Popstars (ProTV) vs. BigBrother (PrimaTv)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care-i mai tare ?

Chestionarul s-a închis pe data de Mar Iul 08, 2003 9:11 pm

Popstars (ProTV)
5
21%
BigBrother (PrimaTv)
19
79%

Voturi totale : 24

Mesajde rady » Joi Apr 03, 2003 10:11 am

Initial trimis de Nightwish
Big Brother n-are absolut nici o legatura cu Pop Stars. Big Brother este un reality show, Pop Stars este un concurs .

daca ne gandim bine.. si bb e un concurs, la finele caruia, totusi se castiga 50000$
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

POPSTARS

Mesajde yobobo » Sâm Apr 05, 2003 5:07 pm

Ma gandesc ca pe site-ul asta intra oameni care au o legatura cu muzica sau care le place f mult muzica deci poate reusesc si eu sa citesc cat decurand mesaje de genul:
- Mi-a placut de tipul(a) din Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Bucuresti.......
- Cred ca cei din orasul X au fost ............
- Cred ca x y z va reusi.........
si altele daca nu aveti imaginatie va mai dau eu ideei :)
Eu zic sa mai lasati critici de genu "ca a facut" "ca a dres " si tra la la si tot asa ...... astea le pot da si afonii :)
Un prieten de al meu, artist, spunea ca lumea te ridica sus ca sa poata sa aiba in cine sa arunce cu k.... (rahat).... mai ganditi-va
Personal mie mi-a placut de o tipa de 12 ani din Constanta care asa cum spunea si juriul va ajunge o adevarata vedeta dar pacat ca nu a putut fii selectata din cauza varstei Asa ca pregatiti-va sa dansati pe melodiile ei peste cativa ani
As mai avea de spus cate ceva despre popstars dar acum numai am timp
Pe Curand!

P.S. Nu sunt din Constanta! asta pt cei care atenteaza la "viata" mea :)
yobobo
Junior Member

Re: POPSTARS

Mesajde deampulea » Sâm Apr 05, 2003 7:30 pm

Initial trimis de yobobo
si altele daca nu aveti imaginatie va mai dau eu ideei :)

ia uite o idee... incearca IDEI
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Apr 14, 2003 12:19 pm

Nu stiu ce sa zic, ca la Big Brother tot n-am apucat sa ma uit, dar am vazut cateva minute de Popstar si nu mi-a placut deloc. Era pe-acolo un pusti de 16 ani care a inceput sa planga in bratele lu' taticu' pentru ca i s-a spus ca nu e suficient de bun... si mi-a venit sa rad. Nu ca n-as intelege, in fond si eu sunt emotiva, dar era baiat, totusi...Nu era nimeni interesant pe-acolo. Parca vad ca dupa emisiunea asta o sa apara cine stie ce "valori", cum sunt destule pe la noi...
Shaki

hy

Mesajde RalucaB » Lun Apr 14, 2003 12:36 pm

E mai mijto Big Brother!
Popstars e o emisiune nashpa. Ce sa vezi la ea??
Pe aia care plang ca nu au intrat??
Sa vezi toti afoni cum canta??
Shitit.
ZbyE!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

mmm .. da ..

Mesajde OLiX » Joi Apr 17, 2003 10:57 am

popstars zic eu ca va deveni mai interesant in partea finala .. cand va fi intr-adevar show. imaginile de la preselectzii sunt cam plictisitoare. dar eu zic ca totusi, cele doua formatzii care voi iesi din popstars vor fi ok.
bigbrother ... mm .. ce sa zic .. iantu si raicu .. nu-s cine stie ce .. concurentzii sunt majoritatea ok .. nu comentez ;)
OLiX
Junior Member

PAUZA LA SARCASM

Mesajde SARTRE » Mar Apr 22, 2003 3:50 am

Pe vreo trei, patru dintre fetiscanele de 16 ani chiar as vrea sa le mai vad .Am retinut chiar si numele a doua dintre ele,sandrina si viorica,excelente dansatoare . Cred ca in loc de trupe mixte ar iesi mai bine o trupa de baieti mari si una mica de fete.Prezentatorii erau varza la inceput, dar acum si-au mai revenit
SARTRE
Junior Member

Re: mmm .. da ..

Mesajde Shaki » Mie Apr 23, 2003 8:59 am

Initial trimis de OLiX
popstars zic eu ca va deveni mai interesant in partea finala .. cand va fi intr-adevar show. imaginile de la preselectzii sunt cam plictisitoare. dar eu zic ca totusi, cele doua formatzii care voi iesi din popstars vor fi ok.
bigbrother ... mm .. ce sa zic .. iantu si raicu .. nu-s cine stie ce .. concurentzii sunt majoritatea ok .. nu comentez ;)

Reteactez partial ce-am scris in ultimul mesaj si-ti dau dreptate. Am vazut Popstars (ma bate sor-mea la cap cu el, ca are o prietena printre candidate, altfel nu m-as mai fi uitat.). Oricum, sunt cativa baieti care au voce frumoasa, si fata aia care facea reclama la Rexona e draguta... cred ca o sa iasa ceva. Propunere: mai bine se facea un subiect Popstar separat de Big Brother, aici pe forum.
Shaki

Mesajde OLiX » Vin Apr 25, 2003 2:14 pm

shaki .. in cateva saptamani e gata popstars .. nu are rost sa deschidem alt subiect. mie sincer imi pare rau ca nu a ramas "sabina" din arad mai departe. ea a ajuns la Alege ASIA pana in ultima emisiune. Aici nu a ajuns decat in prima faza a caontonamentului. hmmm
OLiX
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Apr 26, 2003 10:55 am

ambele formate de emsiune sunt cel putin interesante, dar la popstars daca ma duceam era clar ca ieseam de acolo cu coroana. Pai cum mai frate sa bagi in emisiune toti afonii, si toate proastele. Voci nu au, personalitate nici atat. Unu il imita pe craig david, unu face pe ranitul ca frodo... aaaa!
BB e ceva mai interesant, oamenii sunt ei si nuy tre sa faca ceva de genul "toata lumea mainile sus, va iubesc' . In cazul ala li se citea ipocrizia in ochi.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde OLiX » Dum Apr 27, 2003 6:28 pm

da .. sincer .. chiar si vineri acuma .. am vazut multe persoane care au cantat super-fals la popstars. din cate imi aduc eu aminte .. la Alege ASIA majoritatea concurentelor au cantat super-biner ;)
OLiX
Junior Member

Wazup!

Mesajde RalucaB » Dum Apr 27, 2003 9:09 pm

Da mai acum pe la sfarsit a inceput sa fie mai interesant Popstars!
ZbyE!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde SARTRE » Mie Apr 30, 2003 4:30 am

Initial trimis de OLiX
shaki .. in cateva saptamani e gata popstars .. nu are rost sa deschidem alt subiect. mie sincer imi pare rau ca nu a ramas "sabina" din arad mai departe. ea a ajuns la Alege ASIA pana in ultima emisiune. Aici nu a ajuns decat in prima faza a caontonamentului. hmmm
Da , si mie mi se pare incredibil ca n-a ramas Sabina , in plus am visat eu sau in timpul votarii , Raluca , rasfatata tuturor , era pe ultimul loc inainte de pauza si pe 2 , cu un vot in fata locului 3 , dupa . Bine-nteles ca o solutie de ultim moment au ramas toti , dar.......
SARTRE
Junior Member

Mesajde vali » Mie Apr 30, 2003 5:05 am

ma uit si eu la show-ul asta, din cand in cand sunt acolo niste voci superbe
some people deserve to die
vali

Mesajde OLiX » Mie Apr 30, 2003 1:09 pm

pai .. sunt si voici bune .. dar sunt si altele groaznice
OLiX
Junior Member

Mesajde IoanaL » Mie Apr 30, 2003 4:15 pm

si parerea mea e ca nu poti compara cele doua emisiuni si nici n-ar trebui sa se afecteze una pe cealalta. oricum ce e drept e drept, pana sa-i selecteze, te apuca durerea de cap sa-i auzi, e rau de tot, toti se dau in spectacol si e vai de ei. mie mi-e rusine de rusinea lor. pacat ca exista cu adevarat talente care nu au insa curajul care-l au cei ce se duc la preselectie. am auzit pe unii in onix, in serile cu karaoke de te intrebai de unde au vocile alea, erau cu adevarat talentati.
asta e. in schimb big brother, daca la inceput nu m-a tentat deloc, acum ma face sa stau pana la 1.30, si in fiecare noapte, si chiar imi place. ideea e grozava ptr. un show tv, dar tocmai asta e ceea ce nu inteleg multi, e un show si nu e o emisiune de cultura care sa te invete cum sa vorbesti sa te porti etc, ca sa iti permiti sa-i critici pe concurenti ca vezi doamne sunt lipsiti de educatie, bun simt, etc., cum comenta o tipa intr-o seara la telefon
IoanaL
Junior Member

Mesajde OLiX » Joi Mai 01, 2003 4:24 pm

dap .. asa e .. BigBrother .. nu e o emisiune de cultura generala. Defapt .. la TV nici nu prea mai sunt emisiuni de cultura generala.. asa cum unii si-ar dori sa fie. Si..chiar daca din cand in cand dau peste vreo asemenea emisiune .. nu se uita la ea pt. ca e plictisoare. (asta era off-topic .. cred :) ). Big Brother este un reality-show .. care arata oamenii asa cum sunt ei. Unii se prefac .. altii isi arata adevarata lor fata. Nu cred ca avem ce invata de la ei ci pur si simplu ii putem privi .. 24 de ore pe zi .. 7 ore pe saptamana.
OLiX
Junior Member

Mesajde IoanaL » Vin Mai 02, 2003 9:01 am

si chiar daca se prefac n-are sens sa-i condamni caci din nefericire toti ne prefacem cateodata, iar multi o fac tot timpul. macar ei reusesc sa o faca bine, in sensul ca noi oricum nu vom sti niciodata cum sunt ei cu adevarat. ex. ernest, ori e tot timpul asa ori e un om nascut ptr. show si atunci daca reuseste sa joace asa bine bravo lui, la fel iza sau mai stiu eu cine.
in schimb la popstars se cauta "vedete" si chiar nu te intereseaza ce face respectivul in rest, sau cel putin n-ar trebui
IoanaL
Junior Member

Mesajde IoanaL » Vin Mai 02, 2003 9:07 am

cat despre emisiunile de cultura generala, ai dreptate, si chiar daca e "off-topic" poate er trebui sa initiezi o astfel de discutie, caci ele exista, dar nu pe toate posturile, sau daca sunt cum zici tu nu sunt urmarite. cine vrea sa vada asa are unde sa caute. e ca si cum te-ai revolta ca pe mtv da numai muzica, pe eurosport sport etc. sa se uite pe romania cultural, sau chiar romania 1
IoanaL
Junior Member

Mesajde SARTRE » Sâm Mai 03, 2003 5:45 am

Mi-a parut rau de Viorica , cred ca ar fi avut loc intr-una dintre trupe ...... pacat !
SARTRE
Junior Member

Mesajde OLiX » Lun Mai 05, 2003 5:57 pm

n-am vazut partea a 2-a din emisiunea de vineri .. deci .. nu stiu cine a iesit .. Mi se pare totusi destul de ciudat ca .. Alexandra a fost cea mai votata fata (parca) si .. saptamana trecuta .. a cantat si super-fals (britney spears - lucky) si era cat pe aci sa fie data afara ..
OLiX
Junior Member

Mesajde vali » Lun Mai 05, 2003 10:32 pm

Initial trimis de OLiX
pai .. sunt si voici bune .. dar sunt si altele groaznice

padurea are si uscaturi, dar e bine daca s-ar face ceva cu vocile alea superbe
some people deserve to die
vali

Yah!

Mesajde RalucaB » Joi Mai 08, 2003 1:28 pm

Initial trimis de OLiX
n-am vazut partea a 2-a din emisiunea de vineri .. deci .. nu stiu cine a iesit .. Mi se pare totusi destul de ciudat ca .. Alexandra a fost cea mai votata fata (parca) si .. saptamana trecuta .. a cantat si super-fals (britney spears - lucky) si era cat pe aci sa fie data afara ..

A cantat nashpa!
Apropo... Dí£dí£ shy Ovidiu(sau cam asa ceva) mai sunt?
Da Annisi??
Pa
RalucaB
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 09, 2003 2:05 pm

de la popstars sunt dati afara niste copii cu voci bune, cu potential pt ca nu se potrivesc imaginii grupurilor pe care vor sa le creeze. Si raman niste ratati fara carisma care iti behaie de fericire, si castiga pt ca au pectoralu gros.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde IoanaL » Vin Mai 09, 2003 2:38 pm

are dreptate gabyzzu, am vazut si eu aseara ca sunt cativa intr-adevar simpatici, dar cam lipsiti de sare si piper, si mai sunt altii mai saracuti ca prezenta, dar talentati si fara fite, care ma indoiesc ca au un viitor in bussinesul asta.
IoanaL
Junior Member

Mesajde OLiX » Mie Mai 14, 2003 11:15 am

mmm .. da .. acuma se vor face doua truope .. una a lu` Marius Moga (care va fi dance .. si zic eu ca va fi cea mai de succes) si cealalta a lu` Tavi de la Talisman .. (care va fi un fel de rock .. etno?! .. ) .. abia astept sa ma uit vineri sa vad ce iese ..

Cat despre BB .. ce sa zic .. cam mare plictiseala ..
OLiX
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Dum Mai 18, 2003 4:38 pm

Cand a inceput Popstars-ul eram entuziasmat, dar mai la urma hmmmmm, pe cand BB e super tare
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati