La revedere Aliosha. Petrecerea de "adios" la Ruine

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Aug 31, 2002 10:55 am

Acum ca am dormit 2 ore... si ma simt mai bine... sa imi dau si eu cu parerea relativ la seara trecuta, despre care cred ca a fost ceva de genul: sa moara mortu' si sa zboare porcu' daca credeam ca o sa iasa asha bine! . Am sa scriu azi pe Who's who? parerea cu care am ramas relativ la cei prezenti... si probabil ca si a celor absenti, barfiti in lipsa, binenteles :)

Inainte de toate trebuie sa spun ca eu am ceva "experienta" relativ la intalnirile de pe net... si pana acum aveam impresia ca o intalnire reusita este o intalnire in care stai cu o sticla in fatza, te futi in cur cu eticheta ei timp de 30 min... te chinui sa arunci pe furishi cate o privire spre una din reprezentantele sexului frumos aflata in zona (daca exista asa ceva)... si incerci sa lasi o impresie serioasa sau sa spui un banc fain... mai pe scurt, o adevarata onanie intelectuala

Acum nu incerc sa laud prea mult intalnirea de aseara... desi :cow: sunt daca nu o fac... dar mie mi-au placut foarte mult oamenii pe care i-am cunoscut aseara si cam toate ideile preconcepute pe care le aveam inainte s-au dus pe apa sambetei.

Dupa ce am ajuns la locul intalnirii la ora 18:30 impreuna cu xkran... si nu am vazut pe nici macar unul din cunoscuti nu era prezent... am intrebat doua picolitze de Catalin... si cum ele nu shtiau nimic... am crezut ca e o gluma proasta sau ca interesul celor care au promis ca vin e 0. Cand am ajuns la SOD in birou... m-am mai calmat... caci am dat cu ochii de bhuttu si Rolf. Am ramas putin masca cand l-am vazut pe Rolf, pentru ca pe forum mi-a lasat impresia unui om serios :D... Dupa aceea am mers la masa... am bagat o bere si am inceput sa barfim. Acum eu nu mai tin minte exact ordinea in care si-au facut aparitia (sper sa o zic pe aia buna): Oribilul Mosh, Aliosha, Joao, baixinho, Zgubilici si fratele ei, angus, DANA, KickAss , onk, K-gula, b0nechina si sotul ei; dar cert este ca toti au fost prezenti (am uitat pe cineva?)

Ca sa nu devin "povestitor"... pentru ca mie nu imi plac "povestitorii"... am sa spun ca s-a baut la greu, s-au mancat mici si carnaciori, au avut loc batai amicale, s-a dansat si ... nu mai tin minte (eu unul stiu ca am baut 7-8 beri, am varsat cam 4... si am mancat... nici nu vreau sa ma gandesc ce paguba am lasat in urma... dar vorba aia, vine si randul meu :D). Ash vrea sa le multzumesc lui SOD si lui Aliosha pentru efortul pe care l-au depus ca aceasta intalnire sa iasa bine... chiar au facut un lucru minunat.

Eu unul m-am simtit foarte bine si sunt sigur ca tuturor le-a placut... pana si gagicii de la masa alaturata care a venit cu parintii si care nu isi mai dezlipea ochii de la masa noastra :D, mi-au placut oamenii pe care i-am cunoscut... dintre cei pe care nu ii stiam am realizat ca DANA se imbata ultima sau macar asa lasa impresia (contrar zvonurilor pe care le auzisem despre ea ;D), ca Joao mai are in cap si altceva decat sex... pacat ca e oltean, ca Zgubilici are memorie buna si energie cat restul la un loc, ca baixinho e mult mai golan decat o arata pe forum, ca angus era foarte crispata pentru ca o astepta sotul acasa... probabil uitase sa faca de mancare... data viitoare poate stai mai mult, ca KickAss si onk se potrivesc excelent :rulz:, ca (,) K-gula nu are nici pe departe aere de vedeta... chiar din contra...
Acum ca l-am cunoscut mai bine pe SOD, vreau sa zic ca mi-a lasat o impresie deosebita... stai linistit Maiestate, nu am sa te pup in cur... nu ca n-ai merita ci pur shi simplu pentru ca inca imi esti dator cu o felatie :j

Cel mai fain a fost cand i-am cantat la multi ani lui Aliosha sau lui Pepito (parca asa il chema pe acel outsider in cheful nostru)... iar Aliosha pe scena a fost de belea: "Nu ma ajuta si pe mine cineva? ;P"

Eu cred ca "Faza zilei" a fost Oana ;v

Cheful s-a terminat cu o discutie la rece despre multe... in principal despre muzica, site-uri si anumiti useri (barfa adica)... la care au luat parte Joao, bhuttu, xkran, SOD, Aliosha, eu.... si binenteles, Oana

Dupa aceea eu cu SOD, xkran si bhuttu ne-am retras intr-o cantina-restaurant unde am bagat ceva la burduf... dupa care ne-am retras toti pe la casele noastre... rupti de oboseala.

Vreau sa ii urez La Multi Ani lui Aliosha si fetitei lui SOD

Cred ca dintre intalnirile celor de pe net... numai la cele ale homosexualilor sado-masochisti se lasa cu o asemeanea orgie...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Aug 31, 2002 1:17 pm

doamnelor si domnilor,cred ca a fost o petrecere reusita!ati fost extraordinari!eu unul m-am simtit extraordinar.am ajuns la 7 dimineata acasa si nu nimeream usa la lift.aveam impresia ca e liftul mic.
de un singur lucru imi pare rau.ca nu s-a putut canta mai mult.daca era sa fie,cred ca iesea un jam session de zile mari.altceva ce sa mai zic ,ca s-a zis totul.sper sa repetam istoria cat mai curand posibil.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde KickAss » Sâm Aug 31, 2002 1:37 pm

SODule, Aliosho, a iesit brici. M-am simtit excelent! Pe mine cel mai rau m-au socat Sopra si Xran care nu sunt normali.

Ah da, SOD orice-ar fi eu tot te iubesc! Nu te mai supara degeaba!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

SUPER ...

Mesajde RooT » Sâm Aug 31, 2002 3:54 pm

Moshule ... sa shtii ca mushtaru a fost dulce si berea blonda ... :)
Dupa cum au zis totzi cei de mai sus ... si sunt sigur ca vor zice si cei de mai jos ...
... pertrecerea a fost SF si asta multumita gazdei SOD si lui ALIOSHA (care stiu cum sa faca oamenii sa se simta bine). Io care am venit la o petrecere sa vad si io forumishtii la fatza ... am fost complet uimit de cata viata poate exista in comunitatea asta si dupa cum a zis si SOD ... e deja mult mai mult decat un site (sau forum). :o
RooT

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Sep 01, 2002 6:42 pm

sa imi aduceti aminte ca data viitoare sa ii invit pe membrii personal... pentru ca am primit niste raspunsuri aiurea de la unii dintre ei, cica nu au fost invitati!!!

PS: DANA - si tu esti nashpa ;b... tin sa iti multumesc ca nu m-ai calcat cu micul gigant :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Super mega giga petrecere

Mesajde vlad1602(MaTZe) » Dum Sep 01, 2002 9:54 pm

Super mega giga petrecere....pacat ca e de adio altceva ce se mai poate zice decat Drum Bun Aliosha...

Noi astia care ramanem aici nu trebuie sa ne apucam sa ne certam din toate cacaturile ca nu cred ca are rost daca vretzi un motiv va dau io : Daca se mai iveshte vreo ocazie de genul asteia cum credetzi ca o sa ne distram daca unii dintre noi se cearta...

SOD SUPER Gazda....Altceva nu mai pot sa zic decat " I'm just a gigolooooooo"

La Multzi Ani.....
Viata este un vis, pe care daca nu stim sa-l visam devine un cosmar
vlad1602(MaTZe)
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Sep 02, 2002 12:30 am

"superba oana" ar dori sa exprime shi ea o opinie referitoare la petrecerea lui aliosha......
in afara faptului ca a fost super mi-ar fi placut ca toti cei prezenti la masa "festiva" sa ramana pana la sfarsit pt. ca a fost mult mai marfa spre final (persoana acum prezenta pe net sa se simta....).
mult mai tarziu am avut si eu ocazia sa ma asez alaturi de grupul vesel (mersi sod) si sa particip la conversatia lor.
petrecerea nu a cam fost de "adio" ci mai mult una aniversara cum ii era de altfel rostul.
singurul motiv care i-a despartit pe veselii petrecareti a fost foamea ce-i cuprinsese instantaneu caci eu sunt de parere ca i-ar fi prins ora pranzului tot pe terasa
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 02, 2002 12:40 am

Bine ai venit pe forum Superba Oana ! (ea este un fel de opusa a mea ....eu Oribilul....ea Superba :D )
Daca la mine te referi...ca nu am stat pana la sfarsit , sa itzi spun de ce : deoarece s-a inceput bataia cu bere ! Iar eu nu suport acest lucru din 2 motive :
1. pt. ca iubesc berea....si nu vreau sa o vad prapadita degeaba
2. nu imi place sa am hainele imbibate cu respectiva licoare

De aceea am preferat sa ma duc la casutza mea ! :D
Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 02, 2002 10:27 am

Subliniez ce s-a spus si adaug: xkran saracu' si-a furat tone de bere si mustar pe motiv de sopra care n-are tinta.
am facut baie de bere si al meu scalp e coafat si acum de aceasta licoare de aceea sopra va fi de acum coaforu' meu original.
(a fost si nitzica bataie cu mici si carnatzi dar fiind masa mare n-a vazut toata lumea)

In rest numai de bine, pupici, yada yada .Sopra, cum sa te calc mah? Voiai sa-mi indoi capota pe matale?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde K-gula » Lun Sep 02, 2002 11:05 am

sa intelegem ca superba oana este respectiva oana ;) daca da, atunci intradevar este superba :D

petrecerea nu a fost de adio din punctul meu de vedere, ci mai mult de la revedere, fiindca omuletul nostru simpatic se va intoarce si la anul si peste doi ani si noi vom merge la el si tot asa. cum a spus si oana, petrecerea a fost mai mult aniversara. SOD! sa-ti traiasca fetita si sa ne vedem la petrecerea de majorat. ca tie ALIOSHA, ce pot sa-ti spun pe langa acel la multi ani firesc? imi pare rau ca nu am avut ocazia sa stam mai mult in "satra". esti un om deosebit, asa cum mi te-am imaginat si foarte saritor (sti la ce ma refer. acolo in canada mai exista cineva) sper sa ne revedem curand si poate cine stie, chiar la tine acasa.

pt. superba oana: poate vorbesti si cu superba adriana sa-si faca un "prost" obicei de a intra pe aici.

pt. dana: aliosha statea sub masa cu o fata fiindca incepuse sa planga si avea nevoie de consolare ;) ;b

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

ohohooooooo

Mesajde Joao » Lun Sep 02, 2002 3:34 pm

salut pe aceasta cale pe cele 2 persoane care la momentul in care le-am cunoscut nu aveau legatura cu forumul acesta:

Matze-cel ce mi-a purtat tricoul
Oana-superba fata !
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Sep 02, 2002 3:47 pm

Pufulet37, salut intrarea ta pe acest superb forum si da-mi voie sa-mi prezint scuze pentru un gand e care le-am avut la adresa persoanei tale, inainte de a-mi da seama cam care este treaba cu tine. Nu vreau acum sa te ridic in slavi, dar cred ca nu as fi facut fata la cati nebuni erau la masa cu pricina (daca nu ma insel, ai facut mai multe drumuri cu o singura comanda, pentru ca la scurt timp cineva sa-si dea seama ca vrea consume ceva).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

A cincea roata...

Mesajde bhuttu » Lun Sep 02, 2002 4:39 pm

Uite ca ma trezesc si eu - a saptea zi dupa scripturi - sa-mi dau cu parerea despre monstrul de chiohan care ne-a incantat sufletele tuturor celor prezenti. Sa mor daca stiu ce sa zic! Nu stiu, poate ma hazardez daca spun ca asta ar fi fost cel mai adevarat chef din viata mea, dar cu siguranta e unul din cei mai puternici candidati. Imi pare rau ca se pare ca intr-adevar a fost petrecere de adio, adica s-ar putea sa nu-l mai vad pe Aliosha pana la proxima escala a dumnealui in tara mioritei, dar cheful a fost monstruos. Aliosha, cu o saptamana in urma ai zis ca aia a fost cea mai tare intalnire de pe fanclub.ro . Te rog sa retractezi imediat!
Canada placuta, bai Aliosha! Ti-am mai spus ca te iubim? ;)
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 03, 2002 10:03 pm

Maine la 5 pleaca Aliosha ! Ce ma fac eu fara el ? :cry:
Cu cine o sa mai ies eu la Fanutza ? :cry:
Cu cine o sa mai merg prin restaurante ? :cry:
Cu cine o sa mai fac k-terinci de calitate ? :cry:

Ce ma fac ? Ce ma fac ? :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:40 am

Ce aveti omeni buni? Cum adica petrecerea de adio? chiar daca este in ghilimele! Cum de sunteti asa de pesimisti? Chiar credeti ca n-o sa-l mai vedem niciodata?
Poate un admin sa schimbe titlul macar in "petrecerea de plecare" sau in ceva mai potrivit?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 11:44 am

"Adio" este in ghilimele ! :D
Si oricum ..adios in spaniola inseamna "la revedere" !
Adica..ne-am luat cu totzii "la revedere" de la Aliosha !
La revedere.....adica..cand o sa ne mai vedem...asta semnifica. Deci..o sa-l vedem cat de curand ! :)

Asa ca....titlu ramane cum e !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 11:48 am

mda, dar in romana adio e adio si nu la revedere. asa ca adauga un s la adio sa multumesti toata lumea
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde onk » Mie Sep 04, 2002 12:46 pm

se aproba si adio, vezi Pittis in colibrierii: "adio deci pe curand..."

si orcum adio exprima mult mai bine suferintzele sfashietoare produse de plecarea celui mai iubit dintre forumishti in patria adoptiva, smulgerea sangeroasa din mijlocul nostru, sfartecarea inimilor noastre si zvarcolirile pline de deznadejde, la gandul ca s-ar putea sa-l mai vedem curand dak ne facem bagaju spre canada....

iar la revedere de ce sa-i dam, poate ca nu vrem sa-l mai revederim, te-ai gandit? a? ia zi, te-ai gandit? zi mah, zi, te-ai gandit?

alioshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... fara noi! Apropo, te-ai mai gandit? chiar nutz trebe un breloc pentru chei? ma ofer, stiu sa tzin cheile foarte bine. sau un portofel... ca si la bani ma pricep, da nu-i tzin io foarte strans.. da la chei.... sunt as....!
onk

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 1:00 pm

Cu toate plansetele sfasietoare din partea lu' Onk , cu toate lacrimile din ochii mei....Aliosha e departe de noi acum. :cry:

Este probabil deasupra Atlanticului..privind indiferent la sirenele jucaushe ce se zbenguiesc in apele albastre. (sirenele sunt topless ..bineinteles ! de unde sa isi ia ele sutien ? )

Dar stitzi ce m-am gandit ? Asa...in memoria lu' Aliosha..sa mai tinem o petrecere..... :p
Acum..dupa ce se termina restantele ! Vom bea beri .....si ne vom gandi la "cel mai iubit dintre forumisti" .
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 1:04 pm

Cum sa ma gandesc la asa ceva Onk? Cum sa nu-l mai revedem?
La asa ceva refuz sa gandesc!!!!
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde gaga » Mie Sep 04, 2002 1:22 pm

Ultimele noutati: am primit PM de la aliosha care in jurul orei era in aeroport in Zurich unde, in loc sa rada doua beri a intrat pe net...

Tare-s curioasa de jaja: coleg cu alexei si sopra... regie... hmmm
xkran? adica di...nu? :D
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 1:25 pm

Si eu am primit PM de la Alexei. Avea multe caractere inteligibile..ca cica era tastatura nemteasca. Hmm !

Pai ce beri sa rada ? Tu crezi ca in Elvetia se gaseste bere ? Ai auzit tu vreodata de bere elvetiana ? :D
N-au aia asa ceva !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Sep 04, 2002 6:20 pm

sopra(no),daca mai vrei filmarea din seara aia,da-mi un tel. si ne intalnim sa-ti dau camera.
eu nu pot veni in regie.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 6:28 pm

Dana da-mi voie sa rectific: coleg de grupa cu aliosha, fost coleg de grupa acum de serie cu sopra si coleg de an cu xkran. multumita?
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde gaga » Mie Sep 04, 2002 6:32 pm

Moshu dovedeshte ca gandeste cu cocoshu... nici de portocale romanesti n-am auzit, asta inseamna ca in Romania nu-s portocale? La logica matale nu-mi vine in minte decat vechea zicala: "zici ca ai facut ase-ul d' n-ai terminat liceul"...

JaJa, ceatza totala :D Crezui ca te stiu si eu ...
gaga

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 04, 2002 6:36 pm

E posibil sa ma fi vazut la petrecerea de la Ruine, la care n-am putut sa fiu decat in treacat.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 04, 2002 6:50 pm

Bah...Dana asta nu stie deloc de glume ! Ei tre sa ii explici cand faci glume si cand nu ! De acum inainte va rog frumos sa specificatzi in posturile voastre cand vorbitzi serios si cand nu !
Sa avetzi rabdare cu ea....ca nu intelege intodeauna din prima ! :)

Adevaratul motiv pt. care Aliosha nu a baut beri..este pentru ca...pe aeroport in Switzerland a servit neste lapte din Alpi. Si l-ar fi durut burtica sa bea bere dupa aia !

Probabil ,in acest moment...."cel mai iubit dintre forumisti" se apropie vertiginos de Canada. Mirosul de artzari se joaca cu narile lui ! O bucurie generala il cuprinde..pt. ca a scapat de noi totzi ! :)
Free...at last ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Sep 04, 2002 7:10 pm

Initial trimis de SOD
sopra(no),daca mai vrei filmarea din seara aia,da-mi un tel. si ne intalnim sa-ti dau camera.
eu nu pot veni in regie.

iti dau dupa ce imi iau cartela... ca nu mai am credit. Intra pe messenger... si vorbim sa vin eu dupa ea la tine.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Sep 05, 2002 11:34 am

Initial trimis de SOD
eu nu pot veni in regie.

SOD, cum nu ma pricep, imi permit o intrebare. Eu am o camera video la care functioneaza o caseta mica. Din ce retin, caseta cu care ai filmat tu in seara cu pricina, era tot mica. Iara intrebarea: exista posibilitatea ca (,) caseta sa se potriveasca si la camera mea? Daca da, as vrea sa mi-o imprumuti si mie sa o vad. Saru' mana!

O-zone foreví£r! :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde K-gula » Joi Sep 05, 2002 11:39 am

depinde de ce caseta a folosit. daca ai caseta H8, iar cea cu care a filmat este DV, nu se va potrivi si invers. SODDDDDDDDDDD, zi frate cu ce ne confruntam ca si eu vreau caseta, mai ales ca trebuie sa o pon pe web sa o vada si aliosha.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati