Care e adevaratul sens al Vietii?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Copiii spun lucruri traznite !

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 1:43 am

Gabytule fara suparare asta e cea mai penibila teorie pe care am citit-o in viata mea.
Iar tu vrei sa o transformi in axioma prin "nu accept contrazicere".

Asadar dupa ce Dumnezeu s-a clonat , urmatoarea fiinta care a avut acest privilegiu a fost oita Dolly - ???
"Against modern football."
Aliosha

Re: Copiii spun lucruri traznite !

Mesajde Mirela » Joi Mar 28, 2002 3:03 pm

daca Dumnezeu s-a autoclonat cand l-a creat pe Adam.....nu e prea mare lucru de capul lui ;n
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Copiii spun lucruri traznite !

Mesajde darkshines » Joi Mar 28, 2002 3:52 pm

Initial trimis de Aliosha
Gabytule fara suparare asta e cea mai penibila teorie pe care am citit-o in viata mea.
Iar tu vrei sa o transformi in axioma prin "nu accept contrazicere".

Asadar dupa ce Dumnezeu s-a clonat , urmatoarea fiinta care a avut acest privilegiu a fost oita Dolly - ???

YOU know where i stand on that :)

p.s. gabytu : :D
you are either one funny guy or one idiotic loser :)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Dumnezeu muritor?

Mesajde Game Over » Joi Mar 28, 2002 3:55 pm

Initial trimis de Gabytu

Ref: "probabil ca EL se temea de faptul ca in urma lui nu va ramane nimik.. de aceea s-a autoclonat"

Nu shtiam ca Dumnezeu e muritor !!!!!!!??????
Tu de unde shtii ? :hehe: :hehe:

P.S.: De curiozitate catzi ani ai (fara sa te superi :hehe: )?
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Lucifer » Joi Mar 28, 2002 6:09 pm

Rolul nostru pe Pamant { este sa regulam cat mai multe femei si sa ne intrebam de ce nu vrea blonda aia sa ne-o tragem etc. }

Lasa-ne frate cu filozofia ca doar nu`s EpiCUR
Lucifer

Join in army tacke a Gun and shoot your self

Mesajde Lucifer » Joi Mar 28, 2002 6:16 pm

Scopul tau in viatza cre` ca este acela da a fi cat mai patetic prin intrebarile tale si filozafia asta a la EpiCUR

Te-ai intrebat vreodata daca te-ai sinucide ,,,,,, tzi-ar simitzi cineva lipsa ??

Ps: eu nu cre`
Lucifer

Mesajde Aliosha » Joi Mar 28, 2002 8:27 pm

Tie sigur nu ti-ar simti nimeni lipsa.
Aliosha

Re: Dumnezeu muritor?

Mesajde gabuba » Vin Mar 29, 2002 10:49 pm

Initial trimis de DarKKiller

Ref: "probabil ca EL se temea de faptul ca in urma lui nu va ramane nimik.. de aceea s-a autoclonat"

Nu shtiam ca Dumnezeu e muritor !!!!!!!??????
Tu de unde shtii ? :hehe: :hehe:

P.S.: De curiozitate catzi ani ai (fara sa te superi :hehe: )?

1.asta era o teorie a mea. In ea ma gandisem la faptul ca D-zeu, probabil, ca se temea de faptul ca "in urma lui" nu va ramane nimik. Adik va fi el vesnic. De unde sti tu ca el nu avea anumite temeri pe care nu vreau sa le mai nominalizez. Acesta este un subiect de filozofie unde se pot emite ipoteze multe, dar daca nu au o baza nu poti sa faci nimic cu ele. Eu doar am emis una din ipotezele mele, de semnele mele de intrebare. Nu vad care-i problema, desi stiu prea bine ca nu este bine sa te indoiesti de Dumnezeu.
2. pt. cultura generala te anuntz cu placere ca exista o pagina personala a fiecarui utilazator und epoti afla varsta lui, mai precis anul nashterii, dar ca sa te scutesc de un efort iti spun ca am 15 ani.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Vin Mar 29, 2002 11:04 pm

"how do you know that god exists?is it cuz you were told that since you were born?or maybe you're just afraid of the unknown..."

think about that.... :)

To speak is to be silent
darkshines

haide la religie .

Mesajde Aliosha » Vin Mar 29, 2002 11:35 pm

caprioaro ne mutam pe subiectul de religie.
Te rog fa un copy/ paste la postul tau acolo si sa asteptam pareri si idei....
Aliosha

Re: Re: Dumnezeu muritor?

Mesajde Game Over » Sâm Mar 30, 2002 1:33 pm

Initial trimis de Gabytu

2. pt. cultura generala te anuntz cu placere ca exista o pagina personala a fiecarui utilazator und epoti afla varsta lui, mai precis anul nashterii, dar ca sa te scutesc de un efort iti spun ca am 15 ani.

Pt. cultura ta generala nu totzi userii specifica anul nasterii !!!
Shi chiar daca pun o data acolo nu se shtie sigur daca e reala, so ... !!!??? :hehe: :hehe:

P.S.: Ref. Dumnezeu: Sunt multe teorii dar nu potzi spune cu certitudine care este adevarata !!!! Cred ca fiecare dintre noi are o teorie personala despre Dumnezeu, viatza, fericire pe Pamant, shi uneori sau in multe cazuri coincide cu a altora !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 31, 2002 10:24 pm

1. puteai sa verifici daca la mine era trecuta, si crezi ca dak acolo dadeam o data aici ziceam o alta?
2. asa... si ce parerea ta coincide cu a mea? sau vroiai sa spui ca toti de pe acest subiect aveti aceeasi parere si eu sunt diferit?

P.S mai termi-na cu :hehe: shtim ca e ushor de retinut dar nici choar asa :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Dum Mar 31, 2002 10:37 pm

Initial trimis de Gabytu
1. puteai sa verifici daca la mine era trecuta, si crezi ca dak acolo dadeam o data aici ziceam o alta?
2. asa... si ce parerea ta coincide cu a mea? sau vroiai sa spui ca toti de pe acest subiect aveti aceeasi parere si eu sunt diferit?

P.S mai termi-na cu :hehe: shtim ca e ushor de retinut dar nici choar asa :hehe:

offtopic ,guys.

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Aliosha » Dum Mar 31, 2002 10:43 pm

Initial trimis de Gabytu

Olimpic la Romana?
Aliosha

re: :hehe:

Mesajde Game Over » Lun Apr 01, 2002 12:08 pm

Initial trimis de Aliosha

Olimpic la Romana?

;e
Cred ca a luat premiul 1 pe tara :hehe: :hehe: ;e
Te oftici? Daca mie imi place n-ai ce face !!!???? ;b

Initial trimis de Gabytu

:dir:
1. posibil ;) dar nu exclus (daca tu eshti corect asta nu inseamna ca toata lumea e corecta :T );
2. niciuna; Am zis ca fiecare are o teorie proprie shi ca uneori coincide cu a altora, nu shtiu de unde ai tras tu concluzia aia' !!! :j
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Lun Apr 01, 2002 6:53 pm

Initial trimis de dinu
Apropos de treaba asta, voi ati vazut reclama ai la J.Walker cu citatul din G.B.Shaw "Peste douazeci de ani, o sa regreti mai mult lucrurile pe care nu le-ai facut decat cele pe care le-ai facut"

bine zis... caci asha este... akuma sa nu va aud ca v-ati apukat de droguri shi alte alea ca ma supar :mad:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 02, 2002 10:14 pm

mda aliosha la faza aia ai dreptate dar scuza-ma cand vi pe net dupa 8 ore de scoala si dupa alte filamri, mi-e imposibil a crede ca o astfel de gresala este de neperimis. Asa ca... probabil pt. tine nu e scuza plauzibil, si nici pt. dark, orice ar fi voi oricum ma considerat <<un cretin care asculta cand nu are ce face andre>>... asa ca cu acea gresala sau fara.... pt. voi tot acelasi raman.

P.S darky oare nu te-or durea degetele? sincer chiar nu ma mai obosesc sa raspuns <<provocarilor>> <<rebele>> ale unei pushtoaice cu minte 13 ani. Poti comenta mult... si bine!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Mar Apr 02, 2002 10:45 pm

Initial trimis de Gabytu

P.S darky oare nu te-or durea degetele? sincer chiar nu ma mai obosesc sa raspuns <<provocarilor>> <<rebele>> ale unei pushtoaice cu minte 13 ani. Poti comenta mult... si bine!

wtf, r u talking about?
ce nervi tre sa ai cand tastezi :

"obosesc sa raspuns" :D :p

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde gabuba » Mie Apr 03, 2002 9:34 pm

saraca de tine nu ti se pare ca esti un pic cam dusa? nu-i vina mea ca literele pe care le testez inseama anumite figurine si ca literele in tastatura stau una langa alta si le ating din gresala...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Vin Apr 05, 2002 9:12 am

Initial trimis de Gabytu
saraca de tine nu ti se pare ca esti un pic cam dusa? nu-i vina mea ca literele pe care le testez inseama anumite figurine si ca literele in tastatura stau una langa alta si le ating din gresala...

dusa sunt de mult.nu te contrazic aici.
dar ce legatura are cu faptul ca nu stii sa scrii?pardon ca tastele sunt una langa alta ...

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde gabuba » Vin Apr 05, 2002 10:31 pm

frate... adica soro, si ce daca atingi niste taste care sunt una langa alta? ce tie nu ti se intampla? ar fi mai bine sa deschidem un forum de ortogrfie ufff :hehe: darky incep sa te iubesc .... ;b :kiss: uite un pupic cu caldura sa nu zici ca-s rau... i love you baby!! loolza [nu mi-o lua in nume de rau... dar nici in nume de bine] na ca ti-am baga o exprimare... de zile mari [baga o corectare aliosha]
- Toţi in păr!
gabuba

sa ma bag si eu....

Mesajde Joao » Vin Apr 05, 2002 10:44 pm

Deci,ignorand cele 200 de mesaje off topic,eu zic ca nu dumnezeu trebuie sa ne dea un scop in viata(nici macar nu cred in el,asa cum nu cred nici in destin)
Eu cred ca mai degraba ar trebui spus ca scopul nostru e de sa ne atingem idealul!Asta difera pt fiecare dintre noi!:a
Joao
Junior Member

Am si eu o teorie..

Mesajde teomp » Sâm Apr 13, 2002 1:33 pm

Am citit ce a scris fiecare, si am si eu o mica descriere a vietii in general. Desi nu veti avea chef, va sigur ca nu o sa va para rau daca veti merge la http://www.teomp.ro si veti citi sectiunea TEO K OM. Acolo mi-am afisat eu impresiile de pana acum despre viata si sensul vietii in general. Multumesc.
Fişiere ataşate
logomic.gif
logomic.gif (0 Octeţi) Vizualizat de 3206 ori
teomp

Mesajde bhuttu » Joi Mai 09, 2002 10:01 pm

Pai cea mai pertinenta parere pe care am vazut-o vreodata mi se pare a lui Freud. Care zice cam asa(citez din memorie): Fara doar si poate scopul vietii noastre este fericirea. Asta inseamna, pe de o parte, trairea unor placeri intense, iar pe de alta parte, evitarea trairilor dureroase. Am incheiat citatul.
Cum ar veni, nu prea are sens sa-ti fixezi scopuri supreme, asa-zisele idealuri pentru ca ele nu pot avea decat doua drumuri: ori idealul pe care ti-l alegi e prea sus si n-o sa-l atingi niciodata si o sa mori regretand ca n-ai fost in stare sa-ti atingi idealul, ori il atingi si dupa ce l-ai atins(chiar daca iti produce o stare de fericire momentana) o sa ajunga sa te dezguste, sa te uiti la el cu dispret(ceea ce e un fel de negare a sinelui), dupa care o sa trebuiasca sa-ti stabilesti alt ideal mai inalt cu care reiei ciclul.
In cuvinte putine, hedonism, fratilor, ca n-avem alta solutie!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde gcm » Lun Mai 13, 2002 10:01 pm

Unii spun ca credinta in Dumnezeu este o solutie. Mai exact slujirea Lui.
gcm
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 11:40 pm

gcm altzii nu sunt de acord!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Mar Mai 14, 2002 7:05 am

Nu stiu cata legatura are sensul vietii cu divinitatea. Pentru ca oricat de mare si de atotstiutor ar fi, D-zeu nu te hraneste si nu-ti plateste intretinerea. Viata materiala o judecam numai in raport cu societatea, zic eu.
bhuttu

Mesajde gcm » Mie Mai 15, 2002 11:51 pm

Sa inteleg ca sensul vieti e sa mancam si sa ne platim intretinerea ?!
gcm
Junior Member

Mesajde MiG29 » Joi Mai 16, 2002 12:23 am

Dumnezeu e o fantoma existentiala(nu stiu cine a spus asta)...sensul vietzii nu e dedicat lui dumnezeu shi nu el il controleaza....Sartre spunea k atunci cand te nasti nu esti nimic...devii ceva pe parcurs,in decursul vietii...poate asta e sensul vietii, sa devii cu adevarat om.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Joi Mai 16, 2002 1:13 am

Initial trimis de gcm
Sa inteleg ca sensul vieti e sa mancam si sa ne platim intretinerea ?!

Si asta e o idee(intr-un sens restrans, bineinteles!). Citeste postul meu de mai sus(de si mai sus) si o sa te lamuresti!
bhuttu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati