Scandalul avertismentelor

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 01, 2002 11:05 pm

Uriasule, mai vezi-ti de gramatica ta mistocareasca si lasa-i pe altii care se pricep mai bine sa faca observatiile, nu te mai invarti pe dupa deget, tu singur spui ca forumul nu are activitate iar daca tu esti singurul membru activ, doar nu o sa te conversezi de unul singur, asa ca sustin in continuare stergerea forum-ului tau.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mai 02, 2002 2:07 am

Dupa ce a reusit sa nu inteleaga nimic, se crede si destept...
Eu propun bannarea lui gabutuyla asta, asa ca test, sa vedem daca rezista http://www.fanclub.ro fara el....
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

certurile se muta aici, da?

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 02, 2002 9:41 am

Initial trimis de Andrei

Mey .. mai intai sau in timp ce postezi un mesaj poate sa fie si de 1000 randuri .. dar daca contine cuvinte jignitoare am tot dreptul ca sa il sterg da? Nu cred ca ar trebui ca sa cer explikatii tie .. pana cand tu ai sa imi raspunzi toti cei care viziteaza acel forum si mai explikit acel subiect .. o sa isi faca o parere proasta despre forum si explikit despre portalul http://www.fanclub.ro

Andrei

Andrei, cred ca iti dai seama ca nu as putea umple 1000 de randuri de aberatii.
Csat despre cuvinte jignitoare, hai sa fim seriosi, ce cuvinte jignitoare am scris acolo? Daca te simti jignit cand spun ca nu e important daca Florin Hi-Q stie sa cante la pian ci daca muzica lui este facuta la pian (de el).
Ca sa fiu si io mai explikit - yuck! ce cuvinte puteti sa scoateti din voi - daca oamenii tai isi fac o parere proasta despre acel subiect, - Florin Hi-Q asta e libertatea lor, nu sunt obilgati sa-si faca o parere buna, cat despre portal, oricum i-ai gresit adresa, era http://www.fanclub.ro/portal dar am inteles ca te refereai la forum, si, crede-ma ca un om care citeste un forum plin de mesaje stupide si infantile in care nu se spune nimic altceva decat "vai ce frumosi si draguti sunt, nu ma intereseaza ca fac playback, important e ca prind la ublic", omul ala cred ca prefera un mesaj obiectiv mai interesant si poate mai corect din punct e vedere gramatical ;).
Nu mai face pe Inteleptul forum-ului, si te-am prins la Blondy cand ai spus ca vrei sa renunti la functiile de moderator, asa ca fa-o cat mai repede pentru ca nu te pricepi.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 02, 2002 11:42 am

Initial trimis de Zgubilici
Uriasule, mai vezi-ti de gramatica ta mistocareasca si lasa-i pe altii care se pricep mai bine sa faca observatiile, nu te mai invarti pe dupa deget, tu singur spui ca forumul nu are activitate iar daca tu esti singurul membru activ, doar nu o sa te conversezi de unul singur, asa ca sustin in continuare stergerea forum-ului tau.

don'soara... imi sustin in continuarea afirmatia... ca **** * ******* . uite buey.. era vorba de acele subiecte, caci ei spun doar [in lucurile respective] "andre is the best" atat... iar eu [desi nu ar trebui] ma lup cu posturie voastre clonate. clar?!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Mai 02, 2002 11:44 am

Initial trimis de Kryszti
Dupa ce a reusit sa nu inteleaga nimic, se crede si destept...
Eu propun bannarea lui gabutuyla asta, asa ca test, sa vedem daca rezista http://www.fanclub.ro fara el....

ce ironie.... eu o propun pe a ta!!! dupa cum singur observi, tu esti cel care nu a inteles nimic!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 02, 2002 2:09 pm

Initial trimis de Gabytu

don'soara... imi sustin in continuarea afirmatia... ca **** * ******* . uite buey.. era vorba de acele subiecte, caci ei spun doar [in lucurile respective] "andre is the best" atat... iar eu [desi nu ar trebui] ma lup cu posturie voastre clonate. clar?!

daca "**** * *******" e tot ce poti sa spui, mai gandeste-te putin si cand o sa ai intr-adevar ceva de spus atunci sa mai vii pe aici.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mai 02, 2002 3:51 pm

Sopra, argumentelele logice, nu merg in cazul gainilor. Fapt dovedit de cele aproape 5000 de posturi scrise de mine, Zgubilici, Aliosha s.m.a in care explicam de ce e aberant sa scrii mesaje "goale", de ce formatia x sau y e de 25 de bani s.a.m.d
Ca sa ma descarc, vreau si euun forum sau subiect unde sa pot injura userii idioti... Pentru ca e clar pentru mine: DeeDee se crede obiectiva, Gabutu - destept, Andrei cu Sly ma fac sa rad... Iar the new one, CC Music e de zile mari (dar pare a intelege si cateva chestii logice)...
;D
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Mai 02, 2002 6:22 pm

daca "**** * *******" e tot ce poti sa spui, mai gandeste-te putin si cand o sa ai intr-adevar ceva de spus atunci sa mai vii pe aici.

crede-ma zguby , gabuba are multe de spus....pacat ca toate sunt aberatii de genul "Dzeu s-a clonat" :D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Joi Mai 02, 2002 10:17 pm

aahahahahahhaahahahahahhahah micutzo.... aahahahahhahahahahahahahhahahahahshahahah sory nu ma pot abtine.... cate argumente dai... wow... ma uimesti.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Mai 02, 2002 10:26 pm

Initial trimis de Kryszti
Sopra, argumentelele logice, nu merg in cazul gainilor. Fapt dovedit de cele aproape 5000 de posturi scrise de mine, Zgubilici, Aliosha s.m.a in care explicam de ce e aberant sa scrii mesaje "goale", de ce formatia x sau y e de 25 de bani s.a.m.d
Ca sa ma descarc, vreau si euun forum sau subiect unde sa pot injura userii idioti... Pentru ca e clar pentru mine: DeeDee se crede obiectiva, Gabutu - destept, Andrei cu Sly ma fac sa rad... Iar the new one, CC Music e de zile mari (dar pare a intelege si cateva chestii logice)...
;D

bah tu esti tampit sau te prefaci? sub cate variante trebuie sa-ti explic ca tu esti un membru absolut NUL pe acest forum?!?!? mama nene... da'..... ce voi scrie mai jos sa fie clar, si va fi ultimul comentariu al meu pe aceata tema! DACA unei anumite categorii de persoane place un anume gen muzical, poate cult , poate incult, mi se pare normal sa ma duc sa-mi spun parerea. fie ea pro sau contra. in nici un caz nu ma voi duce sa acuz ascultatorii acelui gen de o prostie deficitara prin simplul motiv ca asculta acel gen. dupa ce mi-am exteriorizat parerea ma duc cu conshtiintza impacata pe forumul formatiei mele preferate, fara sa clonez un post de 1000 d eori, pt. ca shtiu ca oricat de inversunat voi fi asupra unui anume stil muzical, tot nu-l voi putea face eu sa dispara [datorita sutelor de mii de ascultatori ].
- Toţi in păr!
gabuba

moaaa

Mesajde Joao » Joi Mai 02, 2002 10:44 pm

cata ura si furie strang unii in ei................
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Re: moaaa

Mesajde gabuba » Joi Mai 02, 2002 10:57 pm

Initial trimis de Joao
cata ura si furie strang unii in ei................

asa e... shi totushi parca regret :(
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 02, 2002 11:26 pm

Bai Gabytule, am incercat sa-ti explic frumos dar te faci ca nu intelegi, hai sa-ti spun mai clar, te faci de ras prin mesajele astea de rahat!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Mai 03, 2002 2:39 am

Initial trimis de Gabytu

un caz nu ma voi duce sa acuz ascultatorii acelui gen de o prostie deficitara prin simplul motiv ca asculta acel gen. dupa ce mi-am exteriorizat parerea ma duc cu conshtiintza impacata pe forumul formatiei mele preferate, fara sa clonez un post de 1000 d eori, pt. ca shtiu ca oricat de inversunat voi fi asupra unui anume stil muzical, tot nu-l voi putea face eu sa dispara [datorita sutelor de mii de ascultatori ]. [/SIZE]

Cat de penibil poti sa fii.... Sopra,please!!!

(Ti-as explica eu cum stau lucrurile, dar oricum tu pari a trai degeaba si nu ai intelege nimic. In plus, as fi offtopic)
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Mai 08, 2002 8:30 pm

1.PROSTIE DEFICITARA?! that's a first :D
2.gabytule te rog , daca nu de dragul nostru , de dragul de a nu te mai face de rusine pe forumul asta , nu mai posta aici....

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Anterior

Înapoi la Antichitati