De asemenea va mai informez ca Rio De Janeiro se pronuntza "Riu di Janeiru " . Iar Porto .."Portu".
Originally posted by mirela2001
e posibil ca dupa ce stai vreo 3 ore cu ochii nedezlipiti de ecran sa-ti fie afectat creierul?
Originally posted by Aliosha
Mama nene, caprioara salveaza toate discutiile asa ca aveti grija ce discutati cu ea pe chat.
Ceva mai picant n-ai in arhive?
Originally posted by mirela2001
vreau sa vad un meci de fotbal si sa stau in pat fara nici o ocupatie......
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da...Chicago se pronuntza Shicago ! Stiu de la moderatorul de la basket....cum anuntza jucatorii : "And now...the starting line-up for your Shicago Bulls........."
De asemenea va mai informez ca Rio De Janeiro se pronuntza "Riu di Janeiru " . Iar Porto .."Portu".
Initial trimis de UnregisteredInitial trimis de Oribilul Mosh
[B]Rolf..Lisabona stiu ca se scrie Lisboa ! Dar cum se pronuntza ? [
moshu...dupa umilele mele cunostinte se pronunta chiar Lisboa,da'mai sasait oleaca....iar Argentina chiar se pronunta Arhentína la origine,Rolf,ca e stat de origine spaniola...iar noi romanii pronuntam Argentina ca asa e pronuntia noastra.
si normal ca nu trebuie sa pronuntam orice tara ca "bastinasii",altfel am ajunge sa zicem "La France,England,Eire sau mai stiu eu ce...)
Initial trimis de Aliosha
Computerele de la biblioteca sunt o porcarie. Mie mi-a ajuns. Ma duc acasa ca deja ma dor ochii.
Initial trimis de Oribilul Mosh
La mine acasa merge netul mult mai oribil decat la biblioteca voastra ! Mu** RomTelecom ! ca nu imi bagatzi mai repede centrala digitala !
Originally posted by Oribilul Mosh
La mine acasa merge netul mult mai oribil decat la biblioteca voastra ! Mu** RomTelecom ! ca nu imi bagatzi mai repede centrala digitala !
Initial trimis de Aliosha
R Kelly a fost sotul lui Aaliah pentru scurt timp cand aceasta avea 15 ani - parintii ei au anulat casatoria.
Acum a fost prins cu alta fata de 14-15 ani , chiar inregistrat pe o caseta cand faceau nefacuta se pare.
Acuma vine partea comica: uite ce a declarat femeia
"During my relationship with Robert Kelly, I lost my virginity to him," Tracy Sampson said in her suit. "I was lied to by him. I was coerced into receiving oral sex from a girl I did not want to have sex with. I was often treated as his personal sex object and cast aside. He would tell me to come to his studio and have sex with him then tell me to go. He often tried to control every aspect of my life including who I would see and where I would go."
Asa ca atentie mare fanelor de pe canalele 3se & animale ca nu cumva sa pateasca aceleasi lucruri la o varsta atat de frageda.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator