Initial trimis de Nightwish
Big Brother n-are absolut nici o legatura cu Pop Stars. Big Brother este un reality show, Pop Stars este un concurs .
daca ne gandim bine.. si bb e un concurs, la finele caruia, totusi se castiga 50000$
Initial trimis de Nightwish
Big Brother n-are absolut nici o legatura cu Pop Stars. Big Brother este un reality show, Pop Stars este un concurs .
Initial trimis de yobobo
si altele daca nu aveti imaginatie va mai dau eu ideei
Initial trimis de OLiX
popstars zic eu ca va deveni mai interesant in partea finala .. cand va fi intr-adevar show. imaginile de la preselectzii sunt cam plictisitoare. dar eu zic ca totusi, cele doua formatzii care voi iesi din popstars vor fi ok.
bigbrother ... mm .. ce sa zic .. iantu si raicu .. nu-s cine stie ce .. concurentzii sunt majoritatea ok .. nu comentez![]()
Da , si mie mi se pare incredibil ca n-a ramas Sabina , in plus am visat eu sau in timpul votarii , Raluca , rasfatata tuturor , era pe ultimul loc inainte de pauza si pe 2 , cu un vot in fata locului 3 , dupa . Bine-nteles ca o solutie de ultim moment au ramas toti , dar.......Initial trimis de OLiX
shaki .. in cateva saptamani e gata popstars .. nu are rost sa deschidem alt subiect. mie sincer imi pare rau ca nu a ramas "sabina" din arad mai departe. ea a ajuns la Alege ASIA pana in ultima emisiune. Aici nu a ajuns decat in prima faza a caontonamentului. hmmm
Initial trimis de OLiX
n-am vazut partea a 2-a din emisiunea de vineri .. deci .. nu stiu cine a iesit .. Mi se pare totusi destul de ciudat ca .. Alexandra a fost cea mai votata fata (parca) si .. saptamana trecuta .. a cantat si super-fals (britney spears - lucky) si era cat pe aci sa fie data afara ..
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator