casute postale

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

2772

Mesajde baixinho© » Lun Aug 18, 2003 5:36 pm

selecteaza, foca, selecteaza
aiule, mai sterge drac din pemeile alea primite de la merioate, londoneze, parisiene etc etc etc

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Lun Aug 18, 2003 9:04 pm

domnia-sa Joao e rugat sa mai stearga din mesajele personale, ca amai vrea lumea sa-i transmita de bine sau de dulce si nu ie loc. iar domnia-sa baicsu e rugat sa raspunda cat mai repegior la pemeu' care si-a luat sboru' spre 'mnealui, ca al'fel fac urat di tí£t.

danche shon.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

2789

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:11 pm

selecteaza, foca, selecteaza
Matrasito, ia mai Matraseste tu din pemeii aia. nu de alta, da daca ii tii prea mult, se strica.

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Sâm Aug 23, 2003 3:47 am

Regino te rog sa-ti golesti cutia pt k am sa-ti trimit si io un pm...vad k esti on-line pe forum acu :) nu ai somn?
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde neatza » Mar Aug 26, 2003 9:14 am

bai curmezishule! da, cu tine vorbesc! daca tot dai PM-uri cu intrebari la care nu se poate un raspuns, macar ai atata bunavointza sa-tz golesht casutza aia de ce s-o fi adunat p'acolo. macar din respect pentru efortul meu de atz raspunde.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Matrashita » Mar Aug 26, 2003 2:35 pm

Regina si-a golit casutza de PM-uri si ishi cere scuze fatza de cei care au vrut sa-mi trimita un msg si nu au putut.
Acum puteti apela cutia mea goala de PM-uri ,k va asteapta!:-:
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

3320

Mesajde baixinho© » Joi Sep 25, 2003 2:53 pm

Stapanu lu Catelu lu Alin este rugat sa-si curete casuta pojtala deoarece vreau sa-i aduc la cunostinta ca asta seara nu am cum sa ajung la mache la 7 sa beau bere deoarece ma duc la un priveghi. mai vreau sa-i comunic ca maine sunt disponibil pentru bere (daca nu intervine ceva najpa) da n-am cum.

baicsu ©
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Joi Sep 25, 2003 3:18 pm

o goli,da' maine ma duc la ziua unui om si o sa ma imbat rau de tot de tot de tot de tot de tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de totde tot de tot de tot.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde neatza » Vin Sep 26, 2003 10:51 am

bre donshoara prezidenta, golitzi-va bre cutelcutza postala. sau macar verificatz daca se afla in buna stare. avem lucrur importante la ordinea zilii.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

4464

Mesajde baixinho© » Dum Dec 21, 2003 11:59 am

tanti Mirei, ca tot ai deschis threadul aista. mai da si matale cu somoiogu printre ce ai prin casuta aia pojtala. stiu ca toti pemeii ie de la nenea ala din avatar, da mai renunta. la ele nu la el.
ANTI

baixinho©

4504

Mesajde baixinho© » Mar Dec 30, 2003 7:27 pm

tanti Mirei, ie pliní£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£í£ (deci nu tanti Mirei ie plina, am pusa acolo, o virgula, da?)
ANTI

baixinho©

Anterior

Înapoi la Antichitati