Ce parere aveti de noua Dacia Solenza?
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
dupa ce am vazut in sfarsit poza din profil, am realizat ca plusul de 700 euroi de la supernova la solenza scala il datoram absului din dotarea ultimei mentionate sau cum am vazut pe undeva sitem anti demaraj :confused:
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Initial trimis de Oribilul Mosh
Da ba...stabilitatea e naspa rau de tot. Veneam pe autostrada...si aveam cam 120 km/h la intrarea in Bucuresti. Celui din fatza mea i-a sarit un caine in fatza si a franat brusc. Eu ma uitam in alta parte..si am vazut in ultimul moment. Am apasat pedala de frana la podea pt. a evita impactul. Masina s-a intors de spate cu 90 grade...ajungand undeva pe banda vecina. Noroc ca nu era nimeni acolo.
Asa ceva nu ar fi trebuit sa se intample..oricata frana ash fi pus.
moshule asta nu e de la stabilitate ci de la frane care calca diferit. stabilitatea remarcabila a supernoveio simti in curbe sau cand depasesti in viteza o masina mare si simti cum te arunca de pe strada
Gone 4 good
-
are idee cineva pe unde e expusa o solenza sau daca se face vreo lansare ceva? chiar as vrea sa o vad "in carne si oase"
Gone 4 good
-
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2