McDuck's

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Va place la McDonald's ?

da
16
32%
asa si asa
15
30%
nu
19
38%

Voturi totale : 50

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 08, 2003 12:40 am

27 000 ..Cola la 0.5 l ? Doamne cate nesimtire pe McDonald's ! :mad:
Pai in Backstage ..1 Ursus e 25 000 ! Cum pot ei sa vanda Cola cu 27 000 ?

Da...si pe mine ma enerveaza ca nu ii pun capac d'ala . Era mai stilat cu capac.
Daca e cheesburgeru 17k...o sa ma duc si eu ..asa de proba. Ca n-am mai fost de mult. Sa vad ce gust o mai avea.

Azi cu 230k am mancat la "La mama" : 2 pulpe de pui , cartofi taranesti , salata de varza , 2 Carsberg si clatite cu frisca si ciocolata.
Chiar vorbeam cu Alin in timp ce mancam si Alin a zis asa : " Moshule ,cum potzi compara McDonald's cu La Mama ? E ca si cum ai compara o trotineta stricata cu ultimul tip de BMW ! " .
Asa si este !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Ian 08, 2003 1:22 am

Moshule,cred k tre sa du shi io o fuga pe la Mama pe acolo:p.Io azi am mancat 2 kebabi amaratzi shi n-am baut nici o bere.Maine cred k ma duc shi io pe la Mac sa mananc un cheesburger doi...:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde SatyR » Mie Ian 08, 2003 1:35 am

EU am fost clinet fidel la mac .....acum nu prea ma mai dcu asa des ,da era o vreme cand mancam destul de des pe acolo pt ca era in drum de la fuck-ultate.....acum paarca prefer mai mult KFC-ul,au aia niste nebuneli cu pui aclo de te baga in boala
SatyR
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Ian 08, 2003 1:51 am

aici in Miami un Happy meal costa aproximativ 10-11 $ si un suc costa $5 si mai nou am auzit ca nu mai pun prin aparat produse originale coca cola company ci pun prafuri cu apa .. ca sucurile din alimentare pe vremea lui ceasca... :cry: burger king, kfc si subway au cei mai tari burgeri asa ca incercati si voi . sunt si mai ieftine putin. am mancat cheseburger de la mc ducks si am crezut ca-mi sta in gat... pun o felie de branza si una de bacon intre doua chifle de piine veche... nu merita cei 5$ care trebuie platiti.;P
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Aragorn » Mie Ian 08, 2003 3:44 am

Crazy babe ti-as sugera sa te muti din Miami... :)
Cum dracu poa sa ia atat de mult pe un rahat pe bat?
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Rolo Tomasi » Mie Ian 08, 2003 8:09 am

Mie-mi place mai mult Burger King;)
Dar, junk food-ul nu-i sanatos si ingrasa teribil.
Rolo Tomasi
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Ian 08, 2003 4:42 pm

DA, burger King e cel mai bun, ca d\si de aia are cele mai mari vanzari...
Si in America de Nord s-a scauztr consumul de fast food cu 40% in ultimii ani, ca lumea prea se ingrasa...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Iubitorilor de Burgher.

Mesajde LS. » Lun Feb 24, 2003 12:21 am

Daca tot va place aluatul de gheare, copite tocate, pieliti,intestine afumate si tot ce va taie capul...............cel mai bun hamburgher este ( garantat ) la Mc David.

Nu stiu daca sant in Romania dar cel ce deschide asa ceva o sa-i rupa pe toti. Mai ales daca baga produse originale si nu " chipurile..........

Ati incercat vreodata carne de magar??? Eu nu dar am vazut pe altii!

LS.
who dares wins
LS.
Junior Member

Mesajde drama_queen » Dum Mar 09, 2003 1:40 pm

Pe mine ma oftica la Mc ca dupa ce comand ceva de genul cola, cartofi si Big mac (sau orice alt meniu), de fiecare data ma piseaza la cap daca nu cumva mai vreau si o inghetata. Ii explic ca nu vreau inghetata, si ma intreaba daca totusi nu vreau si o placinta... anyways, dupa care ma intreaba daca nu am auzit de noul meniu... e momentul in care ma enervez si tip 'pana AICI!!!'. hmmm...cred ca deja aberez. Poate ca numai mie mi se intampla chestii d-astea.
"Silvia!"/ "Yes, Mickey!"/ "How do You call your lover boy?"/"Come here, lover boy!"
"And if he doesn't answer?"/"Oh lover boy!"
"And if he still doesn't answer?"/"I simply say: Baby, oh baby/ My sweet baby, You're the one/ Baby, oh baby/My sweet baby, You're the one!"
drama_queen
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 09, 2003 1:52 pm

Nu aberezi deloc. Chiar asa se intampla. :mad:
Pe mine altceva ma enerveaza. Eu deobicei imi iau meniul FishMac. Si ala dureaza vreo 4-5 minute pana il face. Dar angajatu' de la Mc de prost ce e..prima data toarna Cola in pahar...si o lasa asa pana se prepara burgerul. 5 minute...sa stea degeaba acolo pe tava...sa se incalzeasca si sa se dezaciduleze.
Ai draq idiotzi ! Bine ca am trecut de perioada McDuck's. :p

drama_queen you should try "La mama" . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

McD

Mesajde c_teodor » Mar Mar 18, 2003 1:58 pm

It takes 24 hours for the human body to turn good food into shit; at McDonalds it takes only 10 minutes.
c_teodor
Junior Member

Mesajde Crystalized » Vin Mai 30, 2003 1:00 pm

McDonald's este preferatul meu.Imi place la nebunie Big Mac-ul si tot ce contine carne de vita.N-am incercat niciodata Happy Meal,dar timpul nu este pierdut.
Crystalized

Mesajde Crazy Babe » Mar Iun 10, 2003 1:58 am

mie nu prea mai imi place mack ducks-ul... a decazut ... cel putin cel american... mai bune sunt junk foodurile de la burger king.... plus ca am auzit ceva zvonuri cum ca MC baga carne ceva mai veche in burgeri... aici in sua numai...
favoritele mele sunt : big mac de la burgeri ( si singurul care-mi place)
shake de capsuni si cacao... :N si cam atata...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Matrashita » Mie Iun 11, 2003 3:38 pm

Ce imi place de la Mc Duck`s?
Salata de pui cu sos mi se pare extraordinar de buna,apoi Mc Chicken,placinta cu vishine si shake de vanilie.
In rest prefer sa merg in alta parte...
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Wild Rose » Sâm Ian 03, 2004 12:12 am

Cand eram in Florida, mergeam destul de des pe la Mc, Taco Bell, Burger King etc. Sunt foarte "accesibile" si cand te grabesti e foarte usor sa mergi la un drive in si sa comanzi..dupa care sa-ti vezi de drumul tau.. Daca aveam mai mult timp, logic ca preferam restaurantele insa daca mancam in graba...
Acum merg foarte rar... Am trecut in extrema cealalta...
Imi amintesc insa ca preferam McChicken ... Uneori Big Mac sau Fish Mac.. Si desigur, o inghetata cu caramel... Nu prea conteaza ce inghetata iti iei, ca oricum toate au acelasi gust.. Si acum, daca se intampla sa ajung pe la Mc, tot McChicken imi comand..
Ma enerveaza enorm ca nu poti fuma inauntru.. Si ca tre' sa te duci la casa sa comanzi (asta pentru ca de cele mai multe ori sunt cozi infernale..sau cel putin, asa se intampla de fiecare data cand merg eu..)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

restaurantul ca si concept e fain

Mesajde Mr Teo » Sâm Ian 03, 2004 12:20 am

aici in usa eu am lucrat pentru 3 luni la`ei. dupa ele mam razgandit de lucrat acolo pt ca: manageru fuma in fata semunului de no smoking, angajatii fumau marijuana la -40 in frigideru de carne(ciudat nu) si alte faze.
Am mancat si in Romania la ei dar acolo e alt concept aici e ca sati dea in mancare in sub 2 minute, in Romania aparent e satio dea in vreo 5-6 si un chelner/ita tio aduce la masa.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Ian 03, 2004 8:10 am

Mie imi place la Mc. Prefer McChicken-ul si cafeaua simpla in care adaug lapte - imi place ca e slaba si usor de baut, pe gustul meu. Imi place sa merg cu fiica-mea, ne luam citeceva de mincare, cite o cafea, iesim afara la masa - fiica-mea fumeaza - si ne asezam la taina. E o placere.

Am mincat la Mc in mai multe orase. In Bucuresti la Bucur Obor (este cel mai aproape de mine), la Universitate, Unirii, Gara de Nord, Mall - cel mai mult imi place in Mall, ma relaxeaza teribil combinatia de agitatie, ca intr-un furnicar, a persoanelor care fac cumparaturi si calmul celor care stau la mese savurindu-si meniurile si privind de sus toata agitatia celor de jos.

Am mai fost la Mc in Constanta, Oradea, Craiova (foarte dragut si personal bine instruit) si Timisoara.

Iar afara, am fost la un Mc foarte mic din gara din Belluno, Italia, unde am fost extrem de dezamagita sau mai bine zis, surprinsa, de indolenta celor 2 angajati care isi pierdeau timpul pe dupa tejghea. In incinta era o mizerie crunta, hirtii, baloane sparte, suc pe jos - se lipea de incaltaminte - probabil avusese lac un party, pentru copii, iar cei doi nu aveau nici o treaba, stateau cocotati pe niste dulapuri si mestecau guma. Dezolant. Dar probabil ca a fost un Mc exceptie.

Imi place si la KFC, dar tot in Mall. Cel din Romana nu mi-a placut (aveau piinicile vechi si miroseau a mucegai).

In concluzie, oricind beau cu placere o cafea slaba la Mc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde paiacec » Lun Ian 05, 2004 4:36 pm

Nu-mi place de nici o culoare la Mc !Am fost de cateva ori shi de fiecare data nu am fost multzumit de prestatziile celor de acolo: ba nu era mancarea buna,ba era buna dar prea putzina,ba imi trecea foamea sau setea pana venea cineva sa-mi ia comanda,etc. Prefer sa ma duc la o alimentara sa-mi iau un salam,un mushtar shi un iaurt shi nu mai am treaba cu foamea.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Darth » Vin Ian 16, 2004 11:18 am

Hai sa va zic si eu cum sta treaba. Am calatorit foarte mult in state si am mancat de cele mai multe ori la fast-food. Ok, Mc-ul este cam de kkt, singura treaba care e misto e ca au free refill la bauturi. Au si multe chestii in plus fata de cele din Romania, de exemplu am gasit la unele Mc-uri chiar si supe. Si au o chestie care e chiar misto si care se cheama Big 'n' Tasty care e de 10 ori mai bun decat Big Macul. Apropo, Moshule sosul de FishMac e sos tartar si se face cu maioneza, ceapa verde si castraveti murati. Revin, in materie de burgeri cei mai buni sunt cei de la Burger King, carnea are un gust superb, sunt facuti pe flacara, sunt dementiali. In rest eu astept sa apara si in Romania Taco Bell, mancare mexicana super super buna, sunt fan. Au tacos si burritos dementiali. Subway este iar o chestie misto unde iti faci sandwich cu ce vrei tu intr-un fel de baghete, sunt ok. Pizza hut bate tot in materie de pizza, KFC e clasic asa ca nu va mai zic, Dairy Queen asta e bun pt cei care le au cu dulciurile, tot felul de inghetate si shake-uri super tari. Niste burgeri super tari, de fapt e sosul super misto se fac la In-n-Out da astia sunt doar in California. In rest ca fapt divers am mai mancat la o gramada de fast-food-uri da nu m-a atras nimic in mod deosebit (7-11, Wendy's, Jack in the Box, Carl's Junior si altele care nu-mi mai vin in minte acum). Si inca o treaba misto, nu stiu daca intra in categoria fast-food, da oricum Krispy Kreme e cel mai tare magazin de gogosi. Imi lasa gura apa cand ma gandesc....
Darth
Junior Member

Hate Mc...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 16, 2004 2:29 pm

Cred ca pot sa numar pe degete de cate ori am mancat la Mc Donalds. E "over-rated", shi nici mancarea nu e asa de buna. Prefer o supa ala mama sau o salata calumea decat ce au aia acolo.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 29, 2004 4:25 pm

Daca doritzi sa vedetzi un film cu si despre Mc Donald's ...click aici !

A fost destul de marfa promotia cu 5 produse la 20 k....si am facut cateva vizite la templul junk-food. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Einstein » Mar Mar 30, 2004 3:16 pm

Shi eu mai mananc la Mc, mai ales cand sunt pe fuga. Cel mai mult imi plac de la ei cartofii prajiti...sunt excelenti, mcchicken, shakeurile, salata, shi eventual inghetatele. Am fost in Italia la un MC, avea cel putin de 2 ori mai multe chestii
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde Dany_S » Sâm Apr 17, 2004 10:01 pm

Mc Do e de tot KKT-ul ! imi pare rau sa zic dar daca aici macar e foarte ieftin (in comparatie cu un resto) deci mergi ca sa mai salvezi niste bani, in Ro este exorbitant de scump (raportat la puterea de cumpare a romanului) !

Eu pur si simplu nu inteleg cum poate lumea sa mearga acolo la McDo si sa arunce cu banii pe fereastra, cand sunt atatea alte localuri cu junk food mult mult mai bun si mai ieftin. Ca sa nu mai zic de unde atatia bani de dat sute de mii pe niste mizerii (carnea mi s-a parut la mc-urile din bucale mai nasola ca cea de aici)

Aici am fost de multe ori la McDo, de obicei iau McExtra care nu-i chiar rau , sau BigMac, McChicken nu-i chiar asa de rau sau MCNuggets......dar, ma duc doar daca sunt pe fuga si nu-i altceva mai bun in preajma si cumpar numai daca una din mancarurile de mai sus e IN SPECIAL, adica pret redus la jumate pretul, ca doar nu-s nebun sa arunc 4$ pe un burger care nici nu-i cine stie ce.

Cartofii sunt de toata jena, si cred ca e singuru loc din america unde nu e free refill la suc peste tot (doar cateva u free refill si unele doar la anumite ore).

Singuru lucru care pot sa zic, ca e foarte reusit sunt placintele.

Burger King nu-i rau dar depinde care , pt ca am avut ocazia sa mancat burgeri ori foarte buni, ori dezgustatori la diferite sucursale

Cei mai buni burgeri sunt de departe cei de la Harvey's.......totul e pe grill, poti sa pui in el ce vrei (salata,rosii etc) carnea e groasa (n-o cauti cu lupa ca la McDo). Cartofii de asemenea sunt bunicei.

Wendy's e au cel mai bun meniu daca sunt "on a budget", 1.39$ burger cu branza si bacon si salata/rosii, carnea respectabil de buna si groasa, e best bang for the buck la momentul asta.

De multe ori mai mananc la fast-fooduri locale Poutine (pt cei din montreal,italian poutine de la Orange Julep, e un deliciu si nu e scump) si multe din ele , cum sunt Belle Province, au cei mai gustosi cartofi si Burgeri si Hot dogs la preturi foarte bune (70 centi un hot dog, 1$ burgerul)

In ro, mi-a placut la Spring time si Sherrifs mai mult decat McDo, chiar daca ar trebui sa se numeasca slow-food, pt ca astepti cel putin 5 minute ca sa-ti vina mancarea
Dany_S
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Apr 20, 2004 12:37 am

acuma la mac donalds au lansat in sua inca un produs nou hash browns .. care sunt ca niste placinte ceva.. dar facute cu cartofi, ou si branza... foarte buni... pe care ii servesc numai la micul dejun... si care costa $3.99 aici... poate o sa ii bage si la voi in ro....

wendy's au inceput sa se strice si ei... chiar azi am mancat iar acolo si asa burger gretos nu am mai mancat niciodata... aici in miami singurii care pun pe grill tot sunt kfc ... si cartofii de kfc sunt cei mai buni... zici ca-s fierti si apoi prajiti... si cu dressing sunt super buni...
Crazy Babe

Mesajde Spider Girl » Vin Apr 30, 2004 8:52 pm

McDucks rulzz! Eu sunt fana si nu vreau sa renunt la acest tip de junk food.E una dintre cel mai sanatos,iar eu raman fidela meniului BigMac :J
What You See Is What You Get
Spider Girl
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Mar Mai 04, 2004 2:09 pm

E bun ma McDonald's. Nu vorbesc daca e sanatos sau nu, da mincarea e gustoasa. Io maninc rar, cam de 2-3 ori pe luna, da-mi plac mai toate. In general iau Big Mac si Fish sau Porc. Dar bag si Nuggets cu sos dulce-acru sau barbecoaie, placinti, cisburgi. Imi place ca au iaurt, io fiind mare consumator. Cartofi prajiti cu maioneza iau numa daca imi iau ceva fara piine (nuggets sau batoane de peste). Puteau totusi sa dea si ei niste chifle, d'alea mici ca la Spring.

Imi place si KFC, si Pizza Hut, si Sheriff's (cel mai mult pizza si indiana). Dar nu inseamna ca maninc toata ziua. La KFC cred ca am mincat de 9-10 ori de cind exista, iar la Pizza Hut de vreo 5-6. In schimb McDonald's are avantaju ca e in multe locuri, in Bucale si tara, si de multe ori cind sunt la drum cu masina stiu ca am de unde sa iau ceva, ca sa nu mai bijbii dupa o crisma.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde fahrenheit » Mie Mai 12, 2004 1:58 pm

Acum doua saptamani am mancat la un McDonald's din Viena. Nu sunt fan dar era singurul loc in apropiere de hotel unde puteai sa mananci la miezul noptii. am luat un cheesburger care s-a dovedit a fi mai prost decat cele pe care le-am mancat la noi si o gogoasa cu ciocolata care era acceptabila.
fahrenheit
Junior Member

Mesajde pacha » Dum Mai 16, 2004 2:27 pm

Cand sunt la drum lung ma opresc laM'c D.Este singurul loc unde pot intra la toaleta fara sa mi se faca scarba.Mancarea e nasoala.
pacha

Mesajde Klutzu » Lun Mai 17, 2004 7:39 am

mc e hotie curata.
eu sunt din sv. la noi mc e in centru orasului. exact langa el este alta patiserie locala. acolo iei un sandwish cu pui la 35k si te saturi. chifla e cam de 2 ori cat cea de la mc. in chifla salata de pui (cred ca e maioneza cu piept de pui maruntit , oricum f buna) , o felie groasa de sunca de pui si salata de legume. chifla are si susan pe ea. super bun oricum. tot timpu proaspete si cel putin de 2 ori mai mare decat cele de la mc. eu am 130Kg. cate mcuri sami iau ca sa ma satur???
ma mai gandesc la o semnatura
pana atunci www.klutzu.tk
Klutzu
Junior Member

Mesajde CATLYN » Dum Iun 13, 2004 12:44 pm

Mc-urile din Belgia nu se deosebesc prea mult de cele din Romania.Poate le prepara mai curat.In Romania am auzit ca le prepara cu vechituri(painea e musegaita,baga sobolani morti,etc).Nu stiu daca e adevarat...
CATLYN
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati