intalnirea forumista #2

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde SOD » Sâm Sep 07, 2002 12:01 pm

Initial trimis de baixinho
Mai, noi ca noi, venim, dar gazda noastra minunata o sa fie? :) :) Cine poate sa ne spuna ceva concret in sensul asta? Ce-i drept, ea intra pe forum mai rar, dar si cand o face (ma refer la intrarea pe forum, nu la altceva :) ), se simte.

nu stiu ma,sa vedem.poate ii dau un telefon si va zic.da poate intra azi(pe forum,nu altceva) si vorbiti cu ea,gazda!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 07, 2002 12:42 pm

poate nu v-ati prins, dar SOD nu are rol de gazda... desi are pile la picolite ;)... data trecuta a fost o situatie mai speciala... nici eu nu shtiu exact ce, dar cert e ca a fost futere :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 07, 2002 12:46 pm

am crezut ca m-am inselat,dar se pare ca asa e!rolul meu e de........nimic !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 07, 2002 12:52 pm

nu a sustinut nimeni asta ;b ... dar cred ca baixinho se referea la cine plateste de data asta.

SOD, rolul tau e foarte bine determinat in timp si in spatiu :D... dar sa nu incepi si tu ca si Moshu... cu faze de genul: "fara mine nu ar fi fost nimic" :)

Ideea e ca niste facilitati avem din moment ce e casa ta... dar nu e bine ca acele facilitati sa fie exagerate...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Sep 07, 2002 12:56 pm

asta ati inteles voi?mai bine nu mai veniti daca e vorba asa!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Sâm Sep 07, 2002 4:43 pm

maine mai trebuie sa sarbatorim si marianii si mariile-e sarbatoare :)
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Sep 07, 2002 4:50 pm

Initial trimis de SOD
asta ati inteles voi?mai bine nu mai veniti daca e vorba asa!

las ca ne zici maine ce trebuia sa intelegem... si poate spui maine si de ce vrei sa pleci...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde KickAss » Sâm Sep 07, 2002 5:00 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
poate nu v-ati prins, dar SOD nu are rol de gazda... desi are pile la picolite ;)... data trecuta a fost o situatie mai speciala... nici eu nu shtiu exact ce, dar cert e ca a fost futere :D

A fost ziua lui fie-sa! Si a lui Aliosha! Nasoilor! V-a luat alcolu' amintirile. SOD, sa nu le mai dai la nasparlii astia de baut! Doar mie tot ce le-ai fi dat lor! :D
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 07, 2002 6:56 pm

Initial trimis de SOD
rolul meu e de........nimic !

Vreau sa cred ca ai scris aceasta chestie la nervi. Adica cum adica rolul tau e de nimic? A fost super petrecerea din vierea cu pricina si nu pentru ca s-a baut moca. In ceea ce ma priveste, am multe de invatat de la tine (si nu spun asta ca sa te flatez, ca nu ai nevoie de asa ceva). Asa ca, din punctul meu de vedere, rolul tau nu este de nimic.

Initial trimis de Sopra Tutt1
nu a sustinut nimeni asta ;b ... dar cred ca baixinho se referea la cine plateste de data asta.

baixinho nu se referea la cine plateste de data asta, ci voia sa stie daca vine si superba Oana, deoarece are de clarificat cu ea o anumita problema de badaranism (al lui).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde JaJa Beens » Dum Sep 08, 2002 2:46 am

Ia zi moshule abia astepti sa ma vezi la fata sa faci conexiunea intre nume si fata? Daca chiar te roade asa de rau poate nu vin diseara la Ruine ca si asa nimeni nu a dat o parere in venirea mea la intalnire.
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 08, 2002 9:30 am

Te stiu..bah ! Mi-am amintit ca am dat noroc cu tine...la petrecerea lui Aliosha.
Sa vii oricum..sa dai si tu o mana de ajutor..daca se isca vreo lupta ceva ! :p

PS : frumos avatar !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Dum Sep 08, 2002 12:46 pm

In sfarsit.....Esti ca telefonul? sa-ti dau din cand in cand un pumn sa-ti pice fisa?
Ne vedem diseara sigur si o sa dau o mana de ajutor dara la baut bere si la agatat femei pt tine ca tot sunt peste :D
Hai noroc si la mai mare!!!! (repetitie pt diseara)

in legatura cu avatarul si custom name, am facut cum am zis am respectat regulile (pe care le-am modificat :D)
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde Aliosha » Dum Sep 08, 2002 3:51 pm

Distractie placuta !!!! Sa faceti iures mare. Beti o bere si pentru mine.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde vali10 » Dum Sep 08, 2002 4:06 pm

da, fii sigur ca o sa bem

nu ne uita cu canadienele alea :D

vezi, 1,80 si dragute :D :D :D :D :D :D
vali10

si eu...

Mesajde lulutza » Dum Sep 08, 2002 4:23 pm

si eu vin.. dar nu singura..asta e...
dar poate va voi recunoaste.. asta in caz ca da cineva semne ca ar fii o idee buna... sa ne "cunoastem:rolleyes:
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
lulutza
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 08, 2002 4:26 pm

Vali 10 ! :) (cred ca il simpatizeaza pe Rivaldo..si d'asta si-a luat nr. 10 )

lulutza ! :D He,he...marfa ca vine si o -utza ! Placerea mea !

EU plec spre locul cu pricina in 20 de minute ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Sep 08, 2002 4:30 pm

Moshule eshti puturos, e ultima oara cand mai merg cu tine la la la la lalalalalalala
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde cutuma© » Dum Sep 08, 2002 10:41 pm

Tocmai am ajuns acasa shi nu m-am putut abtzine sa nu intru pe net shi sa spun o prima impresie despre ce a fost azi.

Vreau sa le multzumesc tuturor celor prezentzi pentru felul in care s-au purtat fatza de mine, au fost nishte oameni pe care nu ii pot descrie, pt k nu exista suficiente cuvinte in vocabularul limbii romane. Vreau sa le multumesc pt faptul k deshi am fost juniorul grupului m-au facut sa ma simt ca parte din gashca. Vreau sa le multzumesc pe rand:
1.Oribilului Mosh, pt k fara el nu ash fi fost astazi prezent la aceasta reuniune
2.Pe acelashi nivel lui baixinho, k-gula, popalin, vali,sopra shi bhuttu pt faptul k m-au bagat in seama shi pt cuvintele de bine pe care mi le-au adresat.

Mai am de cerut o scuza pt faptul ca (oops, urmeaza o cacofonie)
ca un badaran ce sunt am uitat sa imi iau la revedere de la prietena lui k-gula, sper sa nu se fi suparat.
Inca o scuza la SOD, pt k aparent l-am suparat cu ceva shi ash vrea din tot sufletul sa shtiu cu ce ca sa-mi pot repara gresheala.

Inca o data va multzumesc pt aceasta zi memorabila shi sper sa nu va fi lasat tuturor o impresie prea proasta.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 08, 2002 11:17 pm

Si...am preluat legatura de la Decret ! Da..sa comentez si eu putin ......

Cei prezentzi...au fost cam aceiasi de la prima intalnire cu 3 mari exceptzii : canadianul , craioveanul si ploiesteanca.
In rest..toata lumea prezenta...cu mic ,cu mare !

Elementul nou...a fost tanarul Decret. Omul care la inceput ma tot bombanea...ca se simte in plus...dar care a ajuns sa se integreze perfect printre forumisti.

Si tot un element nou..a fost si Jaja Beens...un idol al femeilor din Regie. Baiat valabil . Un fel de profesor al lui Sopra...in ceea ce priveste reprezentantele sexului frumos.

Si al treilea element nou..popalin ! Baiat cu adevarat de comitet. Avea un tricou cu o mana..ce arata degetul din mijloc. :D

Concertul baietzilor de la Vama Veche...extraordinar ! Efectiv nu am cuvinte...asa ca vorba lui baixo....nu mai spun nimic ! :D
Tare de tot noul album . Cred ca o sa mi-lprocur si eu !
Excelentzi..Vama Veche astia !

Cam atat....pentru inceput !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 09, 2002 5:55 am

Tin sa ii multumesc iarasi lui SOD pentru primirea facuta :)
A fost mishto, ma asteptam la ceva mai multa agitatie... dar pana si vali a reushit sa ma dezamageasca amarnic... prin faptul ca nu shtie exact ce vrea ... :con:
Imi pare bine ca am cunoscut membrii noi... si aici ma refer la Popalin si Decret... baieti de treaba... poate chiar prea de treaba :)
Nu mi-a placut deloc Vama Veche... cat am stat eu au cantat numai prostii...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Sep 09, 2002 12:11 pm

Imi pare rau ca ma simteam cam nasol si eram cam zapacita si m-a zapacit si Hoisan de cap si am plecat cam repede cu GIO si laptic.
Ce a urmat nu va zic (cert e ca omu' la care am fost, artist, ne-a cam dat pe usa afara... din cauza mea, sorry GIO)

Ce vaca-s era sa uit, merci SOD pt. tot, a fost supermisto, ca de obicei... si sa nu uiti ozon forevar!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde marian jan » Lun Sep 09, 2002 12:29 pm

;M
va salut si eu pe toti care ati fost aseara.sunteti niste oameni super de treaba.in sfarsit v-am cunoscut si eu.daca la inceput aveam niste emotii cum n-am mai avutv de la Bac :) , au trecut usor-usor si m-am simtit super.ma asteptam la mai mult de la vama veche.SOD,de ce draq nu ai dat mai tare cd-ul lui kgula?a-pro-pos de kgula,imi cer scuze sotiei tale pentru bancurile porcoase pe care nesimtitii de popalin,baxinio(stiu ca nu ai nicu asta,da' sa te oftic putin),matze si bhuttu le-au spus in prezenta ei.astept cu nerabdare un alt concert pe la ruine.

era sa uit:salutari, GIO :)
bravo baixule!
marian jan

baaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mesajde K-gula » Lun Sep 09, 2002 4:02 pm

nu va mai cereti atata scuze, ca saraca fata traieste cu mine si aude mult mai multe de la mine decat ati putea voi sa spuneti intr-o saptamana intreaga laolalta. si mie imi pare bine ca in sfarsit i-am cunoscut pe alin si decret. alin este cam cum m-am asteptat, adica linistit si cu umor, insa decret ma luat prin surprindere. eu dupa posturile sale, credeam ca are cam 18-19 ani, insa el este um om matru de 16. felicitari decret. sa mai spuna cineva ca rapperii sunt prosti :j

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde baixinho© » Lun Sep 09, 2002 9:08 pm

A fost super. Cu riscul de a-mi mai lua niste saliva (nu spun de la cine), spun ca mi-a placut Vama Veche. Nu pot sa spun ca ma asteptam la mai mult, deoarece am venit pur si simplu sa ma simt bine. Si m-am simtit. Oameni buni, am baut cinci pahare de bere. Si asta numai din cauza voastra, a celor care ati fost acolo. Huoooooooooooo! Ati reusit sa ma stricati (cinste voua :) ).
PS: Matze, ai prins ma trenul? :) :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde GIO » Lun Sep 09, 2002 11:51 pm

DANA: chiar nu e cazul, nu-l cunosti, n-avea chestii de genul asta...
Pt. restul "trupei": Salutare!!!-ca m-am imbatat-nu de alta...;P
GIO

Mesajde JaJa Beens » Mar Sep 10, 2002 10:03 am

a fost recomandarea doctorului.
a fost o oaza de bucurie intr-o zi de toata jena. ce imi pare rau ca n-am putut sa stau foarte mult si ca eram stresat.
Moshule, n-am fost element nou ci caz special. nou sunt cu postatul. de citit forumul il citesc ceva vreme.
Gone 4 good
JaJa Beens

Anterior

Înapoi la Antichitati