de Nicholas_Alex » Mar Aug 03, 2004 1:37 pm
Cum sa nu fie extraterestri?? Sa zici ca ei nu exista, este o aberatie totala!
Uite niste teorii care imi sustin parerea:
De exemplu magnetul. Nu ne este prieten, nu este bun nici la compas. Este material adus de extraterestri, pe care el arunca din vreo nava spatiala sub forma de ploaie. Ploaia aia magnetica afecteaza undele cerebrale si ne poate face sclavi pentru extraterestri. De exemplu magnetul ala de pune lumea pe frigidere, te poate face sa omori pe cineva, depinde ce zice extraterestrul. Castile de la walkman sint facute mana in mana cu guvernele marilor tari, sa amplifice radiatiile psihotronice trimise de extraterestri.
Sau benzina fara plumb! Am auzit ca are nu stiu ce chimicale in ea, sa blocheze soarele, sa nu mai bata pe pamint.Asa vor putea trimite radiatiile lor solare si sa ne omoare pe toti distrugind recoltele de telina si varza roshie. Am auzit ca au deja niste adaposturi sub pamint, in care stau sclavi (de la magneti lor) pregatiti sa poata supravietui iarna care va dura 1000 de ani. Cu ajutorul lor, extraterestri vor sa construiasca orase cu roboti, ca in Matrix (care era de fapt planul original de invazie, dar a fost dati de gol de keanu!).
Acum ce mai ziceti, hah?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"