Inainte de toate trebuie sa spun ca eu am ceva "experienta" relativ la intalnirile de pe net... si pana acum aveam impresia ca o intalnire reusita este o intalnire in care stai cu o sticla in fatza, te futi in cur cu eticheta ei timp de 30 min... te chinui sa arunci pe furishi cate o privire spre una din reprezentantele sexului frumos aflata in zona (daca exista asa ceva)... si incerci sa lasi o impresie serioasa sau sa spui un banc fain... mai pe scurt, o adevarata onanie intelectuala
Acum nu incerc sa laud prea mult intalnirea de aseara... desi

Dupa ce am ajuns la locul intalnirii la ora 18:30 impreuna cu xkran... si nu am vazut pe nici macar unul din cunoscuti nu era prezent... am intrebat doua picolitze de Catalin... si cum ele nu shtiau nimic... am crezut ca e o gluma proasta sau ca interesul celor care au promis ca vin e 0. Cand am ajuns la SOD in birou... m-am mai calmat... caci am dat cu ochii de bhuttu si Rolf. Am ramas putin masca cand l-am vazut pe Rolf, pentru ca pe forum mi-a lasat impresia unui om serios

Ca sa nu devin "povestitor"... pentru ca mie nu imi plac "povestitorii"... am sa spun ca s-a baut la greu, s-au mancat mici si carnaciori, au avut loc batai amicale, s-a dansat si ... nu mai tin minte (eu unul stiu ca am baut 7-8 beri, am varsat cam 4... si am mancat... nici nu vreau sa ma gandesc ce paguba am lasat in urma... dar vorba aia, vine si randul meu

Eu unul m-am simtit foarte bine si sunt sigur ca tuturor le-a placut... pana si gagicii de la masa alaturata care a venit cu parintii si care nu isi mai dezlipea ochii de la masa noastra

Acum ca l-am cunoscut mai bine pe SOD, vreau sa zic ca mi-a lasat o impresie deosebita... stai linistit Maiestate, nu am sa te pup in cur... nu ca n-ai merita ci pur shi simplu pentru ca inca imi esti dator cu o felatie :j
Cel mai fain a fost cand i-am cantat la multi ani lui Aliosha sau lui Pepito (parca asa il chema pe acel outsider in cheful nostru)... iar Aliosha pe scena a fost de belea: "Nu ma ajuta si pe mine cineva? ;P"
Eu cred ca "Faza zilei" a fost Oana ;v
Cheful s-a terminat cu o discutie la rece despre multe... in principal despre muzica, site-uri si anumiti useri (barfa adica)... la care au luat parte Joao, bhuttu, xkran, SOD, Aliosha, eu.... si binenteles, Oana
Dupa aceea eu cu SOD, xkran si bhuttu ne-am retras intr-o cantina-restaurant unde am bagat ceva la burduf... dupa care ne-am retras toti pe la casele noastre... rupti de oboseala.
Vreau sa ii urez La Multi Ani lui Aliosha si fetitei lui SOD
Cred ca dintre intalnirile celor de pe net... numai la cele ale homosexualilor sado-masochisti se lasa cu o asemeanea orgie...