Conu Leonida fatza cu reactiunea

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Clarificari ... part 2/2

Mesajde RooT » Vin Iun 07, 2002 8:02 pm

Zgubilici: Io nu intzeleg decizia ta, la fel cum altzii de aici nu o intzeleg... poate ne-o explici in mod ratzional (adica de ce da si ce nu-ti place la fanclub si ce ai vrea sa se intample), nu de alta da trebuie sa-tzi zic ca totuor de aici ne eshti simpatica.
Ce se va intampla ? E simplu shi cred ca atzi intzeles de mai sus. Cum DANA a remarcat foarte bine, asta este solutiea: Moderatorii vor avea o libertate mult mai mare shi vor fi incurajatzi sa spanzure si sa nu permita "deranjarea" userilor (of course se va pastra un echilibru). Defapt li se va oferi tot ce au nevoie pentru a face comunitatea cat ai mare si cat mai placuta membrilor respectivi. Probabil ca in vara o sa introducem banarea per forum. Ideea initiala de forum pentru totzi ramane inca proiect insa dupa cum shtitzi politica noastra de a face forumuri noi s-a schimbat mult. Astfel ca practic aproape oricune are o comunitate sau chiar o idee buna de forum, il va avea. Trebuie sa va informez ca fanclub shi siturile care il vor urma romusic.net, funclub.ro si scandal.ro vor avea la baza tot aceasta comunitate (adica voi), comunitate care in mod cert mai curand sau mai repede va avea un cuvant greu de spus in muzica romaneasca (shi evident in alte domenii legate de divertisment). Referitor la ce zicea Rolf... Shtiu ca multzi ishi pun problema banilor. Evident ca ne-o punem shi noi dar din pacate daca e sa privim totul ca o afacere ... well... este o afacere prosta rau. Voi nu ma cunoashtetzi pe mine shi chiar nu vreau sa ma laud dar lucrez in domeniu web deja de cam 2 ani jumate si asta nu numai ca web developer (in Romania nu prea) insa cum am zis mai sus scopul lui fanclub.ro este sa aiba un cuvant de spus in muzica eventual mai incolo mai vedem ... practic acuma tot ce se cashtiga se duce tot in fanclub.ro pentru "a aduce fanclub.ro deasupra tuturor" si presimt ca asha se va intampla muuuult timp de acum incolo.
Deci lucrul cel mai important pe care il vetzi vedea in continuare, inclusiv deciziile pe care le vom lua, au ca scop aducerea a cat mai multzi vizitatori aici. De aceea ne-am inscris shi in top100 (1-10 top100 inseamna 200 vizitatori extra pe zi), facem banner exchangeuri, va fi soon o prezentare a siteului shi la tv pt. care tot banner dam, ma rog .. e alt subiect shi il vom discuta alta data. Shi in mod evident vrem ca userii sa se intoarca ... deci ei va trebui sa se simta bine si sa gaseasca informatii utile. In cazul comunitatilor inchise, ele vor avea posibilitatea sa existe fara a trebui sa fie ascunse ... shi asta ramane o REGULA.
Ashtept parerile voastre.
RooT

Mesajde gabuba » Vin Iun 07, 2002 9:38 pm

xkran, parerea mea este ca tu ai dreptate, si te admir pentru strategie pe care ai[atzi] creat-o... pe forumurile pe care le moderez voi incepe curatenia si comunitatea se va reintregi. pt. ca acest lucru sa fie posibil, rog toti cei care au degand saa tulbure linistea pe forumurile mele sa intre mai intai pe la reguli. ati observat? situatie pe forumul 3se s-a aplanat... nimeni nu mai are probleme.... un semn bun.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Bagheera » Vin Iun 07, 2002 11:46 pm

Ma bucur ca acest subiect este "lipit" pentru ca mi se pare deosebit de important. Am citit tot ce s-a scris aici pe nerasuflate si se spun lucruri foarte interesante. Nu am nimic cu userii care scriu din an in Paste si nu vreau sa fac vreo diferentiere, dar pana acum si-au spus parerea aici doar "rechinii" forumului si acest lucru se observa. Sunt idei bine argumentate, la obiect.
Mai intai as vrea sa spun ca acest forum a insemnat pentru mine o a doua casa intr-un moment in care am simtit nevoia de asa ceva. Aflat intr-un moment mai dificil al vietii mele sentimentale aici am gasit intr-un fel o onumita alinare. Seara sau ziua indiferent de ora la care am scris m-am bucurat , m-am enervat m-am certat cu diferiti useri dar tragand o linie toate aceste lucruri mi-au creat o stare de confort psihic.Eu inteleg frustrarea lui Zgubi aparuta in urma banarii. Nu cred ca stie multa lume dar si eu am fost in aceeasi situatie cu cei 4 sau nu-mi amintesc exact cati au fost. Dupa o discutie mai mult decat civilizata cu Sopra (care mi-a raspuns de fiecare data la orice nelamurire am avut) a realizat ca gresise datorita faptului ca eu dupa avertismentul primit nu am continuat cu jignirea la adresa fanilor Andre sau alte mizerii muzicale. Ii inteleg frustrarea pentru ca eu am trait o mare nedreptate cand am vazut ca imi fusese ucis thread-ul meu despre marijuana din fasa fara nici un avertisement in prealabil.
Ii inteleg si pe detinatorii acestui forum ca isi doresc un anumit trafic pentru ca asta tine forumul in pagina, dar trebuie sa le amintesc un singur lucru:
Fara : ORIBILUL MOSH, ALIOSHA, SOD, DANA, MIRELA, BHUTTU , MIG29, ROLF , Acest forum nu ar reprezenta nimic. Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu aceste cuvinte si daca am omis pe cineva imi cer scuze dar sunt sub emotia puternica a celor citite.

In final vreau sa va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi ce am scris, creatorilor forumului si tuturor celor de mai sus.
Bagheera
Junior Member

Mesajde costasilviu » Sâm Iun 08, 2002 7:44 pm

Ma aflu' si io in treaba si zic: mie mi-a parut rau, pe bune si cand l-au banat pe Kickass pentru indemnul la sex oral explicit ce mi l-a adresat. Trebuie interzisa interzicerea ! Un forum, daca ramanem la ideea asta, chiar despre asta-i vorba, nu? fiecare sa-si spuna parerea si sa-si afirme potenta. Sau punem cotizatie elitista ca la Steaua si atunci nu mai intra nimeni, sau lasam lumea in pace sa se injure! Aceeasi chestie si pentru offtopicuri, zau !Banatii au dreptate(desi nu cunosc amanunte), nici eu n-as mai intra dupa primul ban.
costasilviu

Mesajde gabuba » Sâm Iun 08, 2002 8:27 pm

Initial trimis de Bagheera
Ma bucur ca acest subiect este "lipit" pentru ca mi se pare deosebit de important. Am citit tot ce s-a scris aici pe nerasuflate si se spun lucruri foarte interesante. Nu am nimic cu userii care scriu din an in Paste si nu vreau sa fac vreo diferentiere, dar pana acum si-au spus parerea aici doar "rechinii" forumului si acest lucru se observa. Sunt idei bine argumentate, la obiect.
Mai intai as vrea sa spun ca acest forum a insemnat pentru mine o a doua casa intr-un moment in care am simtit nevoia de asa ceva. Aflat intr-un moment mai dificil al vietii mele sentimentale aici am gasit intr-un fel o onumita alinare. Seara sau ziua indiferent de ora la care am scris m-am bucurat , m-am enervat m-am certat cu diferiti useri dar tragand o linie toate aceste lucruri mi-au creat o stare de confort psihic.Eu inteleg frustrarea lui Zgubi aparuta in urma banarii. Nu cred ca stie multa lume dar si eu am fost in aceeasi situatie cu cei 4 sau nu-mi amintesc exact cati au fost. Dupa o discutie mai mult decat civilizata cu Sopra (care mi-a raspuns de fiecare data la orice nelamurire am avut) a realizat ca gresise datorita faptului ca eu dupa avertismentul primit nu am continuat cu jignirea la adresa fanilor Andre sau alte mizerii muzicale. Ii inteleg frustrarea pentru ca eu am trait o mare nedreptate cand am vazut ca imi fusese ucis thread-ul meu despre marijuana din fasa fara nici un avertisement in prealabil.
Ii inteleg si pe detinatorii acestui forum ca isi doresc un anumit trafic pentru ca asta tine forumul in pagina, dar trebuie sa le amintesc un singur lucru:
Fara : ORIBILUL MOSH, ALIOSHA, SOD, DANA, MIRELA, BHUTTU , MIG29, ROLF , Acest forum nu ar reprezenta nimic. Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu aceste cuvinte si daca am omis pe cineva imi cer scuze dar sunt sub emotia puternica a celor citite.

In final vreau sa va multumesc daca ati avut rabdare sa cititi ce am scris, creatorilor forumului si tuturor celor de mai sus.

nicodata nu am avut ocazia sa te cunosc mai bine, dar cu aCEST POST MI-Ai devenit chiar simpatic. ai dreptate.... in ceea ce spui. si consider, ca mai toti userii ar trebui sa fie ca tine :deschisi![ mintal si sufleteste.... nu la shlitz...] :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde alina » Sâm Iun 08, 2002 9:23 pm

In atentia celor care i-au banat pe Zgubilici,K-gula etc:La prezentarea forumurile respective scrie clar 'FORUM DEDICAT TRUPEI X' nu scrie forum dedicat "FANIILOR TRUPEI X" deci cei care au fost banati aveau tot dreptul sa critice trupa X daca aveau argumente desigur. :con: ,nu?
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Iun 08, 2002 11:55 pm

incepe sa ma doara capul de ceea ce citesc.

Daca nu mai banam pe nimeni... forumul o sa ajunga gen forumul care exista pana nu de mult la http://www.zeroo.ro ...

Forumurile sunt pentru trupe.... si cum pe noi nu ne intereseaza parerile impotriva acelor trupe... logic, cei care nu sunt fani, nu intra.... am uitat sa mentionam asta in descriere.
Sopra Tutt1
Junior Member

bah sopra

Mesajde Joao » Dum Iun 09, 2002 3:05 pm

dar daca ai vazut intrebarile mele cand ai intrat,era greu sa-mi raspunzi la ele of-line?
sau nu meritam? te-am intrebat frumos acolo(macar la inceput) si am asteptat cateva zile sa-mi dai un raspuns!
daca vreti un forum precum spune xkran,va inteleg,conteaza banii si nu altceva,dar s-ar putea sa pierdeti substanta!
cum dreacu sa posteze lumea numai acolo unde face laude?
la ce dreacu mai e forum? sa fie site cu laude atunci!
eu nu m-am legat de multa lume,dar m-a deranjat faptul ca nici tu si nici moshul nu mi-ati raspuns,moshul,abia acum zice ceva pe aici!
pai,ce voi ca moderatori ati lasat atatea mesaje oftopic,incat eu v-as fi dat ban! da-ti ban si la mesaje oftopic,nu numai la anti mesaje!,parerea mea,sau macar stergetile ca-si bat joc de putinele subiecte ce mai merita cate un post!
atat am avut de spus,sper sopra sa ma lamuresti si pe mine cu chestia asta!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

pt. distinsul domn Joao

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 09, 2002 3:31 pm

Joao. Inca o data itzi spun. Paranoia e in floare la dumneata !
Stimatzi useri,Joao m-a abordat ieri pe yahoo ,intrebandu-ma ce fac. Vazand el ,ca nu primeste raspuns a mai scris urmatoparele mesaje : "Ce ma ? si tu ai luat-o pe urmele lui Sopra ? Penibili ! "
Acum,Doamen iarta-ma,eu nu stau non stop la calculator..sa vad ce mesaje imi vin..sa vad cine si de ce ma abordeaza.
Ieri de exemplu eram la meci..cand m-a abordat Joao. Cand m-am reintors la birou..Joao deja plecase...si m-am intristat sa ii vad acuzele.
Asa ca i-am dat un PM....cerandu-mi scuze !
Desi nu am de ce..mi-am cerut scuze fatza de Joao si pe acest subiect..intr-unul din posturile mele de mai sus.

Site cu laude ? Pai ne mai laudam si noi intre noi..ce e rau in asta ? Daca in viatza reala suntem vai steaua noastra,niste respinsi ai societatzii..macar aici sa primim laude ! :p

Si partea cea mai importata. Joao...daca doresti sa nu mai scrii la acest forum,nu mai scrie ! La revedere ! Drum bun ! Esti veriga slaba !

Iar despre partea cu moderatorii. Cred ca te referi la altzi moderatori,nu la mine. Daca arunci o privire pe forumurile unde moderez eu este ordine. Caci din ordine ..izvoraste progresul ! Ordem e progresso !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Pt. joao, alina, costasilviu

Mesajde RooT » Dum Iun 09, 2002 3:47 pm

Se pare ca nu atzi inteles prea bine ce am zis eu mai sus. Ideea e simpla. Trebuie sa existe un loc al fanilor, unde fanii formatziei pot discuta subiectele lor (unde poate intra oricine insa daca moderatorul considera neadecvate posturile le poate shterge shi poate da avertismente, aceasta pentru a evita ce s-a intamplat) si un loc unde puteti sa contrazicetzi in voie formatzia respectiva pe ce plan vretzi.
Explicat mai simplu, nu putetzi sa intratzi intre ei shi sa-i facetzi de kko in schimb putetzi sa-i facetzi de kko pe forumuri mai generale.
RooT

Mesajde bhuttu » Dum Iun 09, 2002 6:52 pm

Iarasi incep sa vorbesc cu convingerea ca s-ar putea sa nu intereseze pe nimeni ce am de zis, dar, ca toate cele 500 de posturi ale mele, si asta este facut sa urmareasca numai si numai binele meu si "confortul meu psihic", asa cum zice Joao. Zic, deci:
Problema luata in discutie aici este cat se poate de delicata, pentru ca e unul din cazurile in care nimeni nu are dreptate in totalitalte le fel de bine cum nimeni nu se inseala in totalitate.
Dupa ce am avut o perioada (de vreo doua saptamani) in care stateam ceva de ordinul 10 h/zi (daca nu mai mult) pe fanclub, am inceput sa ma gandesc la ce inseamna forum, comunitate online, si alti termeni de genul asta. Ce sa zic... imi place sa postez pe fanclub, dar as putea renunta la chestia asta fara nici o strangere de inima. Se pare ca in aceeasi situatie au fost Zgubilici si K-gula. Diferenta intre mine si ei este, cred eu, si cauza care a generat toata tevatura asta. Si anume: niciodata n-o sa iau prea in serios ce se zice pe fanclub. Desi nu postez niciodata altceva decat ceea ce cred si nu incerc sa fiu altceva decat sunt in realitate, niciodata n-o sa ma supar daca de exemplu, Kryszty spune ca trupa Kpital face muzica de o calitate indoielnica sau daca un Costasilviu sau manelesux imi spun ca sunt prost. Sau daca iau ban ca i-am injurat pe Animal X. Oricum, nu asa de tare incat sa nu mai postez dupa chestia asta. Ce vreau eu sa spun e ca Zgubilici si Kgula, ca si Moshul de altfel, iau fanclubul prea in serios si il privesc altfel decat ar trebui s-o faca de fapt. De exemplu, eu n-as vrea sa plece Gabitzu de pe fanclub pentru ca este fan Andre, dar o sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-l conving (cu instrumentele fanclubului, evident) ca n-ar trebui sa fie fan Andre.
In alta ordine de idei, sunt de acord cu ideile celor in discutie aici, dar cred ca dse la un anumit punct nu mai sunt de acord cu metodele lor. Intr-adevar, n-as vrea sa existe forumurile Andre, Animal X, 3SE s.cl. pentru ca fac reclama gratuita trupelor respective (cu a caror existenta iar nu sunt de acord), dar la fel de tare n-as vrea ca userii de acolo sa plece, cu atat mai putin sa plece din cauza posturilor anti. Din doua motive: scaderea traficului (si asta e o problema de ordin tehnic destul de grava, care ar trebui sa-i intereseze pe toti cei care posteaza) si convingerea ca pot fi reorientati pe niste directii mai bune. Repet, injuraturile si non-argumentatia nu sunt solutii.
Cat despre unde trebuie/nu trebuie sa posteze fiecare, iar sunt de acord cu faptul ca interzicerea ar trebui interzisa, dar aici apar tot felul de nuante. Pai ia ganditi-va ce s-ar intampla cu un user gen Animalutza_X daca ar fi supusa la acelasi tratament ca si costasilviu. Plus ca tot aici apar problemele alea de ordin tehnic pe care xkran si Sopra le stiu mai bine (plecarea anumitor useri), asa ca problema este, cum spuneam, destul de delicata.
In legatura cu delimitarea comunitatilor online de care vorbeste xkran, uite ce zic eu: fanclubul ESTE O COMUNITATE ONLINE. Daca cineva intra aici mi se pare normal sa aiba dreptul (poate chiar obligatia morala) de a posta pe toate forumurile acestei comunitati. Mi s-ar parea in schimb anormal ca un user gen Kgula sau Zgubilici sa se duca pe un site Andre (exemplu la intamplare) si sa posteze pe un forum de acolo mesajele de aici. Acolo ar fi cu totul si cu totul justificat un ban. Dar nu aici, unde forumurile nu au un caracter atat de specific precum siteurile dedicate, si unde intre cei 5000 si ceva de useri exista atat fani Andre cat si anti-fani Andre.
In concluzie, nu sunt de acord in totalitate nici cu cei care n-au mai vrut sa posteze aici dupa ban, nici cu administratorii. Adevarul este, ca de obicei, undeva la mijloc. Din tot scandalul asta, eu o sa raman cu regretul pierderii lui K-gula si al lui Zgubilici (sper ca restul celor banati - KickAss si Kryszty ? - sa nu aiba aceeasi atitudine)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde SOD » Dum Iun 09, 2002 7:48 pm

in mod normal,fanclubul ar trebui sa fie o forma de distractie,dar se pare ca a devenit un camp de lupta! si aceasta lupta,din pacate, nu o s-o castige nimeni!in continuare vor exista useri care sa faca bascalie pe anumite forumuri iar administratorii se vor da de ceasul mortii sa faca ordine si pace,si daca se poate ,si un ban cinstit!
nu cred,sunt convins, ca sunt unii useri care vor sa faca din cacat bici si sa si pocneasca cu el !ori asa ceva nu se poate !regulile trebuie respectate ca d'aia sunt reguli !daca toti ne-am supara pe nimic si am cauta nod in papura la tot pasul, ar fi haos !
cred ca aceste certuri,uneori stupide,apar din cauza mediei de varsta relativ mici a userilor,cred eu ca sub 17 ani !
ce pretentii poti sa ai ,sa zicem de la neamtzu,care ,desi are 16 ani,el pozeaza in razboinic si isi da intalniri de lupta cu alti useri mult mai mari? teribilismul este ,cred,baza scandalurilor provocate pe prezentul site.ce pretentii poti sa ai de la useri care se culca cu cd-ul cu andre sub perna si viseaza ca vor ajunge artisti?ce pretentii poti sa ai de la niste copii atomici care sunt intoxicati cu surogaturi muzicale?ce pretentii poti sa ai de la fete de 16 ani care au semnaturi cu versuri mafiote ?nici una.
as zice ca sunt copii care au nevoie de ajutor si indrumare!normal ca nu toti userii cerebrali au rabdare sa faca acest lucru! dar nici sa dai cu cacat in visul unui pusti de 13 ani ca e mare pacat!

k-gula vad ca a revenit.dar oare o sa mai fie acelasi user ca altadata?cu siguranta ca nu,ba chiar mai mult,va posta cu teama de banare in spate.dar e bine si asa decat de loc.
ce-am face daca am incerca sa rezolvam orice divergenta cu forta? si acest procedeu de amenintare cu retragerea e tot o forma de uz de forta as zice,si vad ca unii dintre forumisti nu se sfiesc sa o foloseasca.daca fanclubul le era asa de indiferent nucred cxa ajungeau sa acumuleze sute de posturi.asa inseamna ca fanclubul reprezinta ceva pt. ei (sau pt. noi).si nu ar fi normal ca ,daca nu putem ajuta material siteul ,sa-l ajutam macar aratandu-i respect?atat cat ne pricepem noi.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

???????????????/

Mesajde Joao » Dum Iun 09, 2002 9:25 pm

eu tocmai am inteles de aici ca sa postez numai acolo unde imi place,deci nu la forumuir gen andre,pe care evident nu le plac,sau sa ma aleg cu un ban!
pai bai copii,unde dreacu mai e discutia? de ce sa postez daca nu ma contrazic cu cineva? nu ar trebui sa purtam o discutie cu pareri pro si contra? de ce ii mai zice forum?

nu e vina mea ca nu v-ati vazut voi mesajele! daca plecati din fata calculatoarelor puneti busy ca acum!
inca nu vorbesc cu mine!
Joao
Junior Member

Mesajde alina » Dum Iun 09, 2002 9:25 pm

Deci forumurile trupelor respectiv Andre ,3se,VDV,IRIS etc apartin in exclusivitate faniilor si se accepta doar discutii intr-un singur sens orice alt mesaj nu este binevenit deoarece vezi doamne sperie un copil!Ok am inteles si pacat ca am inteles ;P !
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 09, 2002 9:36 pm

Pai bai Joao...daca nu te intereseaza ceva nu posta nimic,bai baiatule !
Contrazice-te cu lumea pe subiectele ce te intereseaza !
De cate ori m-atzi vazut pe mine ca intru pe Andree ??? Nu ma intereseaza...nu intru !

Joao...ia sa-mi dai telefonul tau ! Ca vad ca esti dornic sa vorbesti cu mine. Te sun eu daca se mai intampla sa nu dai de mine pe messanger !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Dum Iun 09, 2002 9:50 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai bai Joao...daca nu te intereseaza ceva nu posta nimic,bai baiatule !
Contrazice-te cu lumea pe subiectele ce te intereseaza !
De cate ori m-atzi vazut pe mine ca intru pe Andree ??? Nu ma intereseaza...nu intru !

pai poate zgubi&co au vrut sa le dea o mana de ajutor acestor bieti copii adica sa le deschida mintea gandeste-te acestia sunt viitoru tzarii .e cam sumbru ,nu?

hai ca iar am aberat!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iun 10, 2002 10:41 am

alina, n-ai inteles, poti sa te certi cu cine vrei atata timp cat esti in locul potrivit. iti dau un exemplu: eu personal nu agreez/inghit harry ploter, este insa considerat literatura (e ceva pe hartie, nu?) unora le place si discuta acest subiect pe "Literatura" fara sa ma deranjeze. Ca eu nu accesez respectivul subiect nu ma face sa-l dau la o parte de pe forum fiindca e la locul lui. iar n-avetzi dreptate cand ziceti ca pe forumurile fanilor se canalizeaza discutiile intr-un singur sens, alt exemplu: daca tu esti fan/moderator Iris dar intr-un concert se aude (sa zicem) nashpa, nu critici? Critici. samd ca am obosit de exemplificat. Daca eu fac legea pe rock/literatura, etc (si comoderatorii) si consider ca biscuitzii sau linkin nu e rock, e alegerea mea/noastra ca mod/mozi iar adminul stie ca poate dormi linistit cu noi acolo.

sorry de offtopic, Joao, ai mancat o cratima:
sau macar stergetile
, da, da, graba...

the same old costasilviu, cu aceeasi obsesie:

si sa-si afirme potenta
despre altceva stii sa vorbesti?

Bagheera, bhuttu, frumoase posturi si la obiect, that's the spirit.

Moshule, daca vrei sa te batzi cu Joao fa-o mah in privat ca stricatzi subiectul asta care e destul de important. Daca esti de acord automodereaza-te pls.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 10, 2002 6:20 pm

Dana. Ai inteles gresit. Eu nu ma cert cu Joao. I-am explicat doar cum e treaba cu forumurile. Am scris exact ceea ce ai scris si tu !
Sa nu se mai bage la ceva ce nu il intereseaza si despre care habar nu are !
Asta a fost tot !
Oribilul Mosh
Junior Member

?????????????????

Mesajde Joao » Lun Iun 10, 2002 9:36 pm

nu incetati a ma surprinde!
cum adica nu stiu nimic?
pai fac eu un subict pe barfe cu videoclipuri,si vine o distrusa si-mi zice ca cele mai tari sunt ale lui accent. si eu nu stiu nimic?.............
am sa postez numai acolo unde am ceva de spus, adica ,posturile mele o sa fie sub forma de anunturi,ca poate numai asa nu supar pe nimeni,ca de,poate stric din trafic si pierdem locu fruntas din clasament!..........................patetici.............................
Joao
Junior Member

Mesajde costasilviu » Mar Iun 11, 2002 8:38 pm

Initial trimis de costasilviu
Ma aflu' si io in treaba si zic: mie mi-a parut rau, pe bune si cand l-au banat pe Kickass pentru indemnul la sex oral explicit ce mi l-a adresat. Trebuie interzisa interzicerea ! Un forum, daca ramanem la ideea asta, chiar despre asta-i vorba, nu? fiecare sa-si spuna parerea si sa-si afirme potenta. Sau punem cotizatie elitista ca la Steaua si atunci nu mai intra nimeni, sau lasam lumea in pace sa se injure! Aceeasi chestie si pentru offtopicuri, zau !Banatii au dreptate(desi nu cunosc amanunte), nici eu n-as mai intra dupa primul ban.

Da, asta a fost APROAPE TOT MESAJUL MEU . Care mi-a sters urmarea, ha? Unul din cei care au primit limbi de la Baghera, de-i ziceam eu ca nu-i pantera, ca are limba calduta a lui RinTinTin ?
Si FaDana, era vorba de "afirmarea potentei"! Nu sexuale, inculto, potenta si atat! (obsesia e a ta, fa!
costasilviu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 11, 2002 8:46 pm

Bai,Silviu ! Eu ti-am sters ala ,nu Dana !
Ce draq ? Vrei sa intoxici si forumul de generalitatzi ?
Hai ca nu mai sterg...las sa vada oamenii la ce te duce mintea !
Oribilul Mosh
Junior Member

Lamuriri

Mesajde Kryszti » Mie Iun 12, 2002 3:12 am

Dragut subiect...
Imi pare rau ca am mai deschis un subiect unde vroiam sa explic cateva lucruri. Pt curiosi, aici e ce vroiam sa spun oricum: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=3280

Apoi... multumesc celor care au fost oarecum solidari cu IDEILE pentru care ne-am batut noi, aia raii, care speriem copiii "carne de mici"... Alina, costasliviuu etc.

Eu nu spun ca nu o sa mai scriu niciodata aici, pt. ca nu e cazul... Nu stiu ce am de chef sa fac peste nu stiu ce timp... Dar nu o sa mai scriu in mod cert la fel de mult...

Problema e ca mi-e greu sa fiu coerent, dat fiind ca e greu de explicat ceva prea simplu... Am scris aici vreo 7 luni tot felul de chestii. Nu cred ca sunt un gigi contra... Scuzati-ma, dlor administratori, dle gupy, dle gabytzu ca nu pot sa nu scriu ca raven e un idiot cand spune ca "Queen e mai rau decat Animal x"... Sau cand fan andrea b. cheaama la solidaritate nationala sa nu se desparta andre...

Stiu ca sunt printre primii care am initiat postatul pe forumurile trupelor dance. Eu am vazut un loc unde se discuta despre animal x, am avut ceva de spus si am spus... Nu are nici o valoare sa vorbesc cu zgubilici despre cat de mizerabila este trupa akcent de exemplu... Nu e schimb de informatii sau de opinii... Sunt lucruri pe care le stim amandoi... Problema era sa vb pe tema asta cu fanii alora, sa vad cum gandesc, sa inteleg ceva... Discutiile "noi intre noi" cred ca nu isi au rostul pe un forum (iar exemplele de subiecte retarde si mesaje goale se cunosc...).

Prima mea disputa a fost cu alina (in primele zile). Am discutat in contradictoriu si nici azi nu cred ca avem aceleasi idei. Dar totul a fost ok si am mers mai departe... Daca nu se poate acelasi lucru cu gabytzu, nu e problema mea...

Nu e vorba ca nu inteleg interesul comercial.. Il inteleg, doar ca nu sunt sigur ca chiar va fi asa comercial cum vreti voi. Mai e un aspect: un nr. mare de useri va vin de pe muzicabuna.ro, care e un site un pic gigi contra... si nu stiu cum veti reusi sa evitati disputele de idei si sa faceti un site cuminte, asa cum si-l doreste nu stiu cine si-l doreste...

Eram curios de ce se prefera sa scrie testoasa si nu zgubilici?! E acelasi lucru... Daca e liber nu mai scrie testoasa, daca e cenzurat, nu mai scrie zgubilici? Tot 1 pleaca, 1 ramane?!

Oricum, repet am spus cam ce era de spus pe forumul asta de multe ori si am senzatia ca incep sa ma repet... Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun la aceasta ora tarzie de noapte...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 12, 2002 9:01 am

moshule eu zic sa-l lashi mah in pace chiar daca injura, chiar daca se da peste cap. daca intrece gluma propune si tu ce vrei ca pe "Generalitati" esti mod principal. m-au plictisit frustatzii ashtia care nu stiu nici de gluma nici de serios, care n-au unde injura si vomita pe fanclub. pana la urma poate infiintzam coltzul moderatorului pe undeva unde sa ne sfatuim noi mozii intre noi (si cu adminii, of course) fara sa se mai bage totzi frustratzii in seama.

kryszti, incerci sa dai dovada de maturitate acum, dupa cele ce ai facut tu pt. o anumita trupa. pt. ca la momentul la care te-am atentionat de incorectitudine dar in acelasi timp ti-am promis pe PM ca nu fac public, desi ai continuat. asta este demagogie domnul cristi. sincer.

cat despre educatia muzicala pe care ar trebui sa o facem acum, toate vor veni in timp. am asteptat un an si am ajuns aici, cred ca urmarea va fi buna pentru cei ce vor avea nitzica rabdare.
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 12, 2002 9:11 am

Initial trimis de DANA
pana la urma poate infiintzam coltzul moderatorului pe undeva unde sa ne sfatuim noi mozii intre noi (si cu adminii, of course) fara sa se mai bage totzi frustratzii in seama...

se poate face....
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 12, 2002 9:36 am

Nu ma. Nu isi are rostul. Ne sfatuim intre noi pe yahoo messanger...feritzi de privirile indiscretzilor !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Iun 12, 2002 10:10 am

Ar fi cazul sa fie discutzii de grup, nu crezi? nu toata lumea e online la aceeasi ora si yahoo poate fi o problema la slujba. Cum vretzi, am zis shi io n-am dat cu parul.
gaga

Mesajde Rolf » Mie Iun 12, 2002 12:51 pm

Pic dupa multa vreme din nou in discutie, asa ca nu mai re-subliniez ce s-a tot vorbit.

In schimb sustin propunerea cu coltu moderatorului.

Plus o sugestie: forumurile tip fan-club virtual sa fie clar catalogate asa, ca sa li se inteleaga clar statutul. Sa se inteleaga clar ca nu sunt forumuri, ci fan-cluburi. In restul forumurilor se poate discuta orice. Asta trebe prins undeva in regulament si e ok.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Iun 13, 2002 6:06 am

Buna asta cu mod's corner ,Tzakapaka.

Totusi ideea presupune o oarece intimitate a mesajelor intre moderatori iar momentan situatia nu e prea stabila. Unii vin, altii pleaca... cred ca e mai bine sa il asteptam pe Sopra sa isi faca echipa fantastica si pe urma sa faca odaie secreta.

EDIT: In legatura cu threadul cu cereri de moderatori...

Parca ar fi mai bine sa se faca cererile direct la Sopra pe PM decat asa in vazul lumii.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde bhuttu » Joi Iun 13, 2002 8:56 pm

Initial trimis de Rolf

Plus o sugestie: forumurile tip fan-club virtual sa fie clar catalogate asa, ca sa li se inteleaga clar statutul. Sa se inteleaga clar ca nu sunt forumuri, ci fan-cluburi. In restul forumurilor se poate discuta orice. Asta trebe prins undeva in regulament si e ok.

Asta e cea mai buna idee pe care am auzit-o de ceva vreme incoace!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde vali » Joi Iun 13, 2002 10:24 pm

abea acum am vazut topicul asta si ma bag shi eu in seama

fanclub.ro are x forumuri (ca mi-e lene sa le numar acum)

din forumurile astea, eu n-am intrat aproape niciodata pe animal x, 3se, hi-q, vita de vie, akcent, turism, pisici, sport pentru ca urasc manelistii, acentistii, baschetbalistii, cainii... si nu are rost sa se certe cineva cu mine pe tema asta deoarece ei nu o sa renunte la parerile lor cum nici eu nu renunt la ale mele.

rolf a punctat bine. fiecare cu oile lui.
adminu a punctat bine. mozii sa isi faca treaba si e numai vina lor ca s-a intamplat ce s-a intamplat. pe unele forumuri nu se va intampla asta never.
some people deserve to die
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati