei ce-au postat inainte si nici la cei ce vor posta dupa mine ! doar la sefinoros sa ii aduci pe iza cu o sticla cu votca plina. am zis *p
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

neinteresant

Mesajde Catalánul » Mar Dec 21, 2004 11:27 pm

sanatate & fericire :D si ceva caldura ca s-a cam racit vremea si aici ~(

ah.. si sper sa aduca noroc Barí§ei ca sa castige campionatul si mult ghinion Realului ca sa nu mai ajunga in CL :lol:
Catalánul

Mesajde Crazy Babe » Mie Dec 22, 2004 3:27 am

duminica noaptea plec in alt stat cu niste prieteni si sper sa ninga ca-n anii trecuti ca mi-e tare dor de zapada..pe langa asta mi-as mai dori si un laptop nou ca a meu are deja 6 luni si deja da semne de oboseala...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Anterior

Înapoi la Antichitati