bautul de beri la "Fanutza" este un hobby pt ca e spare time si produce placere. Daca ar fi full time atunci s-ar chema viciu

:o
q.e.d
Initial trimis de Aliosha
Acestea fiind spuse inseamna ca
bautul de beri la "Fanutza" este un hobby pt ca e spare time si produce placere. Daca ar fi full time atunci s-ar chema viciu![]()
:o
q.e.d
Initial trimis de Aliosha
dar dar un om poate sa aiba mai multe hobbyuri...depinde cat timp rezerva fiecaruia.
Initial trimis de Andrada The Dev
normal ca mananca copilashi da numai pa aia obraznici:) asa ca am demonstrat nuh? toti suntem diferiti asa ca fiecare are hobby-uri care mai de care mai ciudate:):p
Initial trimis de Rolf
Io cind eram mic stringeam la greu surprize, am avut colectii complete la Turbo si Cin-cin. Mai faceam avioane de plastic (mai am fo 20 de modele pe undeva...).
Initial trimis de deedee
si acum ...
ca hobby adevarat ...am :
[b]desenul --asta fac cand am timp liber ....desenez
si tot ce e legat de desen ...
tatuaje ...body-painting.. [/B]
Initial trimis de Joao
pai posteaza 2 desene sa vedem de te pricepi!:o
Initial trimis de Joao
nu reusesc sa le vad! E vreo smecherie ?vreo setare, ceva?
Initial trimis de DANA
bah multi modelisti! am facut si eu pana prin liceu (aciduzzu, potzi confunda un Mikoian Gurevici sau un Suhoi cu anumite F-uri dupa care sunt furate, trebuia sa arunci o pastila de tip: sa confunde un MI cu un MIG... prietenii stiu de ce)
(
Initial trimis de AcidJazz
EI bine daca e sa vorbim de avioane afla ca estii pe teren minat...
Initial trimis de DANA
bah multi modelisti! am facut si eu pana prin liceu (aciduzzu, potzi confunda un Mikoian Gurevici sau un Suhoi cu anumite F-uri dupa care sunt furate, trebuia sa arunci o pastila de tip: sa confunde un MI cu un MIG... prietenii stiu de ce)
Actual: colectionez carti cat mai vechi cu si despre cai, echitatie, sporturi ecvestre.
Animalele in genere sunt un hobby (dovada biblioteca si vietuitoarele din apartament care se inteleg de minune cu plantele)
hobby vechi ce tine si in prezent: desenul.
Si inca fo' cateva, dar in limita timpului disponibil :con:
(multumit Joao?)
Initial trimis de Joao
nu reusesc sa le vad! E vreo smecherie ?vreo setare, ceva?
Initial trimis de Joao
dee dee daca ti-ai schimba modelele,zau ca ar putea iesii ceva marfa,dar asa............macar ai talentul desenului daca nu si pe cel al alegerii modelelor!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator