KFC si marele scandal...

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Lucretia Borgia » Joi Iun 24, 2004 2:01 pm

Habeeb, crezi ca puiul cu patru copane, trei ficatei si piept cat al Pamelei Anderson e mai toxic decat cel crescut la tanti Aglae in curte? Nu faptul ca sunt obtinuti prin inginerie genetica conteaza. E vorba de gust.
Iar asta pot sa spun cu mana pe inima. Mancarea de la McDonalds e infecta. Cea de la KFC e comestibila si chiar un pic mai mult. ;)
Lucretia Borgia
Junior Member

Mesajde tester » Joi Iun 24, 2004 2:09 pm

habeeb foloseshte butonul edit, nu posta consecutiv.

si vezi destui coborand din "BMw", isi duc copii la macmac.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde HABEEB » Joi Iun 24, 2004 2:23 pm

[quote="Lucretia Borgia"]Habeeb, crezi ca puiul cu patru copane, trei ficatei si piept cat al Pamelei Anderson e mai toxic decat cel crescut la tanti Aglae in curte? Nu faptul ca sunt obtinuti prin inginerie genetica conteaza. E vorba de gust.
Iar asta pot sa spun cu mana pe inima. Mancarea de la McDonalds e infecta. Cea de la KFC e comestibila si chiar un pic mai mult. ]

puii crescutzi la scara industriala evident ca au un gust mai de rahat.. in primul rind carnea e mai atoasa din cauza lipsei fibrelor musculare.. e cam greu sa alerge in aia 20cm patrati in care traiesc... in al doilea rind e vorba de alimentatie... cind sint crescutzi milioane de puii intr`o hala potzi fi sigura ca aia nu maninca nimica natural... numai kkturi chimice... care au ca efect un gust de kkt...

si poti sa fii sigura ca puiul ala poate sa aiba si gust de kkt tzie tot tzi se pare bun la cite condimente, potentzatori de arome, aditivi alimentari etc se pun peste ei.

oricum nu ai priceput ideea... ideea era ca diversi indivizi simt un dezgust total fata de politica de reducere a costurilor aplicata de kfc.. si prin ingineria genetica asta se urmareste... aia se pisha pe ce gust o sa aiba puiul si mai ales cum sint crescutzi/obtinuti.. daca se cheltuie putzin si puii sint mari pt ei e bine...

ps.nu ai nici un frate cu care sa te culci in loc sa ma plictisesti !? :D
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde Lucretia Borgia » Joi Iun 24, 2004 2:36 pm

Ce te face sa crezi ca fibra musculara e aia care da gustul bun? Mie la pui imi place pielea aia prajita, miam-miam.
Si oricum, atat timp cat e ieftin si bun, de ce te plangi? Sigur si mie mi-ar place un fast-food unde sa mananc cocos la ceaun in sos de vin doar ca n-ar mai fi "fast". Si food-ul ar fi mai scump.
Astea sunt avantajele si dezavantajele productiei pe banda rulanta. You win some, you lose some. ;)
Lucretia Borgia
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Iun 24, 2004 4:19 pm

HABEEB scrie:n`am vrut sa jignesc pe nimeni stai calm.. a fost doar o formulare cit se poate de plastica :) tu din cite vad stai in canada... ia zi`ne noua daca acolo vezi bizoni care coboara din bmw sau mertzan si maninca la mc donalds

sunt foarte calm, nu-ti fa griji :yD

bizoni, n-am vazut, dar oameni de toate varstele si clasele sociale am vazut, coborand din bmw, mertzan, infiniti, lexus (subsemnatul) etc. si mancand la mcDo, kfc si orice alt fast food. Aia care "vand cutii goale" (adica homeless, sau chiar cei pe welfare) nu mananca pe la mc, sau mai ales KFC, cel putin nu prea des, pt ca nu-si permit.

Daca nu-ti place gustul tie personal , asta nu inseamna ca nu-i bun(stii tu gusturile nu se discuta)

BTW-nici mie nu-mi plac 80% din produsele de la Mc

danone scrie:franciza dap :D

Dani, acum serios vorbind, desi habeeb e cam radical, termenul de fast food e impamantenit altfel in romania, cum zicea antevorbitorul meu, de fitze de prost gust (si copii imbecili, corect, majoritatea coloratzi).
probabil in canada e altfel.

hehe, da am observat treaba asta, bine ca, nu chiar toti sunt "din aia", dar multi.....

Oricum, tot timpul cand am fost in vacanta in Ro nici nu m-am apropiat de fast-fooduri, nu numai ca in general nu e buna mancarea, dar exista multe alte posibilitati care-s si mai ieftine si mai bune (pateuri, gogosi, shawarma)
Dany_S
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Iun 24, 2004 4:23 pm

danone scrie:franciza dap :D

Dani, acum serios vorbind, desi habeeb e cam radical, termenul de fast food e impamantenit altfel in romania, cum zicea antevorbitorul meu, de fitze de prost gust (si copii imbecili, corect, majoritatea coloratzi).
probabil in canada e altfel.

hehe, da am observat treaba asta, bine ca, nu chiar toti sunt "din aia", dar multi.....

Oricum, tot timpul cand am fost in vacanta in Ro nici nu m-am apropiat de fast-fooduri, nu numai ca in general nu e buna mancarea, dar exista multe alte posibilitati care-s si mai ieftine si mai bune (pateuri, gogosi, shawarma)
Dany_S
Junior Member

Mesajde memetshot » Vin Iun 25, 2004 8:24 am

habib...tzeam mai zis ca ma cac pe facultatea ta si pe gugalu pe carel folosesti fara sa gandesti? NU...bine citeste mai sus. (nu e jignire la adresa ta ci la mareata academie de studenti economicosi :D)
deci inainte sa vorbesti gandeste-te...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Anterior

Înapoi la Antichitati